![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Limitowanka Hypnotic Poison, Elle YSL, Mintea, Czekoladowanilia
Nevado, poczytałam sobie w sieci i obejrzałam swatche i jednak Sweet Liaison i Apres-Ski chyba nie dla mnie
![]() Wklejam listę minerałów, jakie mam do oddania - może coś Ci wpadnie w oko ![]() EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce cień LaurEss w kolorze Ambitious - w słoiczku, nieużywany próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Elemental próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Radiant Neutral w formule Ethereal próbka primera LaurEss Jump Start Medium próbka błyszczyka Sugar Plum Silk Naturals (na patyczku) Meow Pampered Puss: 1 Sleek Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 1 Sleek Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 1 Sleek Siamese, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Sphynx, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Siamese, sample, nieużywany Meow Tigers Eye Courage Light - bronzer, sample, uzyty raz EGM Paige CM - próbka w strunie, nieużywana EGM Annabelle YG - próbka w strunie, użyta raz EGM Gayle LN - próbka w strunie, nieużywana EGM contour + highlite Peaches and Cream w słoiczkach, nieużywane, sitka fabrycznie zaklejone EGM cień Zaire w słoiczku Lumiere próbka all over color Baby Face w strunie, użyta raz Lumiere próbka Light Medium Cool VV, nieużywana Lumiere próbka Light Cool Cashmere, użyta dwa razy Lumiere próbka blushing bronzer Sahara, użyta raz pelnowymiarowy Splendid Perfecting Glow Silk Naturals z niewielkim ubytkiem
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Hypnotic Poison ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nolu, czy byłabyś zainteresowana ferre princesse 49/50 ml wzamian za 25/30 ml elle ysl z balsamem? balsam to pewnie miniaturka? ewentualnie może chcesz bambusa lancome?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisz mi proszę również jakie próbki są w słoiczkach, a jakie w woreczkach, chciałabym jedynie te pierwsze ![]() Co do podkładów - jakie kolory są jasne (ale nie trupie), neutralne beże (nie żółte, nie pomarańczowe, nie różowe) ? Co do propozycji to może paleta plus mniejsza wersja shadesticku? ![]()
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że możemy mieć podobny odcień skóry, bo ja dla siebie też szukam zawsze jak najbardziej neutralnych kolorów jasnego (ale nie przesadnie) beżu ![]() ![]() Jak widać, wkręciłam się w minerały na tyle, że pozbyłam się wszystkich klasycznych podkładów ![]() ![]() A co do Twojej propozycji to myślę, że byłoby ok... Bo pełnowymiarowy shadestick nie wchodzi w grę? ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Niestety nie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie z
Hypnotic Poison - limitowana wersja Collector's Edition wydana z okazji walentynek 2008 - piękny flakonik, tester, 40 ml z ubytkiem kilku psików Czekoladowanilia Sephory - 100 ml z ubytkiem kilku psików ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze chciałam zapytać jakie i ile tych minerałków mogłabyś mi zaproponować? Już troszkę się w tych propozycjach pogubiłam ![]() Na pewno chciałabym oba róże i coś z tych podkładów - co dla mnie możesz z tego wymodzić konkretnie? ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
witaj
![]() co byś powiedziała na gucci edp ok50ml/60 black cashmere ok45/50ml coco edp 35ml,nowa tylko kilkakrotnie testowana mam też nową OI,ale tu by wchodziła w grę tylko odlewka do 20ml a to chyba za mało ![]() ![]() za HP ![]() Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2009-10-28 o 05:11 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
eeeee, no skąd Ty masz coco? kiedy zdążyłaś szmyrgnąc, że ja nie wiem nic? no nie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście minerały również wchodzą w grę - oba róże plus zestaw próbek podkładów, który skomponowałabym Ci tak, żebyś przetestowała sobie różne firmy i formuły. W dalszym ciągu podoba mi się pielęgnacja Body Shop ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za propozycję. Z zapachów, które wymieniłaś skusiłaby mnie ewentualnie jedynie OI, ale tylko w oryginalnym flakoniku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Witaj
![]() Dziękuję za propozycję. Z zapachów, które wymieniłaś skusiłaby mnie ewentualnie jedynie OI, ale tylko w oryginalnym flakoniku ![]() ![]() mam jeszcze ok 4,5cm starej wersji OI( w butelce takiej jak zwykła Organza) nie wiem ile to jest ml, ale chyba mało bedzie za Twoją flaszke ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam i może kiedy indziej uda nam się wymienić ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
znajdzesz cos za paletka cieni Guerlain w kolorze Rose Boise??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może uda się innym razem. Dzięki za poświęcony mi czas i pozdrawiam ![]() Przetestuję sobie Pink Idol (jeśli wreszcie uda mi się dotrzeć do perfumerii ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Nolu, czy za paletkę Guerlain i czerwony lakier OPI znalazłabyś coś dla siebie w moim kramiku?
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może chomikujesz coś jeszcze poza wątkiem? ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
spin doctor
|
Może Zen Limited Edition(biało-srebrny flakon na KWC i Fragrantica pod nazwą Zen Summer) ok 46/50ml za Hypnotic Poison
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z pigmentów niestety nic mi nie podpasowało - Tan mam odsypkę, Sunpepper co prawda jest prześliczny, ale ja niestety w takich kolorach wyglądam jak ofiara przemocy domowej ![]() Mogłabym też się skusić na lakiery do paznokci, kolorowe albo nawierzchniowe (najchętniej z efektem matu ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-10-29 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Elle YSL - ok. 25/30 ml plus balsam z malutkim ubytkiem i ew. lakier opi? poza watkiem ma ode l'amour z kartonkiem.. odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
spin doctor
|
Jest prawie taka sama jak klasyk, tylko ciut świeższa, ale baza i istota samego zapachu jest taka sama
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście poczekam, aż przetestujesz paletkę Guerlain, nie ma problemu ![]() A mogłabyś króciutko napisać, czy jesteś zadowolona z tego matowego Essie?
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do Essie - jest bosski ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.