Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 22:04   #1831
Jagoda90
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez Edith3F Pokaż wiadomość
upsss, przepraszam

pomyliły mi się nicki
chodziło mi zdjęcie Asi19X
chyba już jestem jednak bardzo zmęczona
idę się myc i spac
Dobranoc

haha spoko

a tak w ogóle dodałam zdjęcie, widać moje oczy

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:06   #1832
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esprimo Pokaż wiadomość
Narek właśnie kliknęłam na Twojego linka do zdjęcia włosków jakież cuuuuudne gładziutkie lśniące aż chce się dotknąć
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Czyżby z programu szkolnego wycofali kombinatorykę i symbol Newtona i kwantyfikatory???
Dosłownie przeczytany rebus brzmi: DLA KAŻDEGO PO PIWQu(piwku)
Ja miałam kwantyfikatory, jak przerabialiśmy logikę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:06   #1833
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
haha spoko

a tak w ogóle dodałam zdjęcie, widać moje oczy
Ładna jesteś, masz śliczne oczy.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:11   #1834
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

W życiu nie rozwiązałabym tego rebusu. W ogóle z matmy jestem strasznie lewa. Umiem tylko dodawać, odejmować, mnożyć i dzielić hehe i z czym do ludzi? A za tydzien próbna matura z matmy którą bankowo nie zdam.. Idę spać bo padam. Dobranoc
Stary 2009-10-27, 22:12   #1835
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
powinnam się cieszyć, że nie przyjęli mnie na PP? spotkałabym taką Dymkę i by dopiero było...
Cytat:
A co to kołderki i spania z TŻ to ja podobnie jak blondyna miewam czasami duszności gdy TŻ mnie za bardzo przytula
to jest masakra... nie mam się jak przed tym bronić, bo co zwrócę mu uwagę, to za 5 minut powtórka...
Cytat:
Czyżby z programu szkolnego wycofali kombinatorykę i symbol Newtona i kwantyfikatory???
Dosłownie przeczytany rebus brzmi: DLA KAŻDEGO PO PIWQu(piwku)

Moja kumpela z liceum miała uczulenie na kolegę z klasy
hehehe prawie go odgadłam, ale ja nie mam aż tak ścisłego umysłu symbol Newtona mi nie pasował tzn nie skapnęłam się, że to to
Cytat:
Nie sama - ale pierwsza odgadłam na jakiejś mocno zakrapianej imprezie informatyków z Uniwerku dawno temu
Dymka to zdolna bestyja

kurde, muszę iść umyć włosssyy... albo zostawię to na rano, ale to chyba nie najlepszy pomysł w moim przypadku
Stary 2009-10-27, 22:13   #1836
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
W życiu nie rozwiązałabym tego rebusu. W ogóle z matmy jestem strasznie lewa. Umiem tylko dodawać, odejmować, mnożyć i dzielić hehe i z czym do ludzi? A za tydzien próbna matura z matmy którą bankowo nie zdam.. Idę spać bo padam. Dobranoc
Bardzo rzadko zdarzają się geniusze dobrzy z wszystkiego, ja też nie grzesze zbytnią wiedzą np. z historii. A mature bankowo zdasz, będę trzymać
Stary 2009-10-27, 22:19   #1837
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Bardzo rzadko zdarzają się geniusze dobrzy z wszystkiego, ja też nie grzesze zbytnią wiedzą np. z historii. A mature bankowo zdasz, będę trzymać
Święta prawda Gorzej, jak akurat naturalne talenty nie mają zupełnie nic wspólnego z przedmiotami szkolnymi Jak u mnie

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:21   #1838
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Święta prawda Gorzej, jak akurat naturalne talenty nie mają zupełnie nic wspólnego z przedmiotami szkolnymi Jak u mnie
Ale zawsze jakieś posiadasz, a przecież nie tylko szkolne przedmioty są ważne, ważne, że masz jakieś zainteresowania. Znam ludzi bez rzadnych planów na przyszłość i pasji.
Stary 2009-10-27, 22:21   #1839
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
To V znaczy dla każdego, () to jest symbol newtona i jak jest np a nad b to czyta się a po b, a to na dole to jes liczba pi w Q . Może ktoś zrozumie moje wytłumaczenie.
Sama bym lepiej nie wytłumaczyła

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
powinnam się cieszyć, że nie przyjęli mnie na PP? spotkałabym taką Dymkę i by dopiero było...

to jest masakra... nie mam się jak przed tym bronić, bo co zwrócę mu uwagę, to za 5 minut powtórka...

hehehe prawie go odgadłam, ale ja nie mam aż tak ścisłego umysłu symbol Newtona mi nie pasował tzn nie skapnęłam się, że to to

Dymka to zdolna bestyja

kurde, muszę iść umyć włosssyy... albo zostawię to na rano, ale to chyba nie najlepszy pomysł w moim przypadku
Ale ja wbrew pozorom jestem na Uniwersytecie Ekonomicznym a nie Politechnice (choć fakt drugie miejsce w Polsce gdzie uczą inżynierii finansowej jest na Politechnice Wrocławskiej) choć ze wszystkim co matematyczne jak najbardziej się identyfikuję
A Ty Blondyna zmykaj my włosy, bo rano nie zdążysz wyjdziesz z niedosuszonymi i znów się nam rozchorujesz!!!
Stary 2009-10-27, 22:24   #1840
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja wbrew pozorom jestem na Uniwersytecie Ekonomicznym a nie Politechnice (choć fakt drugie miejsce w Polsce gdzie uczą inżynierii finansowej jest na Politechnice Wrocławskiej) choć ze wszystkim co matematyczne jak najbardziej się identyfikuję
A Ty Blondyna zmykaj my włosy, bo rano nie zdążysz wyjdziesz z niedosuszonymi i znów się nam rozchorujesz!!!
Ja bym chciała iść na Politechnike wrocławska, tylko nie wiem na co. Wolałabym cośbardziej matematycznego, bo fizyki nigdy nie rozumiem do końca, chyba że coś mi się odmieni.
Stary 2009-10-27, 22:28   #1841
legallybrunette
Rozeznanie

ja jestem na politechnice, na finansach ehh straszna ta matma nie wiem czy ją ogarnę
Stary 2009-10-27, 22:30   #1842
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
ja jestem na politechnice, na finansach ehh straszna ta matma nie wiem czy ją ogarnę
Napewno dasz radę. Zawsze mozesz też poprosić kogoś lepszego z grupy o pomoc.
Stary 2009-10-27, 22:30   #1843
mOna01
Zakorzenienie

Dymko, ja bardziej szłam w kierunku macierzy a nie symbolu Newtona no i nie wiedziałam co znaczy ten znak nad Q (i ja zaliczyłam matmę na 1 roku )

A w ogóle to polecam wam fajny nowy serial - FLASH FORWARD. Leci od kilku tygodni w USA, wciągnął mnie

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:33   #1844
Edith3F
Zadomowienie

Cytat:

To V znaczy dla każdego, () to jest symbol newtona i jak jest np a nad b to czyta się a po b, a to na dole to jes liczba pi w Q . Może ktoś zrozumie moje wytłumaczenie.
Bardzo dobrze wytłumaczyłaś , naprawdę dobry ten rebus

Dbam o moje fale (ostatnie podcięcie 7.09.2011r)
Edith3F jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:34   #1845
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dobrze wytłumaczyłaś , naprawdę dobry ten rebus
To dobrze, bo sama wiem, że mam czasem problem z wyrażaniem swoich myśli. A rebus ciekawy, choć w sumie już nie wyczynem było go zrobić, jak już znałam rozwiązanie.
Stary 2009-10-27, 22:36   #1846
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ale zawsze jakieś posiadasz, a przecież nie tylko szkolne przedmioty są ważne, ważne, że masz jakieś zainteresowania. Znam ludzi bez rzadnych planów na przyszłość i pasji.
Też znam takich i to są same tzw. kujony. Ja nie mam nic przeciwko ludziom, którzy mają dobre oceny, sama kiedyś znałam kolesia, który łapał wszystko wlot, nawet specjalnie nie musiał słuchać na lekcji, w domu się nie uczył, a wiedzę miał niesamowitą. Ale jak ktoś mi mówi, że nie lubi mieć wolnego czasu, bo się wtedy nudzi, że woli, jak jest dużo sprawdzianów, bo ma wtedy co robić A na co idą? Nie wiedzą, pójdą na jakieś studia i zobaczą. Albo tatuś już załatwił pracę, więc pójdzie się na prawo.

Ja co prawda nie mam jakiegoś konkretnego celu, ale swoje zdolności i pasje mam i podejrzewam, co robić będę Co nie zmienia faktu, że Wam zazdroszczę zdolności matematycznych. Może gdyby moje były lepsze, zrozumiałabym fizykę, ona jest tak pasjonująca, że nigdy nie wybaczę matce naturze, że dała mi inny rodzaj percepcji

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:41   #1847
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja co prawda nie mam jakiegoś konkretnego celu, ale swoje zdolności i pasje mam i podejrzewam, co robić będę Co nie zmienia faktu, że Wam zazdroszczę zdolności matematycznych. Może gdyby moje były lepsze, zrozumiałabym fizykę, ona jest tak pasjonująca, że nigdy nie wybaczę matce naturze, że dała mi inny rodzaj percepcji
Ja matme szkolną rozumiem, mam w sumie zawsze 5, ale na tle województwa czy Polski daleko mi brakuje do niektórych matematycznych geniuszy, choć najbardziej z matmy lubie tzw matematyke rekreacyjna przyjemne zadanka logiczne, czasami nieźle trzeba się wysilić żeby je rozwiązać. A z fizyki to jestem całkowicie przeciętna. Są tematy które umiem, a są takie (jak pole elektromagnetyczne), których nie rozumiem. Ale to może przez to, że nigdy nie mam czasu i ochoty, żeby usiąść i pouczyć się teorii, bo jak mam w sumie robić zadania, jak niezbyt znam teorie.
Stary 2009-10-27, 22:43   #1848
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Dymko, ja bardziej szłam w kierunku macierzy a nie symbolu Newtona no i nie wiedziałam co znaczy ten znak nad Q (i ja zaliczyłam matmę na 1 roku )

A w ogóle to polecam wam fajny nowy serial - FLASH FORWARD. Leci od kilku tygodni w USA, wciągnął mnie
na pewno tylko dlatego nie przeczytałaś kwantyfikatora, bo uczyli Cię konwencji rosyjskiej a nie...reszty świata
O czym ten serial?? mam ostatnio manię ściągania

Cytat:
Ja bym chciała iść na Politechnike wrocławska, tylko nie wiem na co. Wolałabym cośbardziej matematycznego, bo fizyki nigdy nie rozumiem do końca, chyba że coś mi się odmieni.
Na pewno coś wybierzesz Powiem Ci w sekrecie, że za fizyką też jakoś do końca nie przepadałam

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Dasz radę tylko niestety trzeba liczyć, liczyć i jeszcze raz liczyć

Trzeba by iść spać, a tu jakieś ADHD wieczorne mnie dopadło
Stary 2009-10-27, 22:48   #1849
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Ładna jesteś, masz śliczne oczy.
dzięki

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:55   #1850
blondyna789
Zakorzenienie

dziewczynki zmykam spać, bo jednak rano będę myć włosy zatem dobranoc

btw - ja chciałam na Polibude Poznańską, wylądowałam na Uniwersytecie Zielonogórskim na matmie, później inżynierii środowiska i w końcu skończyłam szkołę o dumnej nazwie Zachodnia Wyższa Szkoła Handlu i Finansów Międzynarodowych teraz studiuję w warszawskiej uczelni matce WSHiFM - nazwa taka jak tej Zachodniej z tym, że bez słowa 'Zachodnia' no i startuję jeszcze na jeden kierunek na Uniwerek, wyniki naboru są w piątek... no ale się nie łudzę, bo było tylko 30 miejsc ale już Was nie mulę tylko idę spać
Stary 2009-10-27, 23:27   #1851
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

btw - ja chciałam na Polibude Poznańską, wylądowałam na Uniwersytecie Zielonogórskim na matmie, później inżynierii środowiska i w końcu skończyłam szkołę o dumnej nazwie Zachodnia Wyższa Szkoła Handlu i Finansów Międzynarodowych teraz studiuję w warszawskiej uczelni matce WSHiFM - nazwa taka jak tej Zachodniej z tym, że bez słowa 'Zachodnia' no i startuję jeszcze na jeden kierunek na Uniwerek, wyniki naboru są w piątek... no ale się nie łudzę, bo było tylko 30 miejsc ale już Was nie mulę tylko idę spać
Trzymam za nabór niezła kariera uczelniana
Też zmykam spać
Słodkich snów wszystkim
Blondyna -jak rano napiszesz że włosów nie dosuszyłaś to będzie
Stary 2009-10-27, 23:30   #1852
szmyrk
Zakorzenienie

Czesc dziewczeta
Nie bylo mnie tu chwile i kurcze, 20 stron powypisywalyscie. Nie jestem pewna, czy uda mi sie to nadrobic... Postaram sie.

jyyli, znalazls juz sukienke na studniowke? Ja mam dosc hm, specyficzny gust, ale pytalas, co bym polecala. Aktualnie zachwycam sie tym http://i.pinger.pl/pgr187/9f8a817f0014c78b4a4cfd61/ . Pewnie nie do dostania, ale zawsze jakas inspiracja .

Ide probowac nadrabiac. Tymczasem!
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 06:14   #1853
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
To jak użyjesz też i innych to koniecznie zdaj relacje Podejrzewam, że będzie mi pasowało mniej więcej to samo, co Tobie.
Spoko Ale zanim otworzę Lorysa aloesowego, muszę zużyć Honey Treatment Wax Rany xD

A co do spania z otwartymi oczami- ja tak śpię czasami. Nie raz mnie to na obozach ratowało przed byciem wypastowaną w czasie zielonej nocy Ludzie bali się do mnie podejść

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dziś w szkole spotkało mnie coś dziwnego. Miałam bluzkę z dekoltem i nagle koleżanka mówi,ze mam jakieś plany. Idę do lustra, a tu pełno czerwonych plam. Były tez na karku. W domu zeszły-uczulenie na szkolę ?
Ja bym stawiała na uczulenie krzyżowe ogólna wilgoć + gorące powietrze ze szkolnych kaloryferów ;/

Czyli w skrócie na szkołę
Stary 2009-10-28, 06:28   #1854
blondyna789
Zakorzenienie

witam Włosomaniaczki ja już od godziny nie śpię (ale widzę, że Chatul też już daje czadu).. musiałam włosy umyć i aktualnie siedzę z wałkami
no i właśnie - wiem, że niektóre z Was używają utrwalaczy fryzury, że tak powiem, w związku z tym mam pytanie - jaką lekką piankę możecie mi polecić? chodzi o to, żeby była taka jakby jej nie było ... takie cuda jak u fryzjerów no i ewentualnie lakier

ja pierdziu, ale mi się nic nie chce...

miłego dnia
Stary 2009-10-28, 07:22   #1855
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

łoo, będę trzymać kciuki!

Tż chce na Politechnikę Poznańską właśnie Pewnie dostanie się, on jest taki mądry i tak inteligentny, ze się czasami przy nim taka głupia aż czuję
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ja bym stawiała na uczulenie krzyżowe ogólna wilgoć + gorące powietrze ze szkolnych kaloryferów ;/

Czyli w skrócie na szkołę
To kurcze, chyba musze iśc do lekarza po zwolnienie

Robią teraz jakieś układy na równważni, wiece przewroty itp i muszą chodzić na dodatkowy wf na 10 lekcji Jak pieknie, ze am zwolnienie
Cytat:
witam Włosomaniaczki ja już od godziny nie śpię (ale widzę, że Chatul też już daje czadu).. musiałam włosy umyć i aktualnie siedzę z wałkami
no i właśnie - wiem, że niektóre z Was używają utrwalaczy fryzury, że tak powiem, w związku z tym mam pytanie - jaką lekką piankę możecie mi polecić? chodzi o to, żeby była taka jakby jej nie było ... takie cuda jak u fryzjerów no i ewentualnie lakier

ja pierdziu, ale mi się nic nie chce...

miłego dnia
Ja nie śpię od 6 Siedzę właśnie z Lorysem na głowie, zaraz idę spłukc i mam nadzieję, ze wreszcie nie będę musiała uzyć suszarki.

Ja polecam pianki Nivei Nie mają alkoholu, są na prawdę bardzo fajne, działają nawet bez suszarki.

Z lakierów to lakier ekologiczny, ale nei pamiętam jakiej firmy,napisze po południu

Miłego dnia! To już połowa tygodnia!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 07:48   #1856
blondyna789
Zakorzenienie

ooo ja mam piankę Nivei tzn mamunia ma ale ja jej zawsze podbieram i się na mnie wkurza lakier chyba kojarzę taki mały w przeźroczystej butelaszce? chyba firmy Loton
Stary 2009-10-28, 07:50   #1857
dymka
Zakorzenienie

A mi się wydawało, że to ja wcześnie wstałam wcześnie czyli przed 7 ale jak na dzień, kiedy bym mogła spać do południa to chyba nie źle

Zaraz sobie obejrzę zaległą Brzydule
Stary 2009-10-28, 07:53   #1858
blondyna789
Zakorzenienie

no to rzeczywiście.. ja gdybym mogła spać do południa to pewnie bym spała

sprawdziłam - ten lakier to Loton Provit widziałam go w Tesco i drogerii A'propos

właśnie widzę na stronie producenta chyba jakąś nowość, bo nigdy wcześniej nie widziałam -
Elixir ziołowy - Kuracja przeciw wypadaniu włosów ciekawa jak działa i czy w ogóle działa

opis ma ciekawy:

Elixir to naturalny i skuteczny preparat zapobiegający wypadaniu włosów. Zawiera trichogen® - kompleks substancji aktywnych m.in. Aminokwasy, witaminy, sulfopeptydy sojowe, ekstrakty z łopianu i żeń-szenia, które podtrzymują metabolizm cebulek włosowych stymulując wzrost włosów w rezultacie zmniejszając ich skłonność do wypadania. Ekstrakt z chmielu dodatkowo poprawia równowagę lipidowa skóry głowy. Najlepsze efekty uzyskuje sie przy systematycznym stosowaniu połączonym z długotrwałym wmasowywaniem preparatu w skórę głowy.

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-10-28 o 07:55
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 08:38   #1859
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jak masz większy skręt, to zwijam się z zazdrości Ostatnio próbowałam pielęgnować włosy tak, jak kręcone, ale wraz są proste Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak pokochanie ich

U mnie w papierniczym są tylko takie okolicznościowe Ale zobaczę, może trochę zmienili asortyment od mojej ostatniej wizyty. W przyszłym tygodniu nie chce mi się iść na niemiecki, to może w ogóle zrobię nalot na wszelkie sklepy, gdzie mogłabym znaleźć jakiekolwiek kartki ...
Rób nalot Bo jestem ciekawa co wylosujesz i co Ci przyjdzie
Ale mnie to wciągnęło
Stwierdziłam, że robie odwyk włosowo-zakupowy, dopóki nie zużyję tego co mam. A kasę, którą wydałabym na włosy wydam na pocztówki
edit.
widziałam w sklepie lakier do włosów z Glorii, ale odżywki nie mieli

Bloguję

Edytowane przez Soleilka
Czas edycji: 2009-10-28 o 08:45
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 08:48   #1860
blondyna789
Zakorzenienie

hehe, jak nie jedno to drugie nigdy się nic nie zaoszczędzi ja właśnie poluję na allegro na jakieś ładne, czarne czółenka

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości