![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: zimowe otulenie -kurtki, plaszcze 09/10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeżeli szukasz czegoś w takim kolorze jak przedstawiłaś na foto i chcesz jakiś niebanalny krój, to może spodoba Ci się taki: http://www.wallis.co.uk/webapp/wcs/s...9321&langId=-1 krój tulipana, ładny kolor no i dobra jakość. Sama miałam na niego ochotę jednak nie wyglądam w takim fasonie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
chyba jakieś sztuczne karakuły czy coś takiego, linka nie mam bo tego płaszczyka już nie ma ale trzeba cierpliwie przeszukiwac allegro albo lumpeksy chyba... jak znajdziesz taki płaszczyk to daj znać
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja was proszę o pomoc i radę. Otóż znalazłam ładny płaszczyk dla siebie. Leży idealnie. Zaniepokoił mnie tylko skład....100% poliester.
Szukałam w internecie i nic nie mogę znaleźć na temat tego materiału.Jaką pełni funkcje jeśli chodzi o ciepło. Płaszczyk jest taki coś jak zamsz, pod spodem ma podszewkę. Sam w sobie jest taki grubszy gdy sie chwyci za materiał w porównaniu do tych wszytskich cienkich, wełnianych płaszczy oferowanych nam przez znanych producentów. Kupiłabym go na pewno gdyby był tańszy, ale kosztuje 160 zl w zwykłym miejscowym sklepiku. Ze względu na cenę sie zastawiam. Czy ktoś wie coś więcej na temat tego materiału??? Edytowane przez madiaa Czas edycji: 2009-10-26 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehhh wlasnie wrocilam z zakupowego szalenstwa ktore szalenstwem jak sie okazalo nie bylo... w Rzeszowie nędza. Simple- pare nudnych modeli jak na panie po 50 Solar- nawet ladne plaszczyki ale stwierdzilam ze nie dam 700zl za model ktorego wzor jest w kazdym innym tanszym sklepie Royal Collection- jeden fioletowy mnie nawet urzekl chociaz nie do konca jest taki jak sobie wymarzylam wiec jeszcze sie wstrzymam poza tym... duzo roznych plaszczykow ale generalnie powtarzaja sie te same kroje, nudaaaaaa. Chce czegos oryginalnego! To tak wiele? SORRY! Widzialam jeden idealny! Nawet przezyje ze byl czarny ale uwaga... uwaga uwaga..... 3 tysiące 300złotych! Pani powiedziała ze to taka firma ale warto bo płaszczyk jest śliczny! Mówie Pani - za 3 tys to bym w tym płaszczu chyba non stop w folii chodzila. Jutro podbijam Lublin i Mango, Simple (znowu), Wallis, Royal, Mexx, E-sprit.. moze tam cos znajde, jak nie-> wygra fiolet z royala jak juz kupie zrobie fotke. Generalnie jestem zawiedziona ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dziś na bazarze płaszcz śliwkowy do kolan z podwójną podszewką. Jeden z cieplejszych
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A ja ZNALAZLAM
![]() ![]() Pochodzi z najnowszej kolekcji Simple jesien/zima 2009, nie wiem jak z jego cieplotą ale ubralam i sie zakochalam wiec kuniec, amen. Płaszczyk taki jak na zdjeciu tylko ze wybralam wariant klasyczny czarny, nie chce kombinowac skoro swojego wymarzonego rózu nigdzie nie znalazlam ;( Ale i tak jestem zakochana! Problem w tym ze nie moglam dzisiaj zaplacic bo padl serwer konta wiec jak jutro nie bedzie go juz to ulalalalalala.... No i co sądzicie?
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja po długich poszukiwaniach też znalazłam
![]() ![]()
...17.07.2010...na zawsze razem ![]() Edytowane przez mary1303 Czas edycji: 2009-10-28 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
No właśnie moje ubiegłoroczne zimowe zakupy okazały się przydatne jedynie na szczególne okazje
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ładny Bzunia, własciwie charakteru dodaje mu ten pasek
![]() Czy widziałyście gdzieś turkusowe płaszczyki ? Najlepiej z kapturem.
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Najprawdopodobniej moja kurteczka
![]() http://www.veromoda.com/webapp/wcs/s...254&langId=110 Cudnie lezy i jest cieplusia a płaszczyków mam od groma, więc chciałabym w tą kurtkę zainwestować ![]()
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Bzunia,takie pytanie z innej beczki-mam płaszczyk w identycznym kolorze i planuję kupić butki,ale mi się czarne znudziły,jaki kolor byś poleciła?pytanie też do innych dziewczyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie uwazam zeby było mdło... wszystko jest kwestią dodatkow, w zimie jest o tyle fajnie ze nosi sie czapki, szaliki, rekawiczki a odpowiedni kolor moze naprawde niezle podrasowac caly stroj ![]() Plaszczyk kupilam w kolorze czarnym, stwierdzilam ze ten na zdjeciu moze wyjsc z mody za rok czy dwa a nie po to wydalam 1000zl na ciuch zeby za rok kupowac nowy bo juz wyjdzie z mody.. stwierdzilam ze czern zawsze jest, byla i bedzie elegancka i na kazda okazje odpowiednia ![]() Napewno widzialam turkusowe płaszczyki w Wallis, ale na 100% nie mialy kaptura. W ogole ciezko teraz o plaszczyk z kapturem... w Simple tez byly turkusowe ale nie za specjalnie mi sie podobaly (jak ktos juz napisal- szlafrok) tak to chyba nie widzialam...
In beat we trust.... Electro rulezzzzzzz.... Jeszcze jeden egzamin i magister pełną gębą :P Edytowane przez Bzunia Czas edycji: 2009-10-29 o 14:13 Powód: .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Też je widziałam :/ Niestety dla mnie kaptur to podstawa. Jutro idę do River Island na stronie jest.. ale czy w Polskim sklepie ? znając moje szczęście to nie :P
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam wczoraj wymarzony płaszczyk, szary z ozdobnymi kółkami jasno szarymi przy rękawach i w środku kaptura. Jest cieplutki 70% wełny, 10% poliestru i 10% kaszmiru i kosztował tylko 300 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
wrzuc fotke w wolnej chwili!
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam pytanie: ile w Polsce kosztuje plaszczyk jak ten na zdjeciu? Sklep: Bershka. Jestem teraz w Hiszpanii, tutaj kosztuje niecale 46 EUR. Sa dostepne 4 kolory: czarny, szary, granat i bez. Jaka jest cena w Polsce, bo nie wiem gdzie zakupic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Optymistka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj w Ravel kupiłam ciepłą kurtkę. Weszłam przy okazji do tego sklepu (jakoś nigdy mnie tam nie ciągnęło), nie miałam zamiaru nic kupować, ale milo mnie zaskoczyli bo mieli kilka fajnych płaszczy (ocieplanych z pikowaną podszewką) i kurtek z paskiem w talii. Były fasony sportowe i bardziej kobiece. Moja kurtka jest za tyłek, prawie jak płaszczyk i o tyle jest fajna że ma wcięcie w talii i jest dobrze wyprofilowana, przez co nie wyglądam jak nadmuchana
![]() W Croppie przeceniają już część kurtek (ze 180 na 130zł jakoś), ciężko z rozmiarami - zostały S i XL. Ale są za to ciepłe i trochę za tyłek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam ten sklep, ale raczej robie zakupy w nim w Anglii bo u nas ceny są dużo wyższe, nie wspominając już o przecenach i wyborze ![]() Oczywiście tego co chciałam to nie było w upragnionym kolorze turkusu tylko był pomarańczowy ( całkowita dyskfalifikacja dla mnie ) , na stronie przeliczając po wyższym kursie płaszczyk powinien kosztować 350 zł - we Wrocławiu kosztuje 500 zł ![]() ![]() A zwykła koszulka na ramiączkach, która mi się podobała 179 zł ![]() A więc szukam dalej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.