|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
to moze amol? Albo gripex?
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu się nie używa czosnku (bo tato nie może0 i ja nie jestem przyzwyczajona - zawsze później boli mnie żołądek przez 2 dni
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Amol polecam w ramach inhalacji ![]() A mi na przeziębienie pomaga fervex ![]() A i cieple mleko z miodem
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie wlansie tata uwielbia czosnek i wszedzie by go wcisnal ehhh wiec jak on gotuje to jest duzooo czosnku, czasami zjem ale pozniej sa problemy. teraz to i tak mniej juz wklada bo akcji jaka mu zrobilam jak zjadlam jego potrawke z czosnkiem-troszke sie wystraszyl, wiec na jakis czas czosnek wital w naszych potrawach rzadko, ale teraz znowu sie rozkreca ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
dobrze bedzie mi sie spac po nim
|
||
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata miał kiedyś żółtaczkę i od tego czasu nie może czosnku. A ja nie jestem nauczona hihi. Czasem wrzucę do czegoś ząbek, ale i tak go nie czuć, za to mama Tż to daje tyle czosnku i pieprzu, że można ducha wyzionąć. Cociaż ostatnio już się nauczyła i daje mniej.
Mówi, że ze względu na Grześka, bo ja go anuczyłam mniej solić i jeśc mnie ostre potrawy, więc nie chc ejuż jest takich ostrych maminych, woli moje ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ok laseczki, ja idę już serio spać, bo tel się naładował ![]() :papa: ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- A mi zostało 661 dni do ślubu
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czosnek uwielbiam i daje go wszędzie nawet do jajecznicy
w ogole im więcej przypraw to bardziej mi smakuje;p no czasem sie hamuje, żeby ktoś w ogole zjadł to, co zaserwuję![]() Ma.ko dobranoc
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie po ferwexie chce sie spac
|
|
|
|
#1748 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Tż przebłyski romantyzmu ma bardzo rzadko, zazwyczaj okazuje miłość w bardziej hmm ... praktyczny sposób. Cytat:
![]() Hehe, przepraszam, ale strasznie mnie rozbawiłaś, normalnie leżę Już sobie wyobrażam, jak Tż daje mi pierścionek z wielkim brylantem i mówi: no, to teraz oddaj mi kasę Nie, nie chodzi o pierścionek (tego nie czułam się w obowiązku spłacać). Nie chcę wnikać w szczegóły, ale mogę chyba napisać, że opłacił mi pewien zabieg medyczny. |
|||
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Rozeznanie
|
A miałam dopisać w nawiasie, że nie chodzi o silikony
![]() Ale w końcu stwierdziłam, że chyba tylko ja mam takie skojarzenia i bez sensu. A jednak
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak od razu pomyślałam, przyznam się bez bicia...i następne skojarzenie:smutne, że faceci nie doceniają prawdziwego piekna swoich pań
Przepraszam!![]() A co do filmu to własnie czytam recenzję-w skali jeden do dziesięciu ma 6...i wedle słow recenzenta "Poza banalnym "Miłość jest wieczna" nie ma w tym filmie motta, nie ma narracji, tempa, wszystko zostało posklejane naprędce z nadzieją, że Michael przyćmi wszystkie braki. No i się udało"ciekawa jestem
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:34 |
|
|
|
#1753 |
|
Rozeznanie
|
Nie powiem, żeby były mi zbędne, ale jakoś nigdy o tym nie marzyłam.
Mniej dźwigania ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Ok, tyle już napisałam, więc skończę. W sumie co mi tam. Tż pomógł mi pozbyć się najwiękzego kompleksu mojego życia, a mianowicie odstających uszu. Nigdy nikomu nie mówiłam, jak się źle z nimi czuję, zasłaniałam włosami i udawałam, że jest ok. Ale po kilku latach związku wreszcie udało mi się poruszyć ten temat z Tż. Na początku oczywiście mówił, że wymyślam, taka mu się podobam, mam nic nie zmieniać. Ale coraz częściej wspominałam o zabiegu: że bardzo chcę, że zrobię, że koniecznie przed ślubem. Ze 2 lata tak mędziłam. I pewnego dnia Tż przyszedł do mnie z całą sumą i kazał umawiać się na wizytę. A już po wziął wolne w pracy i wspaniale opiekował się mną. |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
i to najpiekniejszy dowód miłości... aż się wzruszyłam!gratuluję ci takiego wspaniałego TŻeta
![]() |
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny - tak, jest kochany
![]() Tylko teraz mnie trochę szantażuje. Mówi, że jak go zostawię, to mi pourywa uszy ![]() lusesita, o jakim filmie piszesz? Ja byłam ostatnio na Galeriankach, ale pewnie już o tym pisałam. Dziś też chcieliśmy się wybrać do kina, ale w tutejszym jak zwykle nic ciekawego nie ma. Był tylko Dystrykt 9 (podobno fajny, ale ja takich nie lubię) i Obsesja - ten obejrzeliśmy wczoraj na kompie. Całkiem fajny. A, już mnie oświeciło. Chodzi o ten film o Michaelu Jacksonie? |
|
|
|
#1757 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Lula ale romantyczny ten Twój Tż
miła niespodzianka ![]() Cytat:
teraz już wszystko jak z płatka ![]() Lusesita no no bo za chwilę każda Pmka pójdzie sobie podobną sesje załatwić czekamy na efekty ![]() Elunka biedaczysko ale miałaś dzień jutro będzie lepiej ja dzisiaj sobie pomyslalam ze szkoda ze przez komorke nie moge na wizaz wchodzic to by bylo cos ![]() Cytat:
![]() kuruj się kuruj ![]() a jak się zdecydujecie na zaproszenia pochwalisz się? ![]() Cytat:
![]() a jak zdrowie taty? ![]() Cytat:
a poza tym house leciał ![]() czasem trudno trafic kiedy jest najwiecej dziewczyn ![]() bo tak się kojarzy ![]() Cytat:
super ze nie bagatelizowal twoich problemow tylko Ci pomógł Dobranoc Dziewczyny do juterka
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-28 o 22:20 |
|||||
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez ide luli-życie modelki jest jednak wycieńczające ![]()
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś któraś z was podawała tu link na naszą klasę, gdzie jesteście zapisane. Mogłybyście podać go jeszcze raz?
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oglądałam z kumpelami Kac Vegas teraz, fajny film ![]() http://nasza-klasa.pl/school/164403/110 to jest link do NK Dobranoc |
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
Ta'i - ja nie napisalam przeciez ze alkohol ma wplyw na skutecznosc tych tabsow, chodzi mi o to, ze zazywanie jakichkolwiek lekow( w tym hormonow) razem z alkoholem ma wplyw na ich dzialanie, dlatego okreslone leki powinno sie popijac okreslonymi plynami, ale to juz inna historia..wiec lepiej nie pic zaraz po ich zarzyciu
a wiem bo studiuje farmacje i cos nie cos na temat biotransformacji lekow wiem. No ale koniec tematu, nie bede sie tu wymadrzac:Plula177 - alez on romantyczny, fajnie tak ![]() ja za to mojego Tz opieprzylam ostatnio, bo mnie odprowadzil na pociag w poniedzialek i niby spoko, tylko wsiadlam rozlozylam graty,patrze za okno gdzie on jest a jego nie ma..normalnie przykro mi sie zrobilo..dawniej to mi machal i wogole, a teraz co to mialo byc, uciekl jak sie tylko odwrocilam..wrr.. karolinusienka - a ja uwielbiam czosnek, moglabymgo jesc ze wszystkim,ale nie jem zbyt czesto z wiadomych powodow:p lasoa - ferveks zawiera zwiazek, po ktorym chce sie spac..wiec to normalne, dlatego ja zawsze biore go przed snem..i uwazam go za najskuteczniejszy na przeziebienie ![]() lusesita23 - fajna taka sesja tez bym chciala kiedys taka wlasnie z profesjonalnym makijazem, albo z jakims takim fikusnym:P ale na razie Tz nie ma czasu..w wakacje troche mi zjdec fajnych porobil ale teraz ma tyle roboty, ze moje czekaja na obrobke w kolejce az skonczy wszystkie wesela :/conclusion - TZ na medal ![]() A co do odstajacych uszu..ja nie mam odstajacych, ale mojemu TZowi cos sie upieprzylo w tej glowce ze mam.. i ogolnie ciagle sie ze mnie nasmiewa, ze to ja niby jestem "kłapouszek", smieje sie z tego oczywiscie i nie biore tego do siebie, ale czasami jak mi tak mowi non stop to mam ochote go zabic..wrr..on ogolenie jest zartownis i ze wszystkiego zartuje, ale czasami ma to swoje granice i zaczynam sie wnerwiac.. A tak przy okazji, czy wasi Tzci zwracaja sie do was jakos szczegolnie ?kotku, skarbie, czy jakos inaczej? Bo moj Tz to wymysla dosc ciekawe zwrtoty np. kłapouszku, siekieratko, kurczaczku, kentaki, dianczesterku, ciociu(bo jestem ciocia, dla wyjasnienia),wiec ja do niego czasem wojku mowie:P...jak mam dobry humor to luz, ale jak jestem zla to czasami niezle obrywa za niektore :P Koniec przerwy, ide sie uczyc dalej, ciezko mi to ostatnio idzie..chyba sie starzeje.. Dobranoc
|
|
#1762 |
|
Rozeznanie
|
joanwi, dzięki za link
![]() Diana, mój Tż najczęściej mówi do mnie Kochanie, Skarbie, Mała albo Maleńka. Ale oczywiście kilka nietypowych określeń też się znajdzie. Swego czasu byłam Futrzakiem, Futerkiem lub Futrem. Po w/w zabiegu byłam Łabędziem. A ostatnio jestem Strupem ![]() Mój kolega, jak ostatnio usłyszał z ust mojego Tż: przyjechałem po tego Strupa, to się prawie popłakał ze śmiechu ![]() No a tak na codzień jestem dla mojego Tż po prostu Miśka. Ostatnio zaczął mnie tak nawet przedstawiać hehe. Rzadziej Micia. Mojego imienia prawie w ogóle nie używa. Edytowane przez conslusion Czas edycji: 2009-10-28 o 23:15 |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
elunka będzie dobrze:
lula super romantic lusesita też czekam na fotki :d Jajecznica z czosnkiem?? Musze koniecznie spróbować. Ja uwielbiam czosnek ale cos ostatnio mi szkodzi ![]() conslusion pourywa uszy rozbawiło mnie to strasznie ![]() karolinusienka no i pięknie mam ochotę na rosołek proszę wysłac mi na maila edit: conslusion dopisałaś sie do NK ?? Bo ja nawet nie wiem jak masz na imie Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-10-28 o 23:34 |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata własnie pojechał...aż mi się płakać chce......
A ja się zbieram do pracy....muszę dzisiaj jechac do staszowa na główne biuro i siedzieć z tymi kołkami, czytaj - szefami ![]() Całuje i miłego dnia!! i znowu bez Was... ;(ma.ko - mój tata ma łuszczycę krostkową...nic mu już nie pomaga ![]() dziekuję za wsparcie wszystkim
|
#1765 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laptopa spłacam w ratach, ale zostały już tylko dwie Cytat:
Cytat:
Cytat:
u nas w domu czosnek jest uwielbiany, kiedyś mama robiła barszcz czerwony i wrzuciła wiadomo, tylko jak nikt nie widział to dorzuciłam jeszcze bo lubię , a potem się okazało że jeszcze tata dorzucił kiedy nikt nie widział, bo jak przyszło do jedzenia to troszkę zalatywało ![]() Cytat:
![]() my tak samo myśleliśmy o sierpniu lub wrześniu ale jednak za dużo czekania ![]() Cytat:
![]() no i na własnej skórze przetestowałam zapijanie piwem ![]() choć nie namawiam, bo wiem że nie powinno się tak samo jak mlekiem, colą, czy sokami z cytrusów (dobrze mówię?) wybacz trzymamy kciuki za tatę ![]() ale słońce kurcze! musiałam rolety przysłonić a i w pracy w końcu mam ciepło - dziś 23 stopnie wysłuchali mojego marudzenia, jeśli macie problem z temperaturą to wam pomogę
|
||||||
|
|
|
#1766 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a mi 667 dni Cytat:
* * * dzień dobry dziewczyny!!! ja wczoraj nie miałam się jak pokazać, jak wróciłam od Adama to rodzice już spali i nie chciałam się im kręcić po pokoju by wziąć laptopa. ale fajny wieczór spędziłam z Adamem ![]() Zjedliśmy sałatkę grecką, zamówiliśmy pizzę, oglądaliśmy tv i seriale na kompie, leżeliśmy, tuliliśmy się, gadaliśmy mmm ![]() a dzisiaj śnił mi się ślub. taki jakiś dziwny ten ślub był. a tu o znaczeniu ślubu ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- elunka trzymam za tatę
|
|||||
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
ha i deszcz zaczął padać
|
|
|
|
#1768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No mój TŻ nie zarabia mało, ale wg mnie i wszystkich innych powinien jeszcze więcej, bo ma dość niebezpieczną pracę i naszczęście nie jest jakiś rozrzutny i potrafi odłożyć trochę pieniędzy, ale też pracuje w delagacji i paliwo, jedzenie, nocleg też trochę kasy pochłaniają![]() Cytat:
:confu sed:Dzień dobry wszystkim ![]() Mam mnóstwo pracy teraz, bo muszę posprzątać, spakować się i zrobić z siebie boginię piękności ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Zostało mi 632 dni do ślubu |
|||
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mówi tylko rybko, w sumie to inaczej się do mnie nie zwraca a jeśli już po imieniu to zawsze Moniu to miłego spotkania, oj pewnie gorąco będzie
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai sukienka śliczna, ładny tył ma
![]() juz tyle mam tych sukienek i tyle mi się podoba, że nie wiem jak wybiorę tę jedną A mi mówił arbuziku, bo kolega raz coś tam wspomniała, że największy arbuz na świecie ważył 45 kg, czyli tyle co ja |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

jutro będzie lepiej 

Perfect Housewife
i znowu bez Was... ;(
i naszczęście nie jest jakiś rozrzutny i potrafi odłożyć trochę pieniędzy, ale też pracuje w delagacji i paliwo, jedzenie, nocleg też trochę kasy pochłaniają
:confu sed: