|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Brakuje mi motywacji dziewczyny
jakiś taki okres mam, który za cholere nie przechodzi i chodzi za mną czekolada taka prawdziwa
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam jakiś gorszy okres w moim życiu...
W ogóle od kiedy jestem na tej diecie to mam duuuże problemy ze spaniem i stresem. No, ale pocieszam się, że juz tylko do grudnia (bo dłużej nie wyrobię). Dziś u mnie P, jako mało zjadłam...myślę co by tu wszamać
|
|
|
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam problemy ze stresem!!! Ze spaniem nie bo wcześnie wstaje i żyje na pełnych obrotach więc jestem wieczorem zmęczona, ale chodzę zmierzła i non stop sie po wszystkich wydzieram i w ogóle taka rozdrażniona jestem! Masakra jakaś!
|
#4294 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie moje drogie!
Myślałam,że to tylko ja mam jakiś denny czas?Jestem pewna,że to przez niedobory w diecie. Coś dziwnego.Zaczynam zauważać,że spadają mi ubrania,ale waga aż tak znacznie nie opada;/Cud czy wmawiam sobie, że chudnę? Uwierzcie, że też nie mam motywacji. Jutro powinnam przejść na warzywka, ale chyba przedłużę P o dzień czy dwa...I te słodycze.Zjadłabym teraz wszystkie
|
|
|
|
#4295 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie kobietki!
Zaczęłam 3 tydz.stosowania dietki.Waga rewelacja 3kg mniej Wspominałyście,że jesteście rozdrażnione,nerwowe-u mnie także występują owe objawy.Tłumaczyłam sobie to "przybitą"pogodą:confused :. Dziś jadłam bardzo mało,wogóle nie mam ochoty śniadanko activia kawa obiad a`la omlet +pierś z kurczaka z przyprawami woda kolacji brak ![]() Start 78,5po I fazie 76,5 teraz 75,8 (2faza)CEL 65kg Edytowane przez justmar Czas edycji: 2009-10-27 o 21:57 |
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
Witam, u mnie też nie najlepiej też budzę się w nocy ,nie chce mi się jeść, jeszcze dodatkowy stres ponieważ od poniedziałku zaczynam nową pracę. dzisiaj nawet myślałam wypić piwko, ale troszkę szkoda mi , bo to już dwa tygodnie wyrzeczeń. Glowy do góry musimy się trzymać.
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny błagam was ,głowy do góry,już nie narzekajcie zrobiło się tu smutno.
Nie pomagamy sobie w ten sposób,ja wiem ,że na wątku trzeba się też wyżalić,ale od razu wszyscy narzekają. Więcej optymizmu ,będzie nam łatwiej ![]() Koniec stękania bierzemy się w garść
|
#4298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór,
jakims dziwnym trafem, ta dieta nie wpływa na mnie jak na niektóre z Was, no może oprucz nadwyrężonej mózgownicy (od wymyślania co by tu zrobić do zjedzenia ) i pęcherza (bo te płyny mnie rozwalają ).TRZYMAM KCIUKI żeby się Wam samopoczucie polepszyło ![]() do jutra |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki po narzekały i poszły spać
żeby tylko wszystkie z nadzieją,że jutro będzie lepiej
|
#4301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie poszły, nie poszły Ja dopiero zasiadam przed kompemNafaszerowałam chore dziecię czym się dało bo cały czas masakrycznie kaszle, drugie po pleckach posmyrałam a to moje największe samo się położyło i już chrapie. Teraz mam dopiero trochę wolności
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi net nawala
jak zniknę to nie z mojej winy ![]() Ja dziś zobaczyłam dopiero że jogurt naturalny z danona ma dużo węgli a mało białka,a chudy twaróg który kupuję ma mało tł. dużo białka i mało węgli,więc postanowiłam podjadać sobie ten serek z dodatkiem kakao a nie tamten jogurcik ![]() A teraz mam na wadze tyle samo co rano więc idę spać z nadzieją,że jutro rana waga mnie miło zaskoczy ![]() Do jutra
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2009-10-27 o 23:28 |
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, chciałam Was zapytać o tę dietę...
Nie ważę ogromnie dużo [z 54kg będzie], ale mam naprawdę wielki brzuch Czy taka dieta ma dla mnie sens?
|
#4304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim śpiochom Wstawać szkoda dnia!!! Chwalić się rezultatami!! |
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
witam!
u mnei wzrost lekki, ale mam to w :dupa: futboloowa - a ile chcesz zrzucic? jakieś nikłe nastroje Was dopadły. NIE DAĆ SIĘ!!! głowy do góry i naprzód!!!! i łopaty weg! nie kopać dołków!!!! u mnie kolejny zabiegany dzień przede mną... już mi się nic nie chce...
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja ,jak pisałam wczoraj,kładłam się spać z nadzieją ,że waga mnie mile zaskoczy rano i mam 0,6kg mniej od wczoraj ![]() ![]() Miłego dnia
|
#4307 |
|
Rozeznanie
|
hej laski u mnie deszcz chmury slonce co chcesz
![]() ale sie zdolowalyscie wczoraj ![]() lanka - dobry pomysl, tez sobie troche powmawiam ze jestem piekna bo jestem nie?
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
didier - no oczywiście!
eliza - a widzisz! super!!!!!!
|
|
#4309 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane, jak wstałam zaraz zważyłam się i 0,8kg w dół, prawie kilo, po mimo moich grzeszków tzn. dwa dni temu zjadłam banana zaraz zrobiło mi się lepiej ,a wczoraj na noc 2 jabłka miałam je na sumieniu ,a tu dziś miła niespodzianka. Nawet w udach straciłam 2cm, jestem typem gruszki i uda są dla mnie zmorą. A więc i na pewno u Was są jakieś zmiany na lepsze . Pozdrawiam Serdecznie
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
czesc Dziewczyny ,
u mnie dzisiaj trzeci dzień proteinek ;] i co ?? i ubieram się a spodnie normalnie się dopinają hehe nie muszę brzucholka wciągać boczki mi się zmniejszyły i praktycznie ich nie widać nie chce narazie się ważyć,zważę się dopiero w weekend i wtedy wam powiem ;] ...a teraz lecę wytężać mózg na zajęcia ![]() buziaki
|
#4311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nareszcie cała maszyneria ruszyła
i od wczoraj jest 0,7 mniej |
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Ja wczoraj kupiłam książkę dr Dukana, przeczytałam kawałkami i jestem gotowa zacząć o diecie powiedziała mi koleżanka.Przyznam, że bardziej robię to dla rodziców, którzy gadają że chcą schudnąć a ciągle tylko ciasteczka, batoniki, ciasta... ja ostatnio nie za bardzo za słodyczami przepadam... za to odstawić owoce będzie dla mnie najgorzej. Zaczniemy dopiero w piątek, bo jutro na cały dzień wyjeżdżamy do rodziny, lepiej na samym początku tak nie kusić, chociaż ja już dzisiaj postaram się chociaż trochę podietkować i patrzeć na to co jem. Napiszę jeszcze że ważę 57 kg, przy wzroście 159cm. Zawsze ważyłam w granicach 50kg, czułam się z tą waga dobrze, chociaż dużo ludzi mówiło, że za chuda jestem. Teraz po hormonach i innych przytyłam, i wiele osób mówi że wyglądam dobrze. Ja sama chyba najlepiej bym się czuła w wadze ok 52 kg więc do niej na razie chcę dążyć. Myślę że 5kg jeśli będę przestrzegać diety nie będzie tak trudno. No i 21.11. mam ślub, jak by chociaż 3 kg udało się będę szczęśliwa ![]() No i pytanie, przyjmiecie? mogę dołączyć ?? |
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
A co do samopoczucia to jest troszkę lepiej niż wczoraj- na razie się nie ważę bo mi to jakoś psuje humor zwykle, więc tego unikam. No ale dla mnie dzień się dopiero zaczyna więc trzymam kciuki, żeby nikt mi nastroju nie pogorszył!!! A będzie to trudne, bo przygotowuję zajęcia z muzykoterapii
więc może być ciekawie ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny, gratuluję spadków i życzę dużo optymizmu sobie i innym ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Witaj i czuj się jak u siebie
|
#4315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj inutil |
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej!
Nareszcie mam chwilkę by napisać Ja dzisiaj w dobrym nastroju ważenie dopiero za kilka dni ale z kilku par spodni które były mi dużo za małe (czyt. nawet przez udo nie chciały przejść) już tylko w jedną nie wchodzę ale kupiłam je po 6miesiecznym pobycie w szpitalu gdy ważyłam 65kg więc może potrwać nim pochwalę się, że wchodzę już we wszystkie ![]() Wstałam z dobrym nastawieniem. Wczoraj wieczorkiem sobie analizowałam swoje dotychczasowe nawyki i w sumie zawsze tłumaczyłam sobie że z tych 69kg które miałam zawsze do 80kg doszłam przez tabletki anty tylko, że dopiero wczoraj uświadomiłam sobie, że moje batonikowe i fastfoodowe szaleństwo w większym stopniu się do tego przyczyniło. Chyba w dobrym momencie zaczęłam się odchudzać, bo coś jakbym dojrzała do tego by dostrzec, że w życiu przyjemnością nie jest tylko dobre jedzenie ale też pokazanie się w ubraniu w którym kiedyś za chiny byś nie wyszła bo za krótkie, za obcisłe, nie w tym kolorze i 600000 innych uwag o których trzeba pamiętać na zakupach ![]() Oglądam swoje zdjęcia z różnych lat i jak już uda mi się schudnąć to może Wam zaprezentuję swoje efekty ![]() Głowa do góry dziewczyny! Nie załamujemy się, nie grzeszymy, będziemy dumne z tego jak wyglądamy! Aha moim drugim celem gdyby udało mi się dojść do 60 będzie 55kg. Ja dzisiaj w domku jakiś leń mnie opanował i na wykład rano nie pojechałam. Za to mam piekarnik pełen muffinek i w lodówce ptasie mleczko pęcnę w szwach!
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
bogaczka gratulacje. chyba dobry tydzien mamy bo u mnie dzis tez -0.5.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#4318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam sobie test na stronie, wyszło mi że mam zrobić tylko 3 dni samych protein
zobaczymy, zaczynam w piątek, dziś i jutro przygotowanie
|
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję zbliżającego się ślubu i witamy w naszym gronie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

jakiś taki okres mam, który za cholere nie przechodzi
i chodzi za mną czekolada taka prawdziwa 

78,5
75,8 (2faza)

) i pęcherza (bo te płyny mnie rozwalają 

jak zniknę to nie z mojej winy 

ale kupiłam je po 6miesiecznym pobycie w szpitalu gdy ważyłam 65kg więc może potrwać nim pochwalę się, że wchodzę już we wszystkie
klask i: