|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
jutro bede z wami od rana jak wstane. nie mam nic w końcu do załatwienia i moge sie ywspac
teraz tż ma na rano i jka wraca z pracy to siedzi na kompie i nie mam dostepu zabardzo zeby was czytac i pisac dozobaczenia jutroooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zadomowienie
|
Asiulka no to piknie, zrobiłam Ci w rodzinie rewolucje i rozłam
![]() ![]() ![]() a ja teraz też już lete do wyrka, dowcipna tabletka na swoim miejscu więc grzecznie prosto w kimonko ![]() ![]() ![]()
#3814 |
Zakorzenienie
|
Aj a sem filma obejrzałam na kompie "Kochaj i tańcz", bo mi mój mężczyzna ściągnął
![]() ![]() ![]() Asiuulka znam to ![]() ![]() Paprotka:P no nei ładnie zgadzam się ze Sweet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak wogole dzien dobry bobry ![]() wlasnie zjadlam sniadanko zaraz sie ubieram myje wloski i ide na taka insza wizyte do dentysty i jade na groby z babulka ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- nie wiem co mi sie talo chyba na pozg padlo ![]() ![]() musialam napisac male conieco na watku mamusiowym bo sie lekko denerwuje jak je czytam eraz ciagle o tym zawitkowskim wielkim BOGU nawet wiekszym od niego samego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka i dobrze- każdy lubi rady, bo zwłaszcza nam młodym, spodziewającym się pierwszego skarba, bardzo się przydadzą. Ale rady a nie potępianie i przemądrzanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie chcialbym taki normalny watek a tam sie nie moezesz wypowiedziec bo jak np cos sie pani ekspert nie spodoba to cie zruga i koniec... jesli zaakceptuje to wtedy milo sie tam czas spedza ale to przeciez nie o to chodzi ja moge sie wyowiedziec i kazdy powienien uszanowac tez moje zdanie czy opinie a nie sie przemadrzac od arzu bo on wie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Wtajemniczenie
|
padam na kolana i błagam o wybaczenie
![]() ![]() ![]() stopy i co tylko chcecie ![]() ogladałam wczoraj film z tż. :wojna polsko-ruska: powiem wam ze ja ogólnie rozumiem zawsze ot co ogladam ale ten film kurde jakos do mnie nie doszedł??? borys szyc pzreróśł samego siebie w tej roli. ledwo gopoznałam zobaczcie sobie i poiecie mi co wymyslicie. tak naprawde to nie jest zaden film wojenny zaznaczam jem śniadanko raz w zyciu baardzo zdrowe. kanapeczki z serkiem szynka ogórkiem pomidorem i rzodkiewka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- jaki zawitkowski? nie łapie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
smacznego
![]() ![]() ![]() ![]() ja zjadlam dzisiaj normalnie chlebek z szyneczka i zoltym serkiem ja tez sie dolaczam do masazu stop oczywiscie ![]() p zawitkowski guru u mnie na mamsuiowym ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
Haj gerls
![]() Co tam? Ja mam dziś wizytę o 16.20 tak więc proszę o kciukasy!!! Z racji tej wizyty - przede mną zabiegi pielęgnacyjne ![]() ![]() No i się obudziłam. Taka zestresowana, że idę brudna do gina ![]() Głupoty, głupoty i jeszcze raz głupoty... |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaa to dlatego nie znam
![]() ja mam tylko ten watek ![]() czasami jestem też na takich dwóch co sa starające przyszłe mamy i juz w ciąży ale dziewczyny tak szybko pisza ze nie ejstem w stanie nad nimi zapanować ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- samantha oby to okazało sie tylko snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
no Paprotka ja juz tylko tu bede urzedowac
![]() ![]() Samanthhha ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
Paprotka nie wyjde dziś do żadnej koleżanki
![]() Asiulka poczytałam sobie co tam u Was na wątku mamusiowym się dzieje ![]() ![]() ![]() Zjadłam na śniadanko dwie takie chrupkie bułeczki z makiem i mam ochote na jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
A mnie się wczoraj przy tym popołudniowym spanku śniło, że synuś wyciagał rączki przez brzuch i paluszki było widać i mąż za dłoń do trzymał i całą głowę było widać
![]() Mam buredelos masakryczny dziś nie pozwole sobie na spanie popołudniu oj nie ![]() Paprotka ja ledwo co zaczęłam się dowiadywać kiedy są dni płodne i nie to się okazło, że mam w sobie obcego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Asiulka czyli sie widzimy tak jak ustaliłyśy ![]() ![]() ![]() ![]() samanthhha będziem trzymać ![]() ![]() ![]() paprociu zobaczymy ile wytrzymasz tu z nami i czy znów nas nie porzucisz na rzecz simsów ![]() ![]()
#3826 |
Zakorzenienie
|
ja od poczatku wiedzialam keidy mam dni plodne i w nie celowalismy no i
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka też sobie luknełam na ostatnia stronę Waszego mamusiowego i masakraaaa po jednej stronie widać, ze Zawitkowski górą hehehe... Ale dziewczyny starsznie są chyba pod wlywem tej pani od góru, bo bardzo jej bronią. wies zmnie to wyglada an to, ze to są te co spodziewją się pierwszego dziecka i tępo słuychają jej rad, bo znalazła wolnych słuchaczy, którym może wciskac te książkę... Wystarczy o podwujnym pieluchowaniu poczytać... :\ Przecież nie wiadomo do końca jak to z tym ejst jedni mówią, że bywa pomocne w przuypadkach niektórych dzieci, inni, ze jest zbędne... ja nie wciskałabym nikomu co ma w tym wypadku robić, bo sama bym posłuchała lekarza zapewne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zadomowienie
|
Laski jak chcecie, to ja tez mogę być Waszym guruz
![]() ![]() ![]()
#3829 |
Wtajemniczenie
|
Wariatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha dla mnie to hmmmm troche gadanina jak w sekcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Wtajemniczenie
|
asiiulka powiedz mi ty uzywasz ZIAJKI? masz roztepy po niej?
własnie mi przyszła bo ostatnio sobie kupiłam na allego po 15 zł ![]() i przyszła mi malutka butelka tommie tippie i majtki jednorazowe hura! ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- to ja tez ide poczytac o tym guru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywam ziajki ![]() ![]() ![]() ![]() jesli w sprawach zdrowotnych to nie bede sluhcac nikogo innego jak doswiadczonego lekarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Wtajemniczenie
|
wątek marcowo kwietniowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny, czas ochłonąć
![]() ![]() Zebra mówisz, ze do wróżki znajoma chodzi.. No cóż ![]() ![]() Paprotka ja też ziajki używam - co prawda nie codziennie bo zapominam ale używam ![]() Wiecie nad czym się zastanawiam? Czy nie "wypisać" z listy tych dziewczyn które już bardzo długo nas nie odwiedzają itp? Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Wtajemniczenie
|
wypisz je. wtedy ta lista bedzie bardziej przejrzysta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zadomowienie
|
Najadłam się sernika i poprwiłam sokiem z kiszonej kapusty i samą kapustą też
![]() ![]() Też myślę, że można zrobić porządek na liście, zawsze można kogos na nowo dopisać ![]()
#3837 |
Wtajemniczenie
|
ej mam laptopa na stoliku i zamiast krzesła fotel bo stolik za niski do krzesła. i powiem wam ze zaczyna mi byc niewygodnie bo zeby czytac musze sie nachylic i nie moge sie dobrze rozkraczyc zeby sie brzuch zmiescił bo tosia sie zaraz bulwersuje jak jej niewygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Paprotka tak tamten wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
jaaaaade na cmenatrz
![]() ![]() ![]() o owszem olalam juz watek bede wiecej czasu wam posiwecac ![]() jestem za zrobieniem porzadku na liscie ... juz mialam chyba keidys to napisac ![]() dziewczynki jestescie niezastapione ![]() Samanthha ja tam ![]() ![]() do milego dzioszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zadomowienie
|
''Ok pół roczku jak miał raczkował pełzał turlał się , na roczek poszedł sobie sam na własnych nózkach . Jest bardzo sprawny jak na dziecko w tym wieku i dużo potrafi wchodzi sam na stoły , do pralki i gdzie sie tylko da.''
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.