|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dziołchy, jakbyście się posmiach chciały to tu maci link na fajne filmiki
koleś wymiata, wczoraj przez dwie godziny z Tż sikalismy ze śmiechu, niektóre filmiki to normalnie masakra, polecam nietoperza i kangura, moje ulubionehttp://www.youtube.com/profile?user=nqtv#g/u
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Odkurzyłam hałpę i kurde śmierdze potem z pod paszek
|
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
zebra jo tysz
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ale mnei to wkurza, bo włosy wczoraj wieczorem umyłam dzisiaj już grzywka do czoła się kleji, pare wymachów rurą od odkurzacza i czuję siebie
, a Tż się dziwi co ja się tak starsznie psikam dezodorantem zanim wyjdę z domu... No żeby ludzi nie zabijać |
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci kochana, że ja łeb to już codziennie teraz myję, a rano jak wstaję to pierwsze co pod prysznic włażę, bo taka upocona wstaję, piżama po jednej nocy do prania, pościel co kilka dni przebieram i siedzę z gołymi girami, ramionami, przy otwartym oknie i skręconych grzejnikach a pot po dupsku mi cieknie i tak
normalnie rozpuszczam się czy coś
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
hello helo
ja dzisiaj znowu tyle załatwiania.. telefon wysłałam dentysta załatwiony. oganki odebrane uff!! ide ten watek o tym odchudzaniu zobaczyc bo mnie tam jeszcze nie było |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Znam to
Mój łazi po domu i mówi, że mu zimno a mnie ciągle ciepło Głodna jestem |
|
|
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój kot na mnie kichnął dwa razy
na rękę ![]() Zrobiłam mamie liste zakupów i wszystko mi kupi co chce A ja w sumie nie wiem co mi potrzeba do żarcia hmm... trza pomyśleć jeszcze
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha żelki koniecznie weź żelki
ja jem pomidorową z wczoraj |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przed chwilkka robila kluski z dziurka i jak dodalam maki to chcialam to wymieszac i jak mi syplo maka to chwowo mowcie na mnie balwan
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem takich klusków
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra wiesz jakie proste masakar chwila roboty i masz kluski domowej roboty
ale mi sie rymlo |
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Czas ruszyć dupsko i wziąć się za obiad i ogranąć ten sufit z keczupu
a potem sianokosy trza się trochę uczłowieczyć przed wyjściem do ludzi, zwłaszcza, jak się człowiek ma od TAKIEJ strony komuś na oczy pokazać wpadnę tu do Was jeszcze zanim się wybiorę na macanki, nie posać mi tu tylko Bóg wie ile ciaaaooo
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet baw się dobrze
|
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam...
dziewczyny ja już nie wiem co robić.. biore tabletki antykoncepcyjne. Od jakiegoś czasu mam wieczorne mdłości, już kłade się spać a tu niedobrze mi, ból podbrzusza to już masakra Coś mnie skusiło... zrobiłam dzisiaj test i myślałam że to musi być mocna kreska (ta druga) no i mysle sobie- wszystko ok. A po jakimś czasie...no nie wiem może z 30 minut, koleżanka mówi" weź pokaż test" a tam... blada druga kreska... czy to MOŻE oznaczac ciąże?------- edit. Teraz ta druga kreska jest bardzo widoczna....
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2009-10-28 o 15:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio przesadziłam i już nie mogę ich jesc ![]() Jo tyż nie Cytat:
Daj znać potem jak wizyta Ja ide w pioNtek ![]() asia665 - ja to nie wiem Może do gina idź z tym
|
||
|
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
Samanthhha - eh
![]() jak patrze na ten test to mi sie słabo normalnie robi.
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
ROZMOWY W TOKU ZARAAAAAZZZZZZZ!!! 0 15.55 NIE?
Przypomnijcie, żebym włączyła tv...
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewuszki juz wam pisze gotujecie ziemniaczki normalnie potem je odcedzacie i czekacie az beda cieple... ugniatacie dodajecie jedno jajo i mieszacie potem ugniatacie tak na plasko i w tym garnku przekrajacie sobie na 4 rowne czescie i to 1/4 wykladacie i odkladacie na inna czesc a do tej dziury wsypujecie make do poziomu plaskiego... po czym ugniatacie raczkami wstawiacie wode z sola jak sie zgotuje robicie ladne klsuki z dziurka i wrzucacie i jecie smacznego Sweet
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh ja juz mam Tvna wlaczonego wiec jak sie zaczna w toku to cim napisze Samanthhho ty nasza
![]() asia iles tam ile masz lat?? |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Asia665 no możesz być w ciąży... Najlepiej bedzie rano zrobić test z pierwszego moczu i będziesz miała jasność... Czasem tak bywa, że znajdujesz się w tych procentach po przecinku mimo zabezpieczenia, albo coś zmniejsza skuteczność tabletek(może choroba, osłabienie- kto to tam wie). Oczywiście rzyczę Ci jak najlepiej i żeby wynik był taki jak sobie rzyczysz.
Samanthhha niedługo Rozmowy w tłoku ja juz zcekam na nieAsiuulka dzięki za przepis ciekawe czy mi wyjdą jak postanowie je zrobić Kupiłam za***... mandarynki na próbę rano takie malutkie... i tylko 4 je wziełam a są boskie bosiuuu chce wiecejjjjj
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka- miesiączke mam dostać we wtorek, ale coś mnie skusiło do zrobienia dzisiaj bo kurcze ja nigdy nie miałam takich problemów jak teraz. Że takie mdłości wieczorem, i ten ból brzucha...
Samanthhha - no właśnie TŻ ma przywieźć mi dzisiaj test i nie wiem czy zrobic go od razu wieczorem?Bo niby czytalam na ulotce tego co mam teraz że można robić z każdego siku
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób rano będzie najwiarygodniejszy i jak coś kreska będzie mocniejsza
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezuuuu mandarynki ???? ja tez scemmm musze sie w takim razie przejsc do sklepu bo ja je kocham ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Samanthho nakauzje wlaczyc Ci tv
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Asia, nie chcę cię dołować, bo widzę, ze to raczej niespodziewana ciąża, ale jeśli spóźnia ci się @ i test pokazał drugą kreseczkę, to tylko mogę ci pogratulować. Będzie dobrze. Mnie test w dniu spodziewanej @ wykazał tak bladą kreseczkę, że prawie jej nie było widać.
Dziewcztyny TVN włączajcie, bo już są reklamy ![]() Trzymajcie kciuki za nas, bo jutro my idziemy na macanki do gina i trochę mam stracha. Sweet, daj znać jak wrócisz. Samanthha, musieliśmy dorobić ogonek i tak wyszło
|
#3627 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia zrób rano
Już włączyłam tvn bo stresuje się że i tak zapomne albo nie przeczytam jak mi napiszecie ze sie zaczęło Ja jem budyń z ryżem i cynamonem ![]() Ale śmiesznie teraz było - Iwo się obudził no to głaszcze brzuszek i mówie mu że dziwnie mi że we mnie siedzi i mówie że mam nadzieje że nogi bedzie mial po mnie i nos i zielone oczy - na co on slysząc zielone oczy od razu mi z kopa przywalił O śmieszna reklama A teraz biega azorek |
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie rozwaliła ta reklama zelmera
mąż wrócił z rybek w ubłoconych butach- dobrze, że wogóle wrócił |
|
|
|
#3629 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka- mam 18 lat w lutym 19.
Puma- eh no ciąża nie była planowana ,ale jeśli okaże się,że jestem to jakoś damy rade.
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
ZACZĘŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Już się boje ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Zestresowałam się ![]() Ale mnie wkur... takie durne położne i takie chu... szpitale!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

koleś wymiata, wczoraj przez dwie godziny z Tż sikalismy ze śmiechu, niektóre filmiki to normalnie masakra, polecam nietoperza i kangura, moje ulubione

na rękę
a potem sianokosy
biore tabletki antykoncepcyjne. Od jakiegoś czasu mam wieczorne mdłości, już kłade się spać a tu niedobrze mi, ból podbrzusza to już masakra 
Ostatnio przesadziłam i już nie mogę ich jesc
Może do gina idź z tym
Przypomnijcie, żebym włączyła tv...