|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
No a więc dzisiejszy dzień nie był az taki cięzki jak poprzedni, ale nie powiem że mój synek był aniołkiem, dużo się wygłupialismy żeby nie chciał na rączkach kwitnąc, on kocha byc golutki, a jak juz jest w lazience i go położe na pralkę to juz zupełnie szaleje ze szczęścia bo wie że będzie kąpiel. Jutro już piatek, a w sobote przyjedzie Tż więc troszku ulży te 2 dzionki. Była tez u mnie od 17 moja bardzo dobra koleżanka która dzisiaj przyleciała z Irlandii na 5 dni i pierwsze co to wpadła do mnie a nie do swojego rodzinnego domu
![]() ![]() ![]() anulka anulka - w realu tez jest fajna promocja tyle że bez zabawki ![]() ![]() cinusiowa - bardzo dzielna Ninula no po kims to ma ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag - jak nie jak wyszedł mi ten link ![]() ![]() ![]() Carolajna - pewnię koleżania zwędziła drogiego slimaczka hehe i da córci na mikołaja ![]() ![]() gosikk_s - mi się link otwiera ale ok, sa pampersiaki 2-pack za 85zł. więc oplaca się. Tylko nie daja slimaków ![]() Aguska - noooo to gratulacje i powodzenia u przyuczaniu Filipka do samodzielnego zasypiania. A widzisz jakie miłe zaskoczenie w sprawie z teściową ![]() Seona - witajjjj, ale nas zaniedbałaś noooo ![]() ![]() ![]() pakusia - ![]() ![]() kuroikaze - z praca wyszło tak że takich niedoświadczonych przyjmuja w styczniu, nawet i lepiej że Tż chwile z nami pobędzie jak wróci za te 2-3 tygodnie. A ze szkoła ponoc ma sie juz jutro wyjaśnic ostatecznie więc luzik, czekam ![]() ania - a jak nie po wypoczynkowym to kiedy? zaraz po macierzyńskim? Kurcze ja się staram o wychowawczy. I masz zaglądac i pisac co u waz, to rozkaz ![]() ![]() ![]() poiglocik - ja częśc ciuszków wydała, ale do zwrotu ale niektóre te takaie najładniejsze zachowałam ![]() Małgosia - no to gratulacje, nasze kciuki chyba zadziałały ![]() ![]() Wklejam raz jeszcze linka którego żadna nie potrafiła otwirzyc poza mna ![]() D O B R A N O C |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zadomowienie
|
Nie martw sie, jutro juz mnie nie bedzie, wracam do nauki
![]() Cytat:
![]() 2 psy, 2 koty, swiniaka morskiego i jakies 50 sztuk golebi rasowych ![]() Ta mala sunia w latki ma dopiero 5 miesiecy wiec na razie jest malutka ![]() Cytat:
![]() ![]() Moze Tobie przypadloby 120 dni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skad ja znam takie oczy ![]() ![]() patrzcie co znalazlam http://www.allegro.pl/item789324813_...a_wysylka.html
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też to miałam, rety ale frajda była - wszystkie dzieciaki z bloku schodziły się do mnie żeby oglądać. Byłam wtedy gość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pracodawca w tym przypadku nie placi 30dni <-- sprawdzona informacja. A jakie kary sa nakladane za niewykonanie rozkazu? ![]() ![]() Wy tak kazde dziecko komplementujecie, juz Wam nie wierze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to byla zabawka ![]() kurcze gdzie takie cos znalesc??? chetnie bym kupila malemu bo to super sprawa ![]() a ta ksiazke co z linka jest chyba kupie Amelce ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- dobra ja lece.... chociaz pewnie nie usne teraz ![]() ![]()
![]() |
#4539 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaczki dla tzta ![]() ![]() Cytat:
![]() a moze Ci niespodzianke szykuje i specjalnie zmienia temat zebys tak nie drazyla ![]() nie dziw sie kochana, jak ciagle slucha Ciebie jak spiewasz to sie wkoncu nauczyl ![]() a tak powaznie to otwiera dzioba i takim cienkim glosikiem spiewa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no dla Ciebie ten zasilek bylby super sprawa, a jesli nalezy sie 60 dni na jedno dziecko to moze na dwojke dwa razy tyle? ![]() swietnie rymujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co Igorek dostal wprezencie? a tzta Ty zatrudnij najlepiej bedziesz mu placic ale w "fabryczce" naturalnie ![]() ![]() a tak powaznie kurcze sypia sie Wam te oferty pracy, niech tz szybciutko konczy tamta robote i przyjezdza tu szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ania slicznie Ci w czerwonym szaliczku ![]() ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Estiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anulka pakusia widze ze wam odbija kobietki na noc! ![]() zalozylyscie jakies kolko poetyckie? ![]() czy mnie chcecie czy nie wbiiiiiiiiiiiiiiiijam sie... na chama ![]() ![]() anulka dobry pomysll! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() marika kochana ja zrobie tak samo.. te ladne zachowam a reszte sprzedam... jezeli bede musiala.. a nie chce bardzo ![]() Karolinko Mell na priv moge wam pokazac powaznie wstydze sie ![]() ![]() ![]()
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Agusia nie no Fiiiiilip jest najlepszy..
![]() rosnie nam maly talent. ![]() ![]()
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej ![]() ja nie mam juz... dalam kuzynce a ta zepsula czy cos... w kazdym razie z pomoca ciniusiowej znalazlam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- cos sie nie moge wybrac do spania ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
tez mialam taki jak bylam mala
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- ja mamm taka ochote na cos slodkiego ze szok tz obiecal mi ze po pracy przyniesie mi ciastka eklerki(caly dzien o nich mysle) a ja na niego czekam i juz poprostu nie moge.. Jesc!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- juz zajadam... ![]() lece wcinac .. kapac i spac dobranoc slicznoty ![]() ![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
Klauduś
![]() ![]() Nie no na poważnie...głos masz świetny rób coś dalej w tym kierunku ![]() bozia Ci dużo dała kochana ![]() ![]() dobranoc ![]()
#4546 | |
Wtajemniczenie
|
Cinusiowa =- mój też usypia w zaciemnionym pokoju...
![]() Rumiankowa - te baby z biur, ale pracujące na państwowych posadkach to normalnie masakra jakaś.... Pakusia - ja nie miałam takiego projektora... ![]() Cytat:
![]() Teraz mam 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bylam sie kapac i przegapiłam... ![]()
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Tż w pracy na nocce więc ja wypożyczyłam sobie film "Kochaj i tańcz" - mam nadzieję, że jest chociaż troszkę fajny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Synek dzisiaj też był cały dzień grzeczny, po południu dziadek go wziął na spacerek do parku ==> babcia go wygoniła ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag ja daję małemu ryż do zupki Aljaka cieszę się z dobrych wieści odnośnie słuchu ![]() Ciniusiowa oby z serduszkiem Ninki było ok ![]() Seona gratuluję ząbka ![]() Agusia to fajnie, że teściowa daje radę opiekować się Filipkiem ![]() Poiglot ja sobie zostawiłam na pamiątkę kilka ciuszków: wełniany komplecik, w którym odbieraliśmy małego ze szpitala, kaftanik i śpioszki Małgosia gratuluję pracy ![]() Dobra lecę rozwiesić pranie i spać, bo jutro znowu mam na rano do pracy. Dobranoc ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
Malutka biedny Dawidek. Moja Ninula codziennie ma taki czas w ciągu dnia, że męczą ją dziąsełka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Bry ...
Zab mnie rozbolal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tez mialam taki projektor... Cudne wiersze tu powstaja, macierzynstwo sprzyja talentom ![]() Ide spac - jesli szanowny zab pozwoli ![]() ![]() ![]() Dobranoc !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wy jeszcze śpicie?? ![]() nasa noc:19 śpimy przed snem kaszka 22.30 cyc 00.30 cyc 1.30 butla 2.30 cyc( tu chyba o picie chodziło ![]() 6.00 dzień dobry ![]() 7.00 śpimy ![]() i nic mi się nie chce ![]()
#4554 |
Wtajemniczenie
|
Nie śpicie, nie śpicie
![]() ![]() u nas noc ładna, 12h snu z jedną przerwą na120ml oszukanego mleka ![]() głowa mnie boli, a dziś pakowanie i podróż nas czeka ![]() Sto lat dla dzisiejszych jubilatów ![]() (ja chyba nie znam Inez) Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-30 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
tu ninka: .i, śźążóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóo oożżżżżżżżżżżżżżżżżż
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę że zortografią Ninulka nie ma problemów ![]()
![]() |
#4557 | ||
Zakorzenienie
|
STO LATEK DLA INEZ I KUBUSIA
![]() ![]() ![]() ![]() u nas nocka spoko... pobudka o 3 na butle i o 5:30 na przytulenie sie z mamusia ![]() wstalam i sobie uswiadomilam ze wieczorem pranie robilam bo chcialam rozwiesic na noc zeby mi przeschlo ... i zapomnialam ![]() ![]() Cytat:
![]() wspolczuje ![]() ![]() Cytat:
masz u mnie przechlapane... nie wiem czy wiesz ![]() ![]() a zab cie boli bo vooduu odprawialam na tobie ![]()
![]() |
#4558 |
Wtajemniczenie
|
pakusiu jak Ty taka to lepiej z Tobą nie zadzierać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
no pewnie ![]() jak chcesz ujsc z zyciem to lepiej nie zadzierac ![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
gdzieś tu biją???
![]() ![]() iwciag a gdzie się wybierasz??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.