|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Samanthhha a ja za laktator zapłaciłam w poniedziałek i go nadal nie mam
![]() Ciesze się, że lubisz mojego psa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Wtajemniczenie
|
Uroczy
![]() Moje paczki też priorytetem idą a nie mam żadnej!!! Czekam na CZTERY!!! Zebra ostatnio pisałaś o jakiejś surówce z czerwonej kapusty.. O jakiej? Bo chce dziś zrobić bo mam akurat kapustke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
No więc trzesz ja na tarle o grubych oczkach( tyle ile chcecie zjeść) i dodajesz tlyko majonez, ale nie za dużo. Pzreważnie na półmisek dawałam jedną, dwie, bo ona ma z nim się tak fajnie rozbabrać tylko i zmięknie w nim troszku. I tyle- zero wysiłku i myślenia a bardzo smakowała klientom knajpy, bo o nia pytali
![]() A z pekińskiej zielonej można też fajną zrobić i łatwą... Kroimy ją, ale wiesz nie za grubo, bo kto to przełknie ![]() ![]() Fajnie się razem je podaje do ejdnego dania- trochę tej i troche tej |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Wtajemniczenie
|
Ło no to supcio
![]() ![]() To na niedziele zrobie takie dwie a dziś jedną na spróbowanko ![]() Znowu mam sprzątania tyle, że ho ho.. Wczoraj posprzątałam a tu znowu bajzel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha moze to Iwo
![]() Ja tylko poodkurzałam dzisiaj mam nadzieję, że za reszte też sie zabiorę:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno
![]() Zebra a my ciągle w domu i na wizażu.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha no cuż nie mam nawet za bardzo gdzie i z kim wyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
a ja szukam mieskzanaia do wynajęcia ,ale zadnych ciekawych ofert
![]() Musze kupić sobie kazaki ,kurde ale tez nic ciekawego :/
#3879 | |
Wtajemniczenie
|
Ale na jak krótko chcesz?
![]() ![]() ![]() Ja też nie mam już z kim wychodzić.. Jakoś tak dziwnie ![]() ![]() W ogóle to dziś w nocy dzwonił jakiś numer do mnie o 1.00!!! A potem zastrzeżony po 2.00!!! No masakra... I nie wiem kto to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
Samanthhhaa 'Marze o tym
![]() Dziewczyny -jak myślicie mogę isc na koncert ?czy za głośno bedzie ,mój ulubiony zespół bedzie u Mnie w miescie i chciałabym pójsc ![]()
#3881 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ano myslę tak do połowy szyji gdzieś, żeby zobaczyć jak to będzie i się nie wykołować, ze zrobie z siebie pół dupy z za krzaka
![]() AsiCcccCA ja czytałam kiedyś, ze można pozwolić sobie na koncert ale tzreba uwarzać, bo tłum sprzyja przepychanką i urazą- ale sama głośność na jednym koncercie nie zaszkodzi jako taka. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-30 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Troche Mi głupio isc z takich brzuchem ,jak ja b ęde wygladała
![]() Ja tez zapuszczam włosy ![]() ![]()
#3883 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym poszła - ale tak jak pisze Zebra - trzeba na tłum uważać
![]() Jej a mi się marzą takie długie włosy... Takie pofalowane, seksowne eh.. ![]() Tż się burzy ale ja mam to w nosie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Dobra ,ucieka na chwile moczyc dópsko w wannie
![]() ![]()
#3885 |
Zakorzenienie
|
No tak jak macie włosy fajne można zapuszczać:P ja niestety mam takie se... więc napewno tak długich nie będę miała... najdłuższe na jakie sobie pozwalam to do łopatek czy trochę za nie. A tearz na bank coś będę kombinowała bo mam za duzo wolnego czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Zadomowienie
|
Siemka
![]() Dopiero wróciłam do domku. Z rańca byłam na pobraniu krwi i siknęłam w kubeczek ![]() ![]() Teraz lecę zagrabić liście przed domem, dopóki nie pada. Jak wrócę to w ramach relaksu nadrobię co tam naskrobałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Wtajemniczenie
|
O matko odkurzyłam całą chatę i pozmywałam naczynia i pościerałam kurze i zmyłam podłogi
![]() Niedługo muszę iść się szykować, żeby wyglądać bosko u ginekologa ![]() ![]() ![]() Zmęczyłam się, bez kitu... Ej dziołchy a włosy to można farbować taką zwykłą farbą np Garnier czy w ciąży to jakimiś specjalnymi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Nareszcie weekend! i się wyśpie! ahh.. Tz mnie zdenerwował.. ![]() ![]() a co do włosów.. Tez bym chciała coś zmienić. Ale obciąć nie obetne, chociaz to by mi się chyba przydało. Mam cienkie i sniszczone wlosy od prostowania codziennego. ale tyle zapuszczałam ze mi szkoda.. ![]() ![]() A w sklepach jak zwykle kolejki. bo jeden dzien swiat więc sklepy zamknięte i zapasy na cały rok ![]() Ale dzis jakas złośliwa jestem.. ![]() Robię spaghettiiii.. ![]() Samantha Niektore powiedza ze jesteś zwyrodniałą matką bo farbujesz włosy ![]() ![]() Ale jak się np boisz czy cuś. to moze zakup jakąś bez amoniaku.. ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-30 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja odkurzyłam hałpę i wyszorowałam kibel pierwszy raz od pól roku czyściłam płytki na podłodze płynem do nich przeznaczonym, bo unikam teraz używania go ze względu na bardzo intensywny chemiczny zapach, ale chyba arz mi nie zaszkodzi nie?
Nie wiem mówią, że nie pwoinno się farbować w ciąży, może lepiej szmponem póki co koloryzować? |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Wtajemniczenie
|
Ta znam te przesądy - nie farbuj włosów bo dziecko będzie rude
![]() Nawet jeśli będzie to co? Będzie się wyróżniać ![]() ![]() Jestem wyrodna - na to wygląda ![]() Kardashi daj trochę spaghetti ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Ja to w sumie nie mam jakiejś wielkiej potrzeby na farbowanie włosów, wytrzymam te dwa miechy - i znowu się na czarno zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie znaju:P ale nie farbuję na wszelki wypadek hehehe... W sumie one wszytskie nawet te bez amoniaku dają tak po nosie, że może coś w tym jest, że przenikać może przez skóre?
a jutro są sklepy jeszcze otwarte:|? Bo ja myślałam, że tak w sumei skoro pierwszy jest w niedzielę. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-30 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Wtajemniczenie
|
Ja też farbuje na razie - w ogóle się zastanawiałam czy warto czy nie lepiej do swojego koloru wrócić? Bo już mam takie do połowy moje naturalne i tam są odżywione ładnie
![]() Jutro są otwarte... Tylko być może krócej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
Kamień z serca już trząsłam porami, że przymierać głodem będziemy
![]() Kurde no bo to w poniedziałek chyab nieczynne nie? Ja już kufa nie wiem:P gine w tym wszystkim a nie mogę sobie na brak prowiantu pozowlić,bo zjem psa ![]() Może wyciągne Tż-ta an zakupy jutro wiec do tesco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Wtajemniczenie
|
Chcesz ograbić męża?
![]() ![]() ![]() My już zakupki mamy zrobione - no margaryny nie mam a blok chce zrobic ![]() Idę się szykować bo nie zdąże... Już po 14 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() juz wrocila z cmenatrzy ![]() ![]() co do wlosow ja farbuje chwilowo szamponetkami chcoiaz fryzjer mi mowil ze jedyne czego nie mozna w ciazy to na blond bo to rozjasniacze i kupe chemii maja a te normalne ciemne mozna spokojnie farbowac i nic nie bedzie... dobra dzioszki spadowam std bo musze sie ogarnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
Asiuulka ale Ci dobrze:P taki ciekawy dzień a ja sprzątam albo zdycham z nudów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki.
Po wizycie ok, maleństwo ma całe 6 cm ![]() Tak krótko bo łeb mnie tak napierdziela, że oczy mi wychodzą z oczodołów i już nie wyrabiam, a do wieczora MUSI mi przejść. Ja też biorę prenatal, z Amelką też brałam, mała miała ponad 3 kilo, a ja przytyłam tylko 8, więc też myślę, że to ich zasługa. Też zapuszaczam włoski, jeszcze z 5 cm i posięgną pasa. Scinam tak drastycznie raz na dwa lata i potem znowu sobie odrastają. boliiii...... ale tabletki nie wezmę, wiem głupia jestem, ale co mam zrobić. ![]()
#3899 |
Zakorzenienie
|
Puma supcio, że wszystko dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zadomowienie
|
Naprodukowałyście jak mój piesulec snikersów po orzechach no
![]() ![]() samantha koniecznie daj znac jak tam powizycie ![]() a włosy... ![]() ![]() ![]() dobra lecim na coś dobrego z Asiula ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.