|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
pozwólcie, że zemdleję "u swoich"
![]() bom znowu zawisła u szczytka ![]() edit : nie no to już tragikomedia jest
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-29 o 10:35 |
|
|
|
#1922 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() jak zajrzy w końcu na Allegro i zobaczy ile mam już pozytywnych komentarzy to wtedy przejrzy na oczy ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() swoją drogą tyle szczytować Ty to masz zdrowie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:40 |
||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dobrze prawisz kobieto ,
tak zrobię. I nawet jak "zawisnę" - to nie poczuję. Tylko mnie nie dyndajcie
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam "tam" i nie moge uwierzyc w to, co przeczytalam
Sama (w czasach gdy bylam na tyle durna, ze wydawalo mi sie, iz warto walczyc z wiatrakami)nie raz przedstawialam konkrety, wyliczalam sytuacje, ktore "wszyscy zdrowi widzieli" i ktorymi byli zniesmaczeni. Wciskalam "zly post", Moderatorki upominaly, punktowaly i co? Teraz okazuje sie, ze to insynuacje. Tak jakby po pewnym czasie wszystkie grzechy i antypatie same z siebie mialy wygasnac i juz nikt nie mialby prawa sie sprzeciwic. Jednak calua2 nie pisala bzdur..... |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mglej, Ania
a po co Ci mglec nagle przewalisz sie i bedziesz miala guza a po co Ci on? Nasturcjo, w nowym avku slepia masz wielkie ladne jestes bardzo fotogeniczna ja Mojemu mowie fszysko jak na spowiedzi ba, un mnie zacheca do fszyskiego zlego dobrego a ja wtedy unego obserwuje czy aby un nie klamliwie to robi |
|
|
|
#1926 |
|
Piers do przodu
|
Winterro - z tem szczytowaniem to coś jest na rzeczy
podobnież wszystkie BigMammy są szczęśliwsze, bardziej zaspakajane (no i chyba lepiej zaspakajają) kobiece itepe (tak zasłyszałam)
|
#1927 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I nie daj Boże mieć odmienne zdanie niż co poniektórzy, bo się człowiek zaraz naczyta, jakim to jest niewdzięcznikiem - najpierw deklaruje przyjaźń a potem się podpisuje pod odmienną opinią....
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Winterro
a czego na co Ty sie tak wymieniasz ? wszak coby dostac wymienione do wymiany trzeba miec ![]() Tymeno buty powinny byc niepraktyczne zwlaszcza w tym cudownym poczatkowym okresie znajomosci gdy on ja jeszcze na rekach nosi ona w oparach zludzen plywa ( wzgledem niego ) a przed wspolna ich przyszloscia czerwony dywan sie sciele z tego okresu mam cudowne czerwone kozaczki w zgrabnym rozmiarze 36 ( zyciowo przydzielono mi wieksze 38 ) ![]() ale coz, wtedy to ja myslalm, ze coz to jest wobec takiego uczucia chodzic w kozaczkach dwa numery mniejszych coz to jest, zaplacic za nie dwie wyplaty nic... wobec takiej milosci ![]() pozniej buty musza byc juz takie coby po robocie, w dwie siaty przytroczone z bokow do domu dotrzec i to szybko ![]() bo obiad ma byc na 16 |
|
|
|
#1930 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Bardzo miło jest mi czytać Wasz wątek Chciałabym się przyłączyć ale boję się że nie przejdę procesu kwalifikującego , futra ni mom, czerwonej szminki tyż ni mom (żadnej ni mom ) nie wiem czy się nadam .
|
|
|
|
#1931 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() to się nada potem sprawdzimy,czy dobrze dobrany ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- wskazówki poproszę ![]() monż tyż pewnie byłby zainteresowany ![]() Cytat:
![]() piszta coś,bo mnie ciągle dopisuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Tri
nic sie nie martw zaraz bedziesz wszystko miala wszystko ladne ![]() tak cos czuje, ze sie na wymiatanie pol perfumow przerzuci ![]() Doroto dziewczyno z blondem ( czego pojac nie moge, i juz ) dziekuje to stare zdjecie, taka bylam wtedy mloda, piekna, wielkooka ![]() teraz juz tylko piekna, no coz... trzeba bedzie z tym zyc |
|
|
|
#1933 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i avek, zatem: välkommen!Cytat:
|
|||
|
|
|
#1935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, a za przeproszeniem czemu blondu mojego pojac nie mozesz?
wytlumacz to mnie bom zaciekawiona Trigonello, witaj tak na wpol, bo jescze nic nie przesadzone, ze Cie tu przyjmiem cofnij sie kartkow pare i odpowiedz na pytania BigM. to wazne
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
się mi zdaje żeś już występowała w wymiataczkowym wątku
koniecznie nadrób wszystkie części ![]() Cytat:
![]() to se kup ![]() ja tam mam czerwonom, nie używam, ale na wypadek, jakby mnie przyszli nocą sprawdzać - to ona jest
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Równiutko. Moze ja źle rozumuje, ale zawsze mi się wydawało, ze przyjaźń nie polega na wzajemnym słodzeniu az do mdłosci, tylko, jak to ktoś kiedys ładnie ujał "przyjaciel to ktoś, przy kim mozesz głosno myśleć"....
Cytat:
Nie wiem tak do końca, ale to się w jakimś stopniu wiaze z Twoim nickiem i avkiem - od początku również byłam przekonana, ześ Ty brunetka, i Dorota w koronie blond warkoczy to jakoś tak ... no nie do końca jest to ta wersja z mojej imaginacji....
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto
bo Cie przed oczyma duszy mojej ( tez mam wieszcze widzenia, a co )jako Carmen widze ciemnowlosa, ciemnooka, ciemnobrewa i z charakterem spod tej ciemnej gwiazdy ![]() ( to ostatnie to wespol z Corka macie, sie lepiej po polowie rozklada ) |
|
|
|
#1941 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mamo
a u mnie nocą to sprawdzać będą ![]() magnesy? ![]() całe dwa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A pozniej, gdy Coco opisala siebie sama, to zakodowalam, ze ma blond sprezynki, jak Takusna ![]() I jeszcze jeden avek mnie zwiodl- Rawitowy. Bylam w szoku, gdy zobaczylam fotki z krakowskiego zlotu, a na nich blond pieknosc. (I pamietam, ze nawet sobie pochlebilam myslac, ze mamy z Rawita podobne wlosy- pod wzgledem koloru, gatunku i wowczas jeszcze; dlugosci ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-29 o 11:13 |
||
|
|
|
#1943 |
|
rude jest piękne:)
|
Tri na razie witaj
pozniej sprawdzimy czy test sprawnosciowy przejdziesz ![]() wsio inne nadrobisz i naddkupisz nawet sama nie wbedziesz wiedzila kiedy
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
znakiem tego, nie podobam sie Wam takom jaka jestem
w zwiazku ztem uklucie poczulam w sercu mym lilijowym ale jak to? a na poczatku tego wontka pisze jak byk, ze nie bedzie sie tu doszukiwac czego innego niz jest a jest blond Kokszka nie inna a ja myslalam na ten przyklad, jakem czekala na Joasiaka pod Brama, ze przyjdzie Bjork i bylam rozzalona, ze to nie Bjork przyszla ale Teresa wiedzialam od razu, ze ruda, ze w cieplej tonacji byc musi |
|
|
|
#1945 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję (kiedyś się wytłumaczę z tego nicka, to pamiątka z obrony magisterki )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1946 |
|
Piers do przodu
|
Zuzik - avek przaślicznaśny
![]() Tri - witaj
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-29 o 11:28 |
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
oj Dorota, Dorota
akceptujemy Cie w swietnosci Twojej ale... pomysl o fryzjerze moja Carmen
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
ni ma gościów ...
wyciągajta jedzonko i wtryniamy zanim wrócą
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Tymena jest dzieczynom blonda ?
nie mowie, nie uwierze... Pinokia jedne |
|
|
|
#1950 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty, czemu ja Cię nie widzę w całości, tylko po kawałku? Chciałam właśnie powiedzieć, że jedna Tymena sie z frakcji blond Kasiek wyłamuje kolorystycznie, i ni chu... znaczy, przepraszam, zupełnie mi sie nie chciało zacytować.....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

to już tragikomedia jest

Ty to masz zdrowie 
podobnież wszystkie BigMammy są szczęśliwsze, bardziej zaspakajane (no i chyba lepiej zaspakajają) kobiece itepe (tak zasłyszałam)

, futra ni mom, czerwonej szminki tyż ni mom (żadnej ni mom