![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ausliebezumduft - październik / listopad - małe zakupy
Cytat:
![]() Skoro tak piszą na stronie, to się powinni tego trzymać ![]() Cytat:
![]() I tak samo prosiłabym Ciebie o przelew kasy za całą tę flachę, a dziewczyny by się z Tobą rozliczały w kwestii odlewek / atomków / wysyłki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
no ok. Ale to trzeba by załatwić wcześniej-tzn. dziś robiłam przelew za 2 flachy Agenta i na koncie nie starczy mi kasy. Więc procedura musiałaby być taka: zbieramy listę, zbieram kasę na markiza, przelewam ją tobie, klikamy
![]() No i oczywiście mogę porozsyłać. |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A ile czasu Ci może Ci zająć zebranie kasy?
![]() Ja i tak myślałam, że będę składać zamówienie, jak mi wpłynie kasa od dziewczyn za pełne flachy bądź odlewki, natomiast próbki mogą wpłacić później, bo to będzie mniej kasy. Zresztą na razie chyba i tak nie ma całego Markiza rozebranego, nie? W każdym razie nie sądzę, żeby nam się gdzieś spieszyło, ale w ciągu dwóch tygodni chciałabym zamówić, gdyby to było możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A co do próbek, to podpytałam Magdulenkę, która robi u nich zakupy
![]() Można dobrać trzy sztuki darmowych próbek, ale tylko tych po 3 euro. Tylko muszą być w takim polu "Bemerkungen" wpisane, już po złożeniu płatnego zamówienia, bo inaczej policzą je do zapłaty. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Keiko Mecheri - Loukhoum 4 e
Chocolate Greedy 2 sztuki po 3 e Juliette...Midnight Oud 2 sztuki po 4 e Havana Vanille 4 e Miss Charming 2 sztuki po 3 e 10 ml Markiz 10 ml Cardinal, a czy byłaby szansa na to moje drugie 10 ml? ![]() ![]() Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-10-28 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tym: Juliette...Midnight Oud bo wpisałaś dwa razy po dwie próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
ojejciu, racja, raz po dwie zaraz edytnę,
Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-10-28 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalne próbki są w atomkach po ok. 2ml Cytat:
Zawsze - do każdej pełnej (niepromocyjnej) butli przysyłają 3 zamawiane próbki. Trzeba je wpisać w pustym polu Bemerkungen, po złożeniu właściwego zamówienia. Próbki te nie mogą być droższe niż 3 euro za sztukę (max. 3x3euro) Ale praktycznie da się czasem jedną za 4 euro dostać ![]() ![]() edit: No i Rywka wszystko fajnie wyjaśniła ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-10-28 o 17:07 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
gienia-nie gienia, doczytać trzeba
![]() prosty system nie jest, ale załatwić się da ![]() edit: tu dokładnie: Wenn Sie in unserem Shop eine richtige Order ausführen, d.h. einen Artikel in der Originalgrösse bestellen, erhalten Sie bis zu 3 Abfüllungen zum Einzelpreis von maximal 3 mal 3.-- Euro = 9.-- Euro Gesamtwert ohne Berechnung (begrenzt auf 3 Gratisabfüllungen pro Bestellung). Diese Gratiszugabe ist bei einer reinen Probenbestellung nicht möglich. Das Angebot der Gratisabfüllungen bei einer Bestellung gilt nicht bei reduzierten Originalprodukten. Diese Probenwünsche müssen Sie bitte im Feld „Bemerkungen“ angeben, das Ihnen beim Abschluss Ihrer Bestellung angezeigt wird. Wenn diese Gratiszugabe über das Warenkorbsystem gewählt wird, werden diese Proben berechnet. Eine Nachträgliche Erstattung ist leider nicht möglich. Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2009-10-28 o 17:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dobra, trochę zaktualizowałam pierwszy post
![]() Prośba do: Rywka, Redhaired Witch, MeryJane o podanie linków do zamawianych próbek oraz ich ceny, żebym mogła wpisać w pierwszy post ![]() Po dokładnym przeglądnięciu jeszcze HexeH zgłaszała się na Kardynała, ja jej mogę odstąpić 5 ml ze swojej strony (chyba, że któraś odstąpi? ![]() Pozostaje nam jeszcze dokończenie sprawy Markiza, bo jak na razie to tych mililitrów do rozdania jeszcze zostało sporo. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
never say no to panda
|
Gothic Daisy - czyli osoby zamawiające pełne flachony mogą 3 próbeczki for free dostać? (bo ja to bardzo chętnie
![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
czy mogę jeszcze dopisać Normę Kamali - Insence, 5 e? I to już będzie koniec. Jak szukalam wczoraj to zapisywałam w notatniku i dzisiaj za nic nie moglam sobie przypomnieć, co to było
http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=1021 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Nindżopesz
|
To ja tak:
Nasomatto Black Afgano próbka 6 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=5405 Norma Kamali Incense próbka 5 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=1021 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, i oni piszą, że czasem jakieś próbki może nie być, więc żeby lepiej napisać więcej niż mniej. Więc może napisz mi 4 jakie byś chciała, może trzy z tego przyślą. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję ogromnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Nindżopesz
|
Ja mam jeszcze prośbę żeby mnie ewentualnie ścignąć na PW o wpłatę bo czasami gubię się w tych wątkach mimo dodawania do ulubionych i coś przegapiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie czekamy z wpłatami i tak na rozbiórkę Markiza. No chyba, że się to będzie jakoś strasznie przeciągać, to będziemy myśleć, co dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Lorenzo Villoresi - Spezie Lorenzo Villoresi - Yerbamate Nez à Nez - Atelier d'Artiste Lorenzo Villoresi - Piper Nigrum CdG - Sequoia Parfums Balmain - Ambre Gris ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Mnie się wszystko zgadza
![]() ![]() ![]()
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wpisz tu zomzing
|
poczytałam i wszędzie piszą jako datę powstania 2008; czyli recenzowany jest nowy?
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- znaczy doprecyzuję: czy ta wersja z 2008 to jest new edition, czy jeszcze nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że do końca tego tygodnia popodliczam to, co już jest - czyli próbasy i te flachy, które są. A potem czekamy na Markiza - tylko trzeba by się zdecydować, ile będzie czekać na rozbiórkę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja poproszę o takie próbki:
Evody - Ambre Intense 4 EUR
http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=5775 Mazzolari - Ambra 3 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=2607 Nez à Nez - Ambre à Sade 3 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=3983 Nez à Nez - L'Hêtre Rêvé 3 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=3989 Parfumerie Generale - Private Collection - Cèdre Sandaraque 4 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=3033 Nobile 1942 - Patchouli Nobile 3 EUR http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...oducts_id=5098 Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Ja jednak wylatuję z mbo 3- tzn. nie dam rady z 5ml(inne zakupy mam-sorry, ale wczoraj na d budżetem siedziałam).W próbkach mi wychodzi 17 e. OK
![]()
#58 |
Zakorzenienie
|
zaktualizowałam listę próbek i odlewek
![]() Bardzo proszę o sprawdzenie linków, cen i wszystkiego, a następnie o potwierdzenie, że się zgadza. W ciągu weekendu będę dostępna bardzo z doskoku, ale i tak nie będziemy w weekend kupować, poza tym i tak nie ma Markiza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja tego właśnie nie wiem...Zainteresowałam się nim znacznie później; nuty mi się zgadzają ale może ktoś kto zna doprecyzowałby. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Wszystko ok. ![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Niestety po weryfikacji funduszy
![]() Chocolate Greedy 2 sztuki po 3 euro: Juliette...Midnight Oud 2 sztuki po 4 euro: Miss Charming 2 sztuki po 3 euro Norma Kamali Incense odlewka 5 euro Kardynał odlewka 20 ml 19,2 euro 44,2 EURO (około 188 zł?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.