Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 22:28   #2161
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

dostałam zaproszenie do salonu fryzjerskiego berendowicz&kublin na komplet strzżenie + Rytuał KERASTASE przy uzyciu micromista

Czy korzstała któraś z tego zabiegu?? Co to?

Boje sie ze duzo mi zetnie;/
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-29, 22:32   #2162
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
weegirl piekne te Twoje włoski...
Ile zapuszczasz??
Kurcze kiedy ja bede miała takie długie;/
Zapuszczam od... 2006 roku Ale cóż, prostowanie i rozjaśnianie robi swoje

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
okej okej, grzeczna viki posłucha cioci jyylijeśli mi nie przejdzie to pójdę ale na razie jest ok, po dwóch ranigastach przeszło wezmę jeszcze jutro rano jeden... najbardziej mnie boli ze nie bede mogła jutro kawy wypić i bede na zajęciach nieprzytomna a akurat jutro mam na rano

No wiadomo, Pepsi zostanie wyeliminowana tylko mam nadzieje ze w przyszłym tyg już bede mogła pic kawe bo inaczej to
Oj, kawa może faktycznie powodować zgagę. Pepsi też? Myślałam, że Cola i Pepsi są dobre na wszystko (poza zębami)
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 06:45   #2163
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Co masz na myśli, bo się pogubiłam xD

Że Cę wożą samochodem

Dziewczyny, nie zastanawiajcie sie tylko podchodźcie do tych chłopaków, bo Wam jakaś inna krejzi dziunia ściągnie go sprzed nosa

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Oj, nie zgadzam się z tym. Przynajmniej z tego, co widzę na ulicach, najwięcej dziewczyn ma ciemnoblond/brązowe włosy, przez co jasne blondynki rzucają się w oczy. Ale czasami lepiej nie rzucać się w oczy, np. na wykładach W każdym razie, dziękuję Wam za miłe słowa Aż mi się tak ciepło w serduszku zrobiło
Ja blondów w sumie nie lubię, bo wydają i się jakby im barwnika zabrakło w genach Nie chciałam nikogo urazić oczywiście, wielu kobietom przepięknie jest w blondzie, a to tylko taka moja głupia teroia

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Śliczne masz te fale Mi się bardziej podobasz w obecnym kolorze, bardzo do Ciebie pasuje

Odżywki Nivea bardzo lubię, miałam wcześniejszę wersję Intense Repair- Protein Repair świetna była W ogóle szampony i odżywki Nivea bardzo mi pasują Ciekawe czy szampon Joanny Ci podpasuje, ja go za bardzo nie lubię, przeciętny jest
A ja Nivei nie lubię,ani odżywek, ani szamponów. Tłuszczą mi włosy i podrażniają (szampony), a odżywki jakoś dziwnie na moje kłaki działają

weegirl, masz swietną długość! Też chce takie a teraz jak podetne to będę czekać chyba z rok

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Poza tym, Jantar to mi w ogóle na wzrost włosa nie działa. W tym miesiącu około 2,5 cm, czyli właściwie norma wspomagana pokrzywą Kupie w listopadzie Rzepę Joanny, chyba najlepiej działała na przetłuszczanie i porost włosów A jak nie znajdę to Seboradin.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 07:52   #2164
dymka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Mam za to zadanie dla wybitnej matematyczki(liczę ty na Dymkę):

Rzucamy dwa razy symetryczną sześcienną kostką której jedna ściana ma jedno oczko, dwie ściany mają dwa oczka a trzy ściany po 3 oczka.
Oblicz prawdopodobieństwo zdarzenia. Liczby oczek otrzymywane w oby rzutach różnią się o 1.
Zadanie było na dzisiaj? jeśli tak to przepraszam, że się spóźniłam, ale siedziałam wczoraj nad strasznie głupimi symulacjami i później siłę tylko na dextera miałam Jeśli nadal potrzebujesz to zaraz policzę ogólnie P(A)=[P(K1=1 oraz K2=2)+P(K1=2 oraz K2=3)]*2 (bo kostki i co za tym idzie prawdopodobieństwa są symetryczne(czyli na pierwszej 2 i na drugiej 1 oraz na pierwszej 3 i na drugiej 2)

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
ciekawe co powiem dymka ja juz obliczylam jakims swoim glupim sposobem i cos tam mi wyszlo , czekamy na dymke bo sama ciekawa jestem. a nie masz odpowiedzi w ksiażce?
Na pewno dobrze policzyłaś, bo takie zadanka domowym sposobem najlepiej rozwiązywać

Nie wiem jak to zrobiłam ale mój pokój wygląda jak pobojowisko...chyba muszę się wziąć za sprzątanie...
Stary 2009-10-30, 08:13   #2165
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

weegirl, masz swietną długość! Też chce takie a teraz jak podetne to będę czekać chyba z rok
Ale Ty chyba maż dłuższe włosy ode mnie? Jak patrzę na Twoje zdjęcia to wydaje mi się, że masz włosy prawie do pasa
Stary 2009-10-30, 08:22   #2166
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ty chyba maż dłuższe włosy ode mnie? Jak patrzę na Twoje zdjęcia to wydaje mi się, że masz włosy prawie do pasa
A mi się śniło, że odwróciłam się tyłem do lustra i patrzę że włosy urosły i przy talii dyndają, sprawdziłam łapką i naprawdę do pasa były
Stary 2009-10-30, 08:38   #2167
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A mnie się zdecydowanie bardziej podobasz w tym ciemniejszym kolorze. Ja mam wrażenie, że jasnych, farbowanyh blondów jest pełno na ulicach, a taki naturalny kolor to już ewenement, jest taki niebanalny. Teraz wyglądasz bardziej wyraziście, rysy twarzy są ostrzejsze, bo jasny blond je rozmywał.

Mam nadzieję, że nie uraziłam blondynek
najgorsze połączenie to jaaasny farbowany zniszczony blond+ wiele wizyt w solarium

Cytat:

Ja blondów w sumie nie lubię, bo wydają i się jakby im barwnika zabrakło w genach Nie chciałam nikogo urazić oczywiście, wielu kobietom przepięknie jest w blondzie, a to tylko taka moja głupia teroia

ja czasem mam napady przefarbowania się na ciemny kolor, bo wydaje mi się, że niewyraźna jakaś jestem, a okazuje się, że właśnie dzięki temu, że mam blond włosy itd. to na tle innych jestem zauważana

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 08:54   #2168
sniegowa
Przyczajenie

GG do sniegowa

Witam! Jestem nowa. Zaczęłam od wątku zapuszczania włosów, bo po porodzie obcięłam je do brody, a były już do połowy pleców. Płakać mi się chce. Na nowo zapuszczam a już odrosły do brody. Niestety są lekko falowane i muszą być dłuższe żeby dobrze wyglądały, póki co wyglądam jak pudel. Kupiłam odżywki kallos i zaraz kładę miksturę z olejku rycynowego. Bardzo pomogły mi tabletki ze skrzypu polnego te z fioletową naklejka. Co zrobić żeby rosły szybciej? Jakieś nowe sposoby?
sniegowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 08:58   #2169
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
-

Motylku, to serum Lemon jest ...dziwne.
Zapycha mnie niemiłosiernie, ale stosowane punktowo na blizny, wypryski działą niesamowicie dobrze. Dziwadło
hm... a na mnie działało swietnie, nawet TZ uwielbiał zapach.....a teraz wysmarowalam sie olejem z żurawin i zostałam prawie wykopana z łózka bo taki podobno smród, ze musi spac do mnie placami........

Cytat:

Dziewczyny, nie zastanawiajcie sie tylko podchodźcie do tych chłopaków, bo Wam jakaś inna krejzi dziunia ściągnie go sprzed nosa
hehehe

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:15   #2170
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Odżywki Nivea bardzo lubię, miałam wcześniejszę wersję Intense Repair- Protein Repair świetna była W ogóle szampony i odżywki Nivea bardzo mi pasują Ciekawe czy szampon Joanny Ci podpasuje, ja go za bardzo nie lubię, przeciętny jest

Używałam kiedyś tego szamponu i jest ok Ja do szamponu nie przywiązuję dużej wagi. Byleby nie miał silikonów. Musi dobrze oczyszczać bo często stosuję oleje.Lubię mieć dużo szamponów w domu, żeby włosy nie przyzwyczaiły się do jednego. Aktualnie mam tą Joannę, Malwę brzozową, Evę z czarną rzepą oraz Babydream.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 09:16   #2171
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
A mi się śniło, że odwróciłam się tyłem do lustra i patrzę że włosy urosły i przy talii dyndają, sprawdziłam łapką i naprawdę do pasa były
Mnie się częściej śni, że obcięłam włosy i, zrobiwszy to, od razu zaczynam żałować swojego czynu.

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
ja czasem mam napady przefarbowania się na ciemny kolor, bo wydaje mi się, że niewyraźna jakaś jestem, a okazuje się, że właśnie dzięki temu, że mam blond włosy itd. to na tle innych jestem zauważana
Wiem, że nie będę zbyt oryginalna, jeśli zaproponuję, byś wzięła Rutinoscorbin?

Cytat:
Napisane przez sniegowa Pokaż wiadomość
Witam! Jestem nowa. Zaczęłam od wątku zapuszczania włosów, bo po porodzie obcięłam je do brody, a były już do połowy pleców. Płakać mi się chce. Na nowo zapuszczam a już odrosły do brody. Niestety są lekko falowane i muszą być dłuższe żeby dobrze wyglądały, póki co wyglądam jak pudel. Kupiłam odżywki kallos i zaraz kładę miksturę z olejku rycynowego. Bardzo pomogły mi tabletki ze skrzypu polnego te z fioletową naklejka. Co zrobić żeby rosły szybciej? Jakieś nowe sposoby?
Wiesz, mnie pomógł tonik Garnier Neril- wg mnie jest lepszy, niż Seboradin, ale też jest na alkoholu i nie wiem, jak to jest z przenikaniem alkoholu zawartego we wcierkach do krwi i pokarmu. Chyba, że nie karmisz piersią
A z wersji bezalkoholowych- żel aloesowy Paloma U mnie się duuużo nowych włosówpo nim pojawiło.
Stary 2009-10-30, 09:43   #2172
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A mnie się zdecydowanie bardziej podobasz w tym ciemniejszym kolorze. Ja mam wrażenie, że jasnych, farbowanyh blondów jest pełno na ulicach, a taki naturalny kolor to już ewenement, jest taki niebanalny. Teraz wyglądasz bardziej wyraziście, rysy twarzy są ostrzejsze, bo jasny blond je rozmywał.

Mam nadzieję, że nie uraziłam blondynek
mi też weegirl bardziej podoba się w ciemniejszych włosach ogólnie cały czas też myślę o przyciemnieniu, ale mam niemiłe doświadczenia z farbowaniem z jasnego blondu więc boję się zaryzykować
Cytat:
weegirl piekne te Twoje włoski...
Ile zapuszczasz??
Kurcze kiedy ja bede miała takie długie;/
hehe... no właśnie.. ja też się zawsze zastanawiam.. kiedy będę miała takie długie ale powoli, powoli
Cytat:
dostałam zaproszenie do salonu fryzjerskiego berendowicz&kublin na komplet strzżenie + Rytuał KERASTASE przy uzyciu micromista

kurde, sama jestem ciekawa ja tam nigdy żadnych zaproszeń nie dostaję
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
najgorsze połączenie to jaaasny farbowany zniszczony blond+ wiele wizyt w solarium
nie zapominaj o białych kozaczkach... i w ekstremalnych przypadkach - różowa mini
Cytat:
Napisane przez sniegowa Pokaż wiadomość
sposobów jest mnóstwo, ale nie na wszystkich działa to samo także witam w naszych szeregach i życzę powodzenia

p/s mi np nic nie przyśpiesza porostu

motylku - odwiedził Cię już kurier? mnie nie.. ani widu, ani słychu
Stary 2009-10-30, 09:47   #2173
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

motylku - odwiedził Cię już kurier? mnie nie.. ani widu, ani słychu
nie, a czatuje przy tel

EDIT: i sie juz wkurzyłam. Mieli dzis o 10 nową kanape nam dac, SPECJALNIE wczoraj WYRZUCILAM starą, bo taki postawili warunek, ze starej nie ma byc to wniosą do domu. Spalam z TZ NA PODLODZE, a dzis te dupki mowią ze bedzie w poniedziałek dopiero.

kurde, tak sie wkurzylam ze az sobie przeklełam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[*] 11.09.2012

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2009-10-30 o 09:54
Stary 2009-10-30, 09:54   #2174
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nie, a czatuje przy tel
ja też pełnię dyżur
Stary 2009-10-30, 09:59   #2175
motylek1007
Zakorzenienie

mam nadzieje, ze dzis przyjdzie, bo taka zla jestem za szok

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-30, 10:06   #2176
blondyna789
Zakorzenienie

ja też mam nadzieje, bo kurde nie mogę się doczekać, tak jak i olejku od legally
Stary 2009-10-30, 10:08   #2177
motylek1007
Zakorzenienie

najgorzej u mnie, jak kurier pojedzie prosto do domu, bo jesli bedzie ojciec to on i tak paczki nie odbierze

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-30, 10:12   #2178
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
nie, a czatuje przy tel

EDIT: i sie juz wkurzyłam. Mieli dzis o 10 nową kanape nam dac, SPECJALNIE wczoraj WYRZUCILAM starą, bo taki postawili warunek, ze starej nie ma byc to wniosą do domu. Spalam z TZ NA PODLODZE, a dzis te dupki mowią ze bedzie w poniedziałek dopiero.

kurde, tak sie wkurzylam ze az sobie przeklełam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SZOK...co za ludzie

ja właśnie walczę z excelem - nadinstalowałam 2003 na 2007 i zaczął robić błędy w obliczeniach, więc teraz odinstalowałam cały pakiet i instaluję 2007 od nowa i jeszcze dziś mam w planach zrobić reinstalację u mamy, bo przez 2,5 roku pracuje na tym systemie. Sobie też muszę przeinstalować, ale najpierw muszę kupić dysk zewnętrzny...najlepiej 250GB
Stary 2009-10-30, 10:17   #2179
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
SZOK...co za ludzie
nie przypominaj mi nawet, ciekawe co TZ ze w weekend bedziemy dalej spac na podłodze....a dzis mielismy w planach testowac nowe łozko a tu tak mnie wk....:mad :

Cytat:
ja właśnie walczę z excelem - nadinstalowałam 2003 na 2007 i zaczął robić błędy w obliczeniach, więc teraz odinstalowałam cały pakiet i instaluję 2007 od nowa i jeszcze dziś mam w planach zrobić reinstalację u mamy, bo przez 2,5 roku pracuje na tym systemie. Sobie też muszę przeinstalować, ale najpierw muszę kupić dysk zewnętrzny...najlepiej 250GB
ja mam taki dysk zew i go sobie chwalę a na przeinstalowaniu to sie nie znam.
Ogolnie word i exel 2007 do szału mnie w pracy doprowadzają

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-30, 10:19   #2180
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
nie przypominaj mi nawet, ciekawe co TZ ze w weekend bedziemy dalej spac na podłodze....a dzis mielismy w planach testowac nowe łozko a tu tak mnie wk....:mad :
O Ty diable

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:19   #2181
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
najgorzej u mnie, jak kurier pojedzie prosto do domu, bo jesli bedzie ojciec to on i tak paczki nie odbierze
nic nie mów, jak mi przyjedzie do domu i nie zadzwoni, że jest pod domem, to też dupa na kiju.. u mnie nikogo nie ma do 16, a ja będę dopiero po 16 i to dość grubo po.. a jestem już tak ciężko podjarana, że nawet do kibla chodzę z telefonem... ale znając moje garbate szczęście, to mi przesyłka trafi się dopiero w poniedziałek
Stary 2009-10-30, 10:22   #2182
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
O Ty diable
dlatego tak mnie wnerwili do granic mozliwosci bo mielismy takie juz plany i co teraz

Cytat:
nic nie mów, jak mi przyjedzie do domu i nie zadzwoni, że jest pod domem, to też dupa na kiju.. u mnie nikogo nie ma do 16, a ja będę dopiero po 16 i to dość grubo po.. a jestem już tak ciężko podjarana, że nawet do kibla chodzę z telefonem... ale znając moje garbate szczęście, to mi przesyłka trafi się dopiero w poniedziałek

ja zaraz wychodze do fotografa cyknąc wreszcie fotke na dyplom i bardzo mozliwe ze wtedy kurier zadzowni

[*] 11.09.2012
Stary 2009-10-30, 10:52   #2183
mOna01
Zakorzenienie

Powiem wam coś... Minęły 4 tygodnie jak używam Nisimu i mam centymetrowy przyrost nie wiem co mam myśleć, chyba nie było warto tyle płacić, męczyć się z wysuszającym szamponem i tłuszczącą odżywką... Zużyję do końca, może za 2 tygodnie coś ruszy

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 10:57   #2184
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam coś... Minęły 4 tygodnie jak używam Nisimu i mam centymetrowy przyrost nie wiem co mam myśleć, chyba nie było warto tyle płacić, męczyć się z wysuszającym szamponem i tłuszczącą odżywką... Zużyję do końca, może za 2 tygodnie coś ruszy
świetnie , że to powiedziałaś, bo już się zastanawiałam... wydaje mi się, że astrze też nic nie dał
Stary 2009-10-30, 11:07   #2185
Klaudiczka997
Rozeznanie

dziewuszki mam upragnioną grzywkę.. i odrazu humor mi sie poprawił ...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:28   #2186
Asia19x
Zakorzenienie

Witaaaajcie dziewczynki
dziś mam lepszy nastrój już, bo TZ przyjeżdza i chyba dlatego
zaparzyłam sobie bratka i będę Was nadrabiać

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:

Hm, może na Ciebie inaczej działa jakoś...Albo ruszy sie dopiero, bądź dobrej myśli, bo jednak ten Nisim troszkę kosztował

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:29   #2187
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
dziewuszki mam upragnioną grzywkę.. i odrazu humor mi sie poprawił ...
poka poka chcemy zobaczyć Twoją nową fryzurkę
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Witaaaajcie dziewczynki
dziś mam lepszy nastrój już, bo TZ przyjeżdza i chyba dlatego
zaparzyłam sobie bratka i będę Was nadrabiać
no to dobrze ja dziś mam dość dobry humor tylko czekam na ten tel od kuriera a tu

pamiętacie jak mówiłam, że złożyłam papiery jeszcze na studia podyplomowe? no.... to się NIE dostałam no trudno, tak myślałam, bo było tylko 30 wolnych miejsc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 11:38   #2188
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka chcemy zobaczyć Twoją nową fryzurkę

no to dobrze ja dziś mam dość dobry humor tylko czekam na ten tel od kuriera a tu

pamiętacie jak mówiłam, że złożyłam papiery jeszcze na studia podyplomowe? no.... to się NIE dostałam no trudno, tak myślałam, bo było tylko 30 wolnych miejsc

A to pewnie dlatego się nie dostałaś, bo malo miejsc było
z tymi kurierami to tak jest, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:45   #2189
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
A to pewnie dlatego się nie dostałaś, bo malo miejsc było
z tymi kurierami to tak jest, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać
no też tak myślę, bo wszystkie inne wymogi spełniłam, ale kuźwa była kolejność zgłoszeń.. a co tam i tak studiuję i tak, więc luz kurde ale masakrisz.. idę pogrzebać na allegro a co będę sobie żałować
Stary 2009-10-30, 11:45   #2190
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Podenerwuję Cię - ja ja już swoją maaaaaam i ma jakieś cuda, można poustawiać jakieś porfile np. do cienkich, grubych włosów itp. szkoda ze kawy nie robi dziś zrobie test i spróbuję nią loki zrobić - jest dosyć cienka, jak bedzie mi sie chciał to zrobie foty i wkleje Wam efekt jeśli chcecie
Cytat:
Ja Ci powiem ze u mnie wzrost przyśpiesza odżywka Petrole używana na skalp przy myciu i tabletki Humavit, jak dostąd tylko te 2 rzeczy na mnie zadziałały
Cytat:

Rytuały kerastase to są zabiegi poprawiające kondycję włosów, wiec przy nich nic sie nie ścina... a strzyżenie chyba możesz z fryzjerem omówić, cio nie?
Cytat:
Oj, kawa może faktycznie powodować zgagę. Pepsi też? Myślałam, że Cola i Pepsi są dobre na wszystko (poza zębami)
haha no teoretycznie to wszsytko co ma kofeine może powodować zgagę a Pepsi i Cola maja, ale to dziwne bo po Coli tak nie mam a po Pepsi tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości