![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Uwielbiam jak mówisz "Słucham" gdy odbierasz telefon
![]() Będzie jeszcze dużo okazji żeby grzać dwie pary zmarzniętych rąk w jednej parze rękawiczek...
#2612 |
Zakorzenienie
|
moje robaczki- wy wiecie <3. tak bardzo kochała swoje marzenia, że bała się je spełnić.
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
Rysując marzenie na kartce papieru, uwierzyłam, że sie spełnią
![]() Jeśli świat zrobi ze mnie dziwkę, to ja zrobie z niego burdel ![]() [...]Miłosć jest jak tęcza jak barwy łączy serca ja błękit a ty czerwień ta miłość jest już we mnie[...] ![]() Chodź Kochanie z tym szmpanem, czeka nas kapiel w pianie ![]() ![]() I nie potrafie zachłysnąc się innym powietrzem, niż Twoim.. ![]()
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ineverlikeyou, BananowaBrazylijka, martekbezmajtek - bardzo dziekuję za miłe słowa aż się zawstydziłam ![]() ![]() panna_miodowa, KaMa2704, dontgivemenames, 12 Stonka, Plotkaraaa, TiS, NieZTejBajki <3 ![]() - Dr Foreman: Moglibyśmy ją przywiązać do stołu. Dr House: Makabryczne i prymitywne. Podoba mi się. Dr House: Ludzie nie chcą chorego lekarza. Dr Wilson: To uczciwe, ja nie lubię zdrowych pacjentów. „Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami.” „.nikt nie zasługuje na moje łzy, a ten kto na nie zasługuje nigdy nie doprowadzi mnie do płaczu.” Nigdy nie jest za późno. „Wspomnienia...Najle psze osobiste pamiątki.” Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.” Przeglądam się w lustrze i zastanawiam się czyją widzę twarz, jak Alfa i Omega. miłości nie kupimy kartą visa bo jest bezcenna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() --------------------------------- kamisha - <3 jesteśmy jak pączki nierozłączki ![]() --------------------------------- masz płytę a ja wino . wieczorowo ?
taca na trzech palcach, w myślach Ty . skulony w łóżku, w myślach Ty . po 3 godziny snu, w myślach Ty . 70 km. ode mnie, w myślach Ty . ale gdy jesteś obok słowa są zbędne, nic innego się nie liczy . i wszystko staje się proste i takie oczywiste . idealna kombinacja . niebo fiknęło koziołka . pojawiasz się coraz rzadziej w moich myślach . bo gdy Cię znów ujrzałam, nie mogłam uwierzyć, że chciałam zapomnieć . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-28 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Znikasz... a wraz z nim mój uśmiech na twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() tych parę chwil z których niby nie wynika nic.
pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd. kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło... zostawię tylko dwoje obrazy w mojej głowie. nigdy o nich ci nie powiem. burdel w mej głowie jak w damskiej torebce Już nie przechodzą mnie dreszcze...Już nie brakuje mi powietrza.. Mam swoich pięć punktów IQ.Gdzie mi tam do twoich dwudziestu dwóch!
![]() |
#2619 |
Przyczajenie
|
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia,
i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? ... I dlaczego jeszcze zwlekasz? Vous êtes l'amour de ma vie - Jesteś miłością mojego życia Je aime toi parce que tu aimes moi - Kocham cię bo ty kochasz mnie ... J'ai une âme solitaire - Jestem samotną duszą T'aime Du Fond Du Coeur - kocham Cię Z Głębi Mojego Serca On ne badine pas avec l'amour. Nie igra się z miłością. Dans la vie il faut savoir compter, mais pas sur les autres. W życiu należy umieć liczyć, ale nie na innych. On revient toujours à ses premières amours. Stara miłość nie rdzewieje. ___________ Bo Ty, w swoich oczach wszystkie moje masz sny <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
zaraź mnie swoim uśmiechem
uśmiecha się i ma ten dołek w policzku który tak bardzo lubię i ****a mać... wbiłam mu nóż w serce a teraz musiałam go przekręcić
#2621 |
Raczkowanie
|
Kamiluś-dziękuję Ci bardzo, słońce moje najukochańsze <3 zdziwiłam się, bo pochwała od Ciebie ? oO . a ja Cię kocham nie tylko w walentynki
![]() ![]() Kama i Plotkara - dziewczyny . spokojnie. wdech-wydech. nie kłócić się. a jeśli już tak bardzo tego potrzebujecie to za przeproszeniem-wypad z kłótnią. kłócić się możecie na gg, PW ale nie na wątku ok?chcę tylko żeby był porządek. nie odpowiadajcie na to, bo będzie tylko dalszy ciąg. jeśli chcecie odp to na PW,profilu . ale nie tu, proszę ![]() robicie problem z niczego -.- w Axa Direct szkody to żaden problem..szkoda, że nie ma ubezpieczenia na miłość. Gdyby zdarzył się jakiś wypadek, można by było żyć dalej. jak gdyby nigdy nic..chciałabym ubezpieczyć moją miłość. 4 lata miłości.. szkoda, że tylko z jednej strony.. ja Cię kocham a Ty z nią. ta Twoja nowa to jakiś niewypał. ![]() ![]()
![]() |
#2622 |
Raczkowanie
|
KaMa2704 Plotkaraaaa No już cichutko, słonka, zdolniachy wy moje <3. Nie chce Was stracić w opisowym więc ![]() ![]() W herbaciarniach unosił się zapach kwitnących dzieci. ... .. .
#2623 |
Raczkowanie
|
skarbie, kiedy drapiesz, wiesz że będę gryzł .
#2624 |
Raczkowanie
|
keeendy, kamisha, KaMa2704, amozeftytkidotego, madzaiam90 - okradam ;**
_______ Chciałabym wejść do Twoich myśli, potem wyjść i spytać o czym myślisz. ;*
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie będzie lepszego. zawsze wracam myślami do jego uśmiechu, do jego zachowania. już na zawsze będzie dla mnie ideałem.
zawsze zostawiał po sobie pustkę, ciszę i obowiązkowo brak nadziei. nie, wcale mi na tobie nie zależy. tylko cholera, po prostu moje serce lepi się do twojego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Rozeznanie
|
harówa umysłowa...
... i nawet redbull nie doda dzis skrzydeł :P Na opis moze za długie troche, ale nie mogłąm się powstrzymać ![]() "Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak, wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń" E.Taylor
#2627 | |
Raczkowanie
|
jasne, nie ma sprawy.
![]() Cytat:
![]() _________________ nieświadomie przemycam cię między wierszami. sennie spoglądam na telefon. 2:37. masz jedną nową wiadomość. 'kocham cię, śpij dobrze'
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-28 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
m4diar4 (jeśli pomyliłam coś w nicku to bardzo przepraszam, ale z pamięci pisałam
![]() ![]() ![]() ![]() i kiedy oglądasz się za ładnymi nogami jednej, zgrabnym tyłkiem drugiej, śliczną twarzą trzeciej... pamiętaj, że za każdym razem łamiesz mi serce od nowa. i za każdym razem boli coraz mocniej. x/ nie jestem grzeczną dziewczynką z mieszkania obok. jestem wredną s*ką z naprzeciwka. czasami życie jest do dupy bez jakiegoś większego powodu. powiedz mi, jaki kształt ma dzisiaj nasza miłość. boys are my favorite thing to study. ;D
![]() |
#2629 |
Przyczajenie
|
Uzależniam sie od łez i czerwonej herbaty chcac zapomniec o milosci do Ciebie
I bede szuplejsza od niej, musze byc!!!! A Ty bedziesz zalował!!! Kiedys na swiat patrzylam oczami dziecka... Popatrz- nasze niebo, odkad jestesmy tylko przyjaciolmi stracilo swoj blekit Miej odwage mowic to co czujesz ![]() Chcialabym abys mnie przytulil i aby swiat znow przestal sie liczyc Leciutki wietrzyk spelnial marzenia Usiasc na łące, podziwiać kwiaty żaląc sie mrówce i tuląc motyle ![]()
![]() |
#2630 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() ja nie mówię,że to są moje opisy ja wybieram tylko perełki i dodaje tu jak większość tu ![]() _______________ The true is the only way to happiness Wczoraj to przeterminowane jutro, którego ani zareklamować nie można, ani ugryźć już się nie da.
![]() |
#2631 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ta pierwsza część hmm nie wiem do kogo . a co do drugiej to nie jest kłotnia, ale racja to nie jest miejsce do tego . Cytat:
raz ![]() ej, to fajnie ![]() ![]() ![]() -------------------------------------- co do Plotkaary - to nie kłótnia. dalej jak od początku jest w mojej top 20 i to się nie zmieniło . tylko nie lubię jak ktoś nie potrafi przyznać się do błędu i coś mi wmawia. tylko o to mi chodzi z nią . myślałam , że to zrozumie. było już na ten temat mówione, że nikt nie jest w stanie zapamiętać całego forum, niekiedy nie czytam jak mam do nadrobienia 20 stron bo nie mam na to czasu! koniec!!! -------------------------------------- miss your ginger hair and the way u like to dress . /brakuje mi twych imbirowych włosów i tego, jak się ubierasz./ The face in my dreams sees in my guts . /twarz z moich snów skręca mi kiszki./ Mr ultra-sensitive . /pan super-wrażliwy./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Rozeznanie
|
na poduszce zapach Twój, nim otulam się do snu.
w ciszy szeptane słowa w ramionach zapomnienia. rośnie apetyt na zło. always be yourself baaardzo dziękuję, tobie również podkradam więc miło to słyszeć ![]()
Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. Edytowane przez m4dziar4 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
xoxo
|
Cytat:
Dziękuję za pochwały które są za dodanie fajnych opisów, a nie za dodanie opisów własnej twórczości. Moja tamta uwaga była (jak wiele innych też na tym forum) o niepowtarzanie i zwracanie większej uwagi na to co dodajesz bo uważam,że bez sensu jest co 5 post czytanie tego samego. A skoro twierdzisz że jestem w twojej top 20 to zapewne czytasz dokładnie moje posty więc powinnaś wiedzieć co już było a co nie. I tyle ode mnie i więcej nie mam zamiaru odzywać się w tej sprawie bo uważam,że to jest bezsensowna dyskusja na poziomie przedszkola ![]() _______________ Na niebie miliony gwiazd, księżyc rozświetla noc, jednak w mym sercu panuje mrok. Otoczona pustką, bez CIEBIE - usycham... W kwiaciarni nawet perfumy nie pachną, tak jak brylant nawet kiedy upadnie w błoto na wartosci nigdy nie traci. Miłość się powtarza, ale za każdym razem więcej kosztuje. Miłość cenna jest tylko wówczas, kiedy coś kosztuje.
![]() |
#2634 |
Rozeznanie
|
ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność?
#2635 |
Zakorzenienie
|
że tak się wyrażę : skończcie to kur.wa ![]() życie to nie iluzja, ani gów.niana fatarmogana. to zwykły przypadek, zbieżność zdarzeń.
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
Tylko cud mógłby to wszystko odmienić, a realiści nie wierzą w cuda
Miałem odbić się od dna, a dno się oberwało Każdy marnuje życie na swój własny sposób... Myśli o samobójstwie działają jak pieszczoty niespełnione w fantazjach... -Nie wiedziałam, że wciąż tak o mnie myślisz... -Ja też nie... Gdy tęsknię zamykam powieki i jesteś... ;* -Aniołku...płaczesz? - Tak. -Dlaczego? - Bo kocham... Spójrz kochanie na księżyc, niech choć tam sięspotkają Nasze oczy... ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Raczkowanie
|
…Lecz wszystko jest niczym, jeśli nie ma Ciebie…
Mózg widzi to co podsuwa serce… Marzę by przytulić Cię znów i na zawsze już zachować… Walczę… O coś co jest niemożliwe… Za żadne skarby… ![]() Niczego nie wiesz… Nie jesteś czarodziejem… Potrafi złapać słowami za serce… Poczekam na Ciebie, bo wiem, że to ma sens…
#2638 |
Raczkowanie
|
- Ukrywam szczęście pod maską codziennej rutyny... nikt nie wie... nikt nie wie co się ze mną dzieje...
- Jego usta to ostatnia szczęśliwa rzecz na tym świecie, której miałam okazje zasmakować - A gdy odszedłeś… moje serce odeszło razem z Tobą... Całe moje zaufanie i marzenia... Odebrałeś mi wszystko - Chciałabym czasami zapomnieć… i mieć świadomość… że ja nie muszę tak żyć - Nie ma już Nas… Przestań wreszcie ze mną grac. Chce uciec od myśli w których wciąż jesteś Ty.... - Czemu muszę ukrywać, to co Nas łączy? Czemu oni mają Myślec, że nie ma już Nas? - Kochanie, nie martw się. Tutaj nikt nas nie zobaczy. Całuj. - Gdyby tobie chociaż na mnie zależało… Dałabym Ci szanse. - Czy mogę chociaż wiedzieć, kiedy znów dostane kopa w dupę od życia? - Moja karuzela już przestała się kręcić. Dziękuję za zniszczenie marzeń. Już nie umiem wierzyć w ludzi. - Co myślisz o tym, żebyśmy w końcu zostali sami.? ;* ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- "Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć - bez znieczulenia, bez nie potrzebnych, nie spełnienia myśli złych! Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic...." |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zadomowienie
|
Plotkaraa- zrozum bd w mojej top20 nie jest w moim obowiązku czytanie wszystkich twoich postów . po14 h pracuję i ost czasy nie czytam wcale tyle co dodam od siebie i specjalnie nie zapisuje nigdzie tych z forum . więc nie mam nic sobie do zażucenia . tak jak było tak ci napisałam .
zamykam to . ja mówię sorry. a ty zrób z tym co chcesz . ---------------------------------- I cried for u on the kitchen floor . /płakałam dla ciebie na podłodze w kuchni./ u shrug and it's the worst . /wzruszasz ramionami i to jest najgorsze./ I bribed u with a Malboro red . /przekupiłam Cię Marlboro czerwonym./ I can't work like this with u next to me . /nie mogę pracować w Twojej obecności./ I'm stuck with consequences, thrust in my face . /utknęłam z konsekwencjami rzuconymi mi w twarz./ the melodramas of my day delivery blows . /melodramaty mojego dnia codziennego./ .
#2640 |
Raczkowanie
|
potykam się na sznurowadle... bo Ty tak pięknie pachniesz.
Pierwsza myśl: O matko boska. Druga myśl: O ja idiotka. co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa bez czy w pasach bezpieczeństwa. nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach w objęciach i możesz czuć się wielka. Czy masz już przygotowane ostatnie zdanie? chyba naprawdę mało Cię znam. Mówię Ci – Nie kocham. Ale wiesz przecież – Ja zawsze kłamię. Gdybyś był jedną z moich łez, już nigdy nie uroniłabym ani jednej była zawsze sobą.. i nigdy za to nie przepraszała.. Zakręciło mnie... mam wirek w sercu i mózgu ![]() Kiedy Cię widzę, to aż skaczę z radości. Tak słodko całujesz, tak czule dotykasz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.