|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
Badz czujna tak jak mowisz
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z frytkami spróbuję jeszcze raz, ale tym razem na patelni i jedną warstwę ![]() A u mnie cisza Chociaż wiem, że jest ok, a na ktg serduszko biło jak szalone
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Guciumoze i być w rondelku dużo oleju rozgrzanego na maksa ,i wez garste w ręke frytek na początek i zobaczysz ze wyjda
Kapiel juz brałam nie pomogła ![]() Dobra ,uciekam spac bo ten żołądek nie daje Mi spokoju do jutra Dobranoc
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj wspołczuje bolu zoladka,mnie tez ostatnio co jakis czas pobolewa i wtedy mam bliskoe spotkanie z wctem i odrazu ulga
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby jakis leniwy dzień i nikt dzisiaj nie urodził?
![]() Domi na podtrzymaniu? ![]() Przelatuję...
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
No dzis juz chyba nic sie nie wykluje chyba ze w ekspresowym tempie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-10-27 o 22:25 |
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Domi, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
A ja dopiero niedawno wróciłam do domu... Po wizycie u diabetologa - korzystając z okazji że już wyszłam z domu - wybraliśmy się z TŻ-tem na zakupy dla Dzidzi... I w sumie większość rzeczy już (albo wreszcie) kupiliśmy Co do wizyty... Pani doktor powiedziała że moje cukry bardzo ładne W zasadzie przez dwa tygodnie tylko 3 razy zdarzyło mi się przekroczyć normę - ale nawet to nie tak jakoś bardzo... Więc wygląda na to że jest ok Dalej muszę trzymać dietę ale nie muszę już sprawdzać poziomu glukozy 4xdziennie - wystarczą dwa pomiary I za 3tyg kontrola - już chyba ostatnia...Ale ogólnie jest wszystko dobrze więc się cieszę ![]() Dobra, to ja uciekam do lóżka bo strasznie jestem zmęczona... Dobranoc
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jest możliwe, ale chyba dziś rzeczywiście nie ma się co spodziewać.
Gissh, super, że wyniki w porządku I ja też już się zbieram ![]() Spokojnej nocki
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
Cytat:
No to same dobre wiesci,dobrej nocki Cytat:
To zbieraj sie zbieraj i Tobie rowniez dobrej nocki zycze Ja sobie pewnie jeszcze posiedze,cos ostatnio spac nie moge i zasypiam dopiero ok 5-6 rano a pozniej spie do 10-11
|
|
#1273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymajcie się i czekamy na Ciebie jutro. Skoro do 01.11 wyjdziesz to tylko 3-4 dni. Wytrzymasz Cytat:
Cytat:
No u Guci tez ok, jeszcze tylko wody Kropki troche mnie martwią. Spokojnej nocki, ok??? My na SR mielismy badanie piersi, sutki mam ok, "chwytne", jak to określiła polożna. Jutro robimy badania i w pt wizyta. też dzisiaj będe mykac bo jutro pracowity dzionek.
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOOO badanie piersi na SR??u nas niestety nic takiego nie było wiec zdziwiona jestem
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Domi - współczuję szpitala bo sama spędziłam tam ponad 3 tyg - ale zobaczysz nie będzie tak źle.. poza tym do dla dobra dzidziola więc szybko zapomnisz jak wyjdziesz ![]() Kropeczka - jak tam Twoje wody? mam nadzieję, że nocka minęła bez niespodzianek.. Tarasia - ja do ciemnych mebli kupiłam łóżeczko Mocca derwexu bo mi się podoba połaczenie dwóch kolorów drewna wyszło super ![]() Asica - jak dziś Twój żołądek? mam nadzieję, że już lepiej... u mnie nie najgorzej tylko to leżenie samej w domu trochę depresyjnie działa.. ale staram się czytać i buszuje po internecie więci jakoś leci.. aby do powrotu tz z pracy i już jest weselej ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lucky i konspiracja dziękuję za propozycje łóżeczek. Ja dzisiaj miałam bardzo niespokojną noc. Jakies bóle, skurcze... teraz niby przeszło ale zobaczymy. Ciekawe co u Domi.... |
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś okropnie się czuję.Ten katar mnie dobija myślałam że mi przejdzie ale czuję się okropnie.Wszystko mnie boli łopatki plecy boże musiałam się przeziębić,masakra.Wstała m ledwo co ale wstałam,idę robic sobie śniadanko i po 9:30 idę do ginekologa.Bo spojrzałam na karte ciązy jak mi oddali ze szpitala i wczoraj miałam wizyte więc idę dziś bo musze pokazać wypis ze szpitala.Brzuch tak jak twardniał tak twardnieje ale nieczęsto do 10 razu na dzień.Coś boli mnie gardło jeju a żadnych leków niemogę brać jeju.Uciekam śniadanie robić.później zajrze po wizycie bo niedam rady siedzieć przy komputerze kochane.
DOMI-trzymam kciuki za was,ja też byłam na podtrzymaniu też niechciałam iśc ale wolałam lepiej poleżeć w szpitalu tam byłam pod stałą opieką lekarzy.Z każdym bólem mogłam iśc do nich i mówić i zaraz mnie badali ale wszystko było ok.Dadzą ci magnez przez kroplówke może diphergan i no-spe.też to dostawałam.
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Witam Mamusie
![]() domi- Domi trzymam kciuki, żeby wszytsko szybko Ci wyregulowali w tym szpitalu. Nie będzie tak źle, zobaczysz gucia - dobrze,że na wizycie wszytsko ok! Czyli godzina P zbliża się wielkimi kropkami! A co do artykułu to ja nie chcę przegapić ![]() A jeśli chodzo o frytasy to może też zły gatunek ziemniaka był, czasami tak jest, że za nic się nie zrobią tylko papka wyjdzie. Następnym razem kup inne ziemniaki i wrzuć mniej do garnka kropka- jak się masz dzisiaj ? gissh - no jak ja lubię dobre wiadomości Super, że cukier jest okNie mam pomysłu co dziś robić
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamuski z samego ranca
![]() ![]() Moja mamuska wreszcie ma troche wolnego czasu to wczoraj mi zrobila na obiad nalesniki z serem.. :d od razu mi sie dziecinstwo przypomnialo.. dzisiaj tez bym zjadla a mamuski w domu nie a jak sobie sama zrobie to juz nie smakuje tak ja kmamy niestety ..;p Dzisiejsza noc? do wcta wstawalam z 5 razy dzisiaj.. :/ masakro coraz bardziej jestem zmeczona tą ciążą.. Miednica mnie boli ciezko sie z boku na bok przewrocic:/ Dzisiaj na 16 wizyta u Gina zobaczymy co mi powie.. ostatnio mowila ze nie dotrwam do 1go listopada.. a tu zostalo kilka dni wiec cos jej chyba sie przepowiednie nie sprawdza..;p zobaczymy.. Buziki
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
Agusia, trzymam kciuki za wizytę
daj znać jak już będziesz po
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki.. w nocy u mnie sucho ale wlasnie odszedl czop
![]() na 13:30 mam byc w gabinecie bo juz powiedzialam swojemu ginowi ze nie rodze jak on nie ma dyzuru w szpitalu
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
Domi wspolczuje szpitala ale tak jak napisaly dziewczyny - bedziesz przynajmniej pod stala opieka lekarzy. u nas ciagle spokoj. wyglada na to ze Malej nie spieszy sie nigdzie przed terminem. za to od samego rana wyszlo sloneczko wiec moze pojade nad morze sobie polazic ![]() 3majcie sie i milego dnia! |
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Kropka -
ale się dzieje
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Elus no u mnie dzis jest dokladnie 36+0. dokladnie w takim terminie urodzil sie Adrian
cykam sie
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc mamusie
A ja musze sie pochwalic ze udalo mi sie zasnac ok 2 w nocy i niedawno wstalam,pewnie pospala bym jeszcze bo tak dzis mi sie dobrze spało ale musze isc zaniesc mocz do labolatorium bo jutro wizyta a ostatnio brzydkie wyniki mi wyszly wiec dzis powtorka z rozrywki Jakos tak dzis sie w nocy dobrze czulam ze nie wiem nawet mnie miednica mocno nie bolala i moglam sie przekrecac z boku na bok Coraz czesciej czuje twardniecie brzucha i boli jak na @ Lece bo zaraz mi siuskow nie przyjma bo bedzie za pozno ![]() Milego dzionka ,ja po labolatorium pojade sobie do mamy i dopiero wieczorkiem przyjde do domu,a co bede tak tu sama siedziec ![]() Milego dzionka mamuski ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
Kropciu ![]() :kciuki :![]() ![]() ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Dziekuje za trzymanie kciukow i ze o mnie pamietacie![]() tu jest tak okropnie, Tzmi rano przyniósl komputer i internet, wlaczylam go, ale on jest bardzo wolny i w ogole mam nadzieje, ze moge bez probemu korzystac... ![]() Wczoraj jak poszlismy na Izbe przyjec i tam spisala babka moje dane, przebralam sie, Tz musial isc po grupe krwi i odpis aktu małzenstwa a babka mnie na wózku zawiozla do gory. Czulam sie jak paralityk Potem mi podlaczyli kroplowke i na ktg lezalam chyba z godzine. I nie wiem czy to ktg jakos wyzwala czy co ale w kazdym razie skurcze i mnei to bolalo![]() i potem w nocy tez tak mnie sciskalo mocno i przestawalo...jeszcze mnie plecy zaczely blec i w ogole wszytsko. W domu az takich problemow nie mialam ![]() Dzis na wizycie byl moj lekarz i jestem zawiedziona, bo wczoraj na wizycie taki milutki a dzis mialam wrazenie, ze wredny. Z cala obstawa przyszedl ![]() Jestem strasznie slaba i do 16 bede siedziala sama i czekala na Tz... Juz teraz wymyslilam ze jak mnie beda trzymali przynajmniej od sobtoy, czyli wyjdzie 4 doby to niech mi za to zaplaca, skoro z Tz placimy ubezpieczenie W ogole tutaj mam wrazenie, ze personel ma taki szydzacy styl bycia Ja chce isc juz do domu
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Tak sie zastanawiam co by tu dzis robić ![]() ,... cos sie wymyśli- dziś Tż ma wolne ![]() Dzis dzien składania łóżeczka Kto sie ze Mną napie kawusi ?tak samemu smutno ![]() Cytat:
Mam nadzieje ze y Domi wszystko dobrze ------------------------------------------------------ DOmi wiem jak Ci cieżko ,ale to tylko 4 dni będziesz pod opieką ,pobadają Cie i wypuszcczą ,najważniejsze żeby z dzidzia było wszystko dobrze -prawda? .Masz kompiuterek =Nas i spokojnie przetrwasz
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-28 o 09:50 |
|
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie sobie inki na mleku zrobilam i buszuje po necie.
Domi - glowa do gory, w koncu to tylko cztery dni no i TZ do Ciebie przyjdzie popoludniu wiec jakos dasz rady z kompem i netem. a u nas juz po sloncu dobrze, ze Tata do mnie przyjechal to przynajmniej sie nie nudze.
|
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczynki
![]() Ojej, Kropeczko, trzymaj się - na pewno będzie dobrze Domi, głowa do góry A ja mam za sobą kiepską noc - wszystko przez to że się wczoraj przeforsowałam na tych zakupach W kazdym razie przypłaciłam to trzema godzinami nocnych skurczy Nawet po dodatkowej no-spie i magnezie nie bardzo chciało przejść... Już normalnie co piętnaście minut latałam do wc żeby sprawdzić, czy czy mi się czasem jakieś wody nie sączą albo coś... Ale na szczęście nic takiego się nie stało, no i w końcu przestało mnie boleć i zasnęłam... Ale powiem Wam że trochę się strachu najadłam Dzisiaj od rana czuję się dobrze, ale i tak zaraz się kładę i leżę plackiem cały dzień i biorę sobie do serca zalecenia gin
|
#1290 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie dobrze, a musi być skoro my trzymamy kciuki ![]() domi - trzymaj się dzielnie Cytat:
![]() A ja mogę się napić z Tobą, ale kakao - bo kawa wypłukuje żelazo, a ja wciąż mam anemię, pomimo łykania połowy apteki
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

ale jestem czujna

Chociaż wiem, że jest ok, a na ktg serduszko biło jak szalone 

będzie dobrze, a musi być skoro my trzymamy kciuki