|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
|
|
|
#4472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Kreska gratuluję konkretnych zakupów. o ile przekonałam sie juz ostatecznie,że meteoryty nie dla mnie to cienie po prostu przeprzezpiękne!!!! Powiedz, czy te brązy to takie tylko perłowo-nabrokatowione czy holograficzne tj, mienią się innymi kolorami zależnie od kąta padania?
Króliczek, jak tam Twoje kulaski? dotarły? bo ja juz tuptam koło tego Twojego sprzedawcy z Singapuru |
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14948239]Czy masz numer do katriny007? Zamawialam puderek dla Desti, napisalam do niej w niedziele i nie odpisala. Wczoraj napisalam znow i wciaz brak odpowiedzi. Podala zly numer na allegro bo jest za duzo cyfr
najwazniesze zeby w ogole wyslala ... moze ja zaskoczylo to, ze nagle wszystkie jej zeszly ... a to co bedzie brakowac za przesylki to przeleje
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak myślicie? ![]() Moj TZ stwierdzil, ze juz chyba maksymalnie chce sie upiekszyc
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kupiłam dzisiaj Imperiale ze zniżką sephorową
|
#4478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś byłam w dwóch sephorach w Wawie i w obu nie było nowej kolekcji
a chciałam kupić kulki w promocji |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryknęłam swoje październikowe zakupy w dziennym świetle
) Już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
#4481 | |||||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
ufff, ciesze sie, ze sie Wam podobaja, bo mialam obawe, ze jesli po moich zachwytach nie urzekna Was tak jak mnie, to bedzie ze mna kiepsko [ ] Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14948239]Czy masz numer do katriny007? Zamawialam puderek dla Desti, napisalam do niej w niedziele i nie odpisala. Wczoraj napisalam znow i wciaz brak odpowiedzi. Podala zly numer na allegro bo jest za duzo cyfr odpisalam na prv ![]() Cytat:
![]() ten blekit jak na zdjeciu bardzo piekny [i to wcale, a wcale nie dlatego, ze moje teczowki maja taki odcien same z siebie ]Cytat:
a jednak ze znizka roznica jest dosc duza
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
No mysle ze mega niebieskie ślepia i cala ciemna reszta plus Pastelowa buzia beda wygladac ciekawie
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (szukałam w wątku ale nie znalazłam) czy któraś z Was używała/coś słyszała na temat sypkiego pudru Les Voilettes Loose Powder w kolorze 05 Lavender (jasno fioletowym)?
Czemu ma służyć ten odcień. Czy ma za zadanie udoskonalać cerę jak środek (fioletowa kulka) w nacre prasowanym??? Edytowane przez mulier Czas edycji: 2009-10-28 o 08:13 Powód: zdjęcie |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
no, jeżeli już wymaga się aż takiej precyzji to niebieska - a nie srebrna
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, ze mam coś z postrzeganiem barw
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze to maly off topik, ale patrzcie co znalazlam
http://pomponik.pl/galerie/podpatrzo...duze,1143812,4 Jak mozna tak krzywdzic niewinny i dzieciecy wygląd dziecka? |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
w slaskich perfumeriach zaczela sie pojawiac nowa kolekcja, wczoraj kupilam imperiale w m1 w czeladzi, byly tez na 3 stawach w katowicach, kupilam je w ciemno w sumie, nawet nie ogladalam ich na standach i musze powiedziec ze tak samo jak z klasycznych tak i z tych jestem zadowolona, choc z opisow wydawalo mi sie ze sa bardzo mocno nadrobinkowane- owszem sa ale nie jest to mega blysk i brokat
|
|
|
|
#4489 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() ja myslalam po tej fotce, ze to 40-50-latka. i to brzydka ![]() a zeby nie bylo calkiem OT to niech drogie Panie, ktore kupily imperiale powrzucaja fotki, cooooo???
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
No a to 9 latka :ekh: Szok...
Nooo wlasnie wrzucajcie fotki Imperiali ![]() Przeciez wiecie, ze my wszystkie wiecznie nienasycone
|
|
|
|
#4491 |
|
PIP.
|
no wlasnie - i jak nawet same z roznych wzgledow nie mozemy ich miec, to chociaz na fotki popatrzymy sobie
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4493 |
|
PIP.
|
i jak Ci sie podobaja?
![]() a ja dodalam na KWC moje ukochane motylki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33402
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadać cerze ziemnistej zdrowy koloryt
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadne z meteorytów, które mam nie wygładzają tak bardzo cery, efekty zbliżone do motylków, ale jednak dużo większa gładź drobinek nie widać tak mocno, jak się spodziewałam, właściwie są takie same jak w innych, no może oprócz gold temptation, bo tam to są mega drobiny
|
|
#4496 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
I ja wlasnie dostalam nowe meteorki
dostalam znizke 20% w Lumiere, wiec nie oplacalo mi sie szukac w Sephorach. pierwsze wrazenie to zalamka totalna - I opakowanie I zawartosc. ale na twarzy... och I ach. moim zdaniem ( I na mojej twarzy) sa zimne, bladorozowe z metaliczna poswiata. Takie pastele w wersji rozowej. jestem zauroczona, a tez nie znosze rozu na twarzy. nie widze drobinek na Tyle duzych I agresywnych, zeby nie stosowac imperiali na codzien. sa piekne I nie oddam ich przepraszam za styl ale pisane z telefonu, a moj telefon Sam Sobie wie lepiej gdzie maja byc polskie znaki I duze liter
|
|
|
|
#4497 | |
|
PIP.
|
Cytat:
wieczorami czesto pisze z niego i raz sa polskie znaki, a raz nie, a czasami sam mi poprawia jakies slowo na inne, ja nie zauwaze i wychodzi tak - no wlasnie mi tez wydawaly sie rozowo-metaliczne
|
|
|
#4498 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ilios - Bo mamy te same telefony
![]() pomieszalam wlasnie proszek z Pasteli I Imperiali I wyszlo mi CUDO (gorzej niz dziecko w piaskownicy ![]() chcialam jeszcze pochwalic ta sprzedajaca z Anglii - wraz z zamowionym fluidem dostalam pelnowymiarowy tusz YSL. a na przesylke czekalam ok. 9 dni |
|
|
|
#4499 |
|
PIP.
|
aaa, no to wszystko wyjasnia
![]() ta sprzedajaca jest dobra - wymaga cierpliwosci, bo wolno odpowiada i wysylka trwa, ale potem sie dostaje niespodzianke [ja dostalam blyszczyk guerlain]. az mnie kusily od niej motylowe cienie, ale dzielnie sie trzymam i nie kupuje [jeszcze ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- kurcze... i teraz sobie o nich przypomnialam znowu mam pytanko - czy ktoras je miala? albo macala chociaz? i w ogole to co myslicie o cieniach guerlaina?
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
ilios, o jakiej sprzedającej piszesz ?
cienie Guerlaina bardzo lubię, na równi z Diorami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

niepotrzebnie tak długo mu się opierałam 

-> co sroce w oko wpadnie

.
a chciałam kupić kulki w promocji 
Nacre są tak cudne, że chcę, by starczyły na jak najdłużej 
ufff, ciesze sie, ze sie Wam podobaja, bo mialam obawe, ze jesli po moich zachwytach nie urzekna Was tak jak mnie, to bedzie ze mna kiepsko [
]
a jednak ze znizka roznica jest dosc duza