|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeju padam na twarzyczkę, idę spać jutro rano wstaje Dobranocka moje AG totylkoja- bedzie dobrze tylko nie mozesz byc teraz z tym sama. |
|
|
|
|
#1113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli bedziemy pisać w takim tempie jak teraz to rzeczywiście będziesz miała co nadrabiać. W końcu coś się wątek ruszył. ![]() Ja też już idę, bo miałam się na angielski jeszcze pouczyć, a mi się nie chce. O tym, że miałam włosy suszyć też zapomniałam. ![]() Dobrej nocki wszystkim. |
|
|
|
|
#1114 |
|
BAN stały
|
gwiazdus jestes przesliczna
ja to z reszta juz dawno temu mowilam naprawde slodziutka , jestem ciekawa jak ci wyszla zmiana kolorku , wrzuc jak bedziesz miec nowa fotke , aaa i masz bardza ladna mame
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
No i poszly i cisza. Tyle bylo podgladajacych, a nikt sie nie odezwal. ja nie wiem, jak my mamy je zachecac
|
|
|
|
#1116 |
|
BAN stały
|
agus ja poki co nie ide , buszuje po necie , musze czekac na tz , zadzwonil ze juz wraca i ze chce przyjsc ,
kurcze , mysle o tej dziewczynie to tylko ja , biedna , jak ona sie musi czuc , tzn wiem jak sie czuje bo tez 2 czy 3 razy mialam stracha ze jestem w ciazy , z tym ze test mi zawsze wychodzil negatywny , no a ona ?? tylko 18 lat , klasa maturalna , no nic zobaczymy , moze jutro sie odezwie |
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie teraz nie wyobrazam miec dziecka jak mam 21, bo uwazam sie za takiego dzieciucha jeszcze :P |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby okazało się ze nie jest... A nawet jesli - da sobie radę! to ciąża a nie choroba! |
|
|
|
|
#1119 |
|
BAN stały
|
a no niestety , ja tez sobie nie wyobrazam , pomijajac juz ze nic bym nie umiala przy dziecku zrobic , to nie chcialabym byc w ciazy , zgrubiec , chodzic brzuchata 9 miesiecy , a porod krew i te takie inne sprawy przyprawiaja mnie o mdlosci , to nie dla mnie , nie teraz , nie wiem kiedy ale nie predko .
nic , w******** sie , zadzwonil ten czop i powiedzial ze utkneli w korku cos tam mamrotal , odlaczylam go po prostu , cokolwiek zrobi i powie dziala mi na nerwy , ide spac , dobranoc
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie bym chciala byc w ciazy, ale ten obowiazek pozniej. Jak do mnie do sklepu czasem przychodza takie fajne laski, slicznie ubrane z takim brzuszkiem, to az sie chce patrzec. A potem taka parka chodzi, ona AG odwalona, on tez taki fajny gosc wylansowany i z wozkiem pomykaja. Fajnie, takie parki mi sie strasznie podobaja ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- A Odetka, dobranoc ![]()
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
pogadałam z tz... Ale byłam oschła dla niego
Twardo na swoim Nawet do łez go doprowadziłam, ale mówi się trudno (ja twarda nie płakałam) dobrze mu tak Troszkę wzięło go na myślenie i o to mi chodziło Ale zobaczymy jak to będzie i jak się będzie spisywać... bo jest dużo do naprawy |
|
|
|
#1122 |
|
BAN stały
|
Mojego Tzta tez wzielo na myslenie, w poprzedni weekend jak nocowal u mnie juz nie byl takie wredny i gburowaty w stosunku do mnie i calej rodzinki,wiecej z nimi rozmawial i w ogole. Wydaje mi sie ze on po prostu sie wstydzil moich rodzicow.
Wczoraj powiedział mi ze od wrzesnia ide na studia chyba zmadrzał. ale jeszcze musze go przekonc do tego ze kwiatki tak szybko nie wiedna i zeby mi czasami kupował oodetko- dziękuję Ci ![]() A kolorek nowy jest okej ale w sumie pod swiatlem aparatu wyglada w ogole inaczej tak siwo-biało a w rzeczywistosci jest popielaty z braz pasemkami,jeszcze z miesiac i pojde na farbowanie albo wczesniej jak uda mi sie przekonac mamuske zeby rzuciła PLN na fryzjera![]() nie moge znalezc naturalnych clip in w tym kolorze a kurde chcialabym bo fajne loczki mozna krecic i w ogole a na syntetykach nie da rady- tylko prostowanie.a jak mam kupic naturalne clipy i dac do farbowania do fryzjera to razem mnie to wyniesie ze 400zł,wec szkoda mi kasy oodetko zazdroszcze Ci dlugich wloskow. a moja mamuska to zrobila sie ostatnio taka AG jak zobaczylam jakie ciuchy sobie kupuje i w ogole
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień mnie nie było i tyle musiałam nadrobić
Witam Was Nieźle się działo, te Wasze przeboje z Tż dlatego czasami się cieszę, że jestem sama, bo żeby tworzyć związek trzeba mieć dużo siły i umieć współpracować a u mnie narazie z tym kiepsko, tzn. silna jestem aż za bardzo i dlatego do tej pory jak coś mi się nie podobała to była fora ze dwora i tyle a nie jakieś płaszczenie się przed facetem więc ja mam zupełnie odwrotny problem niż wy, no ale pewnych rzeczy napewno nie zmienie, nie pozwolę po sobie jeździć i dać się dołować, to akurat podoba mi się w sobie, nawet moje przyjaciółki stwierdziły, że ja to albo będę do końca życia singielką albo będę z "ideałem", że, jak juz wyjdę za mąż to napewno to będzie TEN JEDYNY a one właśnie widzą same po sobie, że daja po sobie jeździć i nic z tym nie robią, takie charaktery to tylko ja miucci2 ty coś pisałaś o tych krostkach na ramionach, udach itd.?? bo na to bardzo dobrze działają kwasy omega, jak będę w domu to poszukam tej kartki bo miałam tam wszystko pozapisywane, mojej kuzynce to pomogło i niemal w 100% jej to znikneło
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ja ja tez jestem za tym by isc do lekarza, kiedy mialam podejrzenia takie jak Ty od razu leciałam do lekarza (bezpłatne a pewne) na szczescie fałszywy alarm<uff>... ale moja qmpela urodzila w wieku 15stu lat także i tak nie jest u Ciebie tak źle, jestes pełnoletnia wiec Ci dziecka ew nie zabiorą. Ale nie zapeszam, 3mam kciuki!!
kurcze i tez jestem ciekawa jak wyglądacie no, porozsyłajcie mi linki<prosi>:P
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dzien dobry slicznotki
![]() ![]() ![]() Ale mi sie nic nie chce, najlepiej to bym siedziala w domu. Za oknem nie wiadomo co, niby pada, niby nie. PORAŻKA! A tu widze, pustki. Szału nie ma ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- http://allegro.pl/item790732178_bout...ekiny_s_m.html Pani Borsuk w peruce ![]()
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
pics
|
#1128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przynajmniej jedna odwazna. Co to za nie odzywanie sie? ![]()
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
laski a powiedzcie mi jak sie ubrac na chrzciny?? raczej elegancko no nie?.. to ma byc w jakiejs restauracji. Może biała spódnica do kolan, czarna bluzeczka i biała kamizelka?
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
nillka88, dualstar, marlenkarr dziekuje ;* za rady odnośnie moich włosków
![]() Gwiazdeczko przeszłaś już dośc w swoim życiu <przytul>, ale ważne, że już jest wszystko ok. Dobrze, że nie jesteś już z tym gościem..nie był Ciebie wart.. ![]() ToTyLkoJa2 nie wiem czy dziewczyny pisały, ale najdokładniejsze jest badanie krwi. A co do testów to mojej znajomej też wyszło, że jest w ciąży ale co się okazało później wcale nie była to ciąża tylko coś innego. Niestety nie pamiętam co to było;/Napewno będzie ok
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2009-10-29 o 11:45 |
|
|
|
#1132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak poza tym to witam kochane ag! ![]() kurcze ostatniuio coś się opuściłam i nie zaglądałam... w ogóle jakoś z sił opadam... nic nie robie tylko siedze przed komputerem... Tak w ogóle to ostatnio moja znajoma powystawiała te ciuszki z amiclubwear na allegro i wczoraj siedziałam do 1 w nocy żeby powybierać sobie jakieś buciki z aukcji Jestem mega zadowolona z moich nmowych szpileczek made in American Girl. hihii
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja siedze w pracy ale weszłam sie przywitać |
|
|
|
#1134 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1135 |
|
BAN stały
|
mmm Dzien dobry AG
podoba mi sie kolor peruki borsukowej , bardzo ladny balejaz gwiazdus ja tez mam clipy , to nie sa moje wlosy co do testow . to moga zawodzic ale w 1 przypadku na 100 , no chyba ze sie zle przeprowadzilo , jak np ja , ze nic w ogole nie wyszlo ale tak , lekarz jest najlepszym i najpewniejszym rozwiazaniem , mozna od razu pogadac o ewentualnym usuwaniu , tych tabletkach co miala gwiazdeczka , im szybciej reagowac tym lepiej , czas tu dziala na niekorzysc , nillka ja tez doszlam do wniosku ze albo bede miec Tzta takiego jak ja chce , a jak nie to nie chce nikogo , co wieczor na dyskotece bede sie bawic z kims innym , przynajmniej poszaleje sobie , z czystym sumieniem ze nie trace czasu na kogos kto ma zamiast mozgu pilke nozna , nie wiem kiedy zobacze mojego Tz bo sie wczoraj w nocy oczywiscie poklocilismy ale mu po powiem , albo mu na mnie zalezy i robimy tak jak ja chce , jak nie to ciao bello , neheszta suuuper , skoro sie poplakal to znaczy ze naprawde sie tego nie spodziewal i mu dowalilas , bardzo dobrze
|
|
|
|
#1136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę Wam dziewczyny powiedzieć, że u mnie też chyba trochę taktyka podziałała. TŻ dziś był miły, w ogóle ładnie pisał no i się spotkaliśmy. I już sobie normalnie, fajnie rozmawialiśmy, bo jak TŻ sam wyszedł z inicjatywą to czemu ma nie być, ok? Zresztą, pokłóciliśmy się o totalną pierdołę, to czemu mamy dalej fochy strzelać. |
|
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
witam slicznotki
eh ostatnio jestem mega zakrecona i nawet nie mam kiedy pisac a ile nadrabiania
|
#1138 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio też w sumie za dużo przesiaduję na kompie.
Tak sobie wszystko zaniedbuję, zrzucam na ostatnią chwilę, a potem nie mam czasu,. Dziś mam sobie zrobić pedicure, bo w sobotę wybieram się do TŻ,jutro mnie długo w domu nie będzie, jeszcze czeka mnie sprzątanie, a potem znowu będę zła, że czegoś nie zdążyłam zrobić. Tak więc dziś zabieram sie za siebie. I zaraz idę ćwiczyć. BTW. Nie orientujecie się ile mogą kosztować męskie portfele Tommy Hilfiger? |
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczka, PW
I czekam na ewentualne sugestie ![]() Czarnuleczka, prześliczne buciki kupiłaś A wracając do tematów damsko męskich to możecie mnie myśleć o tym jak chcecie ale ja na jestem świadomie gotowa na coś poważniejszego, nie interesują mnie jakies przelotne glupotki itp. nie jestem stworzona do bycia singlem
Edytowane przez LilyHoney Czas edycji: 2009-10-29 o 14:24 |
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
miucci2 tylko napiszę Ci to dopiero w poniedziałek bo laptop mi się zepsuł i teraz tylko w pracy mam dostęp do świata
![]() tweetka a dlaczego taka zakręcona?? co się dzieje?? ![]() ooodeta bo tak powinno być, wiadomo trzeba pójść na kompromis, jakoś się docierać ale pewne granice są ![]() Dziewczyny ja przed chwilą zachowałam się jak totalna idiotka przyszedł klient do sklepu, coś tam gadamy i on chciał wyciągnąć jakieś buty i wyleciała mysz ( pisałam już kiedyś tutaj, że mamy myszy w sklepie ) i on : ooo macie myszy !! a ja od razu na biurko skoczyłam ten się ze mnie śmieje a ja panika, nie chciałam zejść, bo naprawdę myszy mnie obrzydzają, tyle dobrze, że facet miał poczucie humoru i tylko się śmiał
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

nawet Cie Mucci nie zobaczyłam ale wejde jutro chyba nie bedę miała czasu wiec dopiero po świetach

Witam Was