|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | ||
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przed chwilą się przestraszyłam,oglądam Thhe Ring,a tu nagle telefon.A to tylko mój tz dzwonił z pracy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A i jeszcze mogę się pochwalić, że Moje Kochanie przyjechał po mnie do pracy i kupił mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jestem, ale niedługo, bo wczoraj mało co spałam i dziś muszę to odrobić. A jutro rano pójdziemy zamówić szycia tego czekoladowego garnituru dla Tż ![]() No a potem jedziemy w sprawie tych moich butów, co je mam zamówić. Fajnie, że szwagier ma czas to nas zawiezie samochodem i nie będziemy się tłuc za miasto mpk ![]() Hehe chyba wypłoszyłam wszystkich z wątku ![]()
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2009-10-29 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A moje wrażenia sa takie, że faktycznie mi te włosy nie rosną, bo jak mam od wczoraj ogolone to dalej mam gładko a normalnie po jednym dniu juz czułam, ze cos urosło ![]() ![]() Pytałam tez o depilacje bikini i tak jak ja chcę kosztowałoby 700 zł (800 zł całkiem na łyso - oczywiście rabacik jakiś póki co studencki 20-30% tam mają) i w tej cenie jest pełna depilacja góra, dół i między pośladkami, więc wypas, ale ja na razie nie mam na to kasy, fakt, ze z rabatem kosztowaloby to 500 zł z hakiem(czyli 1500 zl za cała serię plus 750 zł za cała serie pach to by mnie tż chyba do kopalni do pracy wyslał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hmm ja wg tych ciekawych obliczeń mam 60 czy tam 65 D a z powodzeniem kupuje 70 a nawet 75 ![]() ![]() ja poznałam przed studiami, nawet przed pójściem do liceum ![]() ![]() Czas na rowerek ![]() Cytat:
![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-29 o 07:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natomiast kwestia przejścia z rozmiaru 75B na 65F(potem FF i G) dało mi tyle, że biust się uniósł, poprawił się kształ i jędrność, co Tż również zauważył i bardzo docenił ![]() Zresztą wciągnął się troszkę w temat stanikowy ![]()
![]() |
#4116 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wczoraj wytyczyliśmy z geodetą narożniki naszego domku ![]() Dzisiaj TŻcik jedzie kopać pod funamenty, ja narazie jedę mu coś tam pomóc, ale za kilka godzin będę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
No właśnie to tanie nie jest i jak na razie to nas na to nie stać, a kiedyś sobie nawet na aparat odkladałam, ale później straciłam pracę i d***. Pamiętam jak się z TŻcikiem poznaliśmy to jego "przyjaciółka z dzieciństwa" obgadywała mnie za te wysunięte do przodu zęby i nawet jakoś tam mnie nazwała... (w tajemnicy), ale jak to wyszło na jaw to bardzo przykro mi było, że mnie nie zna, a ocenia. Teraz mimo, że jej to wybaczyłam, to zapomnieć nie potrafię i chyba do końca będę trzymała ją na dystans... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() zbieram się i jadę do mojego notariusza po oświadczenie, po południu musze odebrać zamówiony cement z all do włosków, a wieczorem jedziemy do znajomych,zobaczyć nowe mieszkanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajna ta depilacja, kurcze ale ja się boję nawet depilatora ( tzn, nigdy z obawy przed bólem nie używałam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
o kolejna PM buduje swoje gniazdko ![]() ja tez nie lubię jak ludzie oceniają innych w ogole ich nie znając i często nie próbując poznać. W swoim życiu spotkałam mnóstwo takich osób, przede wszystkim na studiach prawniczych, gdzie trafiłam na ludzi mających o sobie bardzo wysokie mniemanie i oceniających innych z góry. Często od znajomych słyszałam o sobie takie głupoty właśnie wychodzące od ludzi którzy mnie nawet nie znają że teraz nic mnie już nie zadziwia. Nie chcę komentować takich zachowań bo to tylko świadczy o człowieku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci że ja mam bikini, po 3 zabiegach i nie jest idealnie gładkie. Laser usuwa 70% tych włosów co teraz widzisz, a jak sama teraz wiesz są 3 fazy. Niestety na idealnie gładko trzeba robić do 10 raza - nigdy przecież nie wiesz czy trafisz w fazę wzrotu czy uśpienia włosa. Ja za bikini płaciłam 300 zł, za takie jak Ty chcesz jest 400zł, plus po 3 zabiegu 50% taniej. Dobrze mieszkać w mniejszym mieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Wtajemniczenie
|
no i jeszcze przed wyjściem obiecane wczoraj zdjęcia. Z góry przepraszam za jakoś, ale robiłam słabszym aparatem bo drugi ma nienaładowaną baterię, no i trochę mi się spieszyło
![]() i tak: zdjęcie 1 - podwiązka 2- album ślubny 3- ramka na zdjęcie ślubne |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-29 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja mojego TZa poznalam na kolonii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i jeszcze kolonia trwala 2 tygodnie, wiec troche jeszcze bylo nam dane postresowac kadre wychowawcza strachajaca sie, ze beda alimenty placic jak wpadniemy ![]() ![]() wiec chodzilismy ze soba cala 3 klase gimnazjum, cale liceum, juz niedlugo cale studia i teraz po studiach slub ![]() ![]() a do TZa mam 2,5 km czy tez 3 przystanki tramwajem ![]() kolonijne milosci to fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() za to nasi znajomi, ktorzy tez biora slub w przyszlym roku rowniez jak niektore z Was poznali sie przez neta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do dobrze dobranych staniczkow to moj TZ tez zauwazyl roznice ![]() ![]() wczorajszy wieczorek bardzo udany ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-29 o 09:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry wszystkim ![]()
![]() |
#4123 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do przyjaciólki tz to ona Cie nie oceniła - chyba nie mówiła jaką jestes osoba n apodstawie wygladu TWojej szczęki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Oooo...widzę opowieści z cyklu Pan poznał Panią ![]() A mnie tż na początku nie lubił bo byłam przemądrzała (wg niego) i nie miła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś 7 miesięcy i 3 tygodnie ![]() ![]() Idę skombinować jakieś śniadanko ![]()
![]() |
#4126 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i na szczęście okazało się, że mieszkamy blisko siebie, bo TŻ mnie odprowadził do domu, bo i tak miał po drodze, a tak to by pewnie gapa nie wziął ode mnie nr tel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę sobie zerknąć na twój suwaczek bo on mnie rajcuje ![]() zaraz muszę spadać na uczelnię.. i tak dwa wykłady sobie odpuściłam żeby sobie pospać a tu nie dość ze do północy jakiś pianista za ścianą grał to jeszcze dziś z rana kontunuował swój koncert, do tego płaczące dzieci za scianą.. masakra.. jak ja się cieszę że się do domku wyprowadzam.. chociaż ze szwagrem piętro wyżej też może być ciekawie.. ![]()
![]() |
#4128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide poczytac troche madrych rzeczy na cwiczenia, bo nas co tydzien uszczesliwiaja testami z tych tekstow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze musze podbic legitymację a strasznie mi się nie chce ![]()
![]() |
#4132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak nie dla moich dzieci to będą dla dzieci mojego brata, bo przecież mama wszystkiego nie kupuje tylko dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no więc może jeśli będę miała kiedyś taką możliwość to sobie zrobię tą depilację ![]() ide już, okazało się że króliczka jeszcze musiałam wyczesać i trochę mi zeszło. Miłego popołudnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale prawda jest taka, że mi wałeczki spod pach przewędrowały do stanika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi się nie chce iśc do szkoły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4135 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() chwilowo mam nową wenę na ślub, marzy mi się taka prosta sukienka jak ta w załączniku i wianek.. oraz uroczystość w obrządku pogańskim. wiem, że nie jest to zbyt popularne ale to w końcu wątek o wszystkich ślubach a nie tylko w konkretnej wierze.. mój wymarzony ślub miałby się odbyć na łonie natury, gdzie przysięgalibyśmy sobie miłość w obecności boga i żywiołów a później wymienilibyśmy się obrączkami. później oczywiście tańce i ognisko ![]() Edytowane przez justytutka Czas edycji: 2009-10-29 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zostal mi jeszcze jeden z trzech tekstow... po angielsku ![]() ![]() ![]() ja dzis jade podbic legitke, bo korzystam z komunikacji miejskiej, a wredne kanary pewnie zaraz po 31. pazdziernika oprocz biletow beda tez sprawdzac legitymacje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
oooo brzmi ciekawie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, uciekam na uczelnię, przyenajmniej się bardzo ładnie pomalowałam nowymi cieniami to sie dziewczyny będa zachwycac i na pewno powiedzą, ze ładnie, ale trochę krzywo i jak dojdę do wprawy to bedzie lux ![]() ta spisoenka mi ostatnio chodzi po glowie http://www.youtube.com/user/blackeye...end=1&ob=4#p/a strasznie miło mi sie przy niej auto prowadzi ![]() ![]()
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
A ja będę musiała zakupić okularki do tv, prowadzenia samochodu i komputera
![]() ![]() My z Tż też się poznaliśmy przez internet ![]() ![]() ![]() Biustonosz w odpowiednim rozmiarze robi z biustem cuda ![]() ![]() certina4 to już Twoja ślubna podwiążka i reszta też wasza ślubna? ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-29 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy siak trzymam kciuki, żeby udało Ci się zrealizować swoje marzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Raczkowanie
|
hajduczkawojtusia - u mnie w miescie ta suknia kosztuje 1600
![]() Chciałam powiedziec ze dalej do mnie nie zadzwonili z tej firmy ![]() ![]() a tak z innej beczki mam nowy zespol ale chce 5tys... ale graja bez przerw bo na przerwach dla zespolu gra wodzirej maja pelno swietnych zabaw no i ten spiew... wyrazicie opinie? http://www.tomskiband.pl/index2.php a to jakis scenariusz wesela http://www.tomskiband.pl/scenariusz_wesela.html Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-29 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.