![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
Cytat:
Dokładnie o tym samym pomyslałam wczoraj.
![]() |
#1832 |
PIP.
|
jak ja widze tych ekspertow w TV to mi sie noz w kieszeni otwiera... jak kiedy memorial byl, a oni wzieli ludzi nie wiadomo skad, ktorzy gadali jakies bzdury... ja sie wkurzylam wtedy i na cnn przelaczylam, zeby z polskim komentarzem tego nie ogladac..
powinni sie eksperci wypowiadac - tacy jak my [ ![]() ![]()
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie byłam w stanie oglądać memoriału w polskiej tv.
#1835 | ||
Zakorzenienie
|
Ej mi też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kukulska też się wypowiadała, ze bardzo czekała na ten film. I jeszcze ta cała Marysia Sadowska cos mówiła, ale zapadło mi w pamięć jedynie, że "chyba jak każdy zastanawiam się czy śmierć nie była akcją promocyjną" Akcją promocyjną bym tego nie nazwała, ale chyba wiemy o co jej chodziło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
No ja oglądałam w polskiej,ale do TVP akurat zaprosili ludzi, którzy na prawdę znają się na muzyce. Chyba Sośnicką (?),czy jakąś inną taką znaną wokalistkę starszego pokolenia wzięli i tych Państwa co prowadzą Wideotekę Dorosłego Człowieka. I to można było oglądać.
#1837 |
Zakorzenienie
|
no tak Ilios co Ty robilas ja
![]() ![]() ale teraz masz zycie zapelnione ![]() wczoraj wlasnie gadalam z kolezanka i tak mi jej szkoda, bo juz ma prawie 40 lat, sama caly czas, przeprowadzila sie od rodzicow ze wsi tu do miasta, nie ma zadnych zainteresowan, na silownie chodzi, w necie nie grzebie, TV nie ma, gotowac jej sie nie chce... a wczoraj w kawiarni taki Pan kolo 70-80 lat gral sobie na jakis tam pianinie i ona mow, ze zazdrosci ludziom talentu, ja mowie, ze ja nie, ale ona mowi, ze nie o talent w sumie jej chodzi, tylko o pasje.... straszne tak nie meic wlasnie zadnych zainteresowan i jej mi szkoda, to mowie, weź sobie cos znaleźć...
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Girl i Moniak
WSZYSTKIEGO MAJKUSIOWEGO!!! ![]() Majk ma dla Was torcik ![]() Załącznik 2615809 |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nikt nie kaze mu uwielbiac MJ, ale troche szacunku, tu pogrzeb, a tu takie brednie gadal, co z ludzi zazdrosc robi ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- czesc Kamusiu ![]() posiedzisz troche czy wybywasz? bo nie wiem czy cos szykowac czy nie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-29 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym przynajmniej na jej miejscu wyszła do ludzi, tak ogólnie. Bo co to jest siłownia ? Tam i tak człowiek jest samotny, w okół tych urządzeń, nawet jeśli tam są jacyś inni ludzie. Nie umiałabym tak siedzieć w domu. Ja nawet jak sama jestem, to wychodzę na miasto, choćby pooglądać co w sklepach jest, nawet jak kasy nie mam...
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
dzięki za pamięć
![]() Majkol dał mi już z rana prezent więc jestem happy ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Kamusia mam 12 znaków ale temat zablokowanych nie mam gdzie się wyżyć odezwij ześ się do mnie jak wrócisz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musisz zlizać ![]()
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ostatnio z mamą gadała, tzn. na Tańcu z gwiazdami mówię jej,że nie lubie Urbańskiej, bo ona mi się wydaję taka za bardzo dumna i mówię jej,że też Józefowicza nie trawie za to co powiedział o Michaelu, to moja mama od razu naskoczyła na mnie,że ' mi się wiecznie nie podoba zdanie innych ludzi, że ktoś na ten temat ma inne zdanie',ale jak jej powiedziałam, co on powiedział to się od razu uciszyła.
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od wczoraj czekam na to co zobaczyłaś! ![]()
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1847 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() ja tez chce wiedziec ![]() Blue, mam to samo. nie moge, az mnie nosi jak nic nie robie. zycie jest za krotkie, zeby je przesiedziec w fotelu nudzac sie ![]() a ja sie pochwale, ze dzisiaj ide na ich koncert -> http://www.take6.com/ ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Girl, a co za prezent od Majkola dostalas? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego zwierzaka nie, bo problem, troche byla bez pracy, to ja do siebie bralam, zeby tak nie siedziala, ale chociaz by do schroniska poszla , czy cos.... ja jej to mowie, ale naprawde szkoda mi jej, bo zycie jest jedno... i sama wczoraj to jednak powiedziala, ze by od pasji miala sens zycia... chcialabym jej pomoc , tylko chcrakter ciezki, bo sie zamyka w sobie za bardzo i nieraz te gadki, z erece opadaja
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen ![]() ![]() obudził mnie telefon z życzeniami więc nie wiem co dalej ![]()
![]() |
#1850 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() tez tak uwazam, zycie mamy jedno i szkoda je tak tylko odbebnic ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Lu, a idziesz jeszcze raz na film? Bo jak tak naliczylas, to nic Ci mam nadzieje nie umknelo, wiec moze warto jeszcze raz isc, ale znaja Ciebie znow bedziesz szukala i liczyla ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To była taka poracha ten tłumacz. Aż go z pamięci wymazałam ![]() I tam jeszzce Wiśniewski chyba pipcył z tego co pamiętam.
![]() |
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja mama ostatnio się zawsze uczepi czegoś co powiem, nawet jeśli mam rację,a zazwyczaj,w tych sytuacjach z nią mam. Nie mam pojęcia o co jej chodzi, stała się taka jak jej matka. I teraz mam dwie takie czepiające się i upierdliwe kobiety w domu.
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamietalam to : "no ludzie, czlowiek umarl, a w gazetach pisac np. ze mu nos odpadal, no bardzo przepraszam, ale takie zachowanie" wiec kolejny przyklad, ze jets jaki jest, ale ma kulture ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() a ze ja znam dlugo i moja swiadkowa byla, to tez bym chcial, zeby spotkala fajnego faceta i zyla sobie szczesliwie ![]() a co 2 upierdliwych, to juz bez komentarza ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() po pierwsze dziewczęta przyjmijcie ode mnie serdeczne życzenia ![]() ![]() ![]() po drugie... pewno już o tym pisałyście, ale mnie nie było wieczorem/w nocy.... hmmm byłam na This Is It.... dla mnie było boskie!! Wyszłam zdołowana!!! I zasmarkana :/ Seans miał sie zacząc o 20... przez godzine siedzielismy na sali, najpierw patrzyliśmy na ciemny ekran... a o 20.35 wlaczyli nam .. reklamy!!! Film puścili o 21. Po 20 minutach filmu znow ekran zrobił się ciemny... szok!!! Na szczęście po kilku minutach włączyli dalszy ciąg! Pierwszy raz w Cinema City widzialam taką akcje! :/ Tak czy siak film boski!!!!!! A Majk na nim po prostu nieziemski!!! i ten jego uśmiech :romarzona: Znow chce mi sie beczeć ![]()
![]() Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2009-10-29 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
ja na razie nie moge, bo nie sama i troche pracuje, ale za chwile powinnam cos porobic
![]() ![]() bo nie moge sie skupic, kolega gada po angielsku z jakims klientem i mi to przeszkadza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
już wkleiłam w this is it znaki
![]()
#1858 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
helol girls
![]() jestem z Wami i bez smutasow prosze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
PIP.
|
ooo peeeedzeeeee czytaaaaac
i jak pojde drugi raz to bede uwazniej ich szukac, wczoraj sie nie moglam skupic ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.