Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 17:14   #4471
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Mogłabym prosić zdjęcia Sharon czy mogłabyś zrobić i wrzucić na katalogowy bo też bardzo mnie ciekawi jak ona wygląda. Któraś z dziewcząt ma wrzucić w czwartek ale ja jutro wysyłam zamówienie i nie wiem czy się zdecydować. Byłabym bardzo wdzięczna.
Nie mam czym zrobić fotki, a w dodatku już ją zapakowałam, ale potwierdzam poniższą opinię ewy_krk
Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Ja widziałam Sharon w Coku ale nie zrobilam zdjęc, ta torebkaw katalogu wyglada dosyc ciekawie ale na żywo to "dramat" moze komus sie to podoba ale taka licha jest to tworzywo cieńkie taki ze tak powiem "gniot" w srodku jedna kieszonka na komórke. Mnie sie bardzo nie podoba pozdrawiam
Żałuję, że nie udało mi się dotrzeć do COK, a tutaj nikt się nie wypowiedział, bo dopiero teraz dziewczyny ją zobaczyły
Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Witam
Czy mozecie mi powiedzieć, jaki jest termin obowiązywania katalogu 17?
Albo może inaczej: kiedy najszybciej mogę dostać od przeciętnej konsultantki produkt z katalogu 17?

Pozdrawiam
Wszystko zależy z jakiego dnia jest Twoja konsultantka, gdybyś napisała z jakiego jesteś miasta, to może ktoś z Twoich stron odpowiedziałby z większym prawdopodobieństwem niż anaa89
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:15   #4472
luki14
Raczkowanie

GG do luki14 Send a message via Skype™ to luki14

Do Suszary i Aneszy Jak tylko dostane odpowiedź przekaże wam o tym
Do LadyBird6 To jest naprawdę coś dziwnego nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ;/ bo sam rachunek się nie zapłacił
Do Agrippinilli Ja to tylko po swojemu Streściłem a nie to co avon do mnie pisał .A co do Gratisów to ja nie wiem o co ogólnie z tym wszystkim chodzi nie będę ich sprzedawał ani nic do póki sprawa się nie wyjaśni ;/
Do alechar Jaki ściema ?? Wymień przynajmniej 3 piszesz tak bo widocznie zazdrościsz takiej sytuacji a tu nie ma czego zazdrościć ;/ albo piszesz tak bo jestem Facetem a z czego wiem to forum jest wolne i można pisać . choć jak tak bardzo ci przeszkadza moje udzielanie się na tym forum to mogę odejść .

Do malki Tu nie chodzi o brak netu czy o wyzerowaną fakturę ale o coś Bardzo dziwnego . nikt od tak nie dostaje tyle rzeczy gratis i jeszcze wyzerowana faktura to ja nie wiem o co im chodzi ;/

Edytowane przez luki14
Czas edycji: 2009-10-27 o 17:20 Powód: .
luki14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:15   #4473
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rilli Pokaż wiadomość
witam
mam pytanie, czy już jest nowy katalog z avonu??
pozdrawiam
zależy o który Ci chodzi. nadal można zamawiać z k15/2009. A jutro dzień wysyłkowy A wraz z paczką powinien dostac katalogi 16/2009.
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:21   #4474
malka
Rozeznanie

[QUOTE=luki14;14947435.

Do malki Tu nie chodzi o brak netu czy o wyzerowaną fakturę ale o coś Bardzo dziwnego . nikt od tak nie dostaje tyle rzeczy gratis i jeszcze wyzerowana faktura to ja nie wiem o co im chodzi ;/[/QUOTE]
no własnie, nie ciekawi Cię o co kaman?

Ja bym zadzwoniła i spytała
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:26   #4475
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Wszystko zależy z jakiego dnia jest Twoja konsultantka, gdybyś napisała z jakiego jesteś miasta, to może ktoś z Twoich stron odpowiedziałby z większym prawdopodobieństwem niż anaa89
rzeczywiście nie pomyślałam o tym po prosty ja mam dzień A i dlatego znam tylko moje terminy bo inne nie są mi potrzebne. a przecież konsultantki z innych terenów mają inne daty
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:32   #4476
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
no raczej nie, cera naczynkowa jest pod specjalnym nadzorem nieprawdaż? poszukaj może info nt. peelingu kawitacyjnego,może on będzie odpowiedni dla Ciebie. Ja mieszkam w PL w małym mieście a moja kosmetyczka zaczeła wykonywać taki peeling więc może i ty u siebie coś znajdziejsz
Dzięki za rady. wiem czego szukać

Dziewczyny wiem,że na katalogowym sa zdjęcia torebki Ewelin ale jesli można wiedzieć jak ona prezentuje się na ramieniu, no czy nie za krótka.., bo cm w katalogu sobie, a życie sobie. Jesli ktoś mógłby wrzucić zdjątka z torebka troszkę wypchaną na ramieniu byłabym dozgonnie wdzięczna. A jeszce gdyby ta torba była na ramieniu ubranym np w kurtkę....

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:40   #4477
Kotuuu
Raczkowanie

Hej dziewczyny HELP! jestem od niedawna konsultantka.. kompletnie nie wiem jak to jest z z tymi terminami.. :| W kazdym razie skonczyło się to tak.. ze musiałam dopłacić dychę za DOSTAWE KURIERSKĄ bo nie zmiesciłam się w terminie dokiedy moge złożyć zamowienie z katalogu 15 tj którego dnia musze złożyć żeby nie płacić i zmieścić się w dostawie regularnej jeżeli złożę 10 listopada ;> to bd za późno czy mogę jeszcze ? Bo na stronie avonu pisze w zakładce "składanie zamówień" pierwszy - drugi termin 2listopada i trzeci termin 12listopada? a w zakładce "hormonogram" inaczej <olaboga> prosze o pomoc ( <chlip>

---
Przez 100 dni nie jem słodkości!
Start... 2/100 ..
Kotuuu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 17:42   #4478
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

Cytat:
Napisane przez ania_s_211 Pokaż wiadomość
Witam Was kobietki!!mam takie pytanko...w K14 zeby osiągnąć poziom 4 musialam zlozyc zam na min. 300 zl,a ze w tym katalogu jakos nie mialam chętnych na zakupy nie mialam calego 300 zl bo zapomnialam ze z oferty netto sie nie licza...(....taka gafa....)wiec jezeli nie osiagnelam tego 4-go poziomu tak a nie inaczej oferty juz do konca mi przepadaja?????.....
Teoretycznie wszystko przepada.
Ale w praktyce wygląda to tak, że możeez złożyć reklamację i poprosić o przywrócenie do programu TPS. Być może każą Ci coś domówić z katalogu 14, ale niekoniecznie. Ja często składałam takie reklamacje moim Konsultantkom i zawsze je przywracali do TPS'u.
Cytat:
Napisane przez Kotuuu Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny HELP! jestem od niedawna konsultantka.. kompletnie nie wiem jak to jest z z tymi terminami.. :| W kazdym razie skonczyło się to tak.. ze musiałam dopłacić dychę za DOSTAWE KURIERSKĄ bo nie zmiesciłam się w terminie dokiedy moge złożyć zamowienie z katalogu 15 tj którego dnia musze złożyć żeby nie płacić i zmieścić się w dostawie regularnej jeżeli złożę 10 listopada ;> to bd za późno czy mogę jeszcze ? Bo na stronie avonu pisze w zakładce "składanie zamówień" pierwszy - drugi termin 2listopada i trzeci termin 12listopada? a w zakładce "hormonogram" inaczej <olaboga> prosze o pomoc ( <chlip>
Podaj mi swój kod pocztowy, a ja podam Ci dokładne terminy

Edytowane przez SylwiaAVONn
Czas edycji: 2009-10-27 o 17:48
SylwiaAVONn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:59   #4479
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić właśnie wygrałam jakiś zestaw kosmetyków Avonu, bo moja OMSka (??) czy jak to się tam nazywa (w zasadzie nie wiem kto to dla mnie, czasem dostaję od niej wiadomość na strefie) wysyłala jakis czas temu wiadomość, że rozlosuje 20 zestawów wśród konsultantek, które złożą zamówienie z k14 do 14.10 Załapałam się pierwszy raz na wygraną w jakimś konkursie Mam to odebrać w okręgowym biurze sprzedaży czyli pierwszy raz się tam pofatyguję
SUUUPER !!!
Gratulacje, widać jakiejś OMS chce sie oddać częśc gratisów na prezenty
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:01   #4480
Dziewczyna822
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
SUUUPER !!!
Gratulacje, widać jakiejś OMS chce sie oddać częśc gratisów na prezenty
dzięki, jeszcze nie odebrałam tamtego a już dostałam wiadomość o takim samym konkursie na katalog 15 Do tego jeszcze 20 kolejnych konsultantek dostaje pakiety próbek.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:33   #4481
Starlett
Wtajemniczenie

Hej! Chciałam poznać Wasze zdanie: jak Wam się podoba bizuteria Eternal Love? Ja zebrałam juz naszyjnik i bransoletkę z kolczykami. Nastawiam sie jeszcze na pen drive'a oraz zegarek, ale szczerze mówiąc nie jestem zachwycona wyglądem tej biżuterii- te zapinki jakies takie duże i nieporeczne dla mnie. a jakie jest Wasze zdanie? czy ktoś widział ten zegarek na żywo? opłaca się go kupić? czy ten pasek jest wygodny?

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 18:34   #4482
ania cz_ka
Przyczajenie

Red face Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

witam bardzo serdecznie......Wra z z numerem 14/2009 zostałam konsultantka Avonu Dopiero teraz sie odzywam ponieważ szukając informacji na temat kosmetyków trafiłam tutaj i tak mnie czytanie wciągnęło ze zapomniałam sie zalogować wiec teraz nadrabiam i się loguje pozdrawiam wszystkich serdecznie

I po cichutku proszę o info o tym ciekawym sposobie ...moje zamówienie ledwo powyżej 250zł a z tego 15/09 to mam 270 i jakoś słabo a moze to tylko początki...niestety przeprowadzam sie do innego miasta ..zero znajomych i totalna klapa chyba będzie...zapisujac sie nie myslałam jeszcze o przeprowadzce....... ...
z góry dziękuję........
ania cz_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:37   #4483
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teroslawa Pokaż wiadomość
Jak dotąd miałam z Avonu tylko jedną torebkę - Philippę, i strasznie się zawiodłam na jakości. Zszywałam zamek 2 razy i znowu się rozpierdzielił, do tego z rączek zaczęły masowo wychodzić nitki. Próbowałam ją reanimować, ale wygląda tragicznie i chyba nadaje się tylko do wyrzucenia.
Wszystkie torebki z Avonu są tak marnej jakości czy po prostu trafił mi się felerny egzemplarz?
Ja mam taką jedną , nie pamiętam jak się nazywa niestety , ale jest duża (a4) i metaliczno-niebieska z dużą kieszenią na przodzie. i jestem bardzo zadowolona!! noszę ją juz prawie dwa lata i czasem naprawdę duuuże ciężary łącznie z komputerem i paroma zeszytami i na razie ani jedna niteczkami się nie wypruła, wygląda prawie jak nowa! mam jeszcze dwie inne torebki z Avonu, ale używam ich rzadziej, więc nie będę się wypowiadać...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:50   #4484
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania cz_ka Pokaż wiadomość
I po cichutku proszę o info o tym ciekawym sposobie ...moje zamówienie ledwo powyżej 250zł a z tego 15/09 to mam 270 i jakoś słabo a moze to tylko początki...niestety przeprowadzam sie do innego miasta ..zero znajomych i totalna klapa chyba będzie...zapisujac sie nie myslałam jeszcze o przeprowadzce....... ...
z góry dziękuję........
kochana od kiedy szpiedzy obecni na tym forum zablokowali nam ostatni sposób pd, nikt ci nie wysle ciekawego sposobu...
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:53   #4485
alehcar
Rozeznanie

jest już rosyjskie Hello Tomorrow do katalogu 01/2010
http://www.avon-forum.ru/4images/cat...php?cat_id=409
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:57   #4486
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nelka333 Pokaż wiadomość
Z regulaminu TPSu:

Do kwoty kwalifikacyjnej (sprzedaż) nie wliczają się produkty z oferty netto, Wielkiej Kampanii Życia, paczka niespodzianka, oferta wyprzedaży internetowej, produkty zamówione w poprzednich zamówieniach, a dostarczone wraz z zamówieniem kwalifikującym, opłaty: transportowe, opłaty za kursy kosmetyczne i małe zamówienia, avonki, doładowania myAvon, zakup telefonu myAVON, „Niezbędnik Konsultantki” oraz inne prezenty i nagrody w programach dla Konsultantek.
Czytałam ten regulamin ale moja liderka zapewniła mnie ze wszystko sie wlicza i zebym sie tym nie przejmowała zrobiłam jak mówila i razem z netto przeszłam do następnego poziomu bo z samego zamowienia z katalogu było za mało

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:06   #4487
malgosia27
BAN stały

Cytat:
Napisane przez luki14 Pokaż wiadomość
Witam was Dziewczyny

Po ponad 2 tygodniowej nieobecności postanowiłem przestać milczeć

w ciągu tych dwóch tygodniu stało się naprawdę dużo dobrych i złych

1.Ostatnio Pisałem O tych Gratisach do zamówienia czyli:
1.Woda toaletowa Spotlight+Biżuteria
2.Torebka Ewelina
3.Szminka Ultra Color Rich
4.2 deo kulki
5. Woda toaletowa Full Speed

Nie wiem co to było

Napisałem Do Avonu dostałem taką wiadomość

Drogi Konsultancie
do zamówienia z katalogu 15/09 Zostały dołożone Następujące Darmowe Produkty ...... ..... Bla Bla.....
i do tego dopisał jeszcze imię i nazwisko i pozdrowienia

Zamówienie wynosiło 350 zł ledwo
Ale nie wiem co to ma być

2. I tu najdziwniejsze Do zapłaty W strefie Konsultanta do zapłaty miałem 400 zł ponad

Po powrocie ze szpitala loguję się na strefę konsultanta a tu Stan konta 0,00 zł

Pytałem się żony córek czy nic nie płaciły one na to że nie

Od razu napisałem do Avonu w celu wyjaśnienia do tej pory nie ma odpowiedzi

Czyż by się jakiś sponsor znalazł

Koniec dobrych rzeczy

Teraz te złe:

1. Jedną z paczek z katalogu 15 dostałem zniszczoną ;/
2. Brakowało połowy paczki

i pytania do was Kochane

1.Czy któraś z was ma już katalog 1/10 ???
2. Jakie są braki do 17 ???

Pozdrawiam kochane
Totalna ściemaPewnie jak wszystko o czym piszesz
Aaaa chłopie czy Ty aby chłopem jesteś na pewno? Zdaje mi się,że to kolejne Twoje kłamstwo
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:20   #4488
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alraunaa Pokaż wiadomość

Torebka Lynelle też bardzo mi się podoba. Niestety nie widziałam jej jeszcze na żywo. Za to dziś miałam przyjemność zobaczyć torebkę Paulina <- koszmarek
Cytat:
Napisane przez jabuho Pokaż wiadomość
A więc tak:
torebkę Regina posiadam - bardzo mi się podobała, więc bez chwili zastanowienia wzięłam ją, ni e patrząc na wymiary itp... ja osobiście lubię dość duże torby - i tak taka się na zdjęciu z modelką wydawała - niestety pomyłka... leży w szafie. Jakoś tak dziwnie się marszczy, świeci itp... (ogólnie jest na pewno wiele ładniejszych i fajniejszych torebek w Avonie..)
Torebka Lynelle też mi się podoba, ale tez pewno nie jest zbyt duża... Jeśli się skusisz to daj znać, może jakieś fotki wrzuć

Torebkę Sharon będę miała w czwartek (jak przyjdzie zamówienie) - mama ją sobie zamówiła, więc jeśli nikt do tej pory nie napisze nic na ich temat prosze o przypomnienie, to wrzucę zdjęcia. ogólnie o torebce Sharon słyszałam wiele przychylnych opinii, ze nawet całkiem porządnie wygląda
Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
ja mam regine jest dosyc fajna jestem nawet z niej zadowolona zmieszcza sie w niej na pewno dwa soki w kartonie 1l i jeszcze pare mniejszych rzeczy ale wtedy mi sie wydaje ze ona taka delikatna jest i zaraz sie urwie hi hi ale to chyba tylko takie moje skojarzenie bo jest bardzo miekka ma przegrodke na tel
Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Lynelle się dość błyszczy, natomiast Sharon jest matowa i ma taką jakby pognieciona fakturę, obie mają za krótkie rączki, by swobodnie zakładać na kurtkę czy płaszcz. Niestety wysokość rączki Sharon w katalogu jest 25 cm, a w realu 18,5 cm. Obie idą do zwrortu
Cytat:
Napisane przez ewa_krk Pokaż wiadomość
Ja widziałam Sharon w Coku ale nie zrobilam zdjęc, ta torebkaw katalogu wyglada dosyc ciekawie ale na żywo to "dramat" moze komus sie to podoba ale taka licha jest to tworzywo cieńkie taki ze tak powiem "gniot" w srodku jedna kieszonka na komórke. Mnie sie bardzo nie podoba pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez jabuho Pokaż wiadomość
no właśnie nie jest to tylko Twoje skojarzenie... kilka rzeczy więcej w torebce i wygląda jakby się miała rozsypać... ni wygląda to ładnie... ta przegródka na telefon.. ile razy wkładałam do niej telefon, tyle razy musiałam go potem szukać po całej torebce....

dzięki dziewczyny za opinie
teraz to chyba tej sharon nie wezmę
Jednak nie dało mi to spokoju i zadzwoniłam do avonu i pani powiedziała że niestety jeszcze nie mają tej torebki u siebie, ale powiedziała, że to dziwne trochę i że czasami zdarza się różnica 1 cm ale nie 7 cm. Może oni liczą wysokość rączki od suwaka a nie od końca kółka. A a ty MaT jak mierzyłaś ??

Raczej zostanę przy Lynelle w sumie na ramieniu modelki wygląda fajnie i chyba będzie dobrze się nosiła na płaszczu lub kurtce. Jak kupię to wstawię fotki.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-10-27 o 19:25
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:25   #4489
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj dostałam paczkę z zamówieniem z katalogu 15(kurier przywiózł ją 2 dni przed terminem...kolejny raz nie zostawił mi żadnej informacji i paczkę zaniósł do sąsiadki).
Zamówienie miałam na niecałe 550zł.Dostałam gazetkę NOWA TY(miła niespodzianka)Wy też?

Krem naprawczy na noc przyszedł jako produkt alternatywny
Krem na dzień z granulkami kolor.SOLUTIONS przyszedł jako produkt alternatywny
Pamięć USB dostanę w paczce z zamówieniem z kat 16.

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:42   #4490
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak radzisz????w sumie nigdy nie przywiązywałam żadnej wagi do takich rzeczy...zawsze byłam zgodna ale szkoda mi tych prezentów które na mnie "czekały"

Przydałby Ci się treming Asertywności.

Cytat:
ankoro napisałam,ciekawe czy w ogóle cokolwiek odpiszą...jestem cierpliwa ale do czasu
Odpisać muszą, poczekaj.

Cytat:
Napisane przez SylwiaAVONn Pokaż wiadomość
Teoretycznie wszystko przepada.
Ale w praktyce wygląda to tak, że możeez złożyć reklamację i poprosić o przywrócenie do programu TPS. Być może każą Ci coś domówić z katalogu 14, ale niekoniecznie. Ja często składałam takie reklamacje moim Konsultantkom i zawsze je przywracali do TPS'u.

Dobra rada, tak zrob. Powodzenia.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:43   #4491
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
Witam
Oczywiście juz musiałam się wkurzyć z rana
Wczoraj złozyłam zamówionko z katalogu 15 a dzis chciałam sobie obejrzeć fakturkę....a ona oczywiście NIE DZIAŁA Coś sie dzieje ostatnio z tą stronka, wogóle to na głównej stronie mam cały czas katalog 14!! Ale na szczęście to co zamawiałam to mi przyjdzie
ja fakture zawsze ogladam w danych finansowych, bo w historii zamówien faktycznie nie działa

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj dostałam paczkę z zamówieniem z katalogu 15(kurier przywiózł ją 2 dni przed terminem...kolejny raz nie zostawił mi żadnej informacji i paczkę zaniósł do sąsiadki).
Zamówienie miałam na niecałe 550zł.Dostałam gazetkę NOWA TY(miła niespodzianka)Wy też?

Krem naprawczy na noc przyszedł jako produkt alternatywny
Krem na dzień z granulkami kolor.SOLUTIONS przyszedł jako produkt alternatywny
Pamięć USB dostanę w paczce z zamówieniem z kat 16.
też dostałam NOVA TY ale nie dostałam formularza zamówien
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:50   #4492
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za opinie
teraz to chyba tej sharon nie wezmę
Jednak nie dało mi to spokoju i zadzwoniłam do avonu i pani powiedziała że niestety jeszcze nie mają tej torebki u siebie, ale powiedziała, że to dziwne trochę i że czasami zdarza się różnica 1 cm ale nie 7 cm. Może oni liczą wysokość rączki od suwaka a nie od końca kółka. A a ty MaT jak mierzyłaś ??

Raczej zostanę przy Lynelle w sumie na ramieniu modelki wygląda fajnie i chyba będzie dobrze się nosiła na płaszczu lub kurtce. Jak kupię to wstawię fotki.
Dla mnie wysokość jest różna od długości, więc mierzyłam odległość od środka zamka (podstawy trójkata) do wierzchołka rączki i nijak nie dało się naciagnąć do tych 25 cm.

Dlatego przestrzegam przed sugerowaniem się proporcjami między torbą a modelką, bo właśnie to mnie zwiodło. Nie przypuszczałam, że i tutaj photoshop poprawiał rzeczywistość
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 19:52   #4493
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Do Suszary i Aneszy Jak tylko dostane odpowiedź przekaże wam o tym
Do LadyBird6 To jest naprawdę coś dziwnego nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ;/ bo sam rachunek się nie zapłacił
Do Agrippinilli Ja to tylko po swojemu Streściłem a nie to co avon do mnie pisał .A co do Gratisów to ja nie wiem o co ogólnie z tym wszystkim chodzi nie będę ich sprzedawał ani nic do póki sprawa się nie wyjaśni ;/
Do alechar Jaki ściema ?? Wymień przynajmniej 3 piszesz tak bo widocznie zazdrościsz takiej sytuacji a tu nie ma czego zazdrościć ;/ albo piszesz tak bo jestem Facetem a z czego wiem to forum jest wolne i można pisać . choć jak tak bardzo ci przeszkadza moje udzielanie się na tym forum to mogę odejść .

Do malki Tu nie chodzi o brak netu czy o wyzerowaną fakturę ale o coś Bardzo dziwnego . nikt od tak nie dostaje tyle rzeczy gratis i jeszcze wyzerowana faktura to ja nie wiem o co im chodzi ;/
Wybacz, ale z każdym postem Twoja wiarygodność spada. Nic dziwnego, że dziewczyny podają w wątpliwość Twoje wypowiedzi. Po pierwsze przedstawiasz się jako dorosły mężczyzna posiadający rodzinę (żona i córka, z tego co wyczytałam)a nie potrafisz poprawnie sformułować zdania. Twoja stylistyka i tendencja do pisania danych wyrazów z dużej litery jest dla mnie niepojęta.
Co do merytorycznej części- żadna konsultantka, która współpracuje z Avonem od dłuższego czasu nie uwierzy w gratisowe(przynajmniej nie na takim poziomie) produkty ani tym bardziej w "samoopłacające" się faktury. Z drugiej strony- jeżeli taka sytuacja (czysto teoretycznie) miałaby miejsce to logicznym rozwiązanie byłoby wykonanie telefonu do Avonu i wyjaśnienie skąd w Twojej przesyłce znalazły się dane produkty i jakim cudem ktoś ma dostęp do Twojego konta(bo tylko w ten sposób można by opłacić fakturę). Twoje posty najpierw okazywały ogromną radość z gratisów a gdy dziewczyny podważyły Twoje słowa zacząłeś grać pokrzywdzonego.

Pozwolę sobie przytoczyć kilka Twoich postów- może to da Ci trochę do myślenia:
20.09.2009
"Witam wszystkie panie

Uprzejmie informuję iż z w związku z małym zainteresowaniem przez klientów bedę musiał odejść z avon-u"

Pomimo tej deklaracji dalej zajmujesz się Avonem

13.10.2009
"
Kobieto Dziwna jesteś . Jeżeli dla ciebie to męczenie kota to ja jestem kobietą . ?Przecież nie zrobisz sobie zdjęcia szyi . To forum spadło na psy kiedy się pojawiłaś ."
A cóż to za problem zrobić zdjęcie szyi? W grę wchodzi lustro. lub te zwykłe wyciągmięcie rąk przed siebie, z obiektywem skierowanym w swoją stronę. Po drugie, przydałoby się trochę kultury.

20.10.2009
"
Uwaga Drogie Dziewczyny!!!
Z wielką przykrością i smutkiem muszę zrobić sobie przerwę z Avonem na 1 rok albo raz na zawsze

Spełniły się moje najgorsze oczekiwania

okazało się że na moim Żołądku pojawiły się guzki

muszę iść do kliniku i tego się pozbyć Ale na szczęście wcześnie je wykryłem więc prawdo podobieństwo że coś się źle potoczy to tylko 10%
"
Współczuje, jednak Twoja wylewność jest, wręcz zbyt wielka. Troszkę to mi nie pasuje do osoby załamanej.

23.10.2009
"Witam Serdecznie was dziewczyny Po około tygodniowej przerwie

Jak ja się cieszę że to już po wszystkim ale dalej średnio się czuję więc za dużo czasu nie będę z wami spędzał
Muszę dużo leżeć i pić wodę
Dziś Dostałem paczkę z Katalogu 15/09 I
Pozytywne zaskoczenie
"
Wg Ciebie "tygodniowa przerwa" trwa 3 dni (tyle minęło czasu między kolejnymi postami)? Po drugie- jestem pełna podziwu- przerwa "zdrowatna" miała potrwać, jak sam piszesz, "1 rok, lub na zawsze"- a już po trzech dniach wszystko wraca do normy? Opisujesz poważny problem, kłopoty ze zdrowiem, po czym sam sobie zaprzeczasz? Myślę, że kilka użytkowniczek tego forum poprze moje stwierdzenie, że lepiej będzie jeśli przestaniesz kręcić. W przeciwnym razie po prostu znajdź jakieś inne miejsce.

Dziewczyny przepraszam za ten "słowotok" ale tego typu osoby i ich wypowiedzi potrafią skutecnie wyprowadzić mnie z równowagi
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:11   #4494
Konto usunięte

vanilla!
zgadzam sie calkowicie!
wlasnie udowodniłaś iz pan/pani lukikłamie czaruje lub po prostu robi nas w balona

żenada
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:11   #4495
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Wybacz, ale z każdym postem Twoja wiarygodność spada. Nic dziwnego, że dziewczyny podają w wątpliwość Twoje wypowiedzi. Po pierwsze przedstawiasz się jako dorosły mężczyzna posiadający rodzinę (żona i córka, z tego co wyczytałam)a nie potrafisz poprawnie sformułować zdania. Twoja stylistyka i tendencja do pisania danych wyrazów z dużej litery jest dla mnie niepojęta.
......................... ......................... ......................... ......................... ................

Dziewczyny przepraszam za ten "słowotok" ale tego typu osoby i ich wypowiedzi potrafią skutecnie wyprowadzić mnie z równowagi
Szkoda Twojego zdrowia, ja po prostu takie posty ignoruję. Oczywiście masz rację, ale są ludzie i ludziska. Nic na to nie poradzimy.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:16   #4496
luki14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Co do merytorycznej części- żadna konsultantka, która współpracuje z Avonem od dłuższego czasu nie uwierzy w gratisowe(przynajmniej nie na takim poziomie) produkty ani tym bardziej w "samoopłacające" się faktury. Z drugiej strony- jeżeli taka sytuacja (czysto teoretycznie) miałaby miejsce to logicznym rozwiązanie byłoby wykonanie telefonu do Avonu i wyjaśnienie skąd w Twojej przesyłce znalazły się dane produkty i jakim cudem ktoś ma dostęp do Twojego konta(bo tylko w ten sposób można by opłacić fakturę). Twoje posty najpierw okazywały ogromną radość z gratisów a gdy dziewczyny podważyły Twoje słowa zacząłeś grać pokrzywdzonego.

Pozwolę sobie przytoczyć kilka Twoich postów- może to da Ci trochę do myślenia:
20.09.2009
"Witam wszystkie panie

Uprzejmie informuję iż z w związku z małym zainteresowaniem przez klientów bedę musiał odejść z avon-u"

Pomimo tej deklaracji dalej zajmujesz się Avonem

13.10.2009
"
Kobieto Dziwna jesteś . Jeżeli dla ciebie to męczenie kota to ja jestem kobietą . ?Przecież nie zrobisz sobie zdjęcia szyi . To forum spadło na psy kiedy się pojawiłaś ."
A cóż to za problem zrobić zdjęcie szyi? W grę wchodzi lustro. lub te zwykłe wyciągmięcie rąk przed siebie, z obiektywem skierowanym w swoją stronę. Po drugie, przydałoby się trochę kultury.

20.10.2009
"
Uwaga Drogie Dziewczyny!!!
Z wielką przykrością i smutkiem muszę zrobić sobie przerwę z Avonem na 1 rok albo raz na zawsze

Spełniły się moje najgorsze oczekiwania

okazało się że na moim Żołądku pojawiły się guzki

muszę iść do kliniku i tego się pozbyć Ale na szczęście wcześnie je wykryłem więc prawdo podobieństwo że coś się źle potoczy to tylko 10%
"
Współczuje, jednak Twoja wylewność jest, wręcz zbyt wielka. Troszkę to mi nie pasuje do osoby załamanej.

23.10.2009
"Witam Serdecznie was dziewczyny Po około tygodniowej przerwie

Jak ja się cieszę że to już po wszystkim ale dalej średnio się czuję więc za dużo czasu nie będę z wami spędzał
Muszę dużo leżeć i pić wodę
Dziś Dostałem paczkę z Katalogu 15/09 I
Pozytywne zaskoczenie
"
Wg Ciebie "tygodniowa przerwa" trwa 3 dni (tyle minęło czasu między kolejnymi postami)? Po drugie- jestem pełna podziwu- przerwa "zdrowatna" miała potrwać, jak sam piszesz, "1 rok, lub na zawsze"- a już po trzech dniach wszystko wraca do normy? Opisujesz poważny problem, kłopoty ze zdrowiem, po czym sam sobie zaprzeczasz? Myślę, że kilka użytkowniczek tego forum poprze moje stwierdzenie, że lepiej będzie jeśli przestaniesz kręcić. W przeciwnym razie po prostu znajdź jakieś inne miejsce.

Po pierwsze : Dokładnie czytając mój ostatni post wyraźnie jest napisane że pisałem do Avonu w tej sprawie ale widzę że nie łaska przeczytać tylko dodawać głupie komentarze

po drugie: Przeczytaj kobieto wszystkie posty i dowiesz się o co chodziło z tym naszyjnikiem

po trzecie: Zamiast oceniać innych oceń siebie

po czwarte: nie masz prawa mnie z tego miejsca wypędzać .

po piąte: Ty jesteś dla mnie jedną wielką ściemą nie wiem jak można zazdrościć dołożonych ,Gratisów do paczki Trzeba być naprawdę nie wiele w głowie

Zawiść ludzka nie zna granic

malgosia27
Napisane przez luki14
Witam was Dziewczyny

Po ponad 2 tygodniowej nieobecności postanowiłem przestać milczeć

w ciągu tych dwóch tygodniu stało się naprawdę dużo dobrych i złych

1.Ostatnio Pisałem O tych Gratisach do zamówienia czyli:
1.Woda toaletowa Spotlight+Biżuteria
2.Torebka Ewelina
3.Szminka Ultra Color Rich
4.2 deo kulki
5. Woda toaletowa Full Speed

Nie wiem co to było

Napisałem Do Avonu dostałem taką wiadomość

Drogi Konsultancie
do zamówienia z katalogu 15/09 Zostały dołożone Następujące Darmowe Produkty ...... ..... Bla Bla.....
i do tego dopisał jeszcze imię i nazwisko i pozdrowienia

Zamówienie wynosiło 350 zł ledwo
Ale nie wiem co to ma być

2. I tu najdziwniejsze Do zapłaty W strefie Konsultanta do zapłaty miałem 400 zł ponad

Po powrocie ze szpitala loguję się na strefę konsultanta a tu Stan konta 0,00 zł

Pytałem się żony córek czy nic nie płaciły one na to że nie

Od razu napisałem do Avonu w celu wyjaśnienia do tej pory nie ma odpowiedzi

Czyż by się jakiś sponsor znalazł

Koniec dobrych rzeczy

Teraz te złe:

1. Jedną z paczek z katalogu 15 dostałem zniszczoną ;/
2. Brakowało połowy paczki

i pytania do was Kochane

1.Czy któraś z was ma już katalog 1/10 ???
2. Jakie są braki do 17 ???

Pozdrawiam kochane

Totalna ściemaPewnie jak wszystko o czym piszesz
Aaaa chłopie czy Ty aby chłopem jesteś na pewno? Zdaje mi się,że to kolejne Twoje kłamstwo

Hi Hi Ale jesteś śmieszna kobieto

-----------------------------------------------------------------------

Sorki dziewczyny rozstrzygnijcie kto jest winien tego całego zamieszania .

po moim ostatnim wpisie dostaje tyle komentarzy obrażających moją osobę że mój pobyt tu zakończył się .

Dla niektórych z was będzie to na pewno ulga

ale mam dość osób które pomyślą dopiero potem jak napiszą .

Trudno obejdę się bez tego forum

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mam już link do katalogu 1/10

Edytowane przez luki14
Czas edycji: 2009-10-27 o 20:25 Powód: .
Stary 2009-10-27, 20:24   #4497
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
po piąte: Ty jesteś dla mnie jedną wielką ściemą nie wiem jak można zazdrościć dołożonych ,Gratisów do paczki Trzeba być naprawdę nie wiele w głowie

Szczerze te gratisy moga się zdarzyć Naprawde !!

Mi raz się zdarzyło
Dwa lata temu "dostałam":
-kosmetyczkę Color trend (k15/2007) do dziś służy mi jako portfel do zbierania kasy z Avonu
- w k 02/2008 dostałam żel Anew
tak bez powodu poprostu pomylili się czy coś nie wiem jak oni pakują te paczki no ale cóż nie pisało na fakturze żeby za nie zapłaciłaćić, to co się będe odzywać ...

No ale mi przychodziły pojedyńczo a nie ileś tam kosmetyków !!
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 20:28   #4498
Konto usunięte

hehehe ale chłopak się zdenerwował
Stary 2009-10-27, 20:31   #4499
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

również śmierdzi mi ściemą, to co kolega pisze. nie powiem gratisy się zdarzają -ale pojedyncze a nie od razu cały karton...
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 20:32   #4500
luki14
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14951883]hehehe ale chłopak się zdenerwował[/QUOTE]

Napewno nie z pani/pan powodu

myszka1706
również śmierdzi mi ściemą, to co kolega pisze. nie powiem gratisy się zdarzają -ale pojedyncze a nie od razu cały karton...

Sorki ale czy ja mówię że cały karton ??? raptem 5 gratisów a właściwie już nie gratisów Zalogowałem się na pocztę dostałem ogromną wiadomość od obsługi internetu

było o tym że te produkty zostały dołożone przez pomyłkę proszę o zwrot nieużywanych produktów w/w

Tylko jeszcze jestem ciekaw co z tą fakturą bo nie napisali ;/

-------------------------------------------------------------
Mam już link Do katalogu 1/10

Edytowane przez luki14
Czas edycji: 2009-10-27 o 20:37 Powód: .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości