kontakt w związku - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-29, 18:24   #31
201803290936
Konto usunięte

Dot.: kontakt w związku

Kosheen, prawda jest taka, że skoro on nie ma takiej potrzeby, nigdy jej nie miał, to nie będzie pierwszy się odzywał. Odzywa się pod koniec dnia, gdy już jego głowy nie zaprząta nic innego. Nic na to chyba nie poradzisz. Pogadaj z nim raz jeszcze (w 4 oczy), że czasem fajnie by było dostać od niego jakiegoś esa, że jest Ci czasami zwyczajnie przykro, że się nie odzywa, bo Ty to odbierasz jako to, że nie myśli o Tobie w ciągu wielu godzin dnia (bo chyba głównie o to chodzi?). Jednak, jeśli Wasz kontakt rzeczywisty (tzn. na żywo) jest OK, związek jest dobry, to nie ma co szukać dziury w całym. Chyba.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 18:28   #32
Sunflower25
Raczkowanie

Wracając do tematu.
kosheen ja mam podobnie i nie uważam że to jest wymyślanie problemu. Mam potrzebę kontaktu ze swoim TŻtem codziennie, on takiej potrzeby nie ma. Nie zawsze w każdym razie. Rozumiem, że może Ci to przeszkadzać oraz to, że nie masz ochoty "błagać go o zainteresowanie". Ja ostatnio zaczęłam się zachowywać tak jak mój TŻ. Jeżeli nie mam czasu zadzwonić to nie dzwonię, chociaż w przeciwieństwie do niego zawsze byłam w stanie znaleźć chwilkę chociaż na wysłanie smsa. Teraz po prostu nie mam czasu to nie mam. Nie jest mi z tym do końca wygodnie, próbuję się "dostosować" chociaż pod tym względem. Po prostu zajmuję się swoimi sprawami i tyle. Problemu z tego już nie robię bo to nie ma sensu.
Skutecznego sposobu na rozwiązanie sytuacji nie mam oprócz rozmowy, u mnie nie bardzo pomaga, pod tym względem po prostu się różnimy.
Niestety tyle mogę powiedzieć, że Cię rozumiem.

Wierszyk Wyraka rozkoszny...Pozazdrościć inwencji i talentu.
Stary 2009-10-29, 18:32   #33
kosheen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Kosheen, prawda jest taka, że skoro on nie ma takiej potrzeby, nigdy jej nie miał, to nie będzie pierwszy się odzywał. Odzywa się pod koniec dnia, gdy już jego głowy nie zaprząta nic innego. Nic na to chyba nie poradzisz. Pogadaj z nim raz jeszcze (w 4 oczy), że czasem fajnie by było dostać od niego jakiegoś esa, że jest Ci czasami zwyczajnie przykro, że się nie odzywa, bo Ty to odbierasz jako to, że nie myśli o Tobie w ciągu wielu godzin dnia (bo chyba głównie o to chodzi?). Jednak, jeśli Wasz kontakt rzeczywisty (tzn. na żywo) jest OK, związek jest dobry, to nie ma co szukać dziury w całym. Chyba.
Dziękuje, wałaśnie tego typu odpowiedzi oczekiwałam.

BTW. I szczerze powiem, że rozczarowałam się czytając poprzednią stronę. Jak ktoś uważa, że mój problem jest na tyle głupi, że nic rozsądnego nie może na ten temat napisać, to prosiłabym o nie wypowiadanie się.
kosheen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 18:34   #34
fiska
Zakorzenienie

Dziewczyny opanujcie sie...Dziewczyna szuka pomocy, pisze, a tutaj takie komentarze. Wg mnie to troche niestosowane.
Jedna osoba napisała posta, w ktorym sie po prostu wysmiewala, a potem lawina postow tego samego pokroju... zenada
Mozna chyba wyrazic to w bardziej subtelny sposob, no ale rozumiem..

ymm, ja powiem, ze rzeczywiscie niepotrzebnie szukasz problemu, spotykacie sie dosyć często wiec mysle, ze jest ok

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 18:38   #35
kosheen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunflower25 Pokaż wiadomość
Wracając do tematu.
kosheen ja mam podobnie i nie uważam że to jest wymyślanie problemu. Mam potrzebę kontaktu ze swoim TŻtem codziennie, on takiej potrzeby nie ma. Nie zawsze w każdym razie. Rozumiem, że może Ci to przeszkadzać oraz to, że nie masz ochoty "błagać go o zainteresowanie". Ja ostatnio zaczęłam się zachowywać tak jak mój TŻ. Jeżeli nie mam czasu zadzwonić to nie dzwonię, chociaż w przeciwieństwie do niego zawsze byłam w stanie znaleźć chwilkę chociaż na wysłanie smsa. Teraz po prostu nie mam czasu to nie mam. Nie jest mi z tym do końca wygodnie, próbuję się "dostosować" chociaż pod tym względem. Po prostu zajmuję się swoimi sprawami i tyle. Problemu z tego już nie robię bo to nie ma sensu.
Skutecznego sposobu na rozwiązanie sytuacji nie mam oprócz rozmowy, u mnie nie bardzo pomaga, pod tym względem po prostu się różnimy.
Niestety tyle mogę powiedzieć, że Cię rozumiem.

Wierszyk Wyraka rozkoszny...Pozazdrościć inwencji i talentu.
No to identyczna sytuacja jak u mnie... Też nie rozpaczam nie wiadomo jak z tego powodu, ale jednak jest to dla mnie jakiś tam problem. Ja też zachowuję się podobnie i ograniczam kontakt, ale nie powiem, żeby było to dla mnie super komfortowe. Jednak przeszkadza mi to w dalszym ciągu , dlatego chciałam wiedzieć czy można to jakoś zaradzić.
Stary 2009-10-29, 18:43   #36
201803290936
Konto usunięte

A ile razy WPROST mu powiedziałaś (ostatnio), że oczekujesz od niego od czasu do czasu, aby się odezwał w ciągu dnia, że żyje, tęskni i w ogóle? Może on nie wie o czym ma mówić/pisać. O czym Ty mu mówisz/piszesz, gdy się odzywasz? Może zacznij "terapię" SMSami o podtekście seksualnym - to raczej go zaciekawi. Może się rozkręci i odpisze, potem znowu i znowu, a w końcu sam się odezwie (sam z siebie). Może, może...
Stary 2009-10-29, 18:50   #37
kosheen
Rozeznanie

Cytat:
A ile razy WPROST mu powiedziałaś (ostatnio), że oczekujesz od niego od czasu do czasu, aby się odezwał w ciągu dnia, że żyje, tęskni i w ogóle? Może on nie wie o czym ma mówić/pisać. O czym Ty mu mówisz/piszesz, gdy się odzywasz? Może zacznij "terapię" SMSami o podtekście seksualnym - to raczej go zaciekawi. Może się rozkręci i odpisze, potem znowu i znowu, a w końcu sam się odezwie (sam z siebie). Może, może...
Wczoraj mu to mówiłam Kiedyś próbowałam z tymi smsami, ale jak mi nie odpisał nawet to mi się odechciało. Może za szybko się zniechęcam, ale nie wiem czy na niego cokolwiek podziała.
Stary 2009-10-29, 18:52   #38
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kosheen Pokaż wiadomość
Wczoraj mu to mówiłam Kiedyś próbowałam z tymi smsami, ale jak mi nie odpisał nawet to mi się odechciało. Może za szybko się zniechęcam, ale nie wiem czy na niego cokolwiek podziała.
No to bardzo ciężki przypadek. A co on robi w ciągu dnia?
Stary 2009-10-29, 19:04   #39
kosheen
Rozeznanie

Cytat:
No to bardzo ciężki przypadek. A co on robi w ciągu dnia?
Studiuje, je(co wbrew pozorom zajmuje mu mnóstwo czasu), trenuje+ robi wiele rzeczy z tą pasją związanych. Ale sam nie zaprzecza, że znalazłby chwilę, żeby się do mnie odezwać. A czemu tego nie robi, to już sam nie umie na to pytanie odpowiedzieć
Stary 2009-10-29, 19:08   #40
Maalwaaa
Rozeznanie

Widzicie się dość często i jest ok. Ja twojego chłopaka rozumiem, bo sama taka jestem. Nie mogłam znieść jak moi ex-owie ciągle do mnie pisali. Że tęsnią, co u mnie i tym podobne. W tym, że na tygoniu każdy dzień wyglądał tak samo (szkoła-dom) a w weekend się widzieliśmy i nie mieliśmy o czym gadać I musiałam co chwilę odpisywać, że ok i na siłę wymyślać, bo co mogło się zmienić podczas 45 minutowej lekcji. To było męczące :/ nude i przewidywalne. Jak w końcu powiedziałam, że tak nie chcę to nie mogliśmy się nacieszyć w weekdn i na opowiadać. Szukasz dziury w cały oj i to mocno. Zajmij się czymś pożytecznym w ciągu dnia, nie truj mu, a jak się zobaczycie to będziecie mieli co opowiadać.

Maalwaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 19:53   #41
Sunflower25
Raczkowanie

Cytat:
Oo to jest na prawdę fajny pomysł.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kosheen Pokaż wiadomość
Studiuje, je(co wbrew pozorom zajmuje mu mnóstwo czasu), trenuje+ robi wiele rzeczy z tą pasją związanych. Ale sam nie zaprzecza, że znalazłby chwilę, żeby się do mnie odezwać. A czemu tego nie robi, to już sam nie umie na to pytanie odpowiedzieć
Dla niego to jest po prostu normalne, pewnie dlatego nie potrafi powiedzieć dlaczego. Tobie pozostaje to pokochać, albo przynajmniej się do tego trochę przyzwyczaić. Marudzić nie ma po co, sama wiesz...
Stary 2009-10-29, 20:04   #42
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Czyli generalnie jest Ci za dobrze i szukasz problemu.

Żeby se przypadkiem nie pomyślał, że już Cię ma to musisz wymyślić jakieś gierki. Na przykład nie odbieraj przez tydzień telefonu. Albo sama do siebie pisz sprośne smsy i niby to przez przypadek zostawiaj je na widoku. Spryskaj się jakimiś męskimi perfumami innymi niż używa Twój TŻ - żeby pomyślał, że z kimś się spotkałaś. jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to napiszę.

A co na to Bravo ?
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 21:05   #43
mordziula
Rozeznanie

ja też tak miałam ze w dni gdy sie nie widzimy dostawalam jednego smsa wieczor o tresci "co tam?" i znalazłam sposob..szczera rozmowa..powiedziałam co myśle na ten temat i moje argumenty wystarczyły..a przekonalam go mówiąc że wiem,że niekazdy jest wylewny i niekazdy jest maniakiem telefonowym,ze wiem ze on nie ma za duzo czasu w ciagu dnia i rozumiem go,ale ja jestem calkiem inna i potrzebuje tego kantaktu,zainteresowania sie mną,odrobine czułosci nawet w smsie,chce widziec ze komus zalezy ze ktos mysli o mnie..bo czuje sie zaniedbana przez niego ..itd...i poskutkowało..od tego czasu moj tż pisał cześciej..na poczatku 3 sms na dzien,pozniej coraz wiecej..a teraz po 4 latach telefon stał sie jego trzecią ręką

I jestem Żoną

Edytowane przez mordziula
Czas edycji: 2009-10-29 o 21:10
mordziula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 22:11   #44
Myszunia19
Zakorzenienie

nie szukaj sobie problemu na siłę tam gdzie go nie ma.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 22:30   #45
awia
Zakorzenienie

Czemu nie ma problemu? Autorka ma z tym problem i ma do tego prawo. Tez bym zachwycona nie byla, gdyby TŻ odzywał sie tylko wieczorem na gg.
Mój tż tez nigdy za specjalnie nie byl z tych piszacych/martwiacych się, ale duzo pomogl rozmowy. Ja do niego pisalam np smsy na dobranoc, tlumaczylam ze potrzebuje kontaktu, ze sie martwie, ze chce wiedziec ze wszytsko jest w porządku <bo ja generalnie z tych martwiących jestem>

Teraz razem mieszkamy, ale nawet jak któres z nas jest w pracy czy na uczelni to coś skrobnie czy przedzwoni mimo ze bedziemy sie wieczorem widzieć.Absolutnie go nie kontroluje, nie spowiada mi sie z tego co robi, ale ma potrzebe kontaktu,zeby mi cos napisac, zebym wiedziala ze o mnie mysli. Jemu na tym zalezy.

Ale to mówie, trudna nauka mówienia o swoich oczekiwaniach, potrzebach i jeszcze trudniejsza nauka SLUCHANIA tego, co na ten temat mysli partner.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-29, 22:46   #46
Madaaa
Zakorzenienie

Ja zmoi teztem widywałam sie tylko w weekendy i tez sie zamartwiałam. Umieralam z tesknoty , pisalam esemesy a on nic. Wieczorem tylko dobranoc, albo dłuzsza rozmowa. T były początki naszego zwiazku. Rozmawialismy o tym imoże po roku, zaczal więcej sie odzywać. Dzisaj 4 lata już razem widujemy sie codziennie, czasami co drugi dzien. Mojemu sie poodmienialo bo zawsze coś mi napiszę. Choiazby dzien dobry. Czasami zadzwoni. Nie odzywa sie tylko gdy jest w pracy i nie ma czasu.
Moj to taki typ, że im im dłuzej razem to jest co raz lepszy i bardziej kochany

Po prostu w zwiazku trzeba ze soba rozmawiac.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 10:25   #47
dorusss90
Zakorzenienie

Witajcie!
Mój problem po części dotyczy kontaktu z moim TŻ. On twierdzi że nie potrzebuje mówić do mnie ładnie: Kochanie, Dziubku, Skarbie itp., jemu najbardziej by pasowało jakbyśmy mówili sobie po imieniu...a ja nie chce, bo lubię jak do mnie mówił ładnie...czy on się już tak strasznie do mnie przyzwyczaił i nie potrzebuje żadnej czułości w słowach? Nie wiem co o tym myśleć twierdzi że to nie bajka i że jego rodzice mówią sobie po imieniu więc to nie jest nic złego. pomóżcie!
dorusss90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 10:40   #48
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Mój problem po części dotyczy kontaktu z moim TŻ. On twierdzi że nie potrzebuje mówić do mnie ładnie: Kochanie, Dziubku, Skarbie itp., jemu najbardziej by pasowało jakbyśmy mówili sobie po imieniu...a ja nie chce, bo lubię jak do mnie mówił ładnie...czy on się już tak strasznie do mnie przyzwyczaił i nie potrzebuje żadnej czułości w słowach? Nie wiem co o tym myśleć twierdzi że to nie bajka i że jego rodzice mówią sobie po imieniu więc to nie jest nic złego. pomóżcie!

Z całym szacunkiem, ale dla wielu osób (np. dla mnie) takie okreslenia to wtórny infantylizm. Po to mam iimię żeby go używać, nie lubię kieyd ktoś do mnie się zwraca per "żabciu" czy "dziubdziusiu". Zrestzą, w ustach 30-latka brzmi to po porstu durnowato.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2009-10-30 o 10:52 Powód: literówki
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 11:02   #49
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Z całym szacunkiem, ale dla wielu osób (np. dla mnie) takie okreslenia to wtórny infantylizm. Po to mam iimię żeby go używać, nie lubię kieyd ktoś do mnie się zwraca per "żabciu" czy "dziubdziusiu". Zrestzą, w ustach 30-latka brzmi to po porstu durnowato.
może i brzmi durnowato, ale ja znam starszych ludzi którzy zwracają się do siebie per "żabciu" i zdrabniają swoje imiona.
Stary 2009-10-30, 11:12   #50
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
może i brzmi durnowato, ale ja znam starszych ludzi którzy zwracają się do siebie per "żabciu" i zdrabniają swoje imiona.
Jasne, ale pytałaś co o tym sądzimy. ja uważam, ze to durnowate i twój TZt tez ma prawo tak sądzić. Kiedy mówię po imieniu do swojego męża, nie oznacza to ze
1) nie kocham go
2) nie zalezy mi na nim

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2009-10-30 o 11:13
Stary 2009-10-30, 11:16   #51
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, ale pytałaś co o tym sądzimy. ja uważam, ze to durnowate i twój TZt tez ma prawo tak sądzić. Kiedy mówię po imieniu do swojego męża, nie oznacza to ze
1) nie kocham go
2) nie zalezy mi na nim
wiem o tym że to nie oznacza że mnie nie kocha i mu na mnie nie zależy. Ale czy na prawdę on już nie chce żadnej czułości w naszym związku tylko tak wszystko normalnie, jak po 30 latach małżeństwa? tego nie rozumiem.
Stary 2009-10-30, 11:38   #52
blanca_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Naprawde, jak sie nie ma nic do powiedzenia to lepiej darowac sobie pisanie posta, bo ani to mądre ani miłe.;]

Ja miałam tak samo jak jeszcze chodzilam do lo i klepalam esy z nudów. No ale to facet i musisz sie z tym pogodzic, albo nie ma nic do powiedzenia, albo tresc jest tak uboga ze moglby juz sie w ogole nie odzywac. Nie zmuszaj go do tego czego nie lubi i tyle, jesli sie widzicie codziennie to zadna strata. I ile oszczedzisz:p
blanca_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 11:40   #53
Kasienka24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, (pytam z czystej ciekawosci) dlaczego KAZDY na tym forum jest wysmiewany bo nie mysli i nie postepuje tak jak Wy??
Też mi się nasunęlo to pytanie. Loża szyderców się znalazla
Myslę, że wiele dziewczyn ma tego typu wątpliwości i potrzebę kontaktu i mają do tego prawo.
Autorko, rozmowa jest chyba najlepszym rozwiązaniem, a skoro nie skutkuje, to może faktycznie twój facet to poprostu taki typ Sama mialam kiedys podobne dylematy i dowiedzialam sie,ze on nie dzwonil, bo nie widzial takiej potrzeby, a myslal o mnie 24h/dobe. Nie lubil poprostu telefonować i nie wiedzial,ze tego potrzebuje
Glowa do góry!

Rozczarowania należy palić, a nie balsamować ;-)
Kasienka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-30, 11:44   #54
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
wiem o tym że to nie oznacza że mnie nie kocha i mu na mnie nie zależy. Ale czy na prawdę on już nie chce żadnej czułości w naszym związku tylko tak wszystko normalnie, jak po 30 latach małżeństwa? tego nie rozumiem.

Ale czułość można wyrazić czynami a nie słowami. I z tego co wiem, to mężczyźmi sa raczej ludźmi czynu niż słowa.
Stary 2009-10-30, 11:51   #55
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czułość można wyrazić czynami a nie słowami. I z tego co wiem, to mężczyźmi sa raczej ludźmi czynu niż słowa.
owszem, wyraża czynami, ale czasem jednak brakuje mi tego słownego wyrażania uczuć. Tak sobie myślę że się po prostu do mnie przyzwyczaił i nie ma potrzeby mówić tak jak kiedyś i się tak starać.
Stary 2009-10-30, 11:53   #56
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
owszem, wyraża czynami, ale czasem jednak brakuje mi tego słownego wyrażania uczuć. Tak sobie myślę że się po prostu do mnie przyzwyczaił i nie ma potrzeby mówić tak jak kiedyś i się tak starać.

A to mu to powiedz. Może wystraczy jakieś miłę zdanie. Bo fakt, ze powie do Ciebie "dziubdziusiu" wcale nie znaczy ze cię bardziej kocha. Wręcz powiedziałabym, ze sa to tak oklepane nazwy, co drugi facet to miesiek a kobieta to żabcia. Uzywanie imion chyba wyszło z mody
Stary 2009-10-30, 11:59   #57
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
A to mu to powiedz. Może wystraczy jakieś miłę zdanie. Bo fakt, ze powie do Ciebie "dziubdziusiu" wcale nie znaczy ze cię bardziej kocha. Wręcz powiedziałabym, ze sa to tak oklepane nazwy, co drugi facet to miesiek a kobieta to żabcia. Uzywanie imion chyba wyszło z mody
Mówiłam to mu się bardzo przykro zrobiło, że twierdzę że się do mnie przyzwyczaił i się nie stara. Jednak używanie imion (bez zdrobnień) to takie oficjalne, służbowe...
Stary 2009-10-30, 12:02   #58
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam to mu się bardzo przykro zrobiło, że twierdzę że się do mnie przyzwyczaił i się nie stara. Jednak używanie imion (bez zdrobnień) to takie oficjalne, służbowe...
Hmm...myślę, ze to nie kwestia "nazewnictwa" tylko rutyny w związku. Chyba oboje powinniście zrobić czymś siebei od czasu do czasu pozytywnie zaskoczyć, zeby ta druga osoba czuła się kochana i doceniana.
Jemu zrobiła sie przykro - a jak przekazałaś mu tą infromację? Z pretensjami czy na spokojnie?

A tak w ogóle to jak długo jesteście ze sobą?
Stary 2009-10-30, 12:02   #59
201803290936
Konto usunięte

My sobie - między sobą - z moim TŻ słodzimy (mamy takie swoje ksywki dziecinne ), ale jak mi mówi mi po imieniu to jest tak samo fajnie - przecież imię można wypowiadać z czułością i miłością. L_V ma rację - dużo osób rzuca "żabciami", "misiami", a nie ma w tym szczerości i prawdziwej czułości. Poza tym w necie, na czatach co drugi idiota zaczyna od "żabciu, jak masz na imię?", więc te czułości nie są już zarezerwowane dla związków i mocno spowszedniały. W sumie dobrze to świadczy, że facet nie "kotkuje" - widać nie boi się, że pomyli imiona .
Stary 2009-10-30, 12:04   #60
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
My sobie - między sobą - z moim TŻ słodzimy (mamy takie swoje ksywki dziecinne ), ale jak mi mówi mi po imieniu to jest tak samo fajnie - przecież imię można wypowiadać z czułością i miłością. L_V ma rację - dużo osób rzuca "żabciami", "misiami", a nie ma w tym szczerości i prawdziwej czułości. Poza tym w necie, na czatach co drugi idiota zaczyna od "żabciu, jak masz na imię?", więc te czułości nie są już zarezerwowane dla związków i mocno spowszedniały. W sumie dobrze to świadczy, że facet nie "kotkuje" - widać nie boi się, że pomyli imiona .

Hahaha, o tym nie pomyślałam. Brawa dla Panów, któzy pamiętają imiona swoich wybranek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości