|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Aguśka
![]() ![]() milena podobne to są ale nie takie same ![]() ![]() Pakusia wiem, że fajna i boję się, że będzie mi non stop po głowie chodziła, bo jak nie ja ją włączę, to siora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Karolinka wrzucam moje propozycje kolorkow dla Ciebie
![]()
#4323 |
Zakorzenienie
|
Aguśka czyli generalnie tocomam plus więcej jasnego
![]() a fryz jaki?? ![]() a teraz ja: 1. po ścięciu w kwietniu 2 i 3 z wesela z lipca i najaktualniejsze, któryś z tych słoni to ja ![]() oo taki kolor jak ma na 4 chce!!!
#4324 |
Zakorzenienie
|
Karolinka tak mi sie wydaje ze wiecej jasnego, ale to moja opinia a ja sie nie znam
![]() Ale tak: wydaje mi sie ze ciemny kolor Cie odmladza ale w blondzie Ci slicznie. I chyba cieple kolorki chyba do Ciebie pasuja... ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- co do fryzurki to zaraz czegos poszukam ![]()
#4325 |
Zakorzenienie
|
Bo ja się zestarzałam po prostu
![]() Generalnie w takich ciemnych włosach źle się czułam tak nijako i zwyczajnie. to ja czekam ![]()
#4326 |
Zakorzenienie
|
Karolinka ladnie Ci chyba w upieciach.
I np cos takiego 1zdj(chodzi mi o przod-czyli grzyweczke zeby lekko zaslaniala czolo) W tej fryzurce na 4 zj byloby Ci chyba ladnie ale mowisz ze na krecenie masz niepodatne wloski...ale na jakies nast wesele moglabys cos podobnego wykombinowac i najwyzej wypsikac na wlosy caly lakier ![]() A spojrz na ta osttania i fryzure i kolorek, pasowaloby do Twojej urody
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-28 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Tak w ciemnych wygladasz smutno, a jasne wloski Cie rozswietlaja
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- dobra ja uciekam spac bo jutro bede nieprzytomna ![]() ![]() ![]()
#4328 |
Zakorzenienie
|
A ja korzystając z tego, że oba moje szczęścia śpią to wracam do moich korzeni i na youtube słucham mojego ukochanego zespołu, piosenki życia i takie tam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Agusia
![]() Taki karmelek to mi się marzy właśnie ![]() Zobaczymy czy uda się zrobić coś podobnego a grzywkę ścinam zawsze po takim półokrągłym skosie ![]() ostatnio mnie podkusiło na prosto ściąć i wyglądam jak pół ![]() ![]() Muszę teraz mamę uprosić coby mi dzieciaczki dłużej popilnowała i idę zrobić się na bóstwo ![]() Właśnie doczytałam o Twojej teściowej ![]() ![]() jeeejjj....trudną macie sytuacje teraz z tą opieką dla Filipka i ja lecę dzięki Aguś ![]() ![]() ![]() pa teściowa mojego syna ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-28 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Ja tak szybciutko.Widzę,że generalnie to jeden wielki dół dziś na forum i wszystkie macie już dość.To chyba pogoda taka,bo i ja za dobrego dnia nie miałam,ale strajk się udał
![]() ![]() Aguśka ale laska z ciebie,ja to o ubranku z pracy mogę pomarzyć,teraz noszę numer większy ![]() Przeczytalam wszystko,ale jakaś zaćmę mam i pomroczność jasną,więc wybaczcie,ale nie będę się produkować.Właściwie weszłam,aby wam się pochwalić rzeczami,które właśnie małej kupiłam z firmy Vertbaudet przez neta.Przesyłka będzie za okoł dwa dni,więc narazie tylko linki załączam.A skusiłam się,bo mi rabat 50% zaproponowali i super zabawkę dla dzidzi gratis,taką kostkę edukacyjną.Dołączam zdjęcie ściągniete z Ebaya,więc nie za wyraźne. Idę lulać.Papatki kobity. ![]() http://www.vertbaudet.co.uk/Product/...S7_3213349.jpg http://www.vertbaudet.co.uk/Product/...S7_1971537.jpg http://www.vertbaudet.co.uk/Product/...ctCode=2958794 |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
pa teściowa mojej córki
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- urull ta kiecka jest boska ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj pogoda ładna, więc poszliśmy na spacerek na cmentarz, mały się rozglądał z zaciekawieniem, w drodze powrotnej zasnął i zaczęło już mżyć, ale zdążyliśmy przed większym deszczem
![]() ![]() Pakusia ![]() ![]() Kathi gratuluję ząbka ![]() ![]() Ursull Dawida przykrywam kołderką, a jak jest zimniej to dodatkowo wkładam go do śpiwora Illbana tak do końca z tą alergią to nie wiem, pediatra powiedziała mi tylko, że maliny mogą dzieci uczulać, Dawid pije herbatkę rumiankową, koperkową i jabłko z melisą Agusia Dawid już od dawna umie robić taki mostek, najgorzej jest wtedy jak mu zmieniam pieluchę, czasami zajmuje mi to z 5 minut, bo tak mi skacze i przy tym wysuwa pieluszkę spod tyłka ![]() ![]() Iwciag współczuję sytuacji z pracą ![]() dobranoc ![]()
#4333 |
Zakorzenienie
|
standardowo:
19 kasza i lulu 22.30 cyc 00.30 cyc 2.30 butla 6 cyc ![]() ja mam dość ![]() ![]() spaććććć
#4334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie się podoba na tym 1szym zdjęciu kolor jak i fryz, na taką właśnie mam chrapkę, szkoda, że Ciebie tam nie bardzo widać ![]() U mnie na szczęście dołek minął, czekam na telefon szefa i uzgodniliśmy z Tżtem, że nie będę tam pracowała Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 06:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Iwciag a na jakim stanowisku pracowałabyś?
ja nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecku ![]() ja już obiad przyszykowałam ![]()
#4336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty na prawde jesteś torpeda ja się jeszcze z łóżka ni epodniosłam. a tak obgadując to niezła lufa z tej naszej Aguśki ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 06:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
skoro możesz sobie pozwolić na niepracowanie to fajnie
![]() idę spać ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-29 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U nas nocka w miarę spokojna. Przed szóstą obudził nas kupalek, a teraz Guziczek znowu śpi. Jeju, dzisiaj to szczepienie brrrr Ostatnio nie było histerii i mam nadzieję, że dzisiaj też jakoś damy radę. ![]() ![]() Martwi mnie ta moja kość cipna. Ostatnio chodzę sporo i znowu mnie boli. ![]() Caro - w tych ciemnych włosach wyglądasz jak zła czarownica, a w tych jaśniejszych jak dobra czarownica ![]() ![]() Agusiu - sexi z Ciebie pielęgniareczka ![]() ![]() Ursull - cudne ciuszki - te ogrodniczki czadowe ![]() Iwciag - ooo, to dobrze, że już Ci lepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Wtajemniczenie
|
Illbana jeszcze czekam na telefon od szefa, bo miał coś tam ze swoim wspólnikiem zagadać odnośnie mojej osoby i moich warunków i dziś ma mi naświelić jeszcze raz wszystko, a myślę, że ja do poniedziałku poproszę o czas, przegadam wszystko z Tż i wtedy coś postanowimy. Odnośnie nowej pracy to już się wczoraj z Erą kontaktowałam
![]() a i jeszcze ![]() ![]() No to nocka super, 3mam kciuki za szczepienie. To wyłączając szczepienie fajny dzień Ci się zapowiada ![]() Carolajna nie mogę w obecnej sytuacji, więc jeśli podziękuje za współpracę to to muszę gdzieś indziej szukać Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 07:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ranyyy ja nie dośc że poszłam szybko spac to wstając o 6:50 czuje sie niewyspana, może i ta durna pogoda robi swoje ![]() ![]() ![]() ![]() Carolajna - ja pytałam jaki ten pokoik, ja czekam na fotke jak już pokoik będzie go towy ok? Bo ten domeczek jest mega ![]() ![]() cinusiowa - aaaaaa to juz kumam, ale ze mnie tępa strzała ![]() Illbanka - no wiesz co? czarnowidztwo? hehe nadopiekuńczośc się włączyła u nas dzięki dzieciaczkom. Już z dolka wychodzę ![]() ![]() Aguśka - znakiem tego że masz figurkę jak przed ciąża, no gratulacje ![]() ![]() milena - no to żeście pospacerkowali ![]() ursull - ale będzie z Milenki pieknisia no, no, gratis bardzo fajny bo kolorowy wiec tez pewnie mala będzie zachwycona. iwciag - czyli dacie sobie rade finansowo a ty będziesz mogła zostac z maluszkiem w domku? A ja bym się pewnie przemęczyła te 2-3 miesiące na innym stanowisku a póxniej wróciła na dawne stanowisko, to nie tak długo kochana. Czyli pracowałas jak Esti w telefonii komórkowej? |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||||
Zakorzenienie
|
u nas nocka nawet lepiej... pobudka o 3 na jedzonko, pozniej pobudka na przejscie do mamusi i spalismy do 7
![]() kilka razy cumelka musialam wkladac... najgorzej bylo o 5 bo sie przebudzil i koncert dal... nic nie pomagalo, tulenie, proszenie... no to sie wkurzylam... polozylam go na lozku, odwrocilam sie od niego i poszlam spac a on plakal... i wiecie ze nie minela minuta a ten urwis przestal plakac, wlozyl sobie SAM!!! smoka do buzi i poszedl spac ... nie no... aktorzyna mala!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
no tak okres w pracy nie najlepszy... strasznie duzo swiat i to tych waznych... wiem po tz'cie... od od pazdziernika moze pomarzyc o wolnym... a jeszcze tydzien urlopu ma zaleglego... i wykorzysta go dpoiero po nowym roku ![]() Cytat:
no mam nadzieje ze sie cos wyjasni ![]() ![]() ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-10-29 o 07:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Bo ja czarodziejka jestem w jasnych
![]() Illbana, Marika! nie marudzić ![]() Pakusia ładnemu tak a mi w czym ładnie ![]() to w poniedziałek ide na zmiane imidżu ![]() ale ja was ![]() ![]() ![]() kto sie szykuje do otworzenia nast czesci??
#4343 |
Wtajemniczenie
|
marika dobrze, że już wyszłaś z tego dołka
![]() Oby dzień nie był tylko gorszy od poprzedniego ![]() ![]() Do tej pory dawaliśmy rade finansowo mimo, że nie pracowałam, trochę inna sprawa teraz, już pisałam,ale przypomnę, wynajeliśmy większe mieszkanie oczywiście droższe, by mogła mieszkać z nami teściowa, a ja do pracy. Wzieliśmy się za budowę domu, teraz jednak doszliśmy do wniosku, że mieszkanie w Wawie będzie lepszym rozwiązaniem, no ale tu trzeba starać się o kredyt, no i tu są schody ![]() Pracowałam jako szkoleniowiec, w telefonii komórkowej mam kolegę, który kiedyś tam proponował mi pracę i właśnie do niego się odezwałam, czy jeszcze jest jakaś szansa dla mnie, nom ![]() I dla Ciebie Marika ![]() ![]() Pakusia przy dotychczasowej pracy nie było by źle, ponieważ jak pisałam to12wyjazdów plus minus5dni na miejscu, więc dla maluszka czasu bym miała jednak trochę, może to nie to co siedzenie w domu z nim non stop ale nie zawsze możemy sobie na to pozwolić, tym bardziej, że pomocy finansowej ze strony moich rodziców ani rodziców tżta nie mamy, więc mozęmy liczyć tylko na siebie ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
Iwciag -no to życzę owocnej rozmowy z szefem
![]() ![]() ![]() ![]() Pakusiu - ![]() ![]() Marika - faktycznie w taką pogodę to ciężko się dołki zakopuje, ale Ty to jesteś energy woman ![]() ![]() ![]() ![]() Caro - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja cie reflektuje w jasnych ![]() ![]() Cytat:
![]() no tak , mialabys wiecej czasu dla dziecka, a to wazne strasznie... z tego co wiem to mieszkania w wa-wie drogie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- to jest aparat bo dobrze sobie sam wklada smoka... ale jak mu sie chce... bo tak to cala noc jeczy i nie moze sobie wlozyc smmoka, a trzyma go w rece!!!
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
Illbana nie mam dużego doświadczenia, niecały rok na stanowisku i myślę, że będzie mi ciężko o jakąś sensowną pracę, w zawodzie nigdy nie pracowałam i nie będę
![]() Pakusia no drogie drogie, ale w chwili gdy my wynajmujemy już3rok i planowaliśmy zostać tu jakieś 5lat, to lepiej było by ratę kredytu sobie spłacać niż ludzią od których wynajmujemy, bo my im teraz spłacamy kredyt mieszkaniowy ![]() Praca oferowana przez kolegę była by na pewno lepsza od tej którą teraz szef mi zaproponował, ale mniej czasu wolnego. Faktycznie z Kuby aparat, mój to się tak wkur..jak nie może sobie poradzić ze smokiem, że aż się trzęsie. Carolajna ja jestem takiego zdania, ciemne włoski z jasnymi refleksami przy buzi pasowały by Ci, no i tak fryzurka raczej lekka i krótka, coś jak na1szym zdjęciu, chyba opisałam to ci ja chciała bym mieć na głowie ![]() Moje dziecko położone na brzuszku robi taki jak by mostek, a przy zmianie pieluszki podnosi dupkę wysoko wysoko, przy czym robi bardzo sztywne nóżki. a i mam nowy ładny nowy sweterek i nawet w nim dobrze wyglądam ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-29 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Rumiankowa, odważna Gosieńka ![]() ![]() ![]() Marika, cieszę się że dziś lepiej ![]() ![]() Esti, próbowałam wyciągać ten zaworek ale mnie samej i tak ciężko się z tego napić a co dopiero Aleksowi. Więc na razie leży sobie, dołączając do kolekcji innych kubków ![]() ![]() Carolajna, no to Mycha na szczęście jak na razie nie odmówił jeszcze żadnego słoiczka, tyle że do tej pory jemy nadal warzywka i owoce. Mam nadzieję że mięsko też mu będzie wchodzić ![]() ![]() Aguśka, niezła piguła ![]() Iwciag, trzymam kciuki za sytuację z pracą ![]() Illbana, napisz parę hiciorów to zbijesz fortunę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() U mnie standard starszy syn wstał o 5 ![]() ![]() Antoś spał bardzo ładnie tylko jedno mnie martwi o 24 wypił mleczko a za godzine zaczął ![]() ![]() i teraz się zastanawiam po czym ![]() ![]() ![]() widziałam ze szukacie zabawek słyszałam ze ta jest fajna ale cena szokuje http://www.allegro.pl/item789624127_..._tropical.html
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-10-29 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moje dziewcze ogląda Vh1 pioseneczki słucha, a mama gania po domu i wykonuję milion czynności, a efektów w domu nie widać ![]() Obudziła się w nocy po 24 i była skora do zabawy ![]() ![]() ![]() Teraz wracam do mojej maleńkiej, bo coś stęka więc pewnie będzie kupal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.