|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka kuruj się
Ivona a mi gin daje od razu na 6 i jakośok ze mna jest(odpukać) ale pytałam sie go ostatnio, czy tak długie branie tabsów (ja juz je biore 6 lat) będzie miało wpływ na zajście w ciążę później to powiedział, że to zależy:jedne pacjentki biora 10 lat-i zachodza odrazu, a inne w ogóle nie brały i nie moga zajść![]() Miłego dnia wszystkim ja dzis maluje włosy, a potem do sis na profesjonalnas esje zdjęciową hihi;p chcę zrobić TŻetowi niespodzianke i dac mu na imieniny takie artistic photo
|
|
|
|
#1623 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wyjezdzam w piatek albo sobote ale w niedziele wracam WITAM NOWE PEEMKI ![]()
|
|
|
#1624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie się chłopak będzie stresował troszkę, bo tam będzie naprawdę sporo osób ![]() isabele ja też szukam zajęcia kurier przyniósł paczkę to od razu ładnie ją zapakowałam dla klienta, staram się nawet przy klejeniu taśmą a potem się zobaczy, na pewno lista płac bo jutro by się wypłata przydała no i może powoli za zamykanie miesiąca się wezmęnie lubię tak siedzieć bezczynnie kiedy szef nade mną siedzi |
|||
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam jak mnie kiedys ciotka Mariusza wzięła na taką spowiedź czym zajmują sie moi rodzice - myślałam że ją tam zastrzelę!!
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam do jego rodziny nie jeżdżę na razie, ale ich znam bo poznałam wszystkich na weselu jego brata (jestem w lepszej sytuacji)
a on zdecydował że pojedzie bo nigdy ich nie widział i twierdzi że jakby miał poznawać dopiero na swoim weselu to dopiero byłby stres
|
|
|
|
#1628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zauwazyłam, że jest dużo dziewczyn, które planują swój ślub na 2011 rok ale się u nas jeszcze nie pokazały - dziewczyny zapraszamy
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w pochmurny i deszczowy dzionek
![]() lusesita no myśmy mieli zawsze Julkę na 1 miejscu, ale co komuś się w okolicy urodzi dzidzi to Julka, więc jak co to jedynie na 2 imię no i czekamy na efekty sesji zdjeciowej![]() conslusion Honorata to tez jedynie na 2 imię ![]() madabell mi taaaaaak bardzo podoba się "Maja" od razu kojarzy mi się ze słodziutką dziewczynką, spokojną no i śliczną... Tylko ze mieliśmy psa o tym imieniu... Kto mu tak dał to nie wiem, ale gdyby nie to to na pewno wybrałabym Majkę ![]() bambusiek ja tam poćwiczyłam zanim włączyłam wizaż, i nie tylko powieki Mi tak ogólnie trzeba cała książkę, żeby w ogółe zobaczyć co to ta cała statystyka ale jakby coś to się zgłoszę Swoją drogą Zbyłowit --->stysik ![]() t'ai mojemu TŻ podoba sie Natalka, ale ja znam tylko 1 fajną Natalkę, sąsiadkę, a poza tym to same jakieś dziwne ![]() ![]() Kiedyś znajomi przyjechali z prawie dorosłą córką Natalią, która ze spaceru wróciła z główką kapusty i textem : "Zobaczcie jaki piękny kwiat znalazłam". Sąsiad pewnie do dziś nie wie kto mu kapuste z pola podpierdzielił lula no czeka Cię troszkę czytania Ale tylko troszkę![]() isabele Anielka bardzo ładne imię Bo mam jedną "nadgorliwą ciotkę' o tym imieniu bo te metodą laserową mi sie b.podobają![]() karolinusienka wysyłamy trochę ciepełka pod kołderkę No ale wiadomo jak mus to mus i trzeba wytrzymać
|
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się uśmiałam, przed chwilą wpadł kurier po paczki i pytam go przy okazji o takie naklejki wiecie przeźroczyste co to się przykleja i wkłada tam np fakturę, tłumaczę mu że składałam na nie zamówienie a przysłali mi coś innego, na co kurier: "A bo my na to mówimy kondomy i jak pani tak napisze to na pewno przyślą właściwe" ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
więc od razu mi się kojarzy nie tak kapusta ![]() jaki tam deszczowy, piękne słońce jest |
||
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Maja tez ładne imię, tak ma na imie moja siostra;p i jak kiedys byłam u koleżanki i ona tez tak psa nazwała to myslałam, z erpadnę
mi sie zawsze to imie z Sis kojarzy, a nie ze zwierzęciem i koniec![]() No a Natalka-to w ogóle piękne jest ![]() Moj TŻ zna cała moja rodzine już-i ta dalsza i ta bliższa, wkradł się w łaski od razu, bo elektryk więc jak cos nie działa to Marcin czasem to wkurza...ale ja jestem w dużo gorszej sytuacji, bo u niego bywam baaaardzo rzadko, dopiero po zaręczynach lepiej poznałam Jego mamę wkurz amnie to, bo wolałabym tam jeździć częściej, a On nie widzi takiej potrzeby, bo "co u niego będziemy robić jak to taka wiocha i nie ma gdzie wyjść", a z kolei jak mówie o zamiezkaniu w mieście, u mnie albo w Olsztynie to sie smuci no bo On by chciał domek na wsi i bądź tu człowieku mądry![]() A efekty sesji pokażę jesli tylko będzie się czym pochwalić ![]() T'ai kondomy mnie rozwaliły
|
|
|
|
#1632 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka ale Ci się kicha
Na kielicha ![]() A takie dłuższe rozstania wzmagają uczucie, bo jak się troszkę za sobą zatęskni to też bardzo dobrze robi dla związku Lusesita 6 opakowań tabletek od razu dostajesz Ale przynajmniej masz problem z głowy na bardzo długo Pochwal się fotkami po tej profesjonalnej sesji ![]() A jaki kolorek włosków robisz? Cytat:
Jak jest jeszcze blondynka to normalnie U mnie na pierwszym miejscu imion dla dziewczynki jest Maja, ale to dlatego, że sama miałam mieć tak na imię i mi się to imię bardzo podoba Cytat:
![]() A u nas też słonko Mój Łukasz zna niemal całą rodzinę ze strony taty, ale nie może się jeszcze połapać jkto jest kim Ze strony mamy nie bardzo utrzymujemy kontakty, ale zna kuzynkę, z którą był w grupie na studiach, i kuzyna, z którym pracował pół roku. Ja za to znam niemal całą rodzinę ze strony Łukasza, z małymi wyjątkami
|
||
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita ale Ci zazdroszcze tej sesji ....
|
|
#1635 |
|
Lena
|
czesc dziewczyny!
zimno u mnie jak nie wiem co.. jakiś śnieg pewno w górach spadł i u nas sie oziębiło. dziś siedzę w domku i się wygrzewam. mam wolne bo wczoraj zostałam dłużej w pracy, to dzis szefuncio dał wolny dzień. supoer... dzis ze Sławekiem spiaywalismy listę gości.. chyba po raz nie wiem ktory i zawsze jakimś dziwnym trafem sie ona rozrasta ![]() i tak rozmawiliśmy nsobie na temat zaproszenia znajomych z zagramanicy. teżet chce do nich osobiście pojechać z zaproszeniami. mnie to nie bardzo pasuje. jako że jestem z takim stanie w jakim jestem chce to zrobić w styczniu. zobaczymy jak sie będę czuła. nie uśmiecha mi sie siedzieć 12 godzin w samolocie. ale moze i on ma racje że to wypda. druga nasza sprawa- to zaproszenia ojca teżeta. Ojciec wogole sie nim nie intersował, dopiero jak poszedł mój na studia to poprosił ojca o pomoc i tyle. czasem jakieś zdawkowe zdania do siebie sie odezwą, jakaś kartka świateczna. nic poza tym. Sławek waha sie z zaproszeniem go. a raczej jego nowej rodziny. i nie wie co zrobić. ojca by zaprosił ale on ma swoją właśną rodzinę- na co Sławek nie chce nawet mysleć że oni wszyscy przyjsadą. nie zna ich i nie chce ich poznać swojego rodzeństwa. matka zaś wierci mu dziurę w brzuchu że nie wypada tylko ojca. a on sie stresuje! a wy jak myslicie- wypada samego ojca z żoną tylko zaprosić a przyrodnie rodzeństwo nie???
|
|
#1636 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique ja bym pewnie ojca samego zaprosiła, a czy przyjedzie to wątpię. jego nowej rodziny to bym na pewno nie zapraszała.
Ivona włosy mam czarne, teraz robie na odrostach ciemna czekoladę i spróbuję po malutku zmieniać kolor właśnie na taki, bo czarny już mi sie znudził no 6 to norma, kiedys od innego dostawałam 7;p ale to chyba niedobrze.z drugiej strony jakbym dostała 3 to pewnie po receptę bym poszła na nastepne 3, bez żadnych badań więc po co chodzic dwa razy;p a tak badania mam co pół roku.A u nas chmury.......... |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
mustique niefajna sprawa:/ jakby mnie ojciec wkurzał i nie utrzymywał ze mną kontaktów, to na bank tylko jego bym zaprosiła. Ale nie wiem jak dokładnie jest u was. Sławek musi to dobrze przemyśleć i sam podjąć decyzję...
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
|
|
#1640 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jadłam raz i już wszystko ok jest Cytat:
Cytat:
Też mam podobną sytuację, bo mój Tomek był wychowywany tylko przez ojca i ciotkę, a z mamą nie utrzymuje w ogóle kontaktów i nie chce jej zapraszać W ogóle co to za matka co swoje dziecko zostawia : pala:Nam przepadły dziś jedne zajęcia |
||||||
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Acha a co do tabletek to zawsze brałam na 3 opakowania. Teraz ta nowa dała mi na 6 (2 recepty jedną bez daty). Jak nie mam kasy to zazwyczaj prosze o jedno opakowanie i na dwa pozostałe dają mi odpis
A temu dała na 6 bo i tak badanie robi sie co pół roku, no chyba ze coś się dzieje.
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zawsze zapisują 2 opakowania pigułek. Kiedys poprosilam o wiecej to sie ginekolożka oburzyła ... ekhm...
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Od wczoraj nie mam neta, bo jest jakaś awaria i nie wiadomo kiedy naprawią ![]() ![]() (teraz korzystam u Piotrka), więc odezwę się nie wiem kiedy Jutro znów wycieczka do Katowic ![]() A dziś mamy 4 lata i 10m-cy |
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
jenny ojjj bez netu jak bez ręki
![]() Czekam aż moje Słońce sie obudzi i do mnie zadzwoni ale to moż ejeszce trochę potrwać Dzisiaj teściowa ma urodziny więc trzeba wpaść w końcu z prezentem:P Kupiliśmy jej opakowanko na telefon, żeby sie nie porysował bo ma nowy i jeszcze zajedziemy co coś słodkiego może kwiatka czy coś...
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
ja was opuściłam na chwilę bo przylazł szef i musiałam udać że ciężko pracuję
![]() no i muszę te kondomy zamówić bo nam się już skończyły dobrze że mailem bo nie wiem czy telefonicznie to bym wypowiedziała to słowo
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
kondomy
a czujesz jakbyś jeszce musiała osobiście do sklepu po to iść "Przepraszam, przyszłam odebrać kondomy" |
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że nazwą to po prostu naklejkami? |
|
|
|
|
#1648 |
|
Lena
|
może macie rację dziewczyny. ja też bym tak zrobiła, ale to jego rodzina i ja sie nie zabardzo chce wtrącać.
u niego to było tak z tatusiem. Teżeta matka wyjechała po maturze do pracy. tam z nudów uawiała sie z ojcem teżeta i wyszedł z tego teżet. ale nie chcieli być razem i ona przyjechała do Polski, on został. ale na syna łożył tylko sie nie interesował. dopiero jak sławek chciał pójść do wymarzonej szkoły i by ło brak kasy, poprosił ojca o pozyczkę, a ten zasponsorował mu całe 5 lat studiów i utrzymanie. więc tatuś zachował sie spoko. w międzyczasie oboje rodxziców ułozyło swoje życia z innymi partnerami i nie mają do siebie żalu- tylko mój Sławek sieje panikę i marudzi. z tymi kondonami to świetne...
|
|
#1649 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(no, nie licząc rodziców)Cytat:
Natomiast Tż zna całą moją rodzinę, jeździ ze mną nie tylko na wesela czy chrzciny, ale też na imieniny, rocznice, ogniska, grille, parapetówki i zwykłe odwiedziny. A tak w ogóle to witam i do razu uciekam, bo mnie mama goni - dziś jestem jej szoferem
|
||
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nic mi się nie chce jak zwykle
choć słoneczko już zza chmurek świta![]() Gadałam teraz z kumpelą oczywiście o czym?? O moim ślubie ![]() ![]() ![]() Jej już wolałabym być u TŻ albo chociaż w Tesco kupić jakieś owocki albo coś dobrego i jechac do niego, zeby tylko w domu nie siedzieć... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

)
,a jak mi powiedzial,ze to bedzie jak beda rodzice o bok to go pobilam
nie chce zareczyn z rodzina

bo oni nawet nie mają konkretnych planów a my już mamy.. a raczej chyba mieliśmy ;(
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Swoją drogą Zbyłowit --->
Perfect Housewife 

Ale przynajmniej masz problem z głowy na bardzo długo 

: pala:
A temu dała na 6 bo i tak badanie robi sie co pół roku, no chyba ze coś się dzieje.
Jutro znów wycieczka do Katowic