|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
mozg mi se lansuje juz dzisiaj od TV
|
|
|
|
#3663 |
|
BAN stały
|
Drogie WSpaniałe Przyszłe Mamusie
Czytam tak wasze posty i uroczyście mogę stwierdzić iż bardziej egoistycznych i zakompleksionych osób na swojej drodze nie spotkałam. Po przeczytaniu tych postów straciłąm wiare w ludzi gdyż uprawiacie ekshibicjonizm pozbawiając swojego zycia jakiejkolwiek intymności. Jak pokazałam co Wy piszecie tutaj swojemu facetowi który jest dojżałym mężczyzną stwierdził iż, ludzkość delikatnie rzecz ujmując schodzi na psy! Miłej zabawy. Kasina
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
O Kasina miło Cię widzieć wszechwiedząca i wszechznająca nas kobieto, z którą mąż jest dla wyglądu z tego co pamietam no i katoliczka nad katoliczki- pewnie w pierwszym rzędzie w kościele siedzisz swoim chudym od odchudzania"dupskiem" a z tego co widziałam od wczoraj bardzo dużo miałaś wolnego czasu aby wyzywać na wątku o odchudzaniu w ciąży
Mam andzieje, ze mąż miał coś więcej an obiad niż rosół przez Twoje wykłócanie się, bo w końcu Ty wiesz wszytsko najlepiej także o odchudzaniuw ciąży w końcu to takie zdrowe No tak zresztą Ty masz lepsze tematy do rozmów... w końcu nei wywiesiłaś białego prześcieradła po nocy poślubnej a taka wielka katoliczka odchudzanie w ciąży" a ona na to"trzeba być poje... " A jakbym mu dała przeczytać Twoje wypowiedzi to napewno pośmiałby się z Twoim meżem.
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-28 o 19:37 |
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasina ulżyło Ci jak weszłaś na ten wątek i nam nawyzywałaś i obraziłaś nas? Weź się dziewczyno zastanów nad sobą bo mam wrażenie, że masz jakiś problem. Złość piękności szkodzi
Jak coś Ci nie pasuje to po prostu nie czytaj |
|
|
|
#3666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
normalnie nie mam siły żeby Wam napisać co tam po wizycie o jaaa Cie czuję się dotknięta normalnie zapadnę się pod ziemię, że mi tak ktos pojechał
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ale Ci dobrze swoją drogą :P szybko wróciłaś ja jak jade do gina to mam pół dnia w plecy no i muszę od razu z L4 wtedy poginać do roboty...Zresztą za tydzien idę nie mogę się doczekać
ostatnio jak maiłam mieć usg prąd ukradli.
|
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet pisz co u Ciebie i dzidziolka
|
|
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
To trzeba mieć tupet!!!!!!!!
Dziewczyny nie ruszajcie gówna bo bardziej będzie śmierdzieć!!!!!!! -----------------------------------------Sweet opowiadaj co tam u gina???? |
|
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
No szybciochem poszedło
ale po kolei, może dam radę i nie uduszę się ze śmiechu![]() Ogólnie jest wsio ok, Filip zdrowy, wód płodowych jest sporo więc też ok, młody dupcię ma ciężką( po mamusi;]) i waży...1800g czyli rodzę na święta jakby co dostałam jakieś dowcipne leki na wydzielinę, magnez na skurcze i niestey tabsy na ciśnienie bo mam za wysokie A tak poza tym to wsio dobrze, na rany wojenne nic nie mówił na szczęście
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ekstra, że zdrowy... ej Wy tu zaczynacie wyprzedzać z tymi terminami, że szok
w końcu sama na styczeń zostanę |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie zeberko zawsze się możemy przeterminować
nie bój nic, nie zostaniesz sama Zapomniałam Wam napisać jeszcze, że Młody nadal poprzecznie siedzi ciekawe kiedy się obróci i czy w ogóle bo on tak od poczatku cały czas
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet no to super że ok
Zebra pewnie mi się termin przesunie ale na styczeń |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha wątpiem
ciekawe co mój za tydzień mi powie umieram z ciekawości jak mały siedzi, jaki duży jest
|
|
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie dowiem w piątek
Już sie doczekac nie moge Może i ja bede rodzic wczesniej Chciałabym już małego na świeta w domciu |
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Ej laski, jeszcze się okaże, że wszystkie będziemy się przez komin z kokardkami między nogami przeciskać
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie mogę w styczniu ale chciałabym na początku lub w połowie gdzieś chociaż, bo 24 to tak późno
|
|
|
|
#3679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie z tz rozmawialiśmy i najfajniej byłoby jakby mały zawitał między świętami a sylwestrem ciekawe co na to Adaśko......![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
My z Tż właśnie zrobiliśmy sobie sałatke owocowa
![]() I oglądamy wiecznego studenta - poryty film |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Też na to patrze
a mam to na dvd i widziałam już pare razy hahaha... Pierwsi mnie bola:P ej macie takie same ? moja jedna jest inna niż druga- brodawka taka większa jakaś... masakra jestem mutantem |
|
|
|
#3682 |
|
Konto usunięte
|
Kobietki czytam wasze rozmowy i tak mi sie wesoło robi
Nie wtrącałam się narazie bo ja tu totalnie nowicjuszką jestem Ale powiem Wam, że dobrze poczytać takie rzeczy (i Kasina niech nie gada bzdur! W ciąży będzie to tez będzie kopy swoje przeżywać ;p), wiem przynajmniej mniej więcej co mnie czeka. Narazie jestem na etapie totalnej senności (o każdej porze dnia), bólów brzucha (czy one sie skończą?? Myślałam, że teraz spokój z bólami okresowymi, ale te są mocniejsze) no i myślenia o ślubie... Strasznie się cieszę z ciąży i ślub był moim marzeniem, ale tak mnie przeraża wizja ogromnych kosztów (a na dodatek mój TŻ to sprosiłby całą,nawet daleką, rodzinę). A poza tym to nie wiem sama jak się będę czuła w styczniu, czy mi się już nie przytyje (już mam 3kg więcej! :O a to przecież 4tydzień-ale fakt-jem jak smok!).Ajajaj... mam dylematy. |
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kto tu jest niedojrzaly to sie usmialam wielkie grube dupska ktore sie poca smierdza i robia kooopy gora a co tam sie bedziemy przejmowac ... sie nie podoba wypad Sweet bomba to juz dwie rodza na swieta Samanthhie i Zeberce tez sie pewnie przesunie i ja biedna sama zostane bo ja to nie na luty tylko na marzec
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;14970938]Kobietki czytam wasze rozmowy i tak mi sie wesoło robi
Nie wtrącałam się narazie bo ja tu totalnie nowicjuszką jestem Ale powiem Wam, że dobrze poczytać takie rzeczy (i Kasina niech nie gada bzdur! W ciąży będzie to tez będzie kopy swoje przeżywać ;p), wiem przynajmniej mniej więcej co mnie czeka. Narazie jestem na etapie totalnej senności (o każdej porze dnia), bólów brzucha (czy one sie skończą?? Myślałam, że teraz spokój z bólami okresowymi, ale te są mocniejsze) no i myślenia o ślubie... Strasznie się cieszę z ciąży i ślub był moim marzeniem, ale tak mnie przeraża wizja ogromnych kosztów (a na dodatek mój TŻ to sprosiłby całą,nawet daleką, rodzinę). A poza tym to nie wiem sama jak się będę czuła w styczniu, czy mi się już nie przytyje (już mam 3kg więcej! :O a to przecież 4tydzień-ale fakt-jem jak smok!).Ajajaj... mam dylematy.[/QUOTE] Miło Cię poznać ![]() I o to chodzi żeby nie przeżywać smutków i humorów w 4ech ścianach a wygadać nawet o duperelach tutaj i to jest piękne w tym wątku... Odkąd tu siedzę jestem bardziej wyluzowana i mniej mam czasu na umartwianie się, bo ciąglę się śmieję ![]() ![]() Kocham Was dziewczynyA bóle brzuszka się skończa po to by w ostatnich etapach ciązy się znowu pojawiać, sennośc za to już w drugim trymestrze powinna ustapic miejsca sile i chęcią do zdiałania wtedy najfajniej się kupuje i wybiera tak, ze może lepiej było jak byłam sennaAsiuulka hihi Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:18 |
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż... koleżanka kasina dostała bana stałego
Zgadnijcie kto ją zgłosił? ![]() Ja już uciekam kochane, bede jutro |
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
ja to nadal chodzem spac jak malego dziecko 22 wieczorem i wstaje 8 rano
a moje psisko wyglada pieknie taki piekny obciety bialy szczurek ![]() a i tak was nie lubie zostawiacie mnie noo... ja sie na to nie zgadzam
|
|
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
Zostaje ja i mój kot
a co pokażę Wam mojego kompana na stancji ;p Póki co mieszkam sama, cos będziemy z TŻem kombionować niedługo bo ja sama tu zwariuję. I oczy mi wyskocza z orbit od siedzenia przed kompem. Mam tylko moją Milkę
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
no piekniusi ten kociak
![]() |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Owszem kiciuś niczego sobie
a nie dziwię się, zę wariujesz bez Tż-ta sama nawet jak mnie złości to żyć nie umiem bez niego i czekam z psem jak wróci z pracy to go razem obskoczymy i obwąchamy |
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
My też jeszcze jesteśmy
wymacana się czuje, nie lubie jak mi tak brzuch zawsze pougniata gin, później taka obolała się czuję ![]() ciekawe czy teraz samanthhha dostanie jakieś ostrzeżenie ej, jutro mój fotelik przyjdzie, mówiłam Wam? chyba sama we niego zadek wcisnę z radości
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

Mam andzieje, ze mąż miał coś więcej an obiad niż rosół przez Twoje wykłócanie się, bo w końcu Ty wiesz wszytsko najlepiej także o odchudzaniuw ciąży w końcu to takie zdrowe
odchudzanie w ciąży" a ona na to"trzeba być poje... " A jakbym mu dała przeczytać Twoje wypowiedzi to napewno pośmiałby się z Twoim meżem.
normalnie nie mam siły żeby Wam napisać co tam po wizycie

ale po kolei, może dam radę i nie uduszę się ze śmiechu
czyli rodzę na święta jakby co
Już sie doczekac nie moge