|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
hej, właśnie wróciłam z kina...byłam na galeriankach....i powiem wam, ze film wart obejrzenia....ale chyba byłam najstarsza na sali...a mam 21lat;/
te gówniarze na sali mnei dobijali;/ a za mna siedzialo 4 takich gównianych chlopaczkow co caly cazas sie smeili, cos komentowali i przeklinali...zal....ten film powinnni puszczac od 18 lat aj kne iod 20! Ala to jakich bedziesz miaal gości ![]()
![]() |
#1382 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To się rozpisała... ![]() Cytat:
![]() Co do przeziębienia to widzę, że nas wszystkie po kolei coś bierze, bo mnie też cos znowu gardło pobolewa. Cytat:
Cytat:
A teraz tradycyjnie co u mnie. Od wczoraj miałam mega zawrót głowy. Tata wczoraj zadzwonił, że ciężarówka jest w trasie i będzie u mnie dzisiaj po odbiór gratów. A ja ![]() Musiałam też załatwic z biurem nieruchomości, które mi to mieszkanie załatwiało, żeby teraz znalazło mi kogoś chętnego na najem i babki przyjdą w czwartek i spiszę z nimi umowę, porobią zdjęcia, zdam im klucze i się już tym zajmą, a ja i Jarek w czwartek koło 1 w nocy jedziemy na Pomorze ![]() ![]() W ogóle aż mam zakwasy od tego pakowania i dźwigania gratów, więc na pewno trochę kalorii spaliłam, ale jadłam też wafelki, więc może się wyrównało. Pozdrawiam Was kochane ![]() Miłej nocy! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jasne ![]() ![]() Cytat:
wlasnie wrocilam ze spotkania z nim ![]() JoyceSky fajnie teraz zaczyna sie nowy etap w Twoim życiu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kochane
![]() Mkarlinko- przykro mi, że wyszło jak wyszło, ale widocznie to po prostu nie było to ![]() ![]() Ines- ho ho ho... Brat ewidentnie leci na Ciebie z hukiem. Opowiesz o spotkaniu w trochę większych detalach? Ramy czasowe nas nie satysfakcjonują ![]() Niuniuska- Twoja uczelnia pobiła wszystko. Jak można zabronić studentom kserowania książek? Porażka ![]() Dobrze, że już znalazłaś sposób jak to obejść, ale jak już zdobędziesz wymarzone mgr przed nazwiskiem nie zapomnij im powiedzieć co o nich wszystkich myślisz... Joyce- nie ma to jak dobry motywator do pakowania ![]() Alunia- ja też ładnie się uśmiecham o fotki nowego gniazdka i nowej fryzurki ![]() Tysiu- będąc na 'Galeriankach' trafiłam na dokładnie taką publiczność jak Ty ![]() ![]() Virgo- jeśli już porzuciłam dietę i spędzam z Wami czas czysto towarzysko zwalnia mnie to chyba z konieczności wypełniania tabelki? ![]() Uff! Mówię Wam jak mnie wszystkie mięśnie bolą. Wczoraj coś mnie tknęło i wieczorem z wielką werwą zabrałam się do przemeblowywania pokoju. A że nie chciałam nikogo fatygować i sama te wszystkie graty przesuwałam teraz mam efekty- czuję się jak po dobrym treningu na siłowni. Żeby było śmieszniej to i tak nie jestem zadowolona z efektu ![]() ![]() ![]() Skoro o zakupach na all mowa... Czy któraś z Was kupowała może pigmenty Maca, o takie: http://allegro.pl/item786093245_pigm...e_gratisy.html ? Wczoraj z koleżanką z pracy zamówiłyśmy sobie to cudo w kolorach wielu i jesteśmy ciekawe czy było warto. Joyce, ekspertko. To było pytanie głównie z ukłonem w Twoją stronę ![]() Trzymajcie się, laski ![]() ![]()
#1385 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A więc P. chciał się sotkac i pogadac bo stwierdził, że jestem fajną dziewczyną i chciałby się ze mną zaprzyjaźnic ![]() ![]() Z jego bratem z kolei (W.) też tańczyłam troszkę...no i w niedzielę podobno o mnie rozmawiali że jestem ok, że fajnie tanczę i takie tam ![]() ![]() ![]() Więc spotkałam się wczoraj z W. bo w sumie co mi szkodzi pogadac....Poza tym kiedyś nakłanialiście mnie żeby zawierac nowe znajomości ![]() ![]() Ogólnie chłopak całkiem sympatyczny, da się z nim pogadac i pożartowac, jest otwarty....no ale na pewno nie jest w moim typie ..to chciałabym powiedziec juz na samym wstępie ![]() ![]() Co najpepsze powiedział mi, że żałuje, że nie poznał mnie wcześniej to by się zakręił koło mnie ![]() ![]() Jak same widziecie troszkę nie mogę odnaleźc się w tej sytuacji ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() Muszę się do czegoś przyznac ....robie sobie dziś wagary i nie ide na 3 wykłądy z rzędu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Malinn- ja bym mogła tak ok. 14-14.30 byc jutro w kat. a najbardziej by mi pasowało w ikei, nie wybierasz sie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wagary??? no ladnie, ale taka piatkowa uczennica chyba moze sobie na nie pozwolic od czasu do czasu ![]() fiolusku - ja tez polecam kremiki ktore napisala Ci malinn sa swietne i niedrogie ![]() wczoraj cos mi internet szwankował (wifi) i niue moglam Wam nic napisac, potem odkryłysmy z kumpelami knajpe w kat. gdzie oczywiscie jest pyyyszna pizza, ale zjadlysmy tylko margherite i to bardzo cienka ( a ja obiadu juz nie jadlam) wiec grzech ale nie taki znow duzy ![]() ![]() ![]() wieczorem obejrzelismy dextera, ta nowa seria calkiem calkiem ![]() a teraz juz pedze na sniadanie i do sklepu, dzisiaj poswiecam dzien na wystawianie rzeczy na alllegro i robienie decupazowych prezentow na swieta ![]() ![]() milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie chciało mi sie isc na zajęcia od rana, pójde dopiero na 13 na reszte zajęc ![]() Cytat:
![]() Fajny pomysł na prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-28 o 07:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Dzem dobry
![]() Limonko, uzywalam pigmentow i powiem ci, ze to male cudenka ![]() ![]() ![]() Kostko spadasz mi z nieba ta ikea ![]() ![]() ![]() ![]() Tez musze wystawic troche rzeczy na allegro, ale cos sie zebrac nie moge ![]() Zjadlam ladne sniadanko ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-10-28 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry mówię i pędzę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malinn kochana, jakbys przechodzila kolo tego skarbka to zerknij na ten olej...prosze, bo wydaje mi się ze ogladalam przy tych mleczkach kokosowych ale mozem slepa ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- plase ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-28 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
![]() ![]() ![]() ![]() do ikei dojade ode mnie z uczelni to jeden przystanek ![]() ![]()
#1392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz co do pigmentów MACa - nie ma słów, którymi mogłabym wyrazić moją miłość do nich - są wspaniałe, kolory poruszające, trzymają się spokojnie cały dzień, a na bazie Art Deco i całą noc! Jest jednak coś ważnego, co powinnyście wiedzieć - na allegro większość pigmentów to podróby. Jednak za tę aukcję, którą podałaś w linku mogę poręczyc osobiście, bo sama kupowałam u tej pani 30 pigmentów, a potem porównywałam z oryginałami - nie ma wątpliwości - aukcja jak najbardziej uczciwa. Ja dzisiaj z rana, a właściwie skoro świt (czyt. 8.21) zostałam zbudzona przez pana, który ma mi malowac łazienkę, wszystko uzgodniliśmy i powinien tu byc w przeciągu godziny. Za to ja wykupiłam z Rosmanna chyba cały asortyment do sprzątania i zabieram się dzielnie za porządki ![]() Miłego dnia, kochane. Na pewno jeszcze dzisiaj do Was zajrzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój apel był do reszty, ale jak widać przeszedł bez odezwu ![]() ![]() ![]() Podobnie, jak dziewczyny, ja również wolę drewniane meble, ale szafeczka jest całkiem gustowna. Czekam oczywiście na fotki metamorfozy Twojego królestwa ![]() Cytat:
Cytat:
Joyce, widzę, że miałaś ekspresowe pakowanko ![]() A ja się jakoś kiepsko czuję. Chyba mamy dziś jakiś niekorzystny barometr, bo cały czas ziewam i głowa mnie ćmi ![]() Lecę, co by nie rozsiewać niekorzystnych fluidów. Miłego dnia, ![]()
![]() |
#1395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-28 o 11:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To już w czwartek wyjeżdżasz? Mam nadzieję, że nie opuścisz nas na dłużej i zameldujesz, jak tylko pojawisz się w domku! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ruszy, ruszy! Najlepiej to ją kopnij, może ma jakąś chwilową zwiechę, a jutro będziesz miała juz kilogram mniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również czekam na fotencje prezentów! BRY KOCHANE ![]() Melduję, że wróciłam ze "szkoły". Okazało się, że wczoraj zwiałam z wykładu, którego nie było bo facet olał studentów i nie przyszedł ![]() ![]() W piątek mam seminarium i aż mi nerw skacze, że muszę na nie iść. Jestem załamana i przerażona tą pracą mgr. Nie napiszę tego bo z tą kobietą nie da się dogadać:/ Pytam ją o coś, a ona dalej gada swoje.... to jak mówić do słupa;/ Nie słucha, mówi o czymś innym, żyje sobie w innym świecie;/ ![]() Popijam sobie teraz czerwoną herbatę z sokiem malinowym i idę chyba poczytać "Neurotyczną osobowość naszych czasów" sasasa ![]()
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Niestety nie pokaże bo nie mam swojego aparatu
![]() Virgiono to ja chyba zaczne wpisywac do tabelki same minusy ![]() ![]() Cytat:
![]() A jego brat jest ode mnie o rok młodszy i nie chciałby miec starszej dziewczyny hehe ![]() ![]() Ogólnie nie biorę tego wszystkiego do siebie, ciesze się że poznałam nowe osoby ![]() Poszłam potem na jeden wykład i cwiczenia no ale fakt faktem 3 wykłady sobie darowałam ![]() ![]() Niuniuska ale was załatwili z ta biblioteką - to na prawdę jakiś kretynizm....a seminarium się nie przejmuj, może jednak da się jakos przemówic do tej kobiety ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś musiałam pograbic liście za domem więc troszkę sie poruszłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie tez to w weekend czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() u nas srednio ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole ostatnio nie mam na nic ochoty nawet na wizaz co jest juz zastanawiajace ![]() no i mam zebre na brzuchu ![]() ![]() ![]() ide zobacze co u was ![]() co do pigmantow MACa to mam kilka odsypek z all, na bank oryginaly bo kupowalam od wizazanki jakis czas temu i powiem ze mam mieszane uczucia ![]() ![]() ![]() buziole ![]()
#1400 |
Zakorzenienie
|
Niuniusia ale Was załatwili z tą biblioteką....
![]() Co do nieszczęsnej tabelki, dziewczyny, wypowiem się jeszcze raz bo widzę, że padają jakieś pomysły. Ja od razu mówię, że jeśli planujecie jakąś nową tabelkę to mnie nie dopisujcie, bo myślę, że skoro z tą nie wyszło to i z inną nie wypali. Nie sądzę, czy fakt czy rozliczamy się tygodniowo czy miesięcznie/ jakkolwiek ma tu większe znaczenie. Myślę, że historia znowu by się powtórzyła i jak komuś przytrafiłyby się grzeszki albo nie udało schudnąć tyle ile planował to znowu by ją zaniechał. Ja jestem zdania, że jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć b i albo te b mówimy albo dajemy sobie z tym święty spokój bo nie ma sensu dukać a wciąż na nowo (że się tak metaforycznie wyrażę). Pochwalę się, że mam nowego ucznia, a może nawet dwóch. Nie uwierzycie też, co mnie dzisiaj spotkało. Kupowałam w aptece lek, kiedy to podeszła córka farmaceuty i podarowała mi swój rysunek ![]() ![]() Zmykam na inne wątki, pa!
#1401 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilke
![]() Kosteczko bede jutro o 13.30 ![]() ![]() ![]()
#1402 |
Zadomowienie
|
witajcie dziecinki,
przeczytałam opiernicz dziewczynek na temat tabelki i ot uzupełniłam wszysko z kalendarzem w ręku ![]() u mnie nic ciekawego, dnia mi brakuje, nie mam czasu na nic, robialm caly wczorajszy i dzisiejszy dzien prezentacje......wnerwia mnie to juz niemilosiernie....wciaz tylko prezentacje!!! czy u was na uczelniach tez te matoly wciaz chca jakies prezentacje z power pincie;/ bo ta dizsiejsza mam na 80 slajdow;/.;/ wciaz nie mam czasu na nic, caly czas jest ciemno, o booooooooooooooooooooossz zzzz chyba rezygnuje z studiow, bo mnei juz wrzystko wku. ALA, ja bym jednak poprosila o Twoja diete. zrób mi zdjecie swoich notatek i przyslij mi bo naprawde jest ze mna coraz gorzej, wcale sie nie zdzieie ja kw niedziele przy wazeniu okaze sie ze wszysko wrocilo;( badz dobrym ziomkiem i poratuj mnie w potrzebie;( pozatym odebralam dzisiaj paczkę i mam Twój ten ten ![]() i przyjedz do mnie dziecko w końcu
![]() |
#1403 |
Wtajemniczenie
|
witam i przepraszam ale nie nadrobie Was
![]() pakuję sie bo jedziemy na pogrzeb ciocitż - bardzo fajna babka, przykro mi straszne. muszę ze wszystkim zdazyć bo jutro jedziemy a to az 500km wiec kawał drogi przed nami dziś byłam u gina i wszystko oki z dzidziusiem - ma 12mm i bijae serduszko ![]() pozdrawiam serdeczni i śle tysiące buziaków do poniedziałku
#1404 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A fotki po metamorfozie na pewno wrzucę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na razie będę miała okazję się wyszaleć. Wczoraj rzuciłam hasło, że w naszym biurze przydałby się remont. Mr Szef niechętnie przyznał mi rację, wspomniał, że myślał nawet o wynajęciu dekoratorki, żeby fajnie nam to wszystko ogarnęła... Oczywiście kategorycznie odmówiłam i powiedziałam, że żadna dekoratorka nam niepotrzebna, bo przecież mamy MNIE ( ![]() ![]() Cytat:
A powiedzcie jeszcze specjalistki... Jakie macie zdanie o cieniach MACa? Widziałam genialną paletkę (120 kolorów za 169 zł), ale aż mi się nie chce wierzyć,że za takie pieniążki będzie to coś wartego uwagi... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia, dziewczyny ![]()
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wybaczcie ze odpowiadam tak egoistycznie ale nie mam na nic ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fajnie, że masz nowego ucznia idziesz jak burza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mamrotko - Ty tez skarbie, cala ciaże przeszłaś wojując z garami, zakupami, zaprawami, odpocznij sobie troszke, wiekszość lezy i sie nie przemęcza to i Ty na koniec odpocznij przed decydującym starciem ![]() wczoraj po Dexie i Housie, padłam spac normalnie, po tej zmienie czasu to mogłabym spać i spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ale jeszcze tu wpadnę ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Zreszta dziewczyny tam jest wyraźnie napisane, że rozliczamy się raz na tydzien... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
kostko juz spakowany nie powiem do czego bo padniesz
![]() lece na zajecia ![]()
#1408 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wpadłam tylko na chwilkę, bo mam zapierdziel z tym sprzątaniem dalej. Już nie mogę, serio. A tu jeszcze 2 okna, cała łazienka i to po remoncie, czyli pełno jakiegoś syfu, odkurzanie, mycie podłóg, a mam czas tylko do 15, bo wtedy przyjdą te baby od nieruchomości robic zdjęcia. Na szczęście TŻ ma przyjechać i wyręczyć mnie z podłóg i zawieszania firanek. Wczoraj też mi grzecznie pomagał
![]() Oczywiście przeczytałam co u Was, ale uwierzcie, że nie mam czasu odpisać nawet. Jest szansa, że wejdę jeszcze dzisiaj jakoś po 17 i wtedy mam odpiszę ![]() Muszę tylko odpisać Limonce na jedną rzecz. Cytat:
Dlatego naprawdę nie kuś się za palety MAC typu 100 - 120 kolorów, no chyba, że ktoś dowód zakupu i że sam sobie je uzupełniał, ale wtedy taka paleta to by kilka tysięcy chyba kosztowała. Tak samo z pędzlami - na allegro aż się roi od zestawów np. 18-20 pędzlów MACa za 100-200 zł. To wszystko podróby. MAC sprzedaje pędzle pojedynczo i wtedy jeden kosztuje od 100 zł w górę. Ewentualnie wypuszcza serie limitowane, ale to zazwyczaj jest zestaw 5-6 pędzli i najczęściej są to pędzle krótsze od tych zwyczajnych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Mamrotko, uważaj na siebie i Gabrysię. Jak już wspominały dziewczyny, przez całą ciążę dawałaś czadu w kuchni, myślę, że najwyższa pora troszkę odpocząć! A brzuszkiem się nie przejmuj, podobnie jak Limonka, jestem pewna, że szybko wrócisz do formy. A co najważniejsze, będziesz miała słodką córcię przy boku!! Aniellko, cieszę się, że z mamusią i maluszkiem wszystko dobrze ![]() ![]() Limonko, no to będziesz miała pole do popisu! Mówię rzecz jasna o metamorfozie biura. Zdradzisz nam jakie masz pomysły? Chciałam Cię już wcześniej zapytać - boksujesz jeszcze? I co teraz jesz? Pytam bo ja tak przywykłam do obecnego odżywiania, że nie wyobrażam sobie powrotu do starych nawyków. I choć pozostało mi jeszcze z 10-15 kilo do zrzucenia nie wiem zupełnie jak się z diety wychodzi ![]() Kostko, rozliczenia tygodniowe dotyczyły chyba nagród itp. Ale jeśli wolicie możemy oczywiście rozliczać się tygodniowo, ew. gdzieś z boczku można wkleić tabelkę z sumą punktów. Decyzję pozostawiam Wam - ja, jak już pisałam, nie chcę tylko zaczynać wszystkiego od nowa, z wymienionych już powodów. Joyce, mam nadzieję, że mieszkanko już lśni czystością. Więc dziś jest ten wielki dzień ( a raczej noc, bo wyjeżdżacie nocą) ? Na pewno jesteś podekscytowana!! Olciu, a jak Twój skarbek? Zaglądaj do nas częściej!! Inesko, jak się miewają bracia? ![]() U mnie dziś znowu ponuro, słońce tylko na chwilę pokazało się zza chmur. TŻet dziś zaspał, i gdybym nie przebudziła się na tradycyjne siusiu, byłby już pewnie w niezłych opałach. A tak w ogóle to jestem po spacerku z bratową, Marysią i chrześniakiem. Po spacerku zaszłam jeszcze do nich na kawę. A teraz zmykam już sprawdzić zupkę i zbieram się powoli na korki. Miłego dnia!
#1410 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
![]() Jestem padnięta. Normalnie nie mogę przyzwyczaić się do nowego trybu życia i zmiany czasu. Ciągle tylko bym spała i spała... Też tak macie??? ![]() Później postaram się Wam odpisać ![]() Ogólnie miałam dziś kiszkowaty dzień. Ah, co do mojej biblioteki - podobno sprawa została nagłośniona i była już przedstawiana w lokalnej tv ![]() Buziakosy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.