![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
tam jest, że Majkol ją odkrył jakoś przez internet, potem od razu zaprosił ja do studia
[qrva, laska ma 22 lata... ] strasznie się tym podjarała woggóle szczęśliwa była, bo jest fanką odkąd ma 5 lat i te spotkania z nim zaefertowały :PPP powinnismy usłyszeć jej duecik z majkolem na jej debiutanckim krążku ona ma już 2 covery piosenek , majkola eart song i mariah carey- hero kiedy wyda swój pierwszy album wtedy ruszy w trasę koncertową po świecie to tak w skrócie xD
You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm? Edytowane przez Milla2408 Czas edycji: 2009-10-27 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
amen
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||
Zakorzenienie
|
Widać mamy inny gust Girl
![]() ![]() Cytat:
![]() Następna... Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Jak na razie to ona dla mnie w jakichś klubach może grać,a nie światowe trasy jej w głowie ![]()
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gadulek.pl/plotki-ze-swia...ona-video.html tu sa te eatrh song i posenka mariah. A w Bravo mowila ze chcialaby zeby uwor z Majkiem wyszedl w tym roku.. tytul songu "Wonderful World of Candy" ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Z forum MJPT : " Wonderful World Of Candy (2003) (Michael Jackson) Michael Jackson & Nisha Kataria Produced by Michael Jackson Originally intended for a children charity project, but due to the late 2003 child molestation accusations and the resulting arrest on the 18th November of that year, the track has been dropped. Michael Jackson has been working throughout 2003 on a brand-new studio album (initially intended for release sometime in 2004). At that time (2003), Dieter Wiesner was Michael Jackson's manager and he introduced young music artist Nisha Kataria, his newest protégé, to Michael. Michael Jackson invited Nisha onto his Neverland Valley Ranch to record with her some tracks in his private recording studio (contrary to claims by some individuals, Michael Jackson had such a place at his home). She stayed there for about six weeks and Michael wrote this song and they both recorded it as a duet. After Michael's dramatic moral conduct in November 2003, all plans have been put on hiatus since. At the present moment (June 2009) it is still unknown if and when the track will be used. It could possibly be included on Nisha Kataria's forthcoming debut album, set for release THIS YEAR (2009). Source: Dieter Wiesner (manager of Michael Jackson, 1996-2003)" No czyli piesnia z 2003. Dobra zmykam. moze zdaze na koncowe "ale numer" a o 22 "golo i wesolo" Dobranoc Kochane ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] Edytowane przez SunnyGirl Czas edycji: 2009-10-27 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Cmokam Was tylko i spadam
![]()
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
chcesz poznac te najprawdziwsza prawde?
![]() bo są ludzie i parapety... ja akurat flirtowałam z dywanem... ![]() po pierwszej randce dałam sobie spokój ![]() idiooot ![]() Cytat:
![]() a więc kupić. ja jutro ide przed lekcjami do sklepu a wiec pewnie sie spoznie ciut na polski ![]() Luuuu ![]() Tak to jest miec zepsuta karte.. w sumie to i tak bym nie mogla odp ![]() ajm sorry . ![]() ![]() jak ja Go zaraz wypromuje to sie nie pozbiera ;/ jedyne co pamiętam z podstawówki to dzien kiedy sprawdziłam w słowniku co oznacza 'promowa'c.... a mianowicie 'popychac do przodu' ![]() i wlasnie sie zastanawiam czy nie powiemdziałam do mojego somsiada, ktory wtedy mial z 30 lat ze go bede promowac ![]() ![]() ![]() Majkol.. ja też mam talenta ![]() promuj mnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak w ogóle to siema ![]() ![]() wlazłam do gorącej wody jak cholera ;/ i mama mnie opieprzyła, że nie jej powiedziałam o moim problemie z dychaniem a babci ![]() i mi powiedziała , żebym rzuciła fajki ![]() CO TO MA BYĆ ?! ![]() ledwo przyszłam a tu nie ma 3/4 dziewczyn już?! ![]() musze isc z tym do psychologa teraz. ![]() dobranoc tym, które idą. ![]() więcej Majka dla tych, które zostały .. sasasasa ]:->
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-10-27 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będzie się promować textami - mieszkalam z Majkolem, on był moim przyjacielem, on mi pomagał i nagrywalismy razem piosenki i tym oto cudownym sposobem zdobędzie popularność potem brukowce zaczną pisa,ć, że miedzy nimi coś było, potem ktoś doda dziecko, potem że oni mieli uciec z kraju.... i tak powstanie historyjka..... jak to zawsze bywa.... i pamiętajcie! Tylko my forumowiczki WIEMY JAK JEST NAPRAWDĘ!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
kuwra, mogłam tutaj nie wchodzić
![]() ![]() no co on wyprawia? a jak ja bym się chciała wypromować na sex taśmie z nim to też by mnie na pół roku zaprosił? ![]() Cytat:
![]() co to w ogóle za wytrzeszcz?! ![]() Mysz, I love You ![]() dobra uspokoiłam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty palisz ? ![]() To ja Cię oduczę ![]() No przeca ja jestem ![]()
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Kufa, co to za kierda się pojawiła?! Ja jej dam, pół roku z Majkelem mieszkać...
![]()
#1182 |
Zakorzenienie
|
Ej.. laski skończcie już z tą wypierdziuchą. Nie denerwujmy się przed snem
![]()
#1183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuwra, a mówią, że ja coś biorę ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...no własnie na chwilę mi się poprawił humor...ale dowiedzialam się, ze Majkol mnie zdradzał...wiec mam dola... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Egzakli. A jak inni tego nie pojmują to mają problem ![]()
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
dobra, laski teraz coś na
RELAX, TAKE IT... Załącznik 2612857 EASYYY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
nie pale
![]() cośty... a fe a fe . ale kiedyś jezdziłam do lekarza od płuc i miałam w uj przeswietlen bo cos mi nie wyszla z ta proba tuberkulinowa, dostałam talbetki i było wszystko ok. nawet nie wiem po co ona mi przepisywała te lekarstwa ... no a teraz jakos ciezko mi sie czasem oddycha i bywa, że złapie mnie taki dziwny kaszel. i powiedziałam babci, ze moze se pojde na przeswietlenie a ta juz mamie, mama tacie i takie koło... ![]() Cytat:
![]() chcesz jego nr ![]() haaaa. srajmy na nią! macie racje! ![]() ![]()
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
halo halo a co wy sie jakąs dupa przejmujecie???
![]() ![]() bez jaj.. ![]() cos na kisiel, musze se odetchnac http://img9.yfrog.com/img9/3708/al3mf4.jpg och bejbe ![]() ![]() ![]()
#1190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Przecież już mówiłam,że ona ładna nie jest, także z nami nie masz szans, bo ona jest pragnienie,a my jesteśmy Sprite
![]() ![]()
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Normalnych ludzi to ja w grupie nie mam
Ja nic nie robie :P Jak się spruje to założe swoje dreadlocki, pacyfiastą koszulke. I krzykne: Jam jest Trójpalczasta Dłoń z Ciasta Rasta i spróbuj teraz nazwać mnie czarnuchem gejlicka gnido ![]() Peace xD Czekam do jutra aby to zobaczyć. Zdam Wam relację jak zareagował nasz Bill który zapodaje bluzgami i rzuca wszystkim po sali. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() Ja go od wczoraj jeszcze nie wyłączyłam ![]() Cały czas mam tego gifa w zakładkach i zerkam coraz ![]()
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu ma być potok kisielu czy jak ? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Bloo, słuchaj, chyba podziękuję za numer do DYWANU
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Ej smutno miiiiii, niech mnie ktos pocieszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
hop hop
hop hop hop hop op op op p ![]() wfo sie obstał w Nibylandii?
#1198 |
Zakorzenienie
|
I dobrze robisz Mysza. Ja przestałam dzwonić do Dywanu od kiedy z niego spadłam i nabiłam sobie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaakiego guza ![]()
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- pocieszam Cię! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
U nas bardziej pasuje Cip Cip Oloś Oloś ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.