|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2792 | |
Zakorzenienie
|
affinitone mialam 03 light sandbeige, teraz mam 150 buff - jest idealny
![]() Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2793 |
Wtajemniczenie
|
też potwierdzam s_kaniszczak jako sprzedawce oryginałów Revlona
![]()
![]() |
![]() |
#2794 |
Przyczajenie
|
Hej mi w daglasie klientka dobrala kolor 220 natural beige !! i jest idealny dla mnie!! nie jestem opalona mam jasna karnacje a on jest iddealny !! kazdy pisze ze on wchodzi w roz ale na mojej ceze ma jasniutki kolor bezu i jest rewelacyjny!! mam do cery tlustej i mieszanej!! Wkoncu znalazlam podklad jakiego zawsze szukalam!! mialam tez z revlona ten custome creations 5 w 1 ale nie jestem zadowolona z niego!! MAM PYTANKO A czy do cery normalnej i suchej moj 220 bedzie mial inny odcien czy taki sam??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Przyczajenie
|
raczej inny bo np 330 do cery suchej jest dużo ciemniejszy niż dla mieszanej, też bym chciała żeby były identyczne bo w zadnym douglasie w krk nie ma odcieni pomiędzy 220 a 320 do cery mieszanej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2796 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A mam pytanko jak to jest z tym kolorem Buff jestem bardzoi ciekawa bo w sloiczku jest istnie bialy kolor powiedzicei jak on wyglada na twarzy?????????????????? Czytam non stop forum i na 10 dziewczyn 8 bierze buff !! Odpowiedzice kochane bo jestem ciekawe tegoi odcieniu!! Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
Rozeznanie
|
Bo polskie dziewczyny to same bladziochy
![]() Ja również używam Buff do cery suchej/ normalnej i jestem bardzo zadowolona. Nie mogę powiedzieć że jest to beż raczej taki fajnie żółty odcień bez grama różu. I nie powiedziałabym wcale że to aż tak biały odcień, bo dla mnie jest jakby odrobinkę za ciemny, ale ciało mam ciemniejsze niż twarz (zawsze) więc ładnie stapia się z szyją i dekoltem, nic mi się nie odcina, jak moja druga skóra. Pierwszy raz mam naprawdę mój odcień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a skoro dziś wpłaciłam kasę na konto za podkład, to zazwyczaj ile czasu czeka się na podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2799 |
Raczkowanie
|
![]()
Kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez tego podkładu, a teraz odkąd stan mojej cery się poprawił, coraz mniej mi się podoba. Jest zbyt ciężki, w dodatku mam za ciemny odcień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2800 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A orientujecie się jaki revlon będzie odpowiednikiem lasting performance 106? Edytowane przez elize07 Czas edycji: 2009-10-29 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW w superpharm jest tez revlon, tam na krakowskiej ostatnio byly od buff do kilku odcieni do gory i to obie cery. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Przyczajenie
|
hypnose333------- mam pytanko gdzie zamowilas to cudenko http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...3-Korektor.htm bo z checia bym tez zamowila ale na allegro nie znalazlam
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- i jeszcze jedno pytanko jaki odcien revlona do cery mieszanej jest podobny do mF performance ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- a tak wogole to polecam krem pod makijaz matujacy na dzien z serii AA koszt kolo 20 zl ale bardzo wydajny macie tu linka http://www.allegro.pl/item794871747_..._na_dzien.html pisze tam tradzik ale powiem wam ze jak mi wyskoczy pryszcz na twarzy to jest swieto moze jeden na rok i uzywam tego kremu i kompletnie nic mi po nim nie wyskakuje!! uzywalam baz i wszystkiego co sie da ale ten krem jest dla mnie naj naj naj naj!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Przyczajenie
|
Brzoskiwnka znalazłam trochę czasu i zgodnie z obietnicą wrzucam Ci foteczki
![]() Pierwsza foteczka no tuż po nałożeniu Revlona ColorStay SandBeige 180. Druga z kolei to po nałożeniu Maybelline Dream Matte Powder Sand Sable. Trzecia to jak wygląda mniej więcej ![]() Mam nadzieję, że pomogłam, bo ja po nałożeniu Revlona widać, że mam jasną wtedy twarz, ale dziękuję, że kryje mi wory pod oczami< efekt czasami siedzenia do 1 w nocy ![]() Po nałożeniu pudru minimalnie ściemnia, wygładzając mi policzki. Mam nadzieję, że Ci pomogłam w wyborze? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Raczkowanie
|
Andelulla, dzięki serdeczne za fotki, kolor w porządku, a więc rozejrzę się za nim
![]() ![]() Katarzyna sz, ja ostatnio zaczęłam używać matującego kremu Avon Solutions Pure Pore Fection i o dziwo jest świetny! Matuje na jakieś 7, 8 godzin, później moja skóra się błyszczy, ale nieznacznie. Z nawilżeniem nieco gorzej ale i tak jest ok i jestem pozytywnie zaskoczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
Przyczajenie
|
Brzoskfiniowa --- to zdaj mi relacje !! a ja juz patrze za tym kremem na all....(jestem uzalezniona od all...)
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Brzoskfiniowa -------- czy to ten krem http://www.allegro.pl/item793875942_..._krem_zel.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam nawet różnych podkładów, ale za każdym razem było tak samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Przyczajenie
|
Kochane znajdzcie mi linka na tego Revlon Colorstay ale bez softlex !! Chcialabym go sprobowac hehe Musze sie przekonac na wlasnej skorze!! Mam teraz z softlex ale tak z ciekawosci :P:P:P chcialabym bez softlex!! Widzialam jakies na allegro z dozownikiem a tu widzialam na forum zdjecia bez softlex ale w takim samym sloiczku jak softlex!! troche nakrecilam hahah ale ciezko sie wyslowic czasami :P:P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Raczkowanie
|
Katarzyna sz, tak, to ten krem. I cena przystępna bo ja za niego dałam 19,90 zł.
Maja2005, niedługo będę się malować to się okaże. Jutro się odezwę czy nadaje się pod podkład. Ogólnie zdaje mi się, że nie powinno z tym być problemu, wystarczy poczekać 10, 15 minut aż się dobrze wchłonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Przyczajenie
|
kochane powiedzcie mi co to za Revlon?? http://www.allegro.pl/item797270946_...em_29_5ml.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Przyczajenie
|
po jeszcze jednym podejściu do douglasa znów nie znalazłam odcieni pomiędzy 220 a 320 więc posłużę się opinią od Was...
Dzisiaj muszę zamówić i waham się pomiędzy 240 a 300 więc proszę o radę. Mam raczej średnią karnację, ani jasna ani zbyt ciemna, opalam się na brązowo z tym że aktualnie moja opalenizna nie jest mocna, ale znając siebie to przewiduję pójście ze trzy razy do solarium. Który kolor wybrać? tak żeby nie był za jasny ani za ciemny, tak ze dwa odcienie jaśniejszy niż 330 natural tan. Obecnie mam Lasting Performance 106 i jest ok. Czekam na pomoc ![]() Edytowane przez elize07 Czas edycji: 2009-11-02 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2812 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie, bardzo mi pomogłaś. Zamawiam medium beige do cery mieszanej i jak dojdzie to dam znać jak się dopasował do mojej cery
![]() Jeszcze raz dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2814 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was miała podkład revlon z pompką?
bo ja do tej pory kupowałam ten bez pompki na allegro i jest bardzo dobry ale jednak nie ma jak to pompka.. a nie taka paplanina ![]() tylko teraz tak zależy mi żeby podkład dobrzy krył niedoskonalości.. czy ten z aplikatorem a tamten bez t te same pudry? czy mają inne właściwości? doradzcie popatrz co myślicie oryginalne? http://allegro.pl/item790725057_revl...2.html#gallery http://allegro.pl/item797270946_revl...l.html#gallery http://allegro.pl/item795642080_revl...n.html#gallery http://allegro.pl/item790725041_revl...2.html#gallery zastanawiaja mnie te ceny ![]() ![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
Raczkowanie
|
Z braku czasu nie odezwałam się, a miałam zdać relację
![]() Dla mnie ten krem jest świetny, pod podkład też, przez całą imprezę się nie świeciłam. Także polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2817 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
przyznam się że to mój pierwszy raz jeżeli chodzi o udzielanie się na forum...ale mam pytanie, ponieważ nie mam kiedy jechac do drogerii i wybierać koloru może mi doradzicie. Chcę sobie zamówić ten podkład (soft flex) ale wiem jaki odcień. Zazwyczaj używam True Match C3 jaki będzie zbliżone revlona? wiem że cięzko tak doradzać komuś ale przynajmniej jakieś propozycje?? buźka ![]()
![]() |
![]() |
#2819 |
Raczkowanie
|
Dziewcvzyny a jaki kolor mozna pomieszac z kolorem sand beige do cery tl.? bo to dla mnie za jasny musze mieszac z ciemnym, ale nie wiem z jakim zeby ladny kolorek wyszedl..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.