|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
ja wciagnelam jablko i pomaranczke ale ciagnie mnie do chipsow, tylko ze do sklepu daleko..... ciemno....zimno....nie ma komu isc
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je Jak chcesz to zapraszam
|
|
|
#153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
seroweeeeee, loooomatko, teraz to chyba jednak juz musze wyjsc z domu i kupic, bo ja kocham wszystko co serowe
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie jem grzanki.Z serem.Od początku ciąży mogłabym na okrągło wcinać grzanki z serem czy dżemem truskawkowym
.Z herbatki zielonej zrezygnowłam,na rzecz z cytryną.To też piję od 6 miesięcy i mi się nie nudzi
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety tez jestem fanką sera żółtego i w zasadzie mogłabym jeśc tylko chleb z serem
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
ja niedawno bylam nie w sosie w pracy i kolega polecial do sklepu i wrocil z .............. serkiem topionym dla mnie, na poprawe humoru
![]()
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
W pracy miałam urwanie głowy, ale nie sądziłam, ze po powrocie do domu będę miała aż 5 stron do nadrobienia. O mały włos, a musiałabym zostać w pracy trochę dłużej i zrobić coś bardzo pilnego, ale koleżanka, która już była ubrana do wyjścia zlitowała się nade mną i powiedziała, że ona zostanie, bo jak to by wyglądało żeby kobieta w ciąży została po godzinach w pracy.
wszystkie brzuszki śliczneAgape - to w sumie nie jest u Ciebie tak źle, tylko się nie przemęczaj i odpoczywaj w domku madzikUK - szkoda, że tak wyszło z tymi lekarzami, normalnie ![]() rybcia2309 Kampoolka - coś bidulko masz pecha, najpierw córcia a teraz Ty, no ale najważniejsze, że synuś zdrowy - gratulacje Patka - z tym samochodem to w sumie mieliście szczęście w nieszczęściu, bo gorzej by było gdybyście go kupili ula - ja z seriali to tylko Naznaczony i Londyńczycy, ale tuniczka ładna ![]() aldii - witamy w Polsce i czekamy na relację jutro pantee - wolny dzień nie przysługuje, ale zgodnie z kodeksem pracy pracodawca jest zwolnić z pracy kobietę w ciąży na czas wykonania badania, jeśli nie jest możliwe wykonanie badania w innych godzinach. A przecież glukozę wykonuje się na czczo czyli rano i nie ma innej możliwości, więc czy to się szefowej podoba czy nie jest zobowiązana umożliwić ci wykonanie tego badania (bez żadnego odrabiania czasu nieobecności). U mnie akurat nie było problemu, nawet jak powtarzałam badanie tydzień po tygodniu (jednego dnia byłam w pracy o 11, a w następnym tygodni pół godziny wcześniej) brzoskwinia - to dobrze, że szyjka bez zmian, a te baby to
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bratowa mojej dobrej koleżanki dowiedziała się, że jest w ciąży w 6 miesiącu. A wcześniej urodziła już 2 dzieci. Myślała, że te bulgotania w brzuchu to od aktimelków, bo piła. Brak @ - od jakiegoś 4 miesiąca - interpretowała przemęczeniem egzaminami, potem wyjazdem w góry. No, a co do czego okazało się, że będzi miała dziecko W styczniu ten chłopiec będzie miał 2 lata. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z tym, że tak późno dowiedziała się o ciąży, ale to dziecko wygląda jak upośledzone - mimo, że wszystko jest w normie. Jego twarz jest tak dziwna, że nie mogę na niego patrzeć, bo to jakbym jakiegoś małego stworka oglądała - uszy, jak elfy. No, nie umiem Wam wszystkiego wypisać, ale wygląda nieładnie...A tak wogóle, to szczęka mi opadła - w łączam koputer, a tu co.... Kolejna część. Wykończcycie mnie takim tempem ![]() Byłam dzisiaj u lekarza. Serce Glutka ok. Waga 480 g Nie wiem nadal czy to on, czy ona... Wogóle dzisiaj jakiś niemiły był ten l;ekarz, ale po jego twarzy wywnioskowałam, że jest na maxa wypruty z sił, więc mu wybaczam, bo każdemu może się zdarzyć, zwłaszcza, że ja weszłam do niego o 20:30, więc po całym dniu miał prawo.No to tyle. Nie wiem czy Was nadrobię, bo jestem - jak ten lekarz - jak flak, nic nie ma we mnie życia. Aaa, w przyszły czwartek przychodzi do nas wkońcu hydraulik No, a poza tym kupujemy zmywarkę ![]() Przyszły mi dzisiaj kosmetyki, od jednego gościa z allegro. W sumie jestem zadowolona. Prócz jednego incydentu, bo zamówiłam proszek do prania, okazało się, że ma uszkodzone opakowanie i wszystko było w tym proszku. I tak muszę to poprać - np pieluchy tetrowe, butelki wysterylizować, no a reszta ok. Jutro powinien przyjechać kurier z rzeczami od drugiego kolesia. Ciekawe, czy będzie wszystko ok. Do tego od dzisiejszej przesyłki napisałam e-maila, ciekawe co mi odpisze. No dobra, bo się za dużo rozpisałam
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
spieszę się pochwalić, ze zostałam testerką Brauna
![]() w sumie zawsze wypełniam te ankiety na wizażu ale jak dotąd nie udało mi się zakwalifikowac ![]() a tu prosze mailik przyszedł
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra kochane.Idę poskakać na piłce trochę w celu odciążenia kręgosłupa i do wyrka zmykam,bo spać mi się zachciało
![]() Do juterka
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
kocurazab
dla Glutka![]() A zmywareczka fajna rzecz, u mnie akurat tż jest mistrzem upychania do niej rzeczy Kancia - oby szybko przyszła
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Kocurazab super, ze Glutek sie miewa wysmienicie
![]() ![]() Kancia no gratulejszyn ty szczesciaro, daj znac jak tam lokoweczka, Sensuel nie spadnij z pilki ja tez pomykam do wyrka, wlasnie ogladam program o dziewczynie, ktora kiedys byla modelka, sliczna dziewuszka i zazdrosny eks naslal kogos, zeby ja kwasem oblal. wylal jej na twarz, no masakra jakas
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Sugar piękny brzusio
![]() ale szalejecie:P kobiety a ja tlyko film sobie włączyłam i już tyle nadrabiania... Kurde położyłabym się ale spałam długo popołudniu i teraz nie padam jeszcze
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
tak tu piszecie o tych smakołykach ze tez poleciałam na pomarancze,ostatnio cos mam na nie smaka,jak sie zrobi zimno to sie przezuce na mandaryny bo one mi sie z zima kojarza
byłam dzis w lidlu i biedronie i w sumie nic nie kupiłam,były fajne reczniki w lidlu z kapturkiem ale w koncu zrezygnowalam bo jednak wolę chyba kolorino,i chciałam juz przytulanke i misia kupic małej ale tz stwierdził ze juzzz !!!tak szybko?i nie kupiłam.i kozaczków tez nie kupiłam bo nic nie bylo ciekawego,owszem jest duzo fajnych na wysokim w ccc za ok 300zł ale nie na mnie teraz,za rok sobie kupie(jak nie bede w ciąży....oczywiście....:c onfused![]() no to i ja lece do łózka,ale i tak zasne po pólnocy bo tz pózno chodzi spac |
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam je ![]() Cytat:
a do tego akurat się nie zapisałam ale super masz
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Doszedł dzisiaj materacyk do łóżeczka, niby super, ale wolałabym, żeby sprzedawca jednak wysłał maila, że jest oddany do kuriera, a nie robił mi niespodzianki...
Poza tym zamówiliśmy dzisiaj wózek, a już popołudniu facet dzwonił, że jutro będzie... Jak damy radę po ginie, to pojedziemy odebrać skoro mamy już auto na chodzi, bo do mojego złoma to by się nie zmieścił... W ogóle to mi jakoś ciężko dzisiaj i robię siusiu jak szalona... Musiałam od mamy zabrać buty zimowe o numer większe, bo nie chcę sobie zniszczyć tj. rozciągnąć moich, szczególnie, że są dość nowe i były drogie bo z ecco... Patka z tym samochodem to w sumie mieliście szczęście, my z TŻem wróciliśmy wieczorem od rodziców, bo w garażu mechanik robił nam autko, które ma jakiś feler, ale chyba w końcu po 10 razach wykryli o co chodzi... aldii witamy w Polsce ![]() Kampoolka niebieskie gratulacje ![]() ula 87 ładna tuniczka i mamusia ![]() SugarbabyLove ładny brzusio i leżaczek ![]() pantee możesz iść na badanie w godzinach pracy pod warunkiem, że nie można go kiedy indziej zrobić, a glukoza spełnia te warunki... kocurazab Super, że z Glutkiem wszystko dobrze zmywarka dobra rzecz, u nas TŻ wkłada wszystko do niej, najważniejsze to robić to na bieżąco, bo jak się uzbiera to się potem nie chce...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2009-10-30 o 00:21 |
|
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za chwile jadę na badania , mam nadzieję że wynik będzie dobry ![]() ale jestem głodna , aż mnie ssie w żołądku a tu nic nie mogę zjeść miłego dnia wam zyczę
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Wtam z Rana dziewczyny! jak samopoczucia i smaki?
hehe
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie to tak... Bo generalnie ten mechanik już ostatecznie miał wieczorem oddać temu gościowi samochód a ten od którego mieliśmy kupić mówił właśnie, że wieczorem nam gdzie będziemy chcieli przywiezie ten samochód... Dobrze, że wcześniej zareagował mąż z kolegą bo byśmy się wpakowali niesamowicie...
Cytat:
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam smak - na kawę zbożową z mlekiem
(takie wspomnienie szpitalnego śniadanka)
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
O rany nie macie litości...kiedy ja Was nadrobię...zaraz jem sniadanie ...kawka i musze pędzić na miasto.........
Jak woce i będzie część IV to ![]() Dobra ide po kawkę...Wam też zrobię ![]() Przeczytałam że Kancia to farciara i będzie testerką ![]() przeczytałam że czekasz na lodóweczkę i tak sięzastanawiam jakto hihihi potem zobaczyłam że nie lodóweczke a lokóweczkę ![]() ******************* No to po śniadanku...a teraz obiecana kawa Czekam na babcię...by zostala z Kubusiem może uda mi się troszkę poczytać co naskrobałyscie wczoraj ![]() buziaki Edit: Sugar cudny brzuszek Majkela no te gratisy do monitora to fiu fiu...ehhhhh zal że nie licytowalam kocurazab Super, że z maluszkiem wszystko dobrze ![]() Cytat:
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-10-30 o 09:34 |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
kawusia? ja sobie właśnie zrobiłam rozpuszczalną z cukrem i mlekiem mmm
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
jestem zła , nie zrobiłam badań bo była awaria prądu i labolatorium dzis nie czynne
zjadłam śniadanko , ale mam teraz ciężko na żołądku byłam w biedronce , oglądałam bodziaki dla Małej , ale nie kupiłam bo jakoś nie podobały mi sie ![]() kupiłam krem mleczno-orzechowy (coś ala nutella) mniam ale pycha
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#177 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- oj niedobre jesteście. Takiego mi smaka narobiłyście na wszystkie te przekąski.Cały czas głodna chodze, a ja już nie chce. Wczoraj przekroczyłam 10kg i muszę się chyba troche ograniczyć. Już czuje że ciężko mi się robi jak mam np wstać rano, a to dopiero połowa No i plecki dają znać o sobie....... Byle do lutego ------------------------------ ooo..... śnieżek za oknem sypie .....
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też tak było ostatnio akurat jak robiłam glukoze że system nie działał, naszczęście miałam wydruk od lekarza jakie badania mam zrobić i pielęgniarki na tej podstawie mi pobrały probki do badania...powiedziały że jak system ruszy to bedzie wszystko potem w systemie ![]() Ale Cię rozumiem... Cytat:
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuski
Ja tez juz wisze na kawie i na misce owocow (taki moj strandard z rana )Azzis mi z tego kalendarza wyszlo, ze chlopiec. jak wzielam zaplodnienie w maju i w kwietniu to obydwa przypadki- chlopiec. a przeciez mam dziewczynke, ![]() ciekawa jestem ile z nas sie zaskoczy przy porodzie, bo na 100% bedzie taki przypadek! Patka, ja nienawidze kupowac samochodow. ostatni jak kupowalam, to spac nie moglam po nocach i nogi mi sie trzesly jak jechalam go odebrac. zawsze sie boje, ze cos nie tak bedzie. i jak niespodoba mi sie najmniejszy szczegol, albo mam przeczucie, zeby nie brac, to uciekam gdzie pieprz rosnie i nie biore. intuicja- dobra rzecz. takze ciesz sie, ze tak wyszlo, bo byscie mieli same problemy potem, albo co gorsza, samochod rozklekotany. Kancia, ale bedziesz miala loki ![]() Ula trzymaj sie, mam nadzieje ze nie zassie za bardzo. mnie od razu jak zaczyna ssac, to niedobrze mi sie robi. dasz rade, a potem na pyszne sniadanko wracaj edit: omasz ci los, no ale przynajmniej sniadanie mozesz juz zjesc
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tesco mam 30km i mi sie nie chce jechać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

uwielbiam je
.

wszystkie brzuszki śliczne

dla Glutka

!!!tak szybko?i nie kupiłam.i kozaczków tez nie kupiłam bo nic nie bylo ciekawego,owszem jest duzo fajnych na wysokim w ccc za ok 300zł ale nie na mnie teraz,za rok sobie kupie(jak nie bede w ciąży....oczywiście....:c onfused
i muszę się chyba troche ograniczyć. Już czuje że ciężko mi się robi jak mam np wstać rano, a to dopiero połowa