|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
za to róż to mój kolor mimo, że nie jest moim ulubionym ale w jasnoróżowym delikatnym makeupie wyglądam bosko-skromnośćwłaśnie zjadłam śniadanie i już mi trochę lepiej, ale teraz mnie głowa boli muszę czekać na mamę bo idziemy po jakieś tam kosmetyki i po stanik dla mnie mnie wczoraj rozochociłyście mnie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:20 |
|
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cześć Dziewczynki
Tak czytam te wczorajsze posty i zaczełam sie zastanawiać jaki mi bedzie bukiecik pasował do mojej sukni bo chcialabym taki hiszpański kok i wpiełabym w tego koczka kwiatka ale musiałabym dobrac kolor do np makijazu butow itp MAcie jakiś pomysł?? cos takiego moze http://forum.we-dwoje.pl/files/825641_168.jpg chcialabym zeby bylo elegancko bo jakos nie widze sie w koszku z loczkow to mi sie strasznie podoba ale pewnie po godzinie wygladalo by tak http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_3.jpg http://img98.imageshack.us/i/5118407tr6.jpg/ Kasia masz swoje zdjecie w carrerze chcialabym zobaczyc jak wyglada nie na modelce bo sama chcialabym ja przymierzyca no i dodam jedne czerwone usta od siebie http://bi.gazeta.pl/im/4/2713/z2713424X.jpg Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-30 o 09:29 |
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Chyba kaca mam dzisiaj. Głowa mnie strasznie boli:P A wypiłam tylko 3 kieliszki winka . Ale super było pogadałyśmy sobie i po sesji idę z dziewczynami suknie oglądać![]() Ja tez ide dzisiaj na zakupy. Tata wsparł mnie finansowo z własnej nieprzymuszonej woli Chociaz jakos mnie nie cieszą te zakupy, bo dzisiaj pełno ludzi będzie na mieście. Grrr a ja nie lubię tłumów.
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 2617649
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 09:34 |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez o tym mysle i mam troche fryzurek
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
wogole to zobaczcie jak ona pieknie wyglada !!!!!
|
|
|
|
#4327 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze masz drzwi, ni epotrafisz ukryć ej radości, która od Ciebie bije z tego powodu
ten akurat ładnie wygląda Sa jeszcze takie dlużesz niż ten, ktory wkleiłaś, takie do pupy, po prostu kawałek półokrągłego materiału wiszący na PM, bardzo nieładnie wygląda. Tutaj n apierwszym zdjęciu taki jest http://www.allegro.pl/item800303983_...orna_r_36.html akurat jakos przyzwoicie wyszdł, ale ogólnie wygladaja beznadziejnie w takiej długości. Swoja droga lska jakieś nawiedzona, bo ma na tych zdjęciach az trzy rodzaje welonów![]() Cytat:
Tak samo jak seks nad ranem, ja mam tak, że się budzę ok. 4 i zaczepiam tż JA jakoś podświadomie mam tak, ze nie jestem w stanie lezec kolo niego i nic nie podziałać, nawet filmu spokojnie obejrzeć nei możemy![]() Cytat:
Wyobrażam sobie taki gęsty krem z pomidorów bardziej, z bazylią, cebulką, cos jaj sos bolognese (mam gdzies nawet przepis na taki krem i jest bardzo podobny do mojego sposobu przyrządzani sosu bolognese wlaśnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
JAk masz jasne włosy to u Ciebie moze to byc strata kasy. Ja może zdążę zrobic bikini jeszcze przed ślubem![]() Co do Mexico to na prawe nie wiedzialam (tzn. chodzi mi o to konkretne słowo, bo ogolnie wiedziałam, ze oni mają to H), pewnie dlatego, że u nas zawsze sie mówi meksiko, mekskikana, Taco MeKSikano a nie mehicano. Cytat:
nie mam ciemnej karnacvji tylko taka oliwkowa i dlatego się zastanawiam nad takim stylem, bo nie będzie wulgarnie to wygladało a jak Ty masz ciemna karnacje do tego to moze to być przerysowane, jesli sama z siebie tak wyglądasz, dlatego ta czerown szminka moze niepasować, ja tez nie wiem co mi powie babeczka od make upu, bo ona se zna i tez może powiedzieć, że będe wygladac jak idiot![]() Śnil mi sie jakis poprawczak z przyszłości
|
|
#4328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o 1 i 3 mi sie podoba tylko jaki kolor kwiatka moze faktycznie czerwien i czerwony bukiet ale czy do ecru pasuje? |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja je tak uwielbiam, że do każdego bym je dała
|
|
#4330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))No faktycznie strasznie swiecilo a powiedz gdzie ten salone we Wrocku? |
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem skazana na męczarnie co kilka dni Szyszynka ja mam ciemny blon włosy za to na focie mam rude
|
|
#4332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do wlosow to jeszcze sie nie zdecydwalam, bo mam opcje dlugi welon+zwykly koczek, lub wlosy na bok+kwiatek. |
|
|
|
|
#4333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chociaz http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...s/WFB46-11.jpg |
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zakochana w kantadeskach
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A stroczyki w ogóle wg mnie nie pasuja do hiszpańskiego stylu.no to tak własnie wyglada moja pierwsza wersja wygladu - gładko zaczesane włosy w kucyk I tak własnie będe miała podpięty welon. Swoja drogą bardzo ładna ta dziewczyna
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))) a sluchajcie dziewczyny bo tez myslalam o koku na boku cos jak to |
|
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaz ostatnio podobają mi się słoneczniki-we wrzesniu na pewno będę, no ale we włosy nie da się wpiąć . a ja koniecznie chcę mieć kwiatka we włosach. Ale jeszcze znalazłam bukiet słonecznikowo-storczykowy i wtedy bym mogła mieć storczyka we włosach ![]() A mój wuja sieje słoneczniki na polu i widział już 2 razy jak młodzi robia sobie zdjęcia w tych słonecznikach. Na pewno ładnę są. Mam nadzieję, że w przyszłym roku tez będzie miał to można by pare fotek zrobić w słonecznikach
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to już większość ma chyba suknie zamówione/kupione
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tylko upatrzona i jestem pewna w 99% ze to ta no bo zawsze zostawiam margines na cos innego
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakochasz się w niej skoro podobaja Ci się falbanki
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wlasnie najlepiej, żeby ktos doradził, bo nam sie może podobac cos na modelce czy innych kobietach a same możemy wygladac jak przedałny ![]() Ja mam taki kolor skóry jak ta PM w welonie, która wkleila Szyszynka. I poki co w rankingu wugrywa u mnie taki look jak ma ta PM
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja bym nie mogła się cześciej maszynka depilować, bo mam delikatną skórę. Nogi i paszki to spoko codziennie sobie depiluję, ale bikini
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze nie zaczęłam szukać, w ogóle o sukni nie myśle
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy nie wyjdzie za wielka kulka z boku głowy a to śmiesznie wyglada Dlatego ja się nie nastawiam na koka, bo mam dlugie włosy i jest ich dużo i mógłby wyjśc wielki kokon z nich i wygladalabym jak by mi jakies zwierzątka na raieniu albo karku siedziałoCytat:
![]() no chyba, ja już się pogubiłam
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam w sumie tez podobna skore, moze troche ciemniejsza. No i ciemniejsze wlosy. |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez już nie szukam bo ja jestem zmienna jak jakiś dałniak i co chwile mi się coś innego podoba i jak juz zamówię to nie wejdę na ani jedna stronę bo jeszcze mi się coś spodoba
|
#4349 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

za to róż to mój kolor mimo, że nie jest moim ulubionym
ale w jasnoróżowym delikatnym makeupie wyglądam bosko-skromność
muszę czekać na mamę bo idziemy po jakieś tam kosmetyki i po stanik dla mnie 

. Ale super było pogadałyśmy sobie i po sesji idę z dziewczynami suknie oglądać

Dlatego ja się nie nastawiam na koka, bo mam dlugie włosy i jest ich dużo i mógłby wyjśc wielki kokon z nich i wygladalabym jak by mi jakies zwierzątka na raieniu albo karku siedziało