|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
![]() ja tez posiadam taki zeszycik i ukrywam go przed wscibskimi hehehe i nikt sobie nawet nie pomysli, ze ten rozowy zeszycik to jest moja ksiazka kucharska |
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 miesiecy bo za tyle przeprowadzam sie do TZ jak dobrzxe pojdzie ale gotowac mi bedzie tesciowa heheh ona to uwielbia![]() kurde jeszcze musze cwiczyc dziewczyny spiewanie bo obiecalam zaspiewac pare piosenek na weselu kolezanki;/ a tak mi sie nie chce cwiczyc ![]()
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Zrobisz super rpezent koleżance- na pewno się ucieszy Ja także mam nadzieję, że moja uzdolniona muzycznie koleżanka coś nam zaspiewa
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nawet mogla Kamilowi na weselu zaspiewac ale.. nie umiem az tak dobrze.. a jakbym teraz zaczela jakos... uczyc sie spiewu to myslisz, ze by mi to wyszlo za 2 latka? i wogole... jak wyglada taka nauka?
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lula z teściową będziesz mieszkała? to chyba niezby ciekawie |
|
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Tez bym się bała zamieszkac z Teściową Jest fajnie bo mieszkamy od siebie 400km
|
#1837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie to mnie namowili do tego no ale coz obiecalam to zaspiewam te pare piosenek moze goscie nie pouciekaja hehe;PCytat:
mysle ze jak teraz bys wybrala jakas piosenke ktora chce zaspiewac Tz i zaczela ja cwiczyc to by Ci fajnie wyszlo ja sama mialam taki pomysl zeby zaspiewac Tz ale nnie wiem czy sie odwaze|: zastaniwam sie jeszcze![]() Cytat:
ale nie przeszkadza mi to za bardzo bo bede miala naprawde fajnych tesciow a tak sie zlozylo ze siostar mojego Tz sie wyprowadzila i ?Tz zosatje z rodzicami w ich rodzinnym domu ale ma ich wykupic kopalnia i chyba bedziemy sie budowac ale to jeszcze nie jest pewne
|
|||
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
moja przyszła teściowa też jest fajna, ale mimo to nie chciałabym z nią mieszkać
moich rodziców uwielbiam, ale z nimi też nie chcę w końcu być trochę sama z Piotrkiem i robić to na co mam ochotę ![]() i w ogóle jestem za tym że młodzi ludzie powinni sami żeby się nauczyć żyć razem tak wiecie na co dzień
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wszystko dala zeby mieszkać z TZ nawet bym przemogła całodzienną obecność teściową hehehe
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj bylismy podpisac umowe
a dlatego 22 pazdziernik bo wtedy moi rodzice maja swoja rocznice slubu 30-sta pozdrowka piękne;*
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę ślubować tydzień po Tobie hihihi
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
super prezent dla rodzicow
|
||
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po zakupach
kupiłysmy sobie takie same czapki, a kumpela jeszcze "łapki-niedrapki" dla bejbika naszej koleżanki;pAle mi smaka na kurczaka narobiłyście mama robi dziś karkówkę to moze tez będize dobra![]() A co mieszkania z teściami-moja mam chce, zebysmy z nimi zamieszkali po slubie przynajmniej "na jakis czas" juzja widze ten jakis czas-pewnie potrwa z 10 lat i w ogole jestem zdania, ze młodzi musza mieszkać osobno...zresztą mam przykład siostry, ktora już się doczekac mieszkania z tesciowa nie mogła - i nawet w kłotni kiedyś mojej mamie powiedziała, ze z tesciowa się lepiej dogaduje niz z nia-i dupa...ciągle coś miedzy nimi nie tak.po slubie sie wszystko zmienia. ale oczywiście w Twoim przypadku moze byc inaczej, czego Ci życzę LulaNo własnie T'ai uprzedziłas mnie;p my raczej z Tzetem przed ślubem nie zamieszkamy-Tata by tego nie przezył;p - no chyba, że razem do tej pracy wyjedziemy... Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-29 o 14:07 |
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
mama TŻ marudzila ze tak pozno bla bla bla... ale to nie ona sie "żeni" tylko My
hehe moi rodzice tez sie ciesza z tej daty nawet mamie sie lezka zakrecila w oku jak jej powiedzielismy ze w tym dniu bedziemy slubowac
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka to speszjal for ju
rzucam przepisiki1. Kukułka (pycha ciacho, ale troszkę alkoholowe) Upiec 2 biszkopty ciemne Masa ciemna: 0,5 szklanki wody 1 szklanka cukru 1 kostka margaryny 6 łyżek kakao 125 ml wódki (pół szklanki) 0,5 opakowania mleka w proszku Masa jasna: 1 kostka margaryny 1 szklanka cukru pudru *utrzeć kakao dodać: 2 żółtka 60 ml wódki 1 szklanka mleka w proszku *wszystko połączyć biszkopt- 0,5 masy ciemnej – masa jasna – masa ciemna – biszkopt - polewa 2. Śliwka w czekoladzie (jak ktoś nie lubi śliwek to nie dla niego to ciacho) Ciasto: 5 jajek 1 szklanka cukru 1 szklanki mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki kakao 5 łyżek oleju 3 łyżki wody *Białka ubić z cukrem i później dodawać po jednym żółtku, mąkę, proszek do pieczenia, kakao, a na koniec olej i wodę Masa: 3 jajka 0,5 szklanki cukru cukier waniliowy 1 kostkę masła kakao olejek migdałowy 0,5 kg śliwki kalifornijskiej 2 gorzkie czekolady * Jajka ubić z cukrem do białości. Masło rozetrzeć i dodać jajka, olejek migdałowy i kakao. To mam moze jakos tak skrótowo napisane, ale jak coś to służę radą
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbym mieszkała z teściową, eh... co to za radość? nawet pobaraszkować nie można kiedy się chce ![]() chciałabym z Piotrkiem przed ślubem zamieszkać, ale raczej nie będzie nas stać dlatego mam nadzieję że może jakoś za te półtora roku sytuacja się rozjaśni nieco
|
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma jak tylko we dwoje![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() Piękny prezent ślubny im sprawicie
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam jedną koleżankę która czeka do sierpnia 2012 na rocznicę ślubu rodziców |
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
lacrima no to gratuluję
![]() t'ai isabele, ja również podzielam waszą opinię na temat mieszkania z rodzicami
|
|
|
|
#1850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy już coś opowiadałaś o sobie czy ja to przeoczyłam bo jeśli nie to chętnie posłuchamy czego o Was ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Oj to czeka jeszcze dłuzej niż my!!
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo uważa nawet moja babcia
(mama taty)podejrzane, bo moja biedna mama musiała z nią mieszkać 4 lata (pewnie nie było miło |
|
|
|
#1852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
A Twoich rodziców widac sytuacja zmusiła do tego pomieszkiwania u Twojej babci Czasami i tak sie zdarza.
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
no podziwiam ją
tak spojrzałam w kalendarz i gdybym chciała w rocznicę swoich rodziców to by to był też 2012 (28 kwietnia) |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym bardzo chciala z moim zmieszkc przed slubem no bo przynajmniej bedzie wiadomo czy umiemy razem zyc ze soba pod jednym dachem ale nie mammy takiej możliwości
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna moja mama musiała być |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=isabele;14980574]Na pewno się ucieszyła
Nie wiem czy już coś opowiadałaś o sobie czy ja to przeoczyłam bo jeśli nie to chętnie posłuchamy czego o Was ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- dopiero wczoraj dolaczylam rozkrecam sie;*
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym miała czekać na 25 rocznice ślubu moich rodziców to by wyszło w kwietniu 2013
![]() ![]()
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
hehe moi maja 25 lat po ślubie w... 2015 roku
|
|
#1859 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rodzice Mariusza moaja będę mieć 27 rocznicę ślubu tydzien po naszym weselu. Ale kategorycznie powiedzieli nie dla powielania ich daty ślubu. Tłumaczyli że to ma być tylko i wyłącznie nasz dzień Ja tam sie nie upierałam bo wszystko mi było jedno![]() Cytat:
Równe dwa lata![]() [QUOTE=lacrimachristi;1498 0664] Cytat:
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kwietniu (30-go) 2011 też myśleliśmy kiedyś, ale jakoś tak padło na ten maj i zostało i zostanie!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

będzie o czym pisać
Ale ćwiczę i też wydaje mi się że jestem smuklejsza i że opona już tak nie wisi
wpadłam w szał i zaczęłam przepisywać co tylko szło

ale gotowac mi bedzie tesciowa heheh ona to uwielbia
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

i w ogole jestem zdania, ze młodzi musza mieszkać osobno...zresztą mam przykład siostry, ktora już się doczekac mieszkania z tesciowa nie mogła - i nawet w kłotni kiedyś mojej mamie powiedziała, ze z tesciowa się lepiej dogaduje niz z nia-i dupa...ciągle coś miedzy nimi nie tak.po slubie sie wszystko zmienia. ale oczywiście w Twoim przypadku moze byc inaczej, czego Ci życzę Lula
Perfect Housewife