Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-28, 19:32   #1981
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Przepraszam... ale chyba ominęłam fragment w którym do niego wróciłaś? czy to nowy TŻ?
Ja też.....

Dziewczyny ile kosztuje odzywka Accent do brązowych bez promocji?
Bo chcę ja kupic tylko nie wiem czy nie wyjdzie mi na tyle samo gdybym kupiła Petrole.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:35   #1982
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Jeju ja Was chyba nigdy nie nadrobie Co mysle,ze dam rade to Wy produkujecie nowe posty...

Trzeba by chyba zamknac watek na chwile abym Was dogonila Ide zajac sie mala a pozniej znow czytam Buziaki
Gdzie mogłabym malutką zobaczyć? jestem ciekawa tego cuda Twojego

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:38   #1983
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Mi fajnie głowa mrowi(nie swędzi) po tym szamponie joanna naturia brzoza i łopian no i tych "drurach" do masażu głowy
słyszałyście nowy singiel Mandaryny "Bad dog, Good dog"? (czy coś w tym stylu). Straaaaszny
Jyyli ale ja zdaję rozszerzony WoS i Polski a agielski na podstawowym bo się boje rozszerzonego
Legally ja też mam jakąś deprechę ostatnio wszystko mnie dołuje. Nawet najmniejsze niepowodzenie.

EDIT:
Któraś pisała o tym Elixirze Lotonu że go ma. Zdradź gdzie go kupiłaś.. w Tesco? Bo tam widzialam ten jedwab w płynie i keratyne tej firmy

Edytowane przez Aniaaa PlayMate
Czas edycji: 2009-10-28 o 19:48
Aniaaa PlayMate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 19:49   #1984
19agusia91
Zakorzenienie

Zamilcz i nie kuś Tym czego nie mogę mieć

Idę spac, trochę mniej zdołowana, gralim z TZ wliteraki

papa,zajrzę w piątek, bo jutro wracam o 19 do domu
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 20:11   #1985
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Jak tak poczytałam, to wzięłam oszczędności swoje i pognałam do Auchana I kupiłam:
- szampon Joanna Naturia Mak i Bawełna (w końcu jakiś szampon mieć muszę)
-emulsję Gloria (maskę jeszcze jedną mam)
-maskę Bingo z proteinami kaszmiru
-maskę Venity
-Lorysa Shea

... Szkoda, że dzisiaj już myłam głowę
A co ile dni myjesz włosy?
I niezłe zakupy zrobiłaś

Ja dzisiaj też włosy myłam. Zastosowałam nawet pierwszy raz Honey Treatment Wax. Jestem zachwycona.
A poza tym, rozjaśniłam włosy ;o Wracam do naturalnego koloru powoli xD [ do czasu :P ]
Stary 2009-10-28, 20:27   #1986
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Mi fajnie głowa mrowi(nie swędzi) po tym szamponie joanna naturia brzoza i łopian no i tych "drurach" do masażu głowy
słyszałyście nowy singiel Mandaryny "Bad dog, Good dog"? (czy coś w tym stylu). Straaaaszny
Jyyli ale ja zdaję rozszerzony WoS i Polski a agielski na podstawowym bo się boje rozszerzonego
Legally ja też mam jakąś deprechę ostatnio wszystko mnie dołuje. Nawet najmniejsze niepowodzenie.

EDIT:
Któraś pisała o tym Elixirze Lotonu że go ma. Zdradź gdzie go kupiłaś.. w Tesco? Bo tam widzialam ten jedwab w płynie i keratyne tej firmy
Ja bym się bardziej polaka rozszerzonego bała

Ja kupiłam tego Lotona w Naturze.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 20:32   #1987
Jagoda90
Zadomowienie

Moja babcia jest w szpitalu, była nieprzytomna przez wiele gorzej, teraz już lepiej troszkę....
eh

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 20:32   #1988
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A co ile dni myjesz włosy?
I niezłe zakupy zrobiłaś

Ja dzisiaj też włosy myłam. Zastosowałam nawet pierwszy raz Honey Treatment Wax. Jestem zachwycona.
A poza tym, rozjaśniłam włosy ;o Wracam do naturalnego koloru powoli xD [ do czasu :P ]
A czym rozjaśniłaś włosy?
Myję włosy tak co dwa dni, czasami codziennie. Kiedy nie mogę rano myć włosów, tylko muszę robić to wieczorem, na drugi dzień mam już nieciekawe włosy u nasady Ale chyba będę musiała sobie hormony zbadać, bo coś mam chyba z nimi nie tak i może stąd wynikają moje problemy z włosami. Chciałabym je myć co 3 dni chociaż

Jagódko, jak mi przykro. Ale co mówią lekarze?
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 20:34   #1989
19agusia91
Zakorzenienie

Jagoda, współczuję

Jednak jeszcze nie śpię, poszłam się umyć i mam przypływ energii, ale tearz już naprawdę idę . Naolejowałam znów Hippem włosy, multum mi wypadło

Papa!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 20:40   #1990
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A czym rozjaśniłaś włosy?
Tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-wlosow.htm

Cytat:
Myję włosy tak co dwa dni, czasami codziennie. Kiedy nie mogę rano myć włosów, tylko muszę robić to wieczorem, na drugi dzień mam już nieciekawe włosy u nasady Ale chyba będę musiała sobie hormony zbadać, bo coś mam chyba z nimi nie tak i może stąd wynikają moje problemy z włosami. Chciałabym je myć co 3 dni chociaż
Ja myję dwa razy w tygodniu- w środę i niedzielę. Ale to tylko dlatego, że je tapiruję i lakieruję. Na stałe to mam jednak przetłuszczające się włosy. Chociaż i tak uważam, że batalię o świeże włosy wygrałam. Zresztą, łatwo prześledzić moją walkę z przetłuszczaniem się włosów w wątku o włosach przetłuszczających się.

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Moja babcia jest w szpitalu, była nieprzytomna przez wiele gorzej, teraz już lepiej troszkę....
eh
Stary 2009-10-28, 20:46   #1991
szmyrk
Zakorzenienie

A mi sie udalo Was nadrobic i bym chciala w zwiazku z tym do jednej sprawy wrocic.

Bardzo Was prosze, przeczytajcie ten moj przydlugawy post do konca.

Soleilka podala linka do artykulu w ktorym pisza o zupach z ludzkich plodow serwowanych w Chinach. Wiele z Was sie zbulwersowalo i wyrazilo w tym watku swoje oburzenie ALE.
Postanowilam sie troche wysilic i poszperalam w internecie na ten temat. Nie lubie artykolow, ktore robia duzo szumu, a nawet zadnych konkretnych zrodel nie podaja (Seoul Times, anglojezyczny korejski dziennik nie bardzo mnie przekonuje. Zreszta, tutaj po prostu nie mozna nie byc krytycznym - stosunki miedzy Korea Polodniowa a Chinami sa chyba ogolnie znane...).

Pierwsza rzecz - na zdjeciach sa LALKI z performeansu chinskiej artystki Zhu Yu a nie ludzkie plody.
Po drugie "informacja" jest dosc juz stara legenda miejska (podobnie jak kotki bonsai czy czarna wołga). Choc chodzi moze raczej w tym przypadku o polityczne podjudzanie rasizmu. Chiny bardzo czesto bywaja demonizowane w Stanach Zjednoczonych (a przez to rowniez w Europie). Nie jest to zreszta zadna nowa praktyka, rownie okropne historie rozpowszechniano np. o Zydach w III Rzeszy (z reszta nie tylko wtedy).

Artykul (czy raczej artykuly bylo ich juz wiele) jest bardzo niebezpieczny, gdyz zerujac na ogolnej niecheci, czy braku zaufania do Azjatow podjudza niechec do nich i krzepi stereotypy na temat rzekomego braku humanizmu i zachamowan. A potem opinia publiczna kszataltuje sie jak sie ksztaltuje.

Polecam artykol na ten temat na http://urbanlegends.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?site=http://www.jesus21.com/poppydixon/sex/chinese_eating_fetuses.ht ml
Ten sie przynajmniej opiera na zrodlach.
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 20:59   #1992
aanika
Zakorzenienie

Szalejecie ostatnio, a ja niestety nie mam zbyt wiele czasu, żeby z Wami pogadać. Ale na dzisiaj już koniec nauki i zaraz idę spać, bo jutro wstaję niestety o 5.55 .
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ja też.....
Bo chcę ja kupic tylko nie wiem czy nie wyjdzie mi na tyle samo gdybym kupiła Petrole.
Accent kosztuje 6,99 o ile się nie mylę . Ja też zamierzam go kupić jak skończę moją obecną odżywkę - Timotei z awokado i morelą - swoją drogą, bardzo fajna jest .
Wiecie co, jednak nie polubiłam za bardzo Glorii, mam po niej jakieś dziwne włosy, niby błyszczące, ale trochę splątane i takie jakby klejące w dotyku. Na dodatek jest rzadka, spływa z włosów i jest niewydajna. Chyba już więcej jej nie kupię. Zdecydowanie wolę Venitę . Spróbuję jeszcze kiedyś umyć włosy Glorią, bo nigdy tego nie próbowałam.

Weegirl, jakie fajne zakupy . Zdasz potem relację jak sprawuje się Bingo?
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 21:00   #1993
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:

Jagódko, jak mi przykro. Ale co mówią lekarze?
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jagoda, współczuję
Cytat:

dzięki Dziewczyny
lekarze...eh nikt nie chce podjąć się operacji, twierdzą, że jest już za późno, za duże ryzyko...babcia odkąd pamiętam chorowała...teraz się męczy ehh...to życie...

Stary 2009-10-28, 21:20   #1994
weegirl
Zakorzenienie

Ooo... całkiem ciekawie to coś wygląda A masz zdjęcie obecnego koloru włosów?

Cytat:
Ja myję dwa razy w tygodniu- w środę i niedzielę. Ale to tylko dlatego, że je tapiruję i lakieruję. Na stałe to mam jednak przetłuszczające się włosy. Chociaż i tak uważam, że batalię o świeże włosy wygrałam. Zresztą, łatwo prześledzić moją walkę z przetłuszczaniem się włosów w wątku o włosach przetłuszczających się.
Wiem, czasami ten wątek podczytuję. Co do tapirowania- mnie też to pomaga, ale jednak wolę zbyt często tego nie robić. Czasami wcieram żel Palomy albo wodę brzozową i trochę pomaga... W zasadzie nie jest jakoś źle, po prostu są lepsze i gorsze okresy

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Weegirl, jakie fajne zakupy . Zdasz potem relację jak sprawuje się Bingo?
Tak, oczywiście. Zresztą, na pewno napiszę recenzję na KWC

A co do Glorii- mnie bardzo pasuje, ale faktycznie nie jest wydajna Myłam nią też włosy kilka razy i tutaj się zdecydowanie sprawdziła. Zobaczymy, jak będzie z emulsją

Cytat:
dzięki Dziewczyny
lekarze...eh nikt nie chce podjąć się operacji, twierdzą, że jest już za późno, za duże ryzyko...babcia odkąd pamiętam chorowała...teraz się męczy ehh...to życie...
Stary 2009-10-28, 21:35   #1995
evullka
Rozeznanie

Hej zapuszczalskie!
Dluuugo mnie nie bylo tutaj, a to dlatego, ze mamusia z braciszem przylecieli do mnie na tydzien i w sumie to nawet nie mialam czasu zagladac..
Nie wiem czy w ogole zabierac sie za nadrabianie, bo zajeloby mi to chyba caly dzien

Jedyne co musze sobie sprawdzic to czy Anariel juz ma corcie i czy wszystko u nich ok

Ide zaraz sie zajac wloskami.. mamusia przywiozla olejek rycynowy wiec idem wyprobowac
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 21:44   #1996
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Tutaj można zobaczyć laureatów testu Braun (ja się nie zakwalifikowałam) Widzę, że Motylek się zakwalifikował https://wizaz.pl/Trends-News/Konkurs...ci-Testu-Braun
i ja! i ja! będę testować prostownice, a wy? w ogóle jak nam te produkty dostarczą?

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Polecam rzucanie czymś nietłukącym o podłoge, albo ścianę Może jakąś maskotką, jak Ci jej nie szkoda
Albo darcie starych gazet na kawałki, też pomaga rozładować emocje, jak się nie ma worka treningowego pod ręką
kurcze szkoda, że wcześniej nie przeczytałam tego posta.. ja dziś miałam dość dziwny dzień i byłam bardzo spięta. u Tż-a w pracy (na stażu) się totalnie popieprzyło co dodatkowo mnie zestresowało... w ramach relaksu wybraliśmy się wieczorem do galerii na zakupy i................ ZGUBIŁAM swój ukochany szalik tak więc koniec dnia mnie dobił ostatecznie
Cytat:
Przepraszam... ale chyba ominęłam fragment w którym do niego wróciłaś? czy to nowy TŻ?
ja chyba też ominęłam ten fragment
Cytat:
Jeju ja Was chyba nigdy nie nadrobie Co mysle,ze dam rade to Wy produkujecie nowe posty...

Trzeba by chyba zamknac watek na chwile abym Was dogonila Ide zajac sie mala a pozniej znow czytam Buziaki
ja mam jednak nadzieję , że nadrobisz nas i w końcu będziemy znowu plotkować ukochaj maleńką od cioć wizażowych
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Kurde chyba coś koło 7zł nie jest drogi oooo właśnie - doszła przesyłka dziękuję ślicznie za list! aż się wzruszyłam, zrobiło mi się przecudownie i miło... jednocześnie przepraszam za mój pseudo liścik, bo wyrwałam jedynie kartę z notesu na poczcie szybko... dziękuję jeszcze raz - jesteś przekochana
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
ja widziałam w Tesco produkty Lotonu i w drogerii A'propos
Cytat:
dzięki Dziewczyny
to jest straszne... mam nadzieję , że będzie dobrze.. trzymaj się jakoś

kurde, dziewczyny normalnie nie przeżyję chyba tego szalika.... kochałam go całym sercem

a teraz powoli znikam spać, bo jutro ciężki dzień przede mną - jestem sama w biurze i praktycznie w wydziale, więc będę zaganiana...

dobranoc ślicznotki
Stary 2009-10-28, 21:54   #1997
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Dziewczyny
Hej Jagodko (moge tak?), teraz dopiero Cie doczytalam. Trzymaj sie i nie trac nadzieii .

Widzialam Twoje nowe zdjecie w albumie. Slicznie niebieskie masz oczyska.
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 22:13   #1998
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ooo... całkiem ciekawie to coś wygląda A masz zdjęcie obecnego koloru włosów?
Nie mam. Zresztą wątpię by dobrze kolor na zdjęciu wyszedł. Popróbuję zrobić, ale jednak tutaj nawet różnica tonu ma znaczenie.

Cytat:
Wiem, czasami ten wątek podczytuję. Co do tapirowania- mnie też to pomaga, ale jednak wolę zbyt często tego nie robić. Czasami wcieram żel Palomy albo wodę brzozową i trochę pomaga... W zasadzie nie jest jakoś źle, po prostu są lepsze i gorsze okresy
No mnie tam tapirowanie nie zaszkodzi chyba. Moje włosy poza suszarką z ciepłym nawiewem wszystko znoszą. Nawet dzisiejsze rozjaśnianie w ogóle ich nie zniszczyło, co cieszy mnie niezmiernie. Lubię moje włosy. Lekkie, delikatne, a jednak wytrzymałe

Cytat:
dzięki Dziewczyny
Ech, biedna. Może jednak coś się uda zrobić
Stary 2009-10-28, 22:36   #1999
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam. Zresztą wątpię by dobrze kolor na zdjęciu wyszedł. Popróbuję zrobić, ale jednak tutaj nawet różnica tonu ma znaczenie.

No mnie tam tapirowanie nie zaszkodzi chyba. Moje włosy poza suszarką z ciepłym nawiewem wszystko znoszą. Nawet dzisiejsze rozjaśnianie w ogóle ich nie zniszczyło, co cieszy mnie niezmiernie. Lubię moje włosy. Lekkie, delikatne, a jednak wytrzymałe
No to trzeba będzie na żywo zobaczyć
Co do tapirowania- ostatnio nie mam lakieru, więc i tak nie tapiruję. Ale oglądałam dzisiaj w Auchan lakiery Nivei, bez alkoholu. Kuszą, oj kuszą Tylko ciekawe, jaki jest efekt, czy są równie silne, co te z alkoholem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 23:29   #2000
eyee
Rozeznanie

polecam maski z sokiem z łopianu i olejem z pestek winogron z olejkami eterycznymi-włosy cudo i mnie j wypadają

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 00:08   #2001
anusiuniaa
Zakorzenienie

kurcze ale ludzie maja szczęście https://wizaz.pl/Trends-News/Konkurs...-Testu-Braunnp. ktoś z mojego opola Bożena Kuś...rska bedzie stosować 2 rzeczy i suszarke i lokówke a ja nic
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 05:35   #2002
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No to trzeba będzie na żywo zobaczyć
Co do tapirowania- ostatnio nie mam lakieru, więc i tak nie tapiruję. Ale oglądałam dzisiaj w Auchan lakiery Nivei, bez alkoholu. Kuszą, oj kuszą Tylko ciekawe, jaki jest efekt, czy są równie silne, co te z alkoholem
No będzie trzeba na żywo. Jeszcze pewnie przy okazji wyrównam trochę kolor szamponetką, bo teraz dziwny jest. W każdym świetle wygląda niestety inaczej. Najważniejsze, że włosy przeżyły i są jaśniejsze

Ja mam lakier Polleny-Ewy ze lnem, za nic go nie oddam. Najlepszy jest. A Nivei to w ogóle bym nie tknęła :P
Stary 2009-10-29, 06:24   #2003
mOna01
Zakorzenienie

dzień dobry zapuszczalskie ja właśnie wychodzę na zajęcia

nienawidzę czwartków

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 07:13   #2004
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry zapuszczalskie ja właśnie wychodzę na zajęcia

nienawidzę czwartków
Ja też nie, bo mam od 8-16.30 + potem dojazd do domu to jestem o 18
Na szczęście dzisiaj zrobiłam sobie wolne od 2 wykładów
A piątki są na mojej uczelni wolne, więc w sumie mam już dłuuuugi weekend do wtorku.
Stary 2009-10-29, 07:20   #2005
dymka
Zakorzenienie

Udało mi się nadrobić
Dzień dobry Wszystkim

Cytat:
Zdjecia sa w albumie My czujemy sie swietnie Malutka jest grzeczna,ladnie spi i je Powoli przybiera na wadze
Przesłodka kruszynka teraz będziemy Cię męczyć o ciągłą aktualizację zdjęć Anariel

Ciekawe czy dziś się wyjaśni tajemnica TŻta Legaly... kurcze...normalnie plotkara się ze mnie robi przez ten wizaż

Ja jak zwykle w czwartek powinnam być na wykładzie i jak zwykle nie poszłam ale dla dobra swojego i współnego po każdym wykładzie biorę notatki od kumpeli i ładnie do worda przepisuje
Stary 2009-10-29, 07:37   #2006
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
No przecież napisałam, że cukier wanilinowy zawiera wanilinę Proszę czytać ze zrozumieniem
rzeczywiście ukarz mnie, za niedbale czytanie

idę się kąpać i znów umyję włosy, bo wczoraj wysmarowałam je maską na noc a potem witaj ukochane pkp i do rodziców jadę na szczęście od torunia mam transport samochodowy bo w pociągu to bym chyba jajo zniosła
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 07:44   #2007
blondyna789
Zakorzenienie

bry
kurde, nie wyspałam się, w dodatku dzień w pracy zapowiada się hardcore'owy, bo jestem sama z kierowniczką dziś w sensie sama w biurze i jedyną osobą, która może mi ewentualnie pomóc jest kierowniczka a ona jest ekhym... choleryczką!

kurde, dziewczyny - z tym testowaniem produktów brauna to jak to będzie, bo póki co, to jesteśmy na liście i na tym koniec... a co dalej?
Stary 2009-10-29, 08:08   #2008
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Hej Jagodko (moge tak?), teraz dopiero Cie doczytalam. Trzymaj sie i nie trac nadzieii .

Widzialam Twoje nowe zdjecie w albumie. Slicznie niebieskie masz oczyska.
jasne, że możesz...dzisiaj jadę do szpitala, mam nadzieję, że będzie lepiej niż wczoraj...

dziękuję za komplement, muszę się nauczyć jakoś je podkreślać

Cytat:

Ech, biedna. Może jednak coś się uda zrobić

mam nadzieję

Chatul czy byłaby taka możliwość, żebyś załączyła zdjęcie swoich naturalnych włosów oraz po tym rozjaśniaczu?
Bo bardzo ciekawa jestem, jak wygląda Twój naturalny blond i jak po rozjaśniaczu.... a ja uwielbiam blondy
Nie boisz się odrostów po rozjaśniaczu?

Stary 2009-10-29, 08:11   #2009
dymka
Zakorzenienie

wiedziałam, że zapomniałam o czymś napisać
Jagoda - trzymaj się cieplutko będzie dobrze
Stary 2009-10-29, 08:12   #2010
blondyna789
Zakorzenienie

u Was też taka beznadziejna pogoda? na szczęście dziś wzięłam parasola

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości