![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Pola u mnie też pisze, że po 1h górna granica to 8,5
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny.mam zdecydowanie za duzo.jutro trzeba sie klóć. trzymajcie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
Dziewczyny - tych wyników nie można porównać, bo 10,5 jest w mmol/l a 140 w mg/dl. To jest zależne od laboratorium. Wiem bo sama pracuję w takim laboratorium w szpitalu
![]() ![]() Edytowane przez Ingrid80 Czas edycji: 2009-10-29 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zatsanawiało mnie czemu tu pisza często o 140 itd. a u mnie było 5,1... heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ale sie wkurzylam dzwonilam wczoraj do szpitala po wyniki obciazenia glukoza i baba powiedziala ze sa w normie a dzisiaj zadzwonila pielegniarka i nagrala mi sie na poczte ze mam zle wyniki i jutro mam sie stawic w szpitalu no zglupiec mozna
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak patrzycie na "pierwszą miłość " to mam taką samą tunikę jak Kinga i też mam ją na sobie
![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ale ja jestem glupia
![]() ![]() ![]() ![]() a tak krotko streszczenie mojej wizyty u fizjo. poszlam na 8.45 nawet wyspana, nic nie boli, ona mnie dotyka, wygina i karze sie polozyc, powyginala jeszcze troche i ze mam wstawac, a ja do niej ze chyba utknelam na tym lozku bo wstac nie moglam. ![]() o 11 wrocilam na nastepna wizyte, kobiecina kazala mi sie polozyc na brzuchu, ulozyla poduszki i sie jazda zaczela, wyciagala mi nogi, naciskala, cos tam jeszcze macala, mowi, ze jakbym miala prawe biodro wyzej i dlatego boli po prawej stronie, ale ze nie wie co ma ze mna zrobic, bo tabletek to ![]() i tak stracilam caly dzien biegajac, jak szlam do szpitala to nic nie bolalo, wyszlam z placzem ![]() jak ja kocham ta ich bezradnosc, nikt nic nie wie co mi jest jak mi pomoc i ze jak boli to sobie wez paracetamol. ![]() ![]() dobra ide was nadrabiac, boscie natrzaskaly ze ho ho
#99 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz będą wiadomości i będą mówili o tej 14letniej dziewczynie... ----------- Na kolację będę miała frytki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Madzik jak to 1/4??? w ciąży tam nie ma 100%?
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
w PL jest 100%, w UK chca mi dac tylko panstwowe marne grosze, ktore po przeliczeniu wychodzi 1/4 aktualnej pensji. czyli generalnie nie stac mnie, zeby chorowac.
![]()
#104 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy was dzisiaj nadrobię, ale w skrócie to tak...Chwaliłam się, że będę miała usg 4D a tu dupa wyskoczyło mi ciśnienie 162/122,, a zmierzyłam je bo jakoś dziwnie mnie głowa bolała, no i akcja lekarz nie zrobił mi usg tylko szybko do apteki po jakieś leki w tym dostałam na podtrzymanie, wszystko po to, żebym do szpitala nie musiała iść. no są i plusy bo zaproponował mi mimo wszystko usg w szpitalu i nagra mi płytkę. Także strachu się najadłam co nie miara, jestem dogłębnie przebadana i to dosłownie bo miałam badanie ginekologiczne bleee, jakoś bolało mnie mocno! Może jutro uda mi się pochwalić
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zebciu chyba tam jest inaczej u nas bankowo 100%
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
czuję się jakoś szczególnie wyróżniona
![]() ![]() Cytat:
![]() a z tego co wiem to L4 w ciązy wypłacane jest 100% wynagrodzenia jak sie skończą fakty to Wam wkleję ![]() mam nieopartą potrzębę pochwalenia się ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ula i tak am być chwal się
![]() Rybcia mam nadzieję, ze już nie bedziesz musiała takich stresów przeżywać Madzik szkoda, bo byś odpoczęła w domku a tak to dupa:\ zaraz będzie na polsacie o tej 14latce co urodziła w szatni |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
A ja nic nie wiem o co chodzi o tej 14letniej dziewczynie, chyba musze na zwiady isc na onet albo gdzies.
![]() Ula ja tez chce bluzke zobaczyc, bo niewtajemniczona w seriale jestem ![]() 100% jest w Polsce, po raz pierwszy zaluje ze nie mieszkam w pl ![]() ![]() no do czego to doszlo, zebym miala opory przed wreczaniem chorobowego pracodawcy... Rybcia no szkoda wielka ze nie zobaczysz fasoliny, ale z drugiej strony dobrze ze nie wyladowalas w szpitalu.
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-10-29 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie uwierzę, ze nikt nie zauwarzył w 9 miesiącu, ze poważnie przytyła:\ bez jaj ja w LO widziałam, ze koleżanka jest w ciąży pomimo jej szerokich bluz i polarów- a nie mówiła, że w niej jest... I nawet szcupła osoba będzie miałą w 9 miesiącu brzuch!!! Dla mnie to oni nie chcieli widzieć- nauczyciele np... jak niby na w-f się przebierała czy coś? Śmieszne to jest naprawdę sama teraz wiem jak sie zmeiniłamw ciąży, złe samopoczucie senność, mdłości też ciężko ukryć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ja też jeszcze nie miałam glukozy, idę w przyszłym tygodniu żeby mieć wyniki na kolejną wizytę u ginka na 9.11
#112 | |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() ![]() o tej dziewczynie(14lat) co urodziła w szkole przed wf w szatni (sama przyjęła poród, dziecko zostawiła na korytarzu). I niby nikt nie wiedział, że była w ciąży ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
OOO juz 3 czesc....!!!
![]() ![]() Mam nadziej ze o mnie nie zapomnialyscie na watku ![]() ![]() niestety nie mialam jak sie odezwac.... Jasminka juz po chorbie niestey mame czyli mnie dopadlo....brzuszke mi twardnieje i bylam w szpitalu do pn do dzisaj.....jest jak jest moze byc...narazie nie rodze...eheh oczywiscie niecche rodzic szyjka jest oki..dostalam No-spe..i zyje.... Co dobrego w szpitalu sie dowiedzilam to to ze pod serduszkiem na 99% nosze synka ![]() ![]() ![]() ![]() TZ.wniebowziety,...ze bedzie synek.... ![]() ![]() A teraz problem z imieniem......Mam juz tyly Emilian albo Kajetan.... ![]() ale to takie MOJe typy....ciekawe co na to TZ.... buzka dziewcyzneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||||||||
Zakorzenienie
|
A była kiedyś historia jakiejś babki, która poszła do gina bo coś ją bolało i na fotelu okazało się, że ma rozwarcie i to już poród!!! Ta babka to była zdziwiona! Trąbili o tym w każdych wiadomościach!!! Jak się jej pytali czy nic nie zauważyła to ona mówiła, że nie, bo sama była przy kości a to że przytyła to myślała że normalnie od jedzenia, a że okres się jej zatrzymał to myślała, że dlatego że jest otyła...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wg tego u mnie też niby siurek a mam dziewczynkę. Bardziej wierzę usg niż takim niby przepowiedniom ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ ______________________ A ja wróciłam od koleżanki, ale ledwo - wracałam autobusem i mimo że siedziałam i nie było tłumu to myślałam, że zdechnę... Gorąco, słabo mi się robiło... Masakra... Już chyba nie będę jeździć więcej autobusami... A pamietacie jak jakiś czas temu pisałam, że będziemy mieli nowy samochód Citroena berlingo a naszego Punciaka sprzedajemy? No to Punciaka sprzedajemy w sobotę a Berlingo tego co mieliśmy kupić jednak nie będziemy mieć... A czemu? Bo gościu od którego mieliśmy kupić przez kilka dni zwodził nas za nos - codziennie mówił, że jutro, jutro, aż w końcu dzisiaj mój mąż się wkurzył i zapytał się wprost czy samochód jest u mechanika a gościu że nie. Ale mój chłop już taki wkurzony, mówi że ten samochód już mu jest potrzebny i dzisiaj musi go mieć, jadą do gościa a tam samochodu nie ma - gościu się przyznał że samochód u mechanika... Ale nie u jakiegoś takiego co by wszystkie naprawy wpisał w kartę (bo ten citroen z 2007 roku czyli generalnie nowy) i żeby była gwarancja na te części, tylko u jakiegoś gościa w garażu... Okazało się że cały silnik jest rozwalony, a ten gościu od którego mielismy kupić mówił że tylko jakaś złączka się przerwała... Odeszli z mechanikiem na bok i pytają się co jest z tym samochodem, a ten mówi że to zepsute, to, to - wylicza kupę rzeczy... Mój mąż jak się wkurzył, nie bierzemy tego samochodu... Normalnie ludzie to bezczelni są... I teraz będziemy od soboty bez samochodu... A znaleźć teraz jakiś dobry to trudno będzie...
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ano widzialam! zgrozo!! a ja sie boje porodu.. a ona sie nie bala rodzic sama w szkole..
![]() Patka- osz to jakiś przykry oszust!! ale sie ludzie trafiają serio hamstwo normalnie... !!
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2009-10-29 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no dobra... chwalę się ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Patka o tej babce otyłej to apmiętam ale w to mogę uwierzyć, bo była przy kości naprawdę może wtedy mniej czuła? Napewno nie koniecznie było widać po niej.
Nie zazdroszcze nieuczciwego sprzedawcy ale dobrze, że się wyjaśniło i nie kupiliście go. Ula piękna ta tuniczka ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-29 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętaj zasadę nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Znajdziecie fajniejszy zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() ************************* Mąż oficjalnie powiedział, że skoro takie pyszności tu na wizażu zapodajecie to mogę tu cześciej siedzieć ![]() Powiedział że zupka broklowa pychotaaaaa ![]()
![]() |
#119 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sama sprzedaje autka i jeżeli coś było popsute i u mechanika (a nie w serwisie) to moim obowiązkiem jest poinformować o tym potencjalnego nabywcę kupiec jeszcze może przed podpisaniem faktury jechać na przegląd lub do serwisu , ale z ałasnej kieszeni nie mogę sobie pozwolić na jakieś przekręty , bo przecież prowadzę firmę i do sądu nie chce być nawoływana a to był jakiś znajomy ? szukałaś z internetu czy na giełdzie? ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
a teraz to już za zimno na taką tuniczkę, no chyba że pod kurtkę zimową ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też wychodzę z założenia, że widocznie nie było nam pisane, ale po co głupi facet wodził nas za nos tyle czasu? To jest dla mnie bezczelność... Ale już na niego rzuciłam urok aby mu fiutek skisł, nigdy nie stanał a do tego aby dopadła go rwa kulszowa lub bardzo dokuczliwy ból kręgosłupa... A jeszcze jak gadali na osobności z tym mechanikiem to on powiedział, że tu najlepiej byłoby wymienić od razu silnik na nowy, bo jak następnym razem się zepsuje to już na bank trzeba będzie silnik wymieniać a to jest koszt połowy wartości samochodu... A ten facet, od którego mieliśmy kupić to chciał nakłamać, że to jakieś błache rzeczy się zepsuły... Ula śliczna ta tuniczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.