|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
ale wymiatacie, czytam i czytam
cytuję i cytuję .... w końcu mi się wszystko pokręciło Coco, Ty jak po prochach, albo ziołach contaxowych gadasz pazury- pierwsza klas nakremowane ale my cienkie dziś jesteśmy - 9 użytkowników, 0 gości wszystkie goście na Perfumach na Womitnym vel Aferzygastym tam przegląda 50szt (użytkowników z gośćmi licząc) trzeba czymś gości zanęcić żarciem? piciem? świńtuszeniem? a może aferą jaką ? edit o ! już 10 sztuk
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-28 o 19:43 |
|
|
|
#1802 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Joaś wyłaź po dobroci z tej torby bo pupsko złoję
![]() ![]() Kasiu-San ładne oczęta Masz na stanie ![]() Tereso ![]() Magdulenko , apetycznie wygląda ta zupka Witaj Lipello Cytat:
![]() ![]() Dzielimy się wygraną fifty-fifty )Cytat:
![]() Sasiu Cytat:
![]() Córko , co do sałatki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mahoro nie dawaj się chorobie ![]() Cytat:
![]() Widzę, że od rana mnię cosik prowokujesz , no powiedz o co Twej przemiłej osobie chodzi z mym wzrokiem ?? ![]() Witajcie wieczornie Uwielbiam Was czytać - Jesteście rewelacyjne |
|||||
|
|
|
#1803 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Poczułam się jak wspólnozakupowy rozdziewiczacz ![]() Czytam i czytam tą sprawę na Perfumach i cóż, dla mnie to oszustwo i też się zastanawiam co taka osoba sobie myśli, przecież nikt o tym nie zapomni, nie oleje. A pozatym mam humor do ![]() Wszystkim chorym życzę zdrówka. Ja mam ze zdrówkiem problemma dużego, bo jestem ubezpieczona w pracy od września (wcześniej status studenta), a dostałam z pracy rozliczenie do końca sierpnia (bo dostajemy z miesięcznym opóźnieniem), gdzie nie widać składek, a że mam umowę zlecenie to nie chcą dać mi książeczki ubezpieczeniowej. Księgowa powiedziała, że mam w tym miesiącu nie chorować w takim razie ![]() Myślę nad książeczką rodzinną, ale pracuję i się nie uczę, więc chyba nie da rady. Macie jakiś pomysł? Zarejestrowałam się już do kilku lekarzy i wolałabym iść za darmo i wyjść ze zniżkami na leki... Ogłupiam się muzyką "bum-bum", bo mam taki humor, że myśleć nie można. Tańczyć mi się chce i zapomnieć. Żarłoczki
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-28 o 19:54 Powód: dodałam trochę na dole |
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
o!
11 sztuk widać na Tygrysa się ktoś skusił Tygrys lepszy od afery
|
|
|
|
#1805 |
|
rude jest piękne:)
|
oooo Coco ma pazury i to nakremowane i w artystycznej pozie laaaaadnie
melduje ,ze zrobilam salatke co to podawala Margotka i wyszla pyszna dopisac musze jeszcze tak jak robia BigMammma ![]() no to co ? czas zaczac drinkowanie ![]()
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisie, ale rozumiem, że składki masz obecnie płacone przez zakład pracy?
Ja książeczki ubezpieczeniowej nie posiadam, tylko Rumowską, wczoraj byłam u lekarza, przy pisaniu zwolnienia wylegitymowałam się tylko wydrukiem ZUS RMUA- kóry i tak nie był potrzebny- podałam tylko NIP i nazwę zakładu pracy- i starczyło. Macham wszystkim, ja się cieszę z tego wątku. Jest on Womitujący inaczej
|
#1807 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Koto - tak, składki opłaca zakład pracy.
Czyli nie muszę mieć żadnych książeczek ani rozliczeń, tylko NIP i nazwę zakładu pracy? |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Macham wszystkim wieczornie
Padam na nos, a jutro trza rano do pracy wstawac
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit- Fenrisie- wklejam Dowodem objęcia ubezpieczeniem zdrowotnym może być
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-10-28 o 20:15 |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
wymiotom przywrócona na łono interneta,
nie miała baba kłopotu se grzywkę zrobiła nowolipiankę witam
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tfu, tfu ![]() Mam dwie flądry w pracy i starczy! ![]() A dzie cytat z Mamity? Wizaż zeziarł . Mammo, mam nadzieję, że w śledziową grę wchodzą tylko dwie pierwsze możliwości: zima i swięta. Trzecia napawa mnie przerażeniem
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Wymiatacze ![]() Generalnie nie nadanżam za Wami, choć co nieco nadrobiłam i przyznać muszę, że humor umiecie poprawić jak mało kto Ściskam mocno i życzenia zdrowia posyłam wszystkim chorującym Koto, Nasturcjo, Mahoro, Mariolu oraz skarby Winterki i Agi (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ) - zdrowiejcie szybko Witam nową Lipellę Trójmiejskie Wymiataczki, mam sprawę. Może któraś z Was albo ktoś z Waszych znajomych/rodziny chciałby przygarnąć kotecka? Kotka ma prawdopodobnie około 4-5 miesięcy - na tyle ocenia ją mój mąż. Kotka przybłąkała się parę dni temu do miejsca jego pracy, ma tam teraz tymczasowe legowisko (niestety na dworze, chociaż w osłoniętym miejscu) i jest dokarmiana. Ale idzie zima i chcielibyśmy znaleźć jej dom.Myśleliśmy o przygarnięciu jej, ale po rozważeniu wszelkich za i przeciw stwierdziliśmy, że jednak nie czujemy się na siłach. Po pierwsze nie chcę dokładać stresów naszym chorowitym futrom (nie wiem, jak zareagowałyby na nową towarzyszkę, a są wrogie czasem w stosunku do siebie, chociaż to siostry) i obawiam się, że finansowo nie wydolę z kolejnym kotem![]() Kota roboczo została nazwana Buba, jest przymilna i łasi się. Wygląda na grzecznego kotecka. Oto Buba ![]() Edit. I zapomniałabym - z transportem kotki nie ma problemu. Jest samochód i jest transporterek Gdyby więc znalazł się ktoś chętny do przygarnięcia koty, dajcie proszę znać ![]() Edytowane przez magnetica Czas edycji: 2009-10-28 o 20:30 |
|
|
|
#1813 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przypomina mi moją Bubę - moja ma tak samo na imię i podobnie wygląda. |
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkich!
Ja tylko na chwilę. Ale coś takiego przyuważyłam w podpisie czarnejzuzi (http://serwetkamalowane.blox.pl/html) i pomyśłam, że tu należy przyjsć podziękowac za poprawienie mi nastroju. Nie wiem czyje to jest ale popłakałm się ze śmiechu, posmarkałam i o mało nie posikałam Podesłałam siostrze i przyjaciólce , co taka sama będe popłakana siedziec, niech tez mają ![]() Autorce bloga bardzo dziękuję!
|
#1815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię takie kremówy - szybko, smacznie, dodatków można różnych nawsadzać i zawsze inną zupę mieć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zrobim Cytat:
![]() takie naturalne i pienkne rynce I jeszcze Tygrysowi miałam podziękować i lodami skusić - znów truskawkowe są (tak jakby moje ulubione )i właściwie pomachać muszę wieczornie bo Skarba uspać trza a to osesek o cycu tylko myśli
|
||||
|
|
|
#1816 | |
|
|
Cytat:
a blog to naszej Sasi ,to nasze odkrycie
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się kiedyś strsznie posmrkałam czytając Sasię poryczałam, posmarkałm i pośmiałam n koniec zawsze dobrze mi robi
|
|
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ło, ale czy pazury
jak u kurczaków ![]() to ja już wiem, czemuj Ty jesteś Coco, Dorotka a mnie się jeden pazur odkroił i nie zadam szyku na smętarzu czerwonemi i długiemi pazury, i futra ni mom, ni norków, z łowiecki mom po przodkach - nada sie ? Cytat:
że się boję kotów i nie lubię jak na mię patrzą ? ... nie mogę Ci powiedzieć o co chodzi ze z Twym zwrokiem, wszystkie kociary to przeczytają i mię znielubią Cytat:
som nierozerwalnie wpisane w tradycjem narodowom jedz te śledzie i oczekuj
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
O, Lubosława
|
#1820 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Koto - ale ja mam umowę zlecenie...
No nie wiem, pójdę z moim miesięcznym rozliczeniem, takim tylko dla mnie, zobaczymy...Magnetico - ale fajna ta Buba. Dobrze byłoby ją gdzieś schować na zimę, tak jak piszesz... Mój Filemon jest nie do wytrzymania ostatnio, ciągle próbuje wchodzić po nogach jak po drzewie i cała jestem w ranach od pazurów. I gryzie stopy, tak znienacka. I jest kochany (bo się zawsze wita, tysiąc razy miaucząc różową mordką), ale też strasznie nieznośny (upierdliwy). Ale z Fenrisem duuużo lepiej się dogadują, rzadko kiedy są warknięcia i syczenie
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() edit. Skleroza wielka za mnie- - Magnetico Witaj
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-10-28 o 20:46 Powód: skleroza |
||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysie
Magduleno, dziekuje a widzisz Ty krzywosc wskazujacego ? otoz bylam kiedys harcerzem i kroilam wielgachnym nozem swieze bulki sztuk pinset dla calego zastepu i tym nozykiem wielkosci tasaka po palcu sruu do bialej kosci zazgrzytalo i oprzytomnialam chlapaki harcerzaki zemglaly jak to chlopaki Witaj Luba, milo Ciebie widziec ![]() BigM, ale powiedz - ladne zrobilam czy pazury, nie? Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-10-28 o 20:55 |
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Ale piekny Tygrys
Fenrisie fajnie, ze koty sie dogaduja ![]() Luba Ide probowac spac ![]() Dobranoc
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
i jeszcze takiej jednej Taka takiej napiszę,
że jak chce mieć gościów na wewątku, to musi jasno i wyrażnie napisać cycek, najlepiej kilka razy ... bo wie - oni w wyszukiwarkę wpisują "cycek" i lezą tam, gdzie im wyszukiwarka pokaże, że on jest takie som te dzisiejsze oseski
|
#1825 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Luba
przyjszłam posmarkać ![]() a co tam ![]() moja sałatka warstwowa -na spód czerwona fasola z puszki -ogórki kiszone w kostkę i odsączone -szynka konserwowa w cienkie paseczki -warstwa majonezu i musztardy -pomidor w kostkę -starty ser żółty Mamo cycek cycek cycek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:56 |
|
|
|
#1826 | |
|
|
Cytat:
![]() Agoo
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę - i już gość co był jeden się powielił o 100 %
a cycek tylko dwa razy było napisane Dorotka - ładnie, mnie się podobają takie równe z opuszkiem pazury a co ty z niemi robiłaś poza tym, że spiłowałaś i nakremowalaś ? ![]() bo wiesz, ja nieznajęca się jestem ![]() idę na parfiumy - zobaczę, co tam kto wymyślił
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żebym nie wierzyła MamieBe, ale test zrobię uwaga: cycek cycek cycek ![]() moja sałatka warstwowa: ziemniki ugotowane w kostkę + sos z jogurtu z czosnkiem, natką, koperkiem i szczypiorkiem śledzie w kostkę +sos jak wyżej buraczki ugotowane w drobną kostkę +sos jw ziemniaki w kostkę+sos jw jakko na twardo tarte na trce o grubych oczkach i na koniec warstwa zieleniny takiej jak w sosie Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-28 o 21:02 |
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam pomachac do lubej Lubej
Zyczyc zdrowia Marioli i zostawic No i napisac: cycek, cycek, cycek a nawet zamiescic fotke cycka antystresowego- bo tak sie on zwie ![]()
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ![]() Mahoro ![]() Katt ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

ja głupia jednak jestem. 

, no powiedz o co Twej przemiłej osobie chodzi z mym wzrokiem ?? 

) - zdrowiejcie szybko
No nie wiem, pójdę z moim miesięcznym rozliczeniem, takim tylko dla mnie, zobaczymy...