|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
lecę spać, dobranoc ;*
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry parówki
![]() weszłam rano do kompa zobaczyc jaki mam plan, bo nie mogę go zapamiętać włączyłam sobie Al Jazeere... i zamulam, miałam wizażu nie włączyć, no, ale wiadomo. mam zaraz kartkówkę/klasówkę z biol a w sumie NIC nie umiem. powiem wam, że chciałabym już mieć ten egzamin za sobą... strasznie. wr. miłego dnia |
|
|
|
#1023 | |
|
Rozeznanie
|
Heeej dziewczyny!
![]() Przepraszam, że nie piszę, ale mam taką jaazde w szkole, że szok. Dzis zostałam w domku, bo muszę wkuć tyle z historii. Jeszcze ta matura we wtorek za którą wpisze nam oceny :| + klasówki i kartkówki :[ Cytat:
U mnie oczywiście najlepsze słowa wymyślane są na ukoochanym niemcu , na którym babka znów moją klase zaczęła omijać Chyba nas nie lubi ![]() ![]() ![]() Ostatnio w ogóle nie przyszła na lekcję, a wcześniej wpuściła nas do sali i wyszła . Wróciła pod koniec lekcji ![]() Życzę miłego pobytu w szkółce a ja idę kuć, kuć i jeszcze raz kuć ![]() ![]() ![]() :O jestem kujonem z jednego przedmiotu ![]() ![]() heh
|
|
#1024 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobryyy ;*
Marta- przykro mi ale dobrze że mimo wszystko masz jeszcze wiarę w sobie ![]() moja koleżanka wczoraj zdała za 5 razem xD ![]() fajny dzień dzisiaj jak dzieci z dziewczynami obrzucałyśmy się liściami a jutro tylko jedna lekcja i jade do Będomina z częścią klasy ;] miłego ;*
|
|
|
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Mrówkojady.
;*Podzielę się z Wami moimi odczuciami na temat sprawdzianu z biologii. Mogę? ![]() No więc -> Koniec mojego komentarza. Cytat:
![]() Cytat:
Żartuję. Żbiczku, no przecież zdasz. ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14963214]a jutro tylko jedna lekcja i jade do Będomina z częścią klasy ;][/QUOTE] A w jakim celu? Naukowym? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Posiedzę trochę z Wami, bo czekam na obiad.
|
|
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej dynamiczny jest. Znam ten ból ![]() Wymyśliliśmy czołówkę. Mam Talent tylko, że Mam Dałna. A w komisji Ksiądz, Rolnik i Mariolka, czyli ja. Mają mnie porwać z salonu fryzjerskiego ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() A tak więcej na ten temat ? |
||
|
|
|
#1027 |
|
Konto usunięte
|
Beata w celu naukowym
byłam już tam ,ale jadę bo nie chce mi się siedziec w szkole xD |
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
błehehe trudny rozumiem był ?a ja się łuczyłam wczoraj, do 23 z czymś.. i rano.. ale kurna, za mało czasu miałam, w sumie dziś więcej zmyśliłam i kol mi podała, niż sama z głowy napisałam, a trudne nie było hm... tylko nasza pani ma taką zdolnosc oceniania w dziwny sposob... ostatnio sprawdzian 12 zadaniowy był na 76 pkt ![]() wiec nijak ma sie to do oceniania maturalnego i dawania punktów za cała opowiedź. ona daje za poszczegolne rzeczy ujete w danej odpowiedzi, jesli wiecie o co mi chodzi. ehe, ale kiedy? juz mi się NIE CHCE. męczy mnie to straszliwie. też czekam na obiad ![]() |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a tu du.pa. Coś więcej? Proszę Cię bardzo. ![]() 30 zadań. Same opisówki, w tym rzeczy, których nie było w podręczniku. Nie mam 6 zadań. ![]() Ale w du.pie. Każdy wyszedł ze sprawdzianu ze śmiechem z powodu tych zadań. Więc ja wolałam zostawić wolne miejsce.
|
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Baby
Omg, dawno tak późno nie wróciłam ze szkoły. Poczytam sobie Newsweeka, posłucham po angielsku czegoś, a potem do nauki. Na jutro nie ma nic do szkoły, więc zajmuję się maturalnymi sprawami dzisiaj. Na pewno trygonometrię poćwiczę ![]() Przeczytałam wasze posty. Każda zajęta nauką ![]() A tobie, Marta, następnym razem na pewno się uda "nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera"
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14963866]Beata w celu naukowym
byłam już tam ,ale jadę bo nie chce mi się siedziec w szkole xD[/QUOTE] A co tam jest? ![]() Cytat:
![]() Rozumiem o co chodzi. ![]() Dziuniu, wiem, że nie jest fajnie oblać, tłumaczyć innym co się źle zrobiło, płacić za kolejny egzamin, czekać na następny termin i ten stres. Ale przecież uda się, kiedyś się uda. ![]() Ja już doczekałam się i nawet zjadłam, więc tego, idę. ![]() Poczytam 'Granicę' . Potem zebranie, a następnie idę do D., bo ma urodziny. ![]() Dziś mi mówi, żebym wpadła do niej. Mówię, że ok, ale po zebraniu. Zapytała o której mniej więcej, odpowiedziałam, a ona: "Bo u mnie będzie wujek, ciocia i zakonnica, ale to posiedzisz z nami, bo Ty jak rodzina jesteś." Ale mi się miło zrobiło. Ale w sumie serio jak rodzina. Od pierwszej klasy podstawówki się 'kuplujemy' ![]() No to zawijam kiecę i lecę. ![]() Miłego dnia, Robalinki.
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry;*
Dopiero teraz mam chwilkę czasu, żeby tu zajrzeć. ![]() Ale w sumie tylko chciałam przeczytać co pisałyście i już mykam. Wiadomo co jest tego powodem (szkoła:/). wpadnę wieczorem;* p.s Marta ja szczerze to też bym chciała mieć to wszystko z głowy.
|
#1033 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lubię tę piosenkę.muszę na piątek rozwiązac ten arkusz z matmy a nie chce mi się idę później pofarbowac sobie włosy ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Beata - Muzeum Hymnu Narodowego. Ewcia - właśnie jak Tobie poszło na egzaminie? bo całkiem zapomniałam ze miałaś
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiem czemu jestem tą Mariolą, jak padł taki pomysł to wszyscy od razu, że ja się najlepiej nadaję Ja zawsze zmyślam ![]() A nasza pani od polaka lubi czytać. Taką polewkę na lekcji zawsze mamy
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila niestety, ale oblałam. Wymusiłam. Z własnej głupoty, ale no trudno się mówi.
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdasz, zdasz, zdasz. |
|
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane ;*
Dzisiaj mam trochę nauki i wypracowanie do napisania, ale wpadłam żeby Wam powiedzieć, że jestem dobrze nastawiona do egzaminu jutrzejszego i zdam Miałam dzisiaj jazdę i było dobrze. Miłego dnia
|
#1038 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://demotywatory.pl/328785/Podroz...rta-Maklowicza http://demotywatory.pl/331150/Gdy-pt...ra-Ci-na-glowe Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-10-28 o 15:48 |
||
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
czy któraś z Was zdaje maturę z historii?(bo ja na ten przykład zdaję)
ja nie moge się zebrać w ogóle do nauki zawsze mam 100 innych ciekawszych zajęć
|
#1040 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie, że dzis na fakultecie mitoze i mejoze tłumaczyła bez schematów? wszystko notatka dyktowana? ![]() zakonnica ![]() ![]() tylko kiedy? Cytat:
![]() Cytat:
wierzę w Ciebie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14964365]szkoda. ![]() to powodzenia ![]() http://demotywatory.pl/328785/Podroz...rta-Maklowicza http://demotywatory.pl/331150/Gdy-pt...ra-Ci-na-glowe |
|||
|
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku ja to zawsze wyskakuję jak Filip z konopi sorry
|
#1043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lubię się jej uczyć, więc to jest chyba jedyny przedmiot (zaraz po polskim) na który uczę się z przyjemnością
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
Ja również zdaję historię, ale jeszcze nie wiem czy podstawową czy rozszerzoną - dowiem się w piątek
|
|
#1045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a uczysz się z repetytorium czy z jakiegos podręcznika? historia jest bardzo ciekawa jak bajka zawsze mnie fascynowałaexpectation dlaczego w piątek?
Znamy wiele przypadków kobiet posiadających nieskazitelnie czyste mieszkania i wyjątkowo brudne dusze. Edytowane przez margaritaa Czas edycji: 2009-10-28 o 16:19 |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie sprzedawałam też podręczników do historii, mam z operonu, a one są świetne. Niestety mam tylko 2 części zamiast 4
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
o widzisz a ja uważam, że mamy fatalne podręczniki z Gdańskiego Wydawnictwa Oświatowego , ale mam tez na szczęście takie repetytorium(Difin bodajże) bardzo mi pomaga
|
#1048 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
Również zdaję historię rozszerzenie
eheh właśnie robię przerwę od jej nauki. Normalnie kooocham to, cała noc z historią mnie czeka plus jutrzejszy dzień ![]() Chyba jestem masochonistką
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde.. nieźle ;P transkrypcję i translację też tak
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

chodziło ofc, o "carrots".
, na którym babka znów moją klase zaczęła omijać
Chyba nas nie lubi
ale dobrze że mimo wszystko masz jeszcze wiarę w sobie 

Żartuję.