![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Albo jak w zime ja dopiero co zamykam oczy a slysze jak ktos zeskrobuje snieg skrobaczka z szyb
![]() Ludzie juz do pracy a ja sie dopiero klade. I tak wlasnie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Mi teraz tylko ptaki śpiewają jak się kładę spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
też mnie to denerwuje, bo kiepsko mi się śpi jak słonce razi po oczach , te ptaszki mogłyby być nawet przyjemne, tak romantycznie, ale jakoś też mnie denerwują
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
nie lubię w czymś na głowie spać :P zawsze się odwracam do ściany i jakoś zasypiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Zwykle klade sie juz taka spiaca, ze przy kazdym swietle zasne.
I chocbym padala nie wiem jak zawsze czytam gazetki przed snem, juz taki nawyko-nalog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Przyczajenie
|
ja też jestem nocnym markiem
![]() ![]() ![]() ![]()
Najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego. Śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. Twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż.— Harlan Coben |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
puk puk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Wieki mnie tu nie było ... i co widze?
Cisza jak makiem zasiał. Co z Wami mareczki ![]() Czyzby wszyscy uleczyli sie ze swej bezsennosci ? Anyway, pozdrawiam niespiochów bardzo serdecznie ![]() Mam nadzieje,ze watek stanie niebawem na nogi PS. Dopatrzyłam sie tej strasznosci https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1240165060 (ze tez musiałam przegladac watek) ![]() primo: wstydz sie tak na noc robic mi Wsiowy Gupku taki apetyt secundo: dawaj przepis, smakowicie wygląda ![]()
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-29 o 01:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
biegam dla Zabawy
|
O właśnie też chciałam reanimować wątek
![]() Kto jeszcze siedzi w nocy? No już łapki na klawiatury! |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie wyleczyłam..Wprost przeciwnie jest gorzej niż dawniej bo teraz czasem i do 7 nie mogę spać
![]() HAMALIELKA to ciasto to 3bit ![]() Zaraz poszukam z jakiego przepisu robiłam...
![]() |
#2265 |
biegam dla Zabawy
|
Dawaj przepis, nocny za daleko to nie zrobie dzisiaj już, ale może jutro
![]() Właśnie u mnie też znowu gorzej. Tak w temacie wątku - nie próbowałyście coś z tym zrobić? Bo ja się ostatnio zastanwiam czy tego jednak jakoś nie leczyć - bo śpię bardzo mało 4-5h i to chyba zdrowe nie jest :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
A w sumie z tamięci napisze
![]() Skladniki: -herbatniki (ilosc zalezy od tego w jak duzej brytwance robisz) -masa karpatkowa(ja uzywam takiej gotowej w proszku bo nie chce mi sie bawic z budyniem itp ![]() -masa karmelowa(mleko skondensowane gotowac 3 godziny w garczku, lub gotowa masa krowkowa(ja zawsze masa krowkowa ![]() - bita śmietana: schlodzona smietana kremowka (duza lub mała zlezy jak duzo jej chcesz ![]() układasz w następującje koleności: -herbatniki na spod brytwanki -masa krówkowa -herbatniki - masa karpatkowa -herbatniki -śmietanka Na wierzch możesz posypać kakao albo startą czekoladą ![]() Pychaaa to jest, uwielbiam to ![]() ---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ---------- Ja w czwartki mam na 8 zajęcia i jak dotąd od środ 12 w poludnie do czwartków 3 w nocy nie śpie nic ![]() CHyba że mam chwilke czasu w dzień... To jest bez sensu bo miałam biegac od tego tygodnia rankami ale niestey nie jestem w stanie sie zwlec z łóżka! (mam zawsze na popołudniu zajęcia) Hmm a może serio jakieś tabletki zaczac brać..Ziolowe na poczatek czy cos? ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-10-29 o 02:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
biegam dla Zabawy
|
Świetna jestem, napisałam posta, coś wcisnełam na klawiaturze i się usunął
![]() Tak, tak narazie ziołowe. Chociaż w sumie bardziej by mi zależało, żeby znależć przyczynę. Chwilowo faktycznie sporo problemów mam, ale jak nie miałam też nie spałam, więc to nie to ![]() Żeby nie siedzieć bezczynnie przed kompem zrobiłam porządki w szafie- ja nie mam co ubrać ![]() Ja mam jutro na 9, więc ciut lepiej, ale z promotorem rozmawiam, więc powinnam być fit! Biegam wieczorami, czasem koło 1-2 więc z tym akurat nic nie musze zmieniać. Gupku - jak się biust zapuszcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
![]() ja to niestety troszkę uleczona, zwłaszcza jak muszę, tak jak dziś, wstać po 6ej :/ więc nie wiem czy jeszcze tu pasuję :P miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Och! Jak sie ciesze,ze mój odzew nie ostał sie bez echa
![]() Witamy wsród nocnych zombi ![]() Wsiowy gupku- rewelacja , masz buziola ![]() ![]() ![]() ![]() Co do bezsennosci. Ja cierpiałam na nia lat 7, czyli masakrycznie spory okres czasu ![]() ![]() Anyway- mam problem z glowy, raczej lubie do pozna przesiadywac przy kompie ![]()
#2270 |
biegam dla Zabawy
|
gupek - wciam Twoje ciacho, tzn. resztę grzecznie odłożę, niech się przelezy, ale kawąłek musiałam
![]() Co do psychiki - no właśnie, też bym szła w tym kierunku, chociaz przy żadnym Ex też jakoś super nie sypiałam. Tyle, że chociaż leżałam w łóżku, żeby myślał, że śpie, to jakoś bardziej wypoczywałam ![]() I niestety nic mi nie daje, że musze wstać rano - dzisiaj poszłam spać o 6, wstałam sama z siebie o 7.50, chociaż jeszcze pół h mogłam pospać. Możesz napisać co masz ziołowego? Ups, patrzę na przepis - nie dałam herbatników między masami ![]() Zimno strasznie, siedzę nad ciepłą herbatką i myślę czy jechać do rodziców. |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Copyraptor
|
Cześć, nie-śpiochy! O rany, żyjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O rany! Zyjemy ! ![]() PS. Wsiowy G - a skad Ty dostajesz mase krówkową? Nie wiedziałam, ze taka w ogole jest ![]()
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-29 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Copyraptor
|
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Aro...a-7302-big.jpg poszukaj takiej w sklepie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Ni da rydy
![]() W Irlandii ni ma ![]() Ale cos wymysle ![]() ![]()
#2275 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
O ja pitole
![]() Co to za cudenka z tej masy robisz ![]() Tez po nocach ![]() ![]()
#2277 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Kurcze cholerna talenciaro
![]() ![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() |
#2280 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Bo się zarumienię, kurdeno ![]() Cześć Ann (: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.