|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
Do Suszary i Aneszy Jak tylko dostane odpowiedź przekaże wam o tym
![]() Do LadyBird6 To jest naprawdę coś dziwnego nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ;/ bo sam rachunek się nie zapłacił Do Agrippinilli Ja to tylko po swojemu Streściłem a nie to co avon do mnie pisał .A co do Gratisów to ja nie wiem o co ogólnie z tym wszystkim chodzi nie będę ich sprzedawał ani nic do póki sprawa się nie wyjaśni ;/ Do alechar Jaki ściema ?? Wymień przynajmniej 3 piszesz tak bo widocznie zazdrościsz takiej sytuacji a tu nie ma czego zazdrościć ;/ albo piszesz tak bo jestem Facetem a z czego wiem to forum jest wolne i można pisać . choć jak tak bardzo ci przeszkadza moje udzielanie się na tym forum to mogę odejść . Do malki Tu nie chodzi o brak netu czy o wyzerowaną fakturę ale o coś Bardzo dziwnego . nikt od tak nie dostaje tyle rzeczy gratis i jeszcze wyzerowana faktura to ja nie wiem o co im chodzi ;/ Edytowane przez luki14 Czas edycji: 2009-10-27 o 17:20 Powód: . |
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=luki14;14947435.
Do malki Tu nie chodzi o brak netu czy o wyzerowaną fakturę ale o coś Bardzo dziwnego . nikt od tak nie dostaje tyle rzeczy gratis i jeszcze wyzerowana faktura to ja nie wiem o co im chodzi ;/[/QUOTE] no własnie, nie ciekawi Cię o co kaman? Ja bym zadzwoniła i spytała |
|
|
|
#4475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prosty ja mam dzień A i dlatego znam tylko moje terminy bo inne nie są mi potrzebne. a przecież konsultantki z innych terenów mają inne daty
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rady![]() Dziewczyny wiem,że na katalogowym sa zdjęcia torebki Ewelin ale jesli można wiedzieć jak ona prezentuje się na ramieniu, no czy nie za krótka.., bo cm w katalogu sobie, a życie sobie. Jesli ktoś mógłby wrzucić zdjątka z torebka troszkę wypchaną na ramieniu byłabym dozgonnie wdzięczna. A jeszce gdyby ta torba była na ramieniu ubranym np w kurtkę....
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny HELP! jestem od niedawna konsultantka.. kompletnie nie wiem jak to jest z z tymi terminami.. :| W kazdym razie skonczyło się to tak.. ze musiałam dopłacić dychę za DOSTAWE KURIERSKĄ bo nie zmiesciłam się w terminie
dokiedy moge złożyć zamowienie z katalogu 15 tj którego dnia musze złożyć żeby nie płacić i zmieścić się w dostawie regularnej jeżeli złożę 10 listopada ;> to bd za późno czy mogę jeszcze ? Bo na stronie avonu pisze w zakładce "składanie zamówień" pierwszy - drugi termin 2listopada i trzeci termin 12listopada? a w zakładce "hormonogram" inaczej <olaboga> prosze o pomoc ![]() ![]() ( <chlip>
|
#4478 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w praktyce wygląda to tak, że możeez złożyć reklamację i poprosić o przywrócenie do programu TPS. Być może każą Ci coś domówić z katalogu 14, ale niekoniecznie. Ja często składałam takie reklamacje moim Konsultantkom i zawsze je przywracali do TPS'u. ![]() Cytat:
Edytowane przez SylwiaAVONn Czas edycji: 2009-10-27 o 17:48 |
||
|
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje, widać jakiejś OMS chce sie oddać częśc gratisów na prezenty |
|
|
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Chciałam poznać Wasze zdanie: jak Wam się podoba bizuteria Eternal Love? Ja zebrałam juz naszyjnik i bransoletkę z kolczykami. Nastawiam sie jeszcze na pen drive'a oraz zegarek, ale szczerze mówiąc nie jestem zachwycona wyglądem tej biżuterii- te zapinki jakies takie duże i nieporeczne dla mnie. a jakie jest Wasze zdanie? czy ktoś widział ten zegarek na żywo? opłaca się go kupić? czy ten pasek jest wygodny?
|
#4482 |
|
Przyczajenie
|
witam bardzo serdecznie....
I po cichutku proszę o info o tym ciekawym sposobie ...moje zamówienie ledwo powyżej 250zł a z tego 15/09 to mam 270 i jakoś słabo a moze to tylko początki...niestety przeprowadzam sie do innego miasta ..zero znajomych i totalna klapa chyba będzie...zapisujac sie nie myslałam jeszcze o przeprowadzce z góry dzię |
|
|
|
#4483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale jest duża (a4) i metaliczno-niebieska z dużą kieszenią na przodzie. i jestem bardzo zadowolona!! noszę ją juz prawie dwa lata i czasem naprawdę duuuże ciężary łącznie z komputerem i paroma zeszytami i na razie ani jedna niteczkami się nie wypruła, wygląda prawie jak nowa! mam jeszcze dwie inne torebki z Avonu, ale używam ich rzadziej, więc nie będę się wypowiadać...
|
|
#4484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
jest już rosyjskie Hello Tomorrow do katalogu 01/2010
http://www.avon-forum.ru/4images/cat...php?cat_id=409 |
|
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Totalna ściema Pewnie jak wszystko o czym piszesz Aaaa chłopie czy Ty aby chłopem jesteś na pewno? Zdaje mi się,że to kolejne Twoje kłamstwo
|
|
|
|
|
#4488 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny za opinie ![]() teraz to chyba tej sharon nie wezmę Jednak nie dało mi to spokoju i zadzwoniłam do avonu i pani powiedziała że niestety jeszcze nie mają tej torebki u siebie, ale powiedziała, że to dziwne trochę i że czasami zdarza się różnica 1 cm ale nie 7 cm. Może oni liczą wysokość rączki od suwaka a nie od końca kółka. A a ty MaT jak mierzyłaś ?? Raczej zostanę przy Lynelle w sumie na ramieniu modelki wygląda fajnie i chyba będzie dobrze się nosiła na płaszczu lub kurtce. Jak kupię to wstawię fotki.
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-10-27 o 19:25 |
||||||
|
|
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj dostałam paczkę z zamówieniem z katalogu 15(kurier przywiózł ją 2 dni przed terminem...kolejny raz nie zostawił mi żadnej informacji i paczkę zaniósł do sąsiadki). Zamówienie miałam na niecałe 550zł.Dostałam gazetkę NOWA TY(miła niespodzianka)Wy też? Krem naprawczy na noc przyszedł jako produkt alternatywny Krem na dzień z granulkami kolor.SOLUTIONS przyszedł jako produkt alternatywny Pamięć USB dostanę w paczce z zamówieniem z kat 16.
|
|
#4490 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przydałby Ci się treming Asertywności. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4491 | ||
|
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego przestrzegam przed sugerowaniem się proporcjami między torbą a modelką, bo właśnie to mnie zwiodło. Nie przypuszczałam, że i tutaj photoshop poprawiał rzeczywistość
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do merytorycznej części- żadna konsultantka, która współpracuje z Avonem od dłuższego czasu nie uwierzy w gratisowe(przynajmniej nie na takim poziomie) produkty ani tym bardziej w "samoopłacające" się faktury. Z drugiej strony- jeżeli taka sytuacja (czysto teoretycznie) miałaby miejsce to logicznym rozwiązanie byłoby wykonanie telefonu do Avonu i wyjaśnienie skąd w Twojej przesyłce znalazły się dane produkty i jakim cudem ktoś ma dostęp do Twojego konta(bo tylko w ten sposób można by opłacić fakturę). Twoje posty najpierw okazywały ogromną radość z gratisów a gdy dziewczyny podważyły Twoje słowa zacząłeś grać pokrzywdzonego. Pozwolę sobie przytoczyć kilka Twoich postów- może to da Ci trochę do myślenia: 20.09.2009 "Witam wszystkie panie ![]() Uprzejmie informuję iż z w związku z małym zainteresowaniem przez klientów bedę musiał odejść z avon-u ![]() " Pomimo tej deklaracji dalej zajmujesz się Avonem 13.10.2009 "Kobieto Dziwna jesteś . Jeżeli dla ciebie to męczenie kota to ja jestem kobietą . ?Przecież nie zrobisz sobie zdjęcia szyi . To forum spadło na psy kiedy się pojawiłaś ." A cóż to za problem zrobić zdjęcie szyi? W grę wchodzi lustro. lub te zwykłe wyciągmięcie rąk przed siebie, z obiektywem skierowanym w swoją stronę. Po drugie, przydałoby się trochę kultury. 20.10.2009 "Uwaga Drogie Dziewczyny!!! Z wielką przykrością i smutkiem muszę zrobić sobie przerwę z Avonem na 1 rok albo raz na zawsze ![]() Spełniły się moje najgorsze oczekiwania ![]() okazało się że na moim Żołądku pojawiły się guzki ![]() muszę iść do kliniku i tego się pozbyć Ale na szczęście wcześnie je wykryłem więc prawdo podobieństwo że coś się źle potoczy to tylko 10% "Współczuje, jednak Twoja wylewność jest, wręcz zbyt wielka. Troszkę to mi nie pasuje do osoby załamanej. 23.10.2009 "Witam Serdecznie was dziewczyny Po około tygodniowej przerwie ![]() Jak ja się cieszę że to już po wszystkim ale dalej średnio się czuję więc za dużo czasu nie będę z wami spędzał Muszę dużo leżeć i pić wodę Dziś Dostałem paczkę z Katalogu 15/09 I Pozytywne zaskoczenie "Wg Ciebie "tygodniowa przerwa" trwa 3 dni (tyle minęło czasu między kolejnymi postami)? Po drugie- jestem pełna podziwu- przerwa "zdrowatna" miała potrwać, jak sam piszesz, "1 rok, lub na zawsze"- a już po trzech dniach wszystko wraca do normy? Opisujesz poważny problem, kłopoty ze zdrowiem, po czym sam sobie zaprzeczasz? Myślę, że kilka użytkowniczek tego forum poprze moje stwierdzenie, że lepiej będzie jeśli przestaniesz kręcić. W przeciwnym razie po prostu znajdź jakieś inne miejsce. Dziewczyny przepraszam za ten "słowotok" ale tego typu osoby i ich wypowiedzi potrafią skutecnie wyprowadzić mnie z równowagi |
|
|
|
|
#4494 |
|
Konto usunięte
|
vanilla!
zgadzam sie calkowicie! wlasnie udowodniłaś iz pan/pani luki żenada |
|
|
|
#4495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze : Dokładnie czytając mój ostatni post wyraźnie jest napisane że pisałem do Avonu w tej sprawie ale widzę że nie łaska przeczytać tylko dodawać głupie komentarze po drugie: Przeczytaj kobieto wszystkie posty i dowiesz się o co chodziło z tym naszyjnikiem po trzecie: Zamiast oceniać innych oceń siebie po czwarte: nie masz prawa mnie z tego miejsca wypędzać . po piąte: Ty jesteś dla mnie jedną wielką ściemą nie wiem jak można zazdrościć dołożonych ,Gratisów do paczki Trzeba być naprawdę nie wiele w głowieZawiść ludzka nie zna granic malgosia27 Napisane przez luki14 Witam was Dziewczyny ![]() Po ponad 2 tygodniowej nieobecności postanowiłem przestać milczeć ![]() w ciągu tych dwóch tygodniu stało się naprawdę dużo dobrych i złych 1.Ostatnio Pisałem O tych Gratisach do zamówienia czyli: 1.Woda toaletowa Spotlight+Biżuteria 2.Torebka Ewelina 3.Szminka Ultra Color Rich 4.2 deo kulki 5. Woda toaletowa Full Speed Nie wiem co to było Napisałem Do Avonu dostałem taką wiadomość Drogi Konsultancie do zamówienia z katalogu 15/09 Zostały dołożone Następujące Darmowe Produkty ...... ..... Bla Bla..... i do tego dopisał jeszcze imię i nazwisko i pozdrowienia Zamówienie wynosiło 350 zł ledwo ![]() Ale nie wiem co to ma być ![]() 2. I tu najdziwniejsze Do zapłaty W strefie Konsultanta do zapłaty miałem 400 zł ponad Po powrocie ze szpitala loguję się na strefę konsultanta a tu Stan konta 0,00 zł ![]() Pytałem się żony córek czy nic nie płaciły one na to że nie ![]() Od razu napisałem do Avonu w celu wyjaśnienia do tej pory nie ma odpowiedzi ![]() Czyż by się jakiś sponsor znalazł ![]() Koniec dobrych rzeczy Teraz te złe: 1. Jedną z paczek z katalogu 15 dostałem zniszczoną ;/ 2. Brakowało połowy paczki i pytania do was Kochane ![]() 1.Czy któraś z was ma już katalog 1/10 ??? ![]() 2. Jakie są braki do 17 ??? ![]() Pozdrawiam kochane Totalna ściema Pewnie jak wszystko o czym piszesz Aaaa chłopie czy Ty aby chłopem jesteś na pewno? Zdaje mi się,że to kolejne Twoje kłamstwo ![]() Hi Hi Ale jesteś śmieszna kobieto ![]() ----------------------------------------------------------------------- Sorki dziewczyny rozstrzygnijcie kto jest winien tego całego zamieszania . po moim ostatnim wpisie dostaje tyle komentarzy obrażających moją osobę że mój pobyt tu zakończył się . ![]() Dla niektórych z was będzie to na pewno ulga ale mam dość osób które pomyślą dopiero potem jak napiszą . Trudno obejdę się bez tego forum --------------------------------------------------------------------------------------------- Mam już link do katalogu 1/10
Edytowane przez luki14 Czas edycji: 2009-10-27 o 20:25 Powód: . |
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze te gratisy moga się zdarzyć Naprawde !! Mi raz się zdarzyło Dwa lata temu "dostałam": -kosmetyczkę Color trend (k15/2007) do dziś służy mi jako portfel do zbierania kasy z Avonu - w k 02/2008 dostałam żel Anew tak bez powodu poprostu pomylili się czy coś nie wiem jak oni pakują te paczki no ale cóż nie pisało na fakturze żeby za nie zapłaciłaćić, to co się będe odzywać ... No ale mi przychodziły pojedyńczo a nie ileś tam kosmetyków !! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 |
|
Konto usunięte
|
hehehe ale chłopak się zdenerwował
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
również śmierdzi mi ściemą, to co kolega pisze. nie powiem gratisy się zdarzają -ale pojedyncze a nie od razu cały karton...
|
|
|
|
#4500 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14951883]hehehe ale chłopak się zdenerwował
Napewno nie z pani/pan powodu ![]() myszka1706 również śmierdzi mi ściemą, to co kolega pisze. nie powiem gratisy się zdarzają -ale pojedyncze a nie od razu cały karton... Sorki ale czy ja mówię że cały karton ??? raptem 5 gratisów a właściwie już nie gratisów Zalogowałem się na pocztę dostałem ogromną wiadomość od obsługi internetu było o tym że te produkty zostały dołożone przez pomyłkę proszę o zwrot nieużywanych produktów w/w Tylko jeszcze jestem ciekaw co z tą fakturą bo nie napisali ;/ ------------------------------------------------------------- Mam już link Do katalogu 1/10
Edytowane przez luki14 Czas edycji: 2009-10-27 o 20:37 Powód: . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

pozdrawiam

po prosty ja mam dzień A i dlatego znam tylko moje terminy bo inne nie są mi potrzebne. a przecież konsultantki z innych terenów mają inne daty
Dzięki za rady
wrzucić zdjątka z torebka troszkę wypchaną na ramieniu byłabym dozgonnie wdzięczna. A jeszce gdyby ta torba była na ramieniu ubranym np w kurtkę....
dokiedy moge złożyć zamowienie z katalogu 15
tj którego dnia musze złożyć żeby nie płacić i zmieścić się w dostawie regularnej jeżeli złożę 10 listopada ;> to bd za późno czy mogę jeszcze ? Bo na stronie avonu pisze w zakładce "składanie zamówień" pierwszy - drugi termin 2listopada i trzeci termin 12listopada? a w zakładce "hormonogram" inaczej <olaboga> prosze o pomoc 

Totalna ściema

Ale na szczęście to co zamawiałam to mi przyjdzie