|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() ------------- Idę na ten durnowaty serial i dalej biologia. Już dziś na 100 % nie wejdę, więc papa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo mówi z wymową ;P na ustnych tyle się nasłuchała różnych prób wymawiania nazwiska, że postanowiła uczniom wbijać to do głowy, aż zapamiętają ![]() no a z pisownią nie zawsze się udaje :P a Nietzscheanizm.. nawet w podr. od polskiego tak mamy ;> Ty się nie śmiej xD ksiądz mówi, że możemy narysować, a za chwilę koleżanka do mnie "daj kredki" i się pytam, czy chce kolorowy grób, a ona chciała tylko tematy podkreślić ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-27 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, do Marty. Martyna, skisiłaś się ![]() ale nikt nie powiedział, ze jesteś gorszym towarzystwem. Każde jest lepsze od braku towarzystwa (Marta mnie wystawiła ![]() co do poloneza.. to my też zaczynamy, od przyszłego tygodnia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tego, jak się nauczyciele nasłuchają na maturach ![]() znam dwa przypadki z ustnego angola. 1) dzisiaj nam babka opowiadała przy okazji tematów związanych z żywieniem.. że na maturze ktoś jej powiedział, że "in the picture I can see.... MARCHEWKAS" ![]() 2) babka z innego LO opowiadała, że na maturze gościu miał na obrazku do opisania pokój..i w centrum obrazka był kaloryfer. I on tak omijał ten kaloryfer, więc ona mu w koncu palcem pokazała, żeby powiedział o tym, na co chłopaczyna rzecze :"I can see KALORYFER" z takim amerykańskim akcentem ![]() jestem z siebie dumna ! posprzątałam na biurku, posegregowałam kserówki.. i zaraz biorę się za czytanie po angielsku, wzbogacać słownictwo trzeba. no. no to baja ;* Moja G. nie zdała egzaminu dzisiaj, wymusiła. ![]()
![]() |
#994 |
Zadomowienie
|
Potrzebna mi chemiczka na gwałt!
Miała któraś już stałą dysocjacji? |
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
a na polskim to niezłego fuksa miałaś, szczęściaro ![]() ![]() ![]() u mnie tak samo ![]() Cytat:
![]() w ogóle mam teraz ciągi i nie potrafię do końca rozwiazac niektórych zadan to się wkurzam ^^ . jeszcze później spróbuje ;] Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zakorzenienie
|
Tak, w wt i czw x 1,5 h
![]() Cytat:
![]() Mi też się kiedyś coś takiego zdarzyło. Nie pamiętam już co to było za słowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miała ;> [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14949868]dokładnie ten o którym myślisz xD a na polskim to niezłego fuksa miałaś, szczęściaro ![]() [/QUOTE] ![]() jak się wiedzy nie ma to trzeba liczyć na szczęście ![]()
![]() |
#998 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moja sąsiadka na ustnym niemieckim miała za zadanie zgłosić jakąś reklamację butów. Za cholerę sobie nie mogła przypomnieć jak są buty po niemiecku więc, gdy przyszło jej opowiedzieć co chce zareklamować, wskazała palcem na buty i powiedziała "das" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14949868] ![]() ![]() też dzisiaj robiłam arkusz, ale tylko przez 10 minut ![]() w ogóle mam teraz ciągi i nie potrafię do końca rozwiazac niektórych zadan to się wkurzam ^^ . jeszcze później spróbuje ;][/QUOTE] Narysowałabym pewnie coś w stylu 18stkowego pakietu dorosłości: wódkę, papierosy, dowód, prawko, prezerwatywy ![]() Ja zawsze wtedy wszystko kreślę i zaczynam rozwiązywać od nowa ![]() Doszłam do twórczego wniosku, że jak będę pamiętała, że 4-2 to 2, a nie -2 itp, to napiszę idealnie tą durną maturę. Jak nie, to będzie g.ówno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby nie mam z tym problemów, ale funkcje meeegaaaaa mnie nudzą -.- nad nami się zlitowała, bo i tak mało pkt można zdobyć z spr ;D
![]() |
#1001 | |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14949868]dokładnie ten o którym myślisz xD
a na polskim to niezłego fuksa miałaś, szczęściaro ![]() ![]() ![]() u mnie tak samo ![]() też dzisiaj robiłam arkusz, ale tylko przez 10 minut ![]() w ogóle mam teraz ciągi i nie potrafię do końca rozwiazac niektórych zadan to się wkurzam ^^ . jeszcze później spróbuje ;] ![]() Widzę, że coraz więcej osób uczy się z większym natężeniem matmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Narysowałam ojca, który nas uczy ![]() _________ Lecę do biologii, Maturzaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo ![]() -- Cześć Dziewczyny. Ja tylko na moment, bo strasznie zmęczona dziś jestem, a jeszcze mam trochę do zrobienia. Czuję się jakby to był już koniec tygodnia, a nie dopiero wtorek ![]() Marta ![]() Miłego dnia jutro życzę Żbiki ![]()
![]() |
#1003 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() przez to mam pokreślony cały zeszyt ![]() ![]() nawet niewiem czy jutro są jakieś zmiany w planie czy nie ![]() normalnie powinnam miec 8 lekcji , ale jest oddawanie krwi , idzie dużo osób także wiadomo ;]. idę pod prysznic, zajrzę później ;* MARTA dajesz czaduuuuuuuuuuu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mój problem tkwi w tym, że nie wiem dlaczego stężenie cząsteczek, które są niezdysocjowane oznacza się jako Co-x. Miałam takie zadanie, gdzie jakiś tam związek dysocjował - AB -> A+ + B- Mam podane stężenie A+ i stężenie całego roztworu. Z mądrej książki nałuczyłam się, że [A+]=[B-]=x Następny zapis w książce jest następujący [AB]=Co-x I tego za Chiny nie jestem w stanie pojąć ![]() Ratujku:} |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ___ Do dziewczyn, które zdają ang: Ja codziennie przed wyjściem do szkoły słucham sobie Al Jazeery English stąd : http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=249 Listeningi idą mi coraz lepiej dzięki niej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
Hej,
![]() Ktoś wspomniał o polonezie i tak nasunęło mi się pytanie do jakiej wersji będziecie tańczyć?( chodzi mi o melodię) ![]() A także jak układacie horografie? Macie już konkretny pomysł z skądś zaczerpnięty? ![]() I jeszcze ![]()
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co - stężenie całkowite roztworu x - stężenie cząst. zdysocjowanych Cnz=[AB] - stęż. cząst. niezdycosjowanych i: Co = [AB] + x przekształcając: [AB] = Co - x ![]() ja to tak rozumiem i z tego co wyczytałam w repetytorium to tak jest ![]()
![]() |
#1008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
K'=[A+][B-]/[AB]? Konkretnie chodzi mi o to, dlaczego [AB] to różnica stężenia całkowitego i jednej części tych zdysocjowanych? ;\ To za trudne na moją czapkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy moglabym sie dolaczyc hehe drugi raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a o wejściówce to jeszcze ie rozmawialiśmy. Cytat:
![]() to tym razem nie opuszczaj nas tak szybko ![]() ![]() muszę jeszcze porozwiazywac zadania z matmy ale posiedzę sobie chwilkę z Wami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i teraz kombinatoryka jest przyjemna. reszta nudząca. a ja kiedyś notorycznie oglądalam TVN Lingua, ale nie wiem gdzie mi ją zabrali ![]() ![]() Cytat:
my czołówki nie mamy. będzie po prostu tylko taki filmik wprowadzający. każdy po kolei pokazany i tyle. Cytat:
![]()
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Weszłam na chwilę, bo zaraz zwariuję.
![]() sporowce, tobołki, okrzemki. ![]() ![]() Cytat:
![]() ----------- no i spierniczam, haha. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Konto usunięte
|
dziewczyny wiecie może jak blue_apple poszło na egzaminie? ;>
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Wtajemniczenie
|
hehe okok a jak opuszcze to przez kolano i po dupie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny, oblałam :p zaraz jak napisze na egzaminacyjnym, co sie stało, to wam wkleję tu. wyryczałam sie w tż ramie i już mi lepiej :P walic to. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- do du.py ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chciałam iśc, ale znalazłam świetny demotywator, którym muszę się podzielić z Wami ] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Raczkowanie
|
Co do angielskiego
![]() nie zapomnę jak mieliśmy przepis jakiś napisać na spr. i moje genialne zdanie: ![]() (coś tam coś tam) (...)some vegetables like a parrot, potato, pork ![]() (chodziło mi o marchewkę, pomidora, i por ![]() ( tak teraz się zastanawiam pomidor w zupie? ![]() Edytowane przez onaaa333 Czas edycji: 2009-10-27 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgniłam. męskie gacie z wycięciem , nie moge ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() umarłam. Weronika, odpaliłam sobie tą Aljaazeerę. ale wkurza mnie, że ciągle o arabach gadają.. i taaak wolno mówią. włączyłam sobie SKY News. dużo lepsze.. i wiadomości ogólne. idę się wykąpać, później przeczytam histę... iiiii cel: łóżko ![]() dobranoc ;*
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14951463] nawet niewiem czy jutro są jakieś zmiany w planie czy nie
![]() normalnie powinnam miec 8 lekcji , ale jest oddawanie krwi , idzie dużo osób także wiadomo ;].[/QUOTE] U mnie jest w czwartek ![]() Cytat:
![]() Ale zaraz zainstaluję jakąś tam wtyczkę i zobaczę, jeśli cokolwiek zrozumiem ![]() ![]() Martuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.