|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Rozeznanie
|
Nas kiedyś tak ktoś zastawił u Tż na parkingu. I to ktoś obcy. Bo jeszcze rozumiem, że sąsiad sąsiada - nie było miejsca, w razie czego ktoś podejdzie i powie, żeby odjechał - ok. A tu obcy samochód, Tż się spieszy do pracy. Musieliśmy po straż miejską dzwonić. Dowiedzieli się czyj to samochód, zadzwonili i za pare min schodzi na dół taka lala wypacykowana - myślałam, że ją rozniosę. Mam nadzieję, że dostała mandat, a nie upomnienie.
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobrze mi sie jezdzi moglabym swiat dookoła przejchac
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie sie środku tygodniu imprezuje? ![]() Dziękuje Dziewczyny za kciuki ![]() nie było zle, dostalam 4 ale umialam na 5 nastepnym razem mu pokaze bo nieładnie tak dawac podchwytliwe pytania z czegoś czego nie bylo...Cytat:
uwielbiam te Twoje wierszyki ![]() Tymoteusz bardzo mi się podoba ![]() MiciaKicia he he fajnie z tym laptopem i jak sie windows 7 spisuje?![]() Isabele a pokaz te próbki ![]() Karolinusienka zdrówka jakie listopadowe? tzn. na wszytskich swietych? ![]() Lusesita dobry pomysl z ta sesja to pokaz potem zdjecia ![]() T'ai kondomy a baby za kierownica jedne lepsze inne gorsze ![]() Mustique jeśli Twój tż nie utrzymuje z nimi kontaktu to ja myślę że wypada ich nie zapraszać, chyba nikt tego nie oczekuje, bo przyrodnie rodzenstwa rzadko kiedy sie kumpluja, a ojca z żoną jak najbardziej Ja parę razy zapraszam inne dziewczyny do naszego watku ale zazwyczaj pisza ze za duzo juz maja tych watkow albo ze na innych slubnych sie udzielaja... Jenny udanego swietowania ![]() Jolka ja ostatnio na skypie gadalam z kolezanka z ktora nigdy tyle nie gadalam ona ma w przyszlym roku slub i widocznie tez nie ma z kim o tym pogadac i czasem dzwoni brawo za wielocytowanie ![]() Lacrimachristi witaj ![]() Conslusion dobrze ze nic sie nie stalo pewnie na weselu bedzie sto lat dla tego szwagra... jak go nie lubicie to wspolczuje a co do laptopa to wlasnie mi moj Tomas kupil bo potrzebowalam pilnie a dopiero zaczelam pracowac i teraz mu splacam w tym miesiacu bedzie polowa za mna ja tez mysle jak my po slubie sprawy kasy zalatwimy nie chcialabym nieporozumien, ale moj Tomas mowi ze on jest typowy slazak i wszystko bedzie mi oddawac a ja mu kieszonkowe tylko wyliczac bede ![]() co do zakupów placonych przez tz to ja jestem przyzwyczajone ze za kolacje i jakies kino tz placi bo ja nigdy nie pracowalam, dopiero teraz a i tak jedna trzecia tego co on wiec nie mam jakis wyrzutow... co innego jak mi swoje auto pozycza jak dzisiaj ![]() Mam pytanie do dziewczyn ktore tabsy biora, czy jak pijecie alkohol to sie dodatkowo zabezpieczacie? bo na ulotce jest napisane ze trzeba
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-28 o 17:39 |
||
|
|
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
A co do kartek, też kiedyś zostawiliśmy jakiemuś kolesiowi za wycieraczką pare słów na temat parkowania.
Parkowanie temat rzeka. Najbardziej mnie śmieszy, jak się ludzie z kopertą mordują. Albo próbują ją zrobić przodem
|
|
|
|
#1686 |
|
Lena
|
nie, no to jsa jeżdże duzo i często. praktycznie od otrzymania prawka cały czas. bałam sie że jak nie wsiąde za kółko zaraz to potem będę sie bala. ale jakoś udało mi sie nie panikować. i ile moj samochodzik ze mną przezył to tylko on wie. nawet teżetowi o paru wypadkach- przypadkach nie mówiłam bo by mi zrobiłszlaban na jazdy!
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka ja też lubie autkiem jezdzic, zwlaszcza Tomasa bo ono duzo lepsze i nowsze
a moim ostatnio sie boje ze znowu mi sie na trasie zepsuje Aha DZIEŃ DOBRY ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-28 o 17:35 |
|
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na ulotce? pierwsze słyszę! a co to za tabletki?
|
||
|
|
|
#1689 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję 4 |
||
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tabletki sie przyjmuje doustnie i jak sie alkohol pije to ogranicza on wchłanianie się tabletek a przez to ich skuteczność... tak było napisane... i jeszcze ze wtedy trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, dlatego mnie to interesuje ![]() to samo jeśli ma się biegunkę albo jakieś problemy żołądkowe... zaraz poszukam czy mam jeszcze opakowanie stare jakieś ![]() Cytat:
gratuluje że tak sumiennie oszczedzalas na lapika a pochwalisz sie co to bylo to cos cenniejszego?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-28 o 17:44 |
||
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze jakaś bzdura normalnie ja biorę o 15, alkohol piję raczej wieczorem więc tabletka już dawno jest wchłonięta więc o co chodzi? ![]() a kiedyś nawet jak brałam wieczorem to zdarzało się i piwkiem i drinkiem ją popić i nic się nie działo zresztą teraz też mi się to zdarza |
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
"Harmonet" sie nazywaly
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() wiesz co w necie jest napisane ze jesli sie po alkoholu nie wymiotuje to nie ma on wplywu na tabletki to by byla dobra wiadomosc
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-28 o 17:57 |
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Stysik, wolałabym nie
![]() Zawsze, jak tu piszę, to się zastanawiam, czy mnie ktoś znajomy nie podczytuje ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- A używała ktoraś z was plastrów? Gdybym kiedyś zdecydowała się na hormony, to to byłaby dla mnie o wiele wygodniejsza forma. Ale z tego co widzę plastry jakoś nie zawładnęły rynkiem i dziewczyny wciąż częsciej wybierają tabletki. Nie wiem, czy chodzi o cenę, czy o inne minusy, o których nie wiem? |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Conslusion ok
zawsze jest taka obawa ![]() T'ai chyba mi się kiedyś coś pokręciło i źle zapamiętałam, bo nawet jest wątek na wizazu o tym i dziewczyny piszą że można pić alkohol
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
lacrima ja tez z październikowych
![]() stysik ja też od dawna biorę i nie ograniczam przez to alkoholu, jakieś dziwactwo w tej ulotce napisali
|
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Stysik - jak ja bralam tabletki to wtedy nie pisalo na nich o wplywie alkoholu, ale z tego co wiem to alkohol raczej nie powinien wplynac na ich skutecznosc, chyba ze bedziesz pic tuz przed lub po zazyciu, bo wtedy rzeczywiscie moze wplynac na ich wchlanianie, ale jakies 2-3 godziny od zazycia alhokol nie powinin na to wplynac. dlatego ja rano zazywalam tabletki, zeby wieczorem sie nie zastanawiac jak cos pije. A jesli chodzi o wymioty, to podobnie, jezeli wymitujesz po 6godzinach od zazycia to nie bedzie to mialo wplywu, bo lek juz na 100% sie wchlonal. ale zawsze dla wlasnego swietego spokoju mozna jeszcze inaczej sie zabezpieczyc.
Co do jezdzenia autem ja uwielbiam nim jezdzic i od zrobienia prawa jazdy jezdze caly czas, no chyba ze jestem w Soasnowcu, ale nie zauwazylam zeby przerwy jakso wplywaly na moja jazde. Wygodna sie przez wakacje zrobilam i na nozkach to juz malo gdzie... ehh A ja dzis caly dzien na uczelni..a jutro znowu kolos i znowu od rana do wieczora zajecia, ciekawe co tym razem wymysla..nic ide sie uczyc.. Milego wieczorku
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Diana miłej nauki
powodzenia jutro ![]() Dziewczyny podejrzewam że ja coś pokręciłam z tym alkoholem ![]() Pewnie było: alkohol-->wymioty--> dodatkowe zabezpieczenia, co po czasie zmieniło mi się w: alkohol-->dodatkowe zabezpieczenie ![]() Przepraszam za zamieszanie
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewvzyny wkoncu usiadlam do kompa i moge was troche podczytav
ale watpie ze uda mi sie nadrobic wszystko;/
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd masz takie info? Cytat:
![]() harmonet też kiedyś brałam przez 2 lata ![]() wymioty/biegunka do 3-4h od wzięcia jest ryzyko |
||
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
I chyba ja się do tej grupy zaliczam Cytat:
![]() .Pazurki... załączam zdjęcie A wierszyki... Cieszę się, że wywołują uśmiech na Waszych buziach
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
nie no poddaje sie nie nadrobie tego wszytskiego co naskrobalyscie...
![]() ale teraz bede caly czas na biezaco![]()
|
|
|
|
#1702 | |
|
Rozeznanie
|
No dobra...juz nic nie powiem
a już przeważnie starsze 80 letnie dziadki już nei dowidzące, takich osób sie najbardziej na drodze boje(oczywiście nie ubliżając żadnemu diadkowi,ale w tym wieku nie ta sprawność i refleks) ->raz jechałam z dziadkiem 75 lat. masakra. przylepiony na sztywno do kierownicy,oczy w słup i hamował jak widział cokolwiek 300 m przed sobą. a ja jak paralityk z tyłu się modliłam Cytat:
![]()
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek ładne pazurki
takie akurat i nie wydają się długie ale możne w rzeczywistości są ![]() Cytat:
witaj jak tam po weekendzie?
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Bambusiek ladne pazurki ale niewyraźnie widac. i krociutkie chyba
ja zrobie swoje w piatek to pokaze też
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek sprawdzam twoje suwaczki
i ten ostatni mi się nie otwierau was też dziewczyny? |
|
|
|
#1706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Moi w piątek 27
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() witamy ![]() zgadzam się z Tobą Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja dziś szukałam z tatem butów dla nie go on jest gorszy niż baba. "te nie, bo szerokie, te długie, te z czubkami, te za wysokie, te za jasne" masakra. Już ja sie szybciej decyduję
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : szkoda ze tak krotka ale i tak wrocilam wczoraj a mialm w poniedzialek wrocic hehe ale bylo cudownie cudownie i jeszcze raz cudownie
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wchodzi strona główna z suwaczkami.
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieram sie za matematyke finansowa
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak samo w wybieraniu butów ma reszta facetów z mojej rodziny... coś kobiecego w nich drzemie a w połączeniu z męskim zdecydowaniem wychodzi to długie zastanawianie się czy ta klamra nie za duza, czy sznurówki pasują, czy nie za długie czuby, czy za wąskie buty nie sa - ja przy zakupach z tata chciałam umrzeć,az sobie usiadłam na taborecie i czekałam,czekąłam,czekała m....ale kupił całe szczęście- teeraz wiem czemu mama nie chce z nim kupowac butów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

bardzo dobrze mi sie jezdzi

ale umialam na 5 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife 

)
.. ale na razie ograniczam sie do napisów na jego brudnym aucie;" że uprzejmię proszę o odsuniecie rzęcha z wyjazdu- MOJEGO". ciekawe kiedy umyje te auto, bo o niezastawianiu mi przejazdu mogę pomarzyć!
on jest gorszy niż baba. "te nie, bo szerokie, te długie, te z czubkami, te za wysokie, te za jasne" masakra. Już ja sie szybciej decyduję