Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 19:30   #421
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
podpisuje sie cosmaaaa pod kasia i pod innymi dziewczynami Nie daj sie kochana

moj tż chciał mi zrobic niespodzianke i zabrał mnie do media markt hahahahah on kupił 2 gry a mi super wage taka elektroniczną i cała ze szkla
tylko chyba mi sie wydaje ze ta waga kłamie bo raz pokazywała mi 53 kg a po godz 54 aaaa hahahaha
moze dlatego ze waga zwazyla w ciagu paru min 5 osób ahaha wszyscy sie rzucili

kupiłam sobie kiwi soczek z aroni i bede pic pic i sie witaminizować
Matko jedyna Edzia ja tyle waze a nie jestem w ciazy!!! I mnie sie wydawalo ze jestem dosc szczupla
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 19:32   #422
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Matko jedyna Edzia ja tyle waze a nie jestem w ciazy!!! I mnie sie wydawalo ze jestem dosc szczupla
To zalezy ile ma się wzrostu ja ważę-na dzień dzisiejszy 45,2 a mam 158 cm i drobne kości, niby mało i mąż mnie wyzywa jak ograniczam jedzenie, ale dupke mam niezłą i udkatylko góra mikro

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 19:34   #423
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
To zalezy ile ma się wzrostu ja ważę-na dzień dzisiejszy 45,2 a mam 158 cm i drobne kości, niby mało i mąż mnie wyzywa jak ograniczam jedzenie, ale dupke mam niezłą i udkatylko góra mikro
Ja tez nie jestem za wysoka bo mam 162 ale za to klatka piersiowa rozmiar DD (tragedia, nie rozumiem czemu kobiety powiekszaja sobie biust bo jest to tak niewygodne i niepraktyczne ze po prostu nie da sie opisac ). W sumie kto wie czy te cycki mi nie dodaja 3 kilo
Stary 2009-10-29, 19:37   #424
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie jestem za wysoka bo mam 162 ale za to klatka piersiowa rozmiar DD (tragedia, nie rozumiem czemu kobiety powiekszaja sobie biust bo jest to tak niewygodne i niepraktyczne ze po prostu nie da sie opisac ). W sumie kto wie czy te cycki mi nie dodaja 3 kilo
Ja mam A i marzę o większym ale na szczęście przy mojej sylwetce wygląda to nieźle no i są push-up y

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-29, 19:42   #425
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam A i marzę o większym ale na szczęście przy mojej sylwetce wygląda to nieźle no i są push-up y
A push-down'ow jak nie bylo tak nie ma . Tak naprawde to po odkarmieniu dzieci planuje redukcje bo moje plecy niezle cierpia plus nie oszukujmy sie ale z wiekiem wszystko opada i to nic atrakcyjnego . Mam kolezanke ktora miala ta operacje nawet przed pierwszym porodem i jest bardzo zadowolona. Czasami sie smieje i mowie mojemu tz ze bedzie musial za to zaplacic a on na to ze jeszcze tak nisko nie upadl zeby placic kobiecie za pomniejszenie piersi . Mowi ze to by go skompromitowalo wsrod jego kolegow. Pozyjemy zobaczymy...
Stary 2009-10-29, 19:48   #426
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
A push-down'ow jak nie bylo tak nie ma . Tak naprawde to po odkarmieniu dzieci planuje redukcje bo moje plecy niezle cierpia plus nie oszukujmy sie ale z wiekiem wszystko opada i to nic atrakcyjnego . Mam kolezanke ktora miala ta operacje nawet przed pierwszym porodem i jest bardzo zadowolona. Czasami sie smieje i mowie mojemu tz ze bedzie musial za to zaplacic a on na to ze jeszcze tak nisko nie upadl zeby placic kobiecie za pomniejszenie piersi . Mowi ze to by go skompromitowalo wsrod jego kolegow. Pozyjemy zobaczymy...
Tez słyszałam, że te operacje sa zbawienne dla dużych biustów, na pewno są plusy i minusy dużych piersia kręgosłup strasznie cierpi przy takim obciążeniu, takze doskonale Cię rozumiem, że myslisz o zmniejszeniuja mam ten plus, że moje nie obwisna, bo nie ma co heheh no i w ciąży urosną to chociaż 9 mies się nimi naciesze

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-29, 19:50   #427
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Carol ale Ty masz sprzęcior odlotowy w kuchni! Normalnie aż ledwo siedze na krzesle! Ja to tylko pomarzyć mogę

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 19:52   #428
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Carol ale Ty masz sprzęcior odlotowy w kuchni! Normalnie aż ledwo siedze na krzesle! Ja to tylko pomarzyć mogę
Dziękuję kochana chodzi Ci o automat do pieczenia chlebka?

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-29, 19:54   #429
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Nie no, ja nie wytrzymałam juz tego! Nie mogę już czytać jak on Cię traktuje i pomiata Tobą! Ja rozumiem, że można mieć zły dzień, ale to co on wyprawia to już szczyt wszystkiego! Miałam się nie odzywać, ale muszę zareagować, bo nie mogę patrzeć jak ty płaczesz i wylewasz łzy! To nie jest tak, ze tylko Ty masz skakać koło niego, ale to też on powinien skakać koło Ciebie. Kiedy on jest chory ty jesteś jego pielęgniarką i skaczesz, podstawiasz pod nosek! Gdy role się odwracają i Ty jesteś chora - to ... nie masz prawa źle się czuć! Tak nie powinno być. On powinien dbać o Ciebie tak samo jak Ty o niego, a nie wynagradza Ci to sweterkiem, czy kosmetykami. Uczuć nie da się kupić i nie da się ich zastąpić kasą
Ciekawa jestem, czy kiedyś (chodzi mi o ostatnie 2 tygodnie) zrobił coś dla Ciebie - np kolację przy świecach?
Nie mam idealnego męża, bo sama też nie jestem idealna , ale wiem że mnie kocha i nie musi mi tego mówić, bo to okazuje swoimi czynami. Potrafi przygotować mi kąpiel z pianką i całą łazienkę oświetlić świecami - i nie robi tego bo ja na nim wymuszam tylko sam z siebie. Często zaskakuje mnie swoimi pomysłami, które nie zawsze mi się podobają, ale to szczegół, bo liczy się to że myślał o mnie i chciał sprawić mi przyjemność
Tak powinno być w waszym związku, my mamy większy staż i się nie nudzimy, a co będzie z wami za 5 lat? Nawet nie chcę myśleć.
Jak będziesz w kraju to przemyśl sobie wszystko na spokojnie, bo szkoda byś marnowała życie na płakanie w poduszkę! Jesteś zbyt piękna by marnować młodość.
Życzę Ci jak najlepiej, byś znalazła to co szukasz, by Twój mężczyzna zabiegał o Ciebie i kochał, był przyjacielem, kochankiem.
Co zrobil ... ? Bylam dwa razy na zakupach... Przed wyjazdem do PL i z nim w PL juz ... Takze wiesz do czego sprowadzilo sie jego dbanie o mnie ...
Kiedys tez tak bylo ze szykowal mi kapiel czy podal sniadanie do lozka ... ale od jakiegos czasu moge o tym pomarzyc.. Zepsul nam sie expres do kawy ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:28   #430
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Dziękuję kochana chodzi Ci o automat do pieczenia chlebka?
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Co zrobil ... ? Bylam dwa razy na zakupach... Przed wyjazdem do PL i z nim w PL juz ... Takze wiesz do czego sprowadzilo sie jego dbanie o mnie ...
Kiedys tez tak bylo ze szykowal mi kapiel czy podal sniadanie do lozka ... ale od jakiegos czasu moge o tym pomarzyc.. Zepsul nam sie expres do kawy ...
Kochanie Ty nie żartuj ze mnie sobie, bo kawę mozna zrobić bez ekspresu Tak mu wygodnie, po co ma się przmeczać? Jeszcze mu korona z głowy spadnie i co wtedy? Kto założy i kto godzien by założyć?

Stary 2009-10-29, 20:28   #431
agas
Raczkowanie

GG do agas

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore niestety tak jak ja stracily ciaze czy robilyscie jakies badania po pierwszym poronieniu zanim zaczelyscie kolejne starania?? Ja zrobilam sobie z internetu dluga liste ale sie zastanawiam czy wszystkie robic i czy w tak krotkim czasie uda mi sie je zrobic bede tylko 9 dni w Polsce.
Pozdrawiam i gratuluje kolejnej zafasolkowanej

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 20:28   #432
jaszczka
Zadomowienie

Ło matko, dziewczyny ale naskrobałyście!!

Cosma nie daj się!! Pokaż mu jak życie wyglądałoby bez ciebie. Jedź do Polski i niech zobaczy jak fajnie będzie bez ciebie: gotującej, sprzątającej i obiegającej wielce wielmożnego pana, no i bez przytulanek
Stary 2009-10-29, 20:33   #433
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Cytat:
O matko to ja przy Was to pączek dobrze wyrośnięty! A w ciąży nie jestem, normalnie załamka, teraz to będę miała doła .....

Stary 2009-10-29, 20:37   #434
itakasia
Zakorzenienie

witam kochane
agas

widze ze poronilysmy tego samego dnia kochanajakie zalecenia dal ci gin? ja bylam na kontrolnym usg i bylo juz ok. sprawdzilam czy hcg spadlo i tez bylo ok. ja toxo i cytomegalie robilam na poczatku ciazy. teraz zrobilam kontrolna morfologie z rozmazem i wsio ok. a ty?
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 20:39   #435
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
O matko to ja przy Was to pączek dobrze wyrośnięty! A w ciąży nie jestem, normalnie załamka, teraz to będę miała doła .....
laska żadnych dołów!!!!!!!!!!!!!Przecie z nie waga jest ważna tylko co masz w serduszku!!!!!!!!!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-29, 20:39   #436
itakasia
Zakorzenienie

cosmaa
wspolczuje hustawki emocjonalnej, oby wszystko sie wyklarowalo wkrotce
carol
a jaki masz automat, ja sie zastanawiam nad kupnem, a dzis upieklam pierwszy chlebek w piekarniku, pycha
Stary 2009-10-29, 20:47   #437
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
laska żadnych dołów!!!!!!!!!!!!!Przecie z nie waga jest ważna tylko co masz w serduszku!!!!!!!!!!!!!!!!
No cóż ja mam zrobić jak w około same szczupłe laski a ja w śród nich taki pulpet

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
cosmaa
carol
a jaki masz automat, ja sie zastanawiam nad kupnem, a dzis upieklam pierwszy chlebek w piekarniku, pycha
Witaj kochana! Masz ładne nóżki Chlebek na zakwasie?

Stary 2009-10-29, 21:00   #438
itakasia
Zakorzenienie

Pepus
dziekuje
chlebek z mieszanki i na drozdzach, ale to pierwszy, jutro jade do mamy i poprosze o wskazowki a najlepiej o pierwszy zakwas. a ty pieczesz?
Stary 2009-10-29, 21:16   #439
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
cosmaa
carol
Ja tez najpierw piekłam w piekarniku, ale mam straszne słabe ręce i nie mam siły wyrabiać ciasta więc kupiłam ten automacik, chlebki sa pycha, a ciasto drożdzowe wyrabia cudnie i jak wyrasta!!

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=48271

u nas w pl niestety ich w sklepie nie kupisz, jedynie na allegro maja tej firmy - morphy richards, jest to sprzet tzw. refurbished- powystawowy, nowy albo uzywany ale sprawny, automat jest drogi jakbys przeliczyła funty, a ja go kupilam za 200zł i dstałam 6 mies gwarancji, był nowiutki tylko miał porysowaną troszkę obudowę. Jestem z niego strasznie zadowolona!

Tutaj masz inne produkty morphy richards:

http://www.allegro.pl/search.php?str...category=67427

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
No cóż ja mam zrobić jak w około same szczupłe laski a ja w śród nich taki pulpet

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Witaj kochana! Masz ładne nóżki Chlebek na zakwasie?
Na pewno jesteś śliczna kobietką!!!! I upartą bo nie chcesz sie nam ujawnić:P ale i tak Cie uwielbiam

A ja własnie sie zmusiłam do poczytania "The times'a" musze angielski podszlifować, bo zapominam strasznie...a leń ze mnie potworny, a potem jak trzeba gadać to mam gulę w gardle i dupa ja nie wiem kobietki z wysppowiedzcie mi czy Wy tez tak miałyście, że ogarniał Was strach przed mówieniem???

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Powiem Wam, że mnie się marzy taki zestawik do kuchni:

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=43693

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=44038

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=47082

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-29 o 21:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 21:38   #440
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez najpierw piekłam w piekarniku, ale mam straszne słabe ręce i nie mam siły wyrabiać ciasta więc kupiłam ten automacik, chlebki sa pycha, a ciasto drożdzowe wyrabia cudnie i jak wyrasta!!

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=48271

u nas w pl niestety ich w sklepie nie kupisz, jedynie na allegro maja tej firmy - morphy richards, jest to sprzet tzw. refurbished- powystawowy, nowy albo uzywany ale sprawny, automat jest drogi jakbys przeliczyła funty, a ja go kupilam za 200zł i dstałam 6 mies gwarancji, był nowiutki tylko miał porysowaną troszkę obudowę. Jestem z niego strasznie zadowolona!

Tutaj masz inne produkty morphy richards:

http://www.allegro.pl/search.php?str...category=67427

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Na pewno jesteś śliczna kobietką!!!! I upartą bo nie chcesz sie nam ujawnić:P ale i tak Cie uwielbiam

A ja własnie sie zmusiłam do poczytania "The times'a" musze angielski podszlifować, bo zapominam strasznie...a leń ze mnie potworny, a potem jak trzeba gadać to mam gulę w gardle i dupa ja nie wiem kobietki z wysppowiedzcie mi czy Wy tez tak miałyście, że ogarniał Was strach przed mówieniem???

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Powiem Wam, że mnie się marzy taki zestawik do kuchni:

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=43693

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=44038

http://www.morphyrichards.co.uk/Prod...?Product=47082
Morphy richards jest super. Tez polecam te sprzety.

Tak Carol niestety jak sie nie mowi w jakims jezyku na co dzien to bardzo ciezko przelamac to tzw blokade jezykowa. Ja jak przyjechalam tutaj pierwszy raz to bylam przerazona swoimi brakami (dodam ze bylam juz po pierwszym roku anglistyki wtedy). Ale po tygodniu okazalo sie ze im wiecej sie osluchalam tym wiecej sama zaczelam mowic. Czytaj sobie bo to bardzo utrwala i uczy plynnosci ale niestety mowy nie da sie cwiczyc inaczej jak rozmawiac z kims.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Carol mam ten czajnik
Stary 2009-10-29, 21:49   #441
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Morphy richards jest super. Tez polecam te sprzety.

Tak Carol niestety jak sie nie mowi w jakims jezyku na co dzien to bardzo ciezko przelamac to tzw blokade jezykowa. Ja jak przyjechalam tutaj pierwszy raz to bylam przerazona swoimi brakami (dodam ze bylam juz po pierwszym roku anglistyki wtedy). Ale po tygodniu okazalo sie ze im wiecej sie osluchalam tym wiecej sama zaczelam mowic. Czytaj sobie bo to bardzo utrwala i uczy plynnosci ale niestety mowy nie da sie cwiczyc inaczej jak rozmawiac z kims.

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Carol mam ten czajnik
Ehh ja oglądam filmy , seriale, teraz na topie jest "Flash Forward" najpierw po angielsku a potem z napisami , staram sie właśnie czytać, ale pogadac nie mam z kim, bo mężuś zna angielski gorzej niż ja i ma problemy z wymową i się wstydzi (ale do tego się nie pzryzna :p) słucham podcastów ale jak ostatnio klient do ojca dzwonił i zaczął nawijac to ja rybkę zrobiłam pogadałam z nim, ale ciężko byłochociaż z koreańczykiem po ang się dogadałam bez problemu jak byliśmy w Uk to tez mi mówili, że super mówię, ale ja wiem, że do super to mi super daleko heheh byli mili i tyle ehhh żałuje, że jak byłam te 10 lat młodsz nie wzięłam się ostro do roboty i teraz by anglik był moim 2 językiem, ehhh no ale teraz sie zawziełam i się ucze

To masz zarąbisty czajniczek ja tez go sobie kiedys kupię, teraz mam sprawny więc szkoda go wywalać, ale jak padnie, to następny będzie morphy szkoda, że w Pl nie ma tego sprzętu, bo i gwarancja by byla 2 lata a tak muszę sprzęt refurbished kupować i nie zawsze się trafi na dobry

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-29, 21:51   #442
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Tz zle sie czuje i chyba bedzie chory. Tak delikatnie musze go namowic na przytulanko bo mam owulacje . Mam nadzieje ze sie na mnie o to nie pogniewa. Oj ci nasi panowie sie rozkladaja, pogoda zdradliwa teraz...
Stary 2009-10-29, 22:08   #443
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Tz zle sie czuje i chyba bedzie chory. Tak delikatnie musze go namowic na przytulanko bo mam owulacje . Mam nadzieje ze sie na mnie o to nie pogniewa. Oj ci nasi panowie sie rozkladaja, pogoda zdradliwa teraz...
Mój juz zdrowy, ale pada mi ze zmęczenia jak kawkazanim cos zacznie robić przewalone z nimi jest

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Zmykam spac kochane i owocnej nocki życze do jutra

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 22:16   #444
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
nio kochana mam nadzieje, ze wieczor bedzie owocny

[QUOTE=Carol77;14990492]

A ja własnie sie zmusiłam do poczytania "The times'a" musze angielski podszlifować, bo zapominam strasznie...a leń ze mnie potworny, a potem jak trzeba gadać to mam gulę w gardle i dupa ja nie wiem kobietki z wysppowiedzcie mi czy Wy tez tak miałyście, że ogarniał Was strach przed mówieniem???[COLOR="Silver"]

ja jak pojechalam pierwszy raz to buzi wcale nie twieralam ze strachu dopiero za drugim z przyszla szwagierka( irlandka) zaczelam jakos gadac a potem to juz spoczko bylo jakos sie nie przejmowalam zbytnio czy mowie poprawnie czy nie
sama musze posiedziec wiecej nad ang

troszk poczyalam z dzisiejszego dzionka
Cosma ja sie zgadzam z dziewczynami..Nie daj sie!!
mnie niestety chorbsko rozbiera dalej...lezlalam prawie dwa dni i nic ehhh tz tez nie najlepiej sie czuje....
wogole zaczynam sie martwic ze on wyjedzie na 2-3 mce do anglii spowrotem i mam dziwnie mysli ze mnie zdradzi nasze malzenstwo sie rozpadnie i wogole...jakis taki strach mnie ogarnal ehhh nie wiem czemu tak mam:|(
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:23   #445
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
wogole zaczynam sie martwic ze on wyjedzie na 2-3 mce do anglii spowrotem i mam dziwnie mysli ze mnie zdradzi nasze malzenstwo sie rozpadnie i wogole...jakis taki strach mnie ogarnal ehhh nie wiem czemu tak mam:|(
Kochana to jest jakies szalenstwo. Mi to zalatuje brakiem pewnosci siebie!!! Musisz mu ufac bo inaczej to nie ma sensu. Przeciez nie mozecie przy sobie byc 24h na dobe a on chce to zrobic dla was prawda? Ja musialam sie rozdzielic z moim tz na prawie caly rok bo wrocilam do polski na ostatni rok studiow, a ze byly to studia dzienne to musialam tam caly czas byc. Ale ze to tz czasami mi kupowal bilety zebym przyleciala na weekend i wtedy bylo cudownie. 3 miesiace na poczatku moga sie wydawac wiecznoscia ale zleci i zanim sie obejrzysz bedziecie znowu razem
Stary 2009-10-29, 22:29   #446
agas
Raczkowanie

GG do agas

Cytat:
witam kochane
agas

widze ze poronilysmy tego samego dnia kochanajakie zalecenia dal ci gin? ja bylam na kontrolnym usg i bylo juz ok. sprawdzilam czy hcg spadlo i tez bylo ok. ja toxo i cytomegalie robilam na poczatku ciazy. teraz zrobilam kontrolna morfologie z rozmazem i wsio ok. a ty?
Przykro mi. A poronilas naturalnie bo ja milalam lyzeczkowanie. Widzisz ja stracilam dzieciatko w uk a tu nic nie robia poronienie jest traktowane naturalnie po poronieniu nawet nie ma kontroli lekarza wiec ja lece do Polski 10 listopada zeby sie zbadac. Dlatego tak wypytuje sie zeby wiedziec czego sie spodziewac zeby jak najszybciej wrocic do kolejnych staran. Bylam prywatnie u polskiego ginekologa w Londynie i on stwierdzil ze wszystko wyglada ok i wraca do normy ale nie mialam zadnych badan a tu na poczatku ciazy na badania sie nie zalapalam bo mialam na nie skierowanie tydzien po moim poronieniu zatrzymanym. @ dostalam 32 po zabiegu i byla normalna. Martwie sie troche bo mialam opryszczke jak bylam w ciazy i teraz mam znowu i sie zastanawiam czy to nie byl powod i jak to wyeliminowac ahh...

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:37   #447
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana to jest jakies szalenstwo. Mi to zalatuje brakiem pewnosci siebie!!! Musisz mu ufac bo inaczej to nie ma sensu. Przeciez nie mozecie przy sobie byc 24h na dobe a on chce to zrobic dla was prawda? Ja musialam sie rozdzielic z moim tz na prawie caly rok bo wrocilam do polski na ostatni rok studiow, a ze byly to studia dzienne to musialam tam caly czas byc. Ale ze to tz czasami mi kupowal bilety zebym przyleciala na weekend i wtedy bylo cudownie. 3 miesiace na poczatku moga sie wydawac wiecznoscia ale zleci i zanim sie obejrzysz bedziecie znowu razem
dzieki Kasiu ja wiem masz racje ostatnio brakuje mi wiary w sama siebie nie wiem co sie dzieje..wydaje mi sie przy kazdej kltni ze on mnie nie kocha,ze wyjedzie gdzies i mnie zostawi....
my na poctaku tez mielismy rozlaki bo ja konczylam stduia...widywalismy co 6-7 tyg na pare dni..bylo ok...ale wtedy sie staral byl na necie co wieczor dzwonil..a teraz hm...wydaje mi sie ze owszem bedzoe ze mma co dzien rozmawial ale nie takdlugojak wtedy, a ja bede potem glwkowac czy czasem nie poszedl gdzies, z kim mieszka , ja wiem jak wyglada zycie w uk i jakie tam sa laski( same sie do lozka pchaja itp) ehhh
wiem ze robi to dla nas, ale...wolalabym zeby tutaj znalazl ta prace ktora chce z dobra kasa i wogole
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 07:07   #448
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

SAS Ty idź do lekarz kotuś, o Cie rozłoży na calego!!! I niemartw sie, mój TŻ pracował rok w Poznaniu i był gościem w domu i przetrwaliśmy to , dasz radę, musisz mu zaufać po prostu, wierzę, ż e Cie nie zostawi, gdzie by znalazł drugą tak cudowną kobietkę??? Głowka do góry, dacie radę!!!

Miłego dnia dziewczynki, ja znowu w południe jade załatwiac sprawy z wymiana auta ehh jak mi sie nic nie chce!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-30, 07:16   #449
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Kochana jak ja Cię rozumiem, ja mam taki sam rozmiar albo już nawet większe nienawidzę ich, i po ciąży też chcę je zmniejszyć, moje kochanie powiedziało że się zgadza, bo widzi jak cierpie, z kręgosłupem mam straszne problemy, czasami jak mnie ból złapie to oddychać nie mogę. A kupienie sukienki graniczy z cudem. Jak w pasie ok to się w biuście nie dopnę, a jak dobra w biuście to jak w worku wyglądam wrrr... ja to chętnie je komuś oddam.

Witajcie kochane, nareszcie piątek. Jak tam dzionek?
Linka robiłaś wreszcie test? Czekamy z niecierpliwościa
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 07:34   #450
niutek
Raczkowanie

witam szalejące już od rana ja mam kawe i musze sie wrócić raczej do wczoraj żeby wiedzieć co sie dzieje ..bo 2 dni będą przerwy i to już bedzie dla mnie
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości