|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!
![]() Supeer bardzo się cieszę ,że się spotkam od razu humor mi się poprawił.Z samego rańca zamierzałam się wziąć za porządki bo jak wiadomo jutro dzionek zleci a tu pech odkurzacz mi się sfajczył ,mam za dużo jonów dodatnich i czego się nie dotknę iskrzy. |
|
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek na rondelek
![]() Siedzę sobie w pracy i rozwiązuję na necie testy na prawko i chyba prędzej dojdę do SG niż nauczę się tych testów ![]() Stanowczo wolę naukę do SG Naprawdę gratulejszyn tym co mają prawko
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
hi hi Danusia to wchodź jutro pierwsza - zepsuje się urządzenie do EKG i będzie z głowy
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- no dzięki dzięki Aniusia czuję że to dla mnie te gratulacje bo zdałam na prawko w maju (kilka dni przed 2 etapem)
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Praktyka dla mnie to nie tak źle w porównaniu z teorią
![]() ale te abcd to niepotrzebne ![]() No oczywiście Strangergirl - brawo brawo
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Dasz radę Aniusia !!!! Głowa do góry. Ja kiedyś mówiłam że w życiu nie będę miała prawka a teraz po 8 latach jak je zrobiłam za namową męża nie wyobrażam sobie życia bez samochodu. Także życzę powodzonka i trzymam kciuki
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Jak tam Stranger kula naładowana??? To co mi powiesz dzisiaj??? Pozdrowionka i buziaczki
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
No a ja też idę sprzątać i mam nadzieję że mój odkurzać nie wytnie mi numeru
|
|
#4807 |
|
Raczkowanie
|
Miłego dnia wszystkim
![]() ![]()
|
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
Beti no nie wiem jakiś dziwny obraz w tej kuli - pojawiasz się i znikasz w górę i w dół
![]() No tak !!! Oczywiście ! To ty Beti pompki robisz na drugi m etapie he he ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Aniusia dasz radę tylko idź jak burza do końca
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
He he he dzięki za wizję oby więcej takich
czyli wario mam z głowy Uciekam narazie szykować się do pracy. Narka PAPAPA
|
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki beti388
![]() nooo bardzo by mi się przydało już to prawko
|
#4811 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich przyszłych funkcjonariuszy SG
.Czy ja bym mogła poprosic właściciekle tej magicznej zielonej kuli,żeby tam w nia zerkła i powiedziłała(napisała)co i kiedy będzie w Śląskim oddziale
|
|
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. al tarez na ziemie. nauka testów z taka małą jest bardo przyjemna jeszcz tylko opanuję pieluchę. aniu dziś ci wyśle materiały---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- uruchamiam szperacza i szukam asteriksa. |
|
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
Witam, kto z was jedzie na II etap do Kętrzyna 9 listopada??? Mam 2 wolne miejsca w aucie, startuje z wawy. Jak by ktoś był chętny to piszcie na PW
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
ja ja ja ja ja ja ja !!!!! niestety nie ale kiedyś będę. kolego napisz na forum jak przejdziesz wiedzę jak był i jak możesz to załącz pytania. pozdrawiam
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim...
Mam pytanie odnośnie II etapu, czy jest juz cos wiadomo odnośnie terminu?? głupio mi dzwonic do kadr bo u nich zawsze ta sama odpowiedz... rekrut123 widze ze ty jestes na tym samym etapie...jak ci ida ćwiczenia?? strangergirl czy moge cie poprosić o jakies materialy do nauki na maila?? moj mail to mloda1987@autograf.pl Pozdrawiam i trzymam kciuki bo jestescie juz o krok od szkolenia,od służby... Ja pamietam jak mój chlopak, który wlasnie jest na kursie, cieszyl sie po wcieleniu jak usłyszał : "witamy w Straży granicznej" okropna statysfakcja po takim oczekiwaniu ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Jej...to juz wiem...9 listopada ehhhh...a skad wiesz?? dzwonili do ciebie?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to musi być nieziemski uczucie. noże nawet lepsze od seksu |
|
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Kamilliano a Ty z jakiego oddziału jesteś ?
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Życzę wszystkim miłego dnia i do "spisania" się wieczorkiem. No te nasze forum to świetne źródło wymiany cennych informacji ściskam |
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Darek
no to stwierdzenie z tym seksem to niezłe
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
Heheh...kto wie...ja osobiscie tego jeszcze nie wiem Kurcze to jezeli jest 9 listopada II etap to pewnie mega szkolenie teraz bedzie..bo jezeli piszecie o wcieleniu na 21 grudnia to jestesmy w stanie od 9 do 21 ogarnac badania...i oby tak bylo... |
|
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
może jestem zbyt porywczy ale wydaję mi się że tak może być. tłumaczenie
. tu muszę czekać i czekać a ten apetyt by to przejść.kochani mogę się z wami podzielić zdobytymi materiałami liczę na rewanż
|
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
Ja postaram się zdobyć materiały od chłopaka mojej koleżanki
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
To ja mam jeszcze pytanie w takim razie. A ten II etap to jest dla wszystkich oddziałów czy jest tak że ten etap jest np. tylko dla 2 np. oddziałów w których już dużo ludzi się uzbierało ? Jak to jest kochani ?
|
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo odpowiedzialna misja
![]() wiem coś o tym bo mam chrześnicę 9-miesieczną ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- przynajmniej będzie nocna lektura
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
do II etapu podchodzą wszystkie oddziały w tym samym czasie. myślę że będzie tak jak w maju i sierpniu, że odbędzie się on w ciągu 1 tygodnia i na jeden dzień przypadnie po 2 oddziały.
szczerze wątpię by ci którzy będą się egzaminować w listopadzie mieli szansę na wcielenie w grudniu, ponieważ wiele oddziałów nie wysłało na badania nawet tych z sierpnia bo zwyczajnie brak na to funduszy. a badania i komisja jak się orientuję mega bystro poszła chyba tylko w bieszczadzkim, w innych oddziałach trochę to trwało. nie sądzę by w tak szybkim tempie przy takich brakach finansowych zorganizowano badania lekarskie dla sierpniowych i listopadowych i jeszcze wysłali na szkolenie nas wszystkich łącznie z tymi którzy czekają od stycznia. to tylko moje zdanie...
|
|
|
|
#4826 |
|
Przyczajenie
|
eleonore1 zgadzm sie z Tobą, że oddziały nie maja kasy ani sposobności wysłać na szkolenia tak dużą grupe ludzi,chociaz każdy oddział działa innym tempem,niektóre mają pierszeństwo a inne zostają na później..
|
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Aga
Darku a no moim zdaniem masz rację. Seks można mieć zawsze i wszędzie a usłyszeć "witamy w SG" to już dla nielicznych ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Co do przyjęć to oczywiste jest że każdy kto jedzie na 2 etap liczy na to że pojedzie na najbliższe szkolenie. Niestety liczba oczekujących jest już wielka w tej chwili. w dodatku nie ma znaczenia ile osób pomieści szkółka tylko ile kasy KG przeznaczy na etaty dla poszczególnych oddziałów a wiadomo że ile etatów tyle osób jedzie. Nasi z sierpnia czekają na razie bez badań na to aż przyjdzie liczba osób do przyjęcia bo nikt ich na zapas nie wyśle na badania. Jeśli wygenerują jakieś miejsca to chwila moment żeby się zbadać. O listopadowych ludziach to nawet niestety nie ma u nas co marzyć skoro nawet sierpniowi nie wiedzą co będzie. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Darek a tobie gratuluję ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Hosanna wysłałam co mam
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Strangergirl,Nicola,Danus ia buuu niestety nie bede jutro z Wami na badaniach nikt do mnie nie dzwonił a ja sie nie bede upominać
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
HossAnna wczoraj dostałem telefon z SG i zdziwiło mnie to, że praktycznie tydzień przed II etapem. Mam już mało czasu na przygotowanie
Edaf ja jestem z Nadwiślanki Co do grudniowego wcielenia to słyszałem, że ci którzy pojadą na II etap w listopadzie mają duże szanse na wcielenie w grudniu. Tak mówi się u mnie w oddziale. Czy jest na forum ktoś kto miał II etap w Kętrzynie??? Proszę napiszcie mi jaka jest tam atmosfera i gdzie najbliżej SG można ogarnąć jakieś miejsce do spania? Edytowane przez kamilliano Czas edycji: 2009-10-29 o 15:02 |
|
|
|
#4830 | |
|
Raczkowanie
|
strangergirl baaaaaaaardzo dziekuje za materiały
jestes cudowna...perwnie masz juz gotowego maila do wysyłki ![]() a co do tego oczekiwania na szkolenie nie chce sie upierac przy swoim bo wiecie ze te informacje nie sa na 100% , ale ja słyszałam że to że nie idziemy równo np.bieszczacki a nadwiślański to wszystko zależy od zapotrzebowania Obiło mi sie o uszy ze w nadwiślance nie ma kolejek i wszystko idzie bardzo sprawnie w porównaniu z innymi.Nadwislanka ma zapotrzebowanie.... Swoje stwierdzenie umotywuje tym ze w sierpniu ruszylo szkolenie tylko nadwislanki i biorą tam osoby na bieżąco a jak jest gdzie indziej to nie wiem ale z tego co czytałam to są osoby które zaliczyly II etap w styczniu i do tej pory nie odbyly szkolenia Mysle ze jest to realne, ale nigdy nic nie wiadomo... Pozdrawiam i trzymam kciuki ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
ja tez jestem z nadwiślanki do mnie jeszcze nie dzwonili ale mam nadzieje ze beda nommm mało czasu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

.Czy ja bym mogła poprosic właściciekle tej magicznej zielonej kuli,żeby tam w nia zerkła i powiedziłała(napisała)co i kiedy będzie w Śląskim oddziale

aniu dziś ci wyśle materiały