przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 11:12   #3871
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Samanthhha a ja za laktator zapłaciłam w poniedziałek i go nadal nie mam Codziennie czekam jak pies na listonosza i dupa:P a priorytetem niby idzie... chyba na nogach!!!

Ciesze się, że lubisz mojego psa Teraz taki wielce zmęczony śpi na przejściu i w dupsku ma, że trzeba go omijać:P

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:14   #3872
samanthhha
Wtajemniczenie

Uroczy

Moje paczki też priorytetem idą a nie mam żadnej!!! Czekam na CZTERY!!!

Zebra
ostatnio pisałaś o jakiejś surówce z czerwonej kapusty.. O jakiej? Bo chce dziś zrobić bo mam akurat kapustke
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 11:18   #3873
zebra666
Zakorzenienie

No więc trzesz ja na tarle o grubych oczkach( tyle ile chcecie zjeść) i dodajesz tlyko majonez, ale nie za dużo. Pzreważnie na półmisek dawałam jedną, dwie, bo ona ma z nim się tak fajnie rozbabrać tylko i zmięknie w nim troszku. I tyle- zero wysiłku i myślenia a bardzo smakowała klientom knajpy, bo o nia pytali A żeny wiedzieli, że to takie proste.

A z pekińskiej zielonej można też fajną zrobić i łatwą... Kroimy ją, ale wiesz nie za grubo, bo kto to przełknie dodajemy łyżkę lub dwie sosu czosnkowego( śmietana 18tka, troszke soli do maku, 2 wyciśnięte ząbki czosnku), i koperek i mniam mniam...

Fajnie się razem je podaje do ejdnego dania- trochę tej i troche tej

Stary 2009-10-30, 11:22   #3874
samanthhha
Wtajemniczenie

Ło no to supcio DzieNki jesteś... wielka

To na niedziele zrobie takie dwie a dziś jedną na spróbowanko

Znowu mam sprzątania tyle, że ho ho.. Wczoraj posprzątałam a tu znowu bajzel I to wszystko przez Tża bo to on brudzi
Stary 2009-10-30, 11:24   #3875
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha moze to Iwo
Ja tylko poodkurzałam dzisiaj mam nadzieję, że za reszte też sie zabiorę:P

Stary 2009-10-30, 11:27   #3876
samanthhha
Wtajemniczenie

Na pewno

Zebra a my ciągle w domu i na wizażu.. Dziewczyny dziś się spotykają, jezdza na cmentarze, grają w simsy a my? Ja chce dzidziolka to bedzie co robic I bedziemy potem narzekac ze nie mamy czasu na wizaż
Stary 2009-10-30, 11:33   #3877
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha no cuż nie mam nawet za bardzo gdzie i z kim wyjść odkąd mam brzuch nie jestem już imrezowa, szybciej się męczę i nie lubie późnych wieczornych spotkań. I siedze jak ten truteń i myslę o jakimś szleństwie z włosami... że może by je jakoś krócej ściąć niż do tej pory, bo co mi z takich jak wicznie się przetłuszczają teraz a po porodzie i tak planowałam zaszaleć... Ale nie wiem niedawno byłam u fryzjera więc może odczekam chwilkę:P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 11:36   #3878
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

a ja szukam mieskzanaia do wynajęcia ,ale zadnych ciekawych ofert

Musze kupić sobie kazaki ,kurde ale tez nic ciekawego :/
Stary 2009-10-30, 11:38   #3879
samanthhha
Wtajemniczenie

Ale na jak krótko chcesz? Ja zapuszczam do pasa Obiecałam sobie, że nie zetnę

Ja też nie mam już z kim wychodzić.. Jakoś tak dziwnie Ale wiesz - my odchowamy dzieciaczki i bedziemy mogly zaszalec a kolezanki i koledzy bedą rodzić

W ogóle to dziś w nocy dzwonił jakiś numer do mnie o 1.00!!! A potem zastrzeżony po 2.00!!! No masakra... I nie wiem kto to Wyłączyłam telefon po prostu

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
a ja szukam mieskzanaia do wynajęcia ,ale zadnych ciekawych ofert

Musze kupić sobie kazaki ,kurde ale tez nic ciekawego :/
A to zamierzacie się przeprowadzic?
Stary 2009-10-30, 11:45   #3880
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Samanthhhaa 'Marze o tym ...

Dziewczyny -jak myślicie mogę isc na koncert ?czy za głośno bedzie ,mój ulubiony zespół bedzie u Mnie w miescie i chciałabym pójsc
Stary 2009-10-30, 11:45   #3881
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha ano myslę tak do połowy szyji gdzieś, żeby zobaczyć jak to będzie i się nie wykołować, ze zrobie z siebie pół dupy z za krzaka Też zapuszczałam ale cuż nie są moje włosy gęste ani grube, a tearz w ciąży sie przetłuszczają więc stąd to zastanwianie nad slróceniem jednak- dla wygody, bo będą lżejsze to nie będą tak szybko przytłuszczone, szybko będą schły po umyciu, jakas odmiana. Jak amm długoe najczęściej je wiąrze i tak, bo wieje wiatr, pada snieg deszcz i bla bla bla:P

AsiCcccCA ja czytałam kiedyś, ze można pozwolić sobie na koncert ale tzreba uwarzać, bo tłum sprzyja przepychanką i urazą- ale sama głośność na jednym koncercie nie zaszkodzi jako taka.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-10-30 o 11:47

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 11:53   #3882
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Troche Mi głupio isc z takich brzuchem ,jak ja b ęde wygladała

Ja tez zapuszczam włosy Kocham długie włosy ,jak narazie mam tak zza zapiecie od biustonosza
Stary 2009-10-30, 11:58   #3883
samanthhha
Wtajemniczenie

Ja bym poszła - ale tak jak pisze Zebra - trzeba na tłum uważać

Jej a mi się marzą takie długie włosy... Takie pofalowane, seksowne eh..

Tż się burzy ale ja mam to w nosie Bo zazdrosny, ze się będą oglądać za mną I tak się oglądają Ostatnio teść się z niego śmiał - siedzieliśmy we troje w KFC i jak wychodziłam z łazienki jakiś koleś zahaczył o mnie i przeprosił a jak podeszłam do stolika to Tż raptem "jakiś frajer Cie obciął, debil jakiś itp itd..." No i teść się śmiał z niego W sumie się nie dziwie tamtemu kolesiowi bo założyłam bombkę a z racji tego, że brzuch mi urósł to wyglądała na... za krótką
Stary 2009-10-30, 12:10   #3884
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dobra ,ucieka na chwile moczyc dópsko w wannie wpadne późnjii
Stary 2009-10-30, 12:15   #3885
zebra666
Zakorzenienie

No tak jak macie włosy fajne można zapuszczać:P ja niestety mam takie se... więc napewno tak długich nie będę miała... najdłuższe na jakie sobie pozwalam to do łopatek czy trochę za nie. A tearz na bank coś będę kombinowała bo mam za duzo wolnego czasu u mnie Tż chce żebym miała długie włosy... Sama chciałam ale teraz powątpiewam w ich piękno

Stary 2009-10-30, 12:18   #3886
majkela12
Zadomowienie

Siemka
Dopiero wróciłam do domku. Z rańca byłam na pobraniu krwi i siknęłam w kubeczek i od razu w miasto znicze, wieńce itp (nieznosze tego święta)
Teraz lecę zagrabić liście przed domem, dopóki nie pada. Jak wrócę to w ramach relaksu nadrobię co tam naskrobałyście
Stary 2009-10-30, 12:50   #3887
samanthhha
Wtajemniczenie

O matko odkurzyłam całą chatę i pozmywałam naczynia i pościerałam kurze i zmyłam podłogi Jednym słowem PADAM!!!

Niedługo muszę iść się szykować, żeby wyglądać bosko u ginekologa Jak zawsze o tak -

Zmęczyłam się, bez kitu... Ej dziołchy a włosy to można farbować taką zwykłą farbą np Garnier czy w ciąży to jakimiś specjalnymi?
Stary 2009-10-30, 12:54   #3888
kardashi
Zakorzenienie

Witam kochane

Nareszcie weekend! i się wyśpie! ahh..

Tz mnie zdenerwował.. nie widzielismy się od wtorku. Jest juz u mnie w mieście (mieszka 10km dalej) i poszedł sobie po coś tam. i za godzine bedzie! a o 17 chce juz wracac bo coś tam! no nie mnie szlag trafi! Ostatnio tak mnie denerwuje

a co do włosów.. Tez bym chciała coś zmienić. Ale obciąć nie obetne, chociaz to by mi się chyba przydało. Mam cienkie i sniszczone wlosy od prostowania codziennego. ale tyle zapuszczałam ze mi szkoda.. Więc obcięłam grzywkę. Włosów nie prostuje już 2 tydzień.. Ale farba mi schodzi juuż.. buuu

A w sklepach jak zwykle kolejki. bo jeden dzien swiat więc sklepy zamknięte i zapasy na cały rok

Ale dzis jakas złośliwa jestem..

Robię spaghettiiii..

Samantha Niektore powiedza ze jesteś zwyrodniałą matką bo farbujesz włosy ja tez bylam zrównana z błotem bo pofarbowałam włosy..
Ale jak się np boisz czy cuś. to moze zakup jakąś bez amoniaku.. teraz jest ich dużo.

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2009-10-30 o 12:56
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 12:59   #3889
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha ja odkurzyłam hałpę i wyszorowałam kibel pierwszy raz od pól roku czyściłam płytki na podłodze płynem do nich przeznaczonym, bo unikam teraz używania go ze względu na bardzo intensywny chemiczny zapach, ale chyba arz mi nie zaszkodzi nie?

Nie wiem mówią, że nie pwoinno się farbować w ciąży, może lepiej szmponem póki co koloryzować?

Stary 2009-10-30, 13:03   #3890
samanthhha
Wtajemniczenie

Ta znam te przesądy - nie farbuj włosów bo dziecko będzie rude
Nawet jeśli będzie to co? Będzie się wyróżniać Poza tym co ma piernik do wiatraka - to nie od farbowania włosów dzieci rodzą się rude.. eh ale ludzie są tępi

Jestem wyrodna - na to wygląda

Kardashi daj trochę spaghetti mniam mniam

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Ja to w sumie nie mam jakiejś wielkiej potrzeby na farbowanie włosów, wytrzymam te dwa miechy - i znowu się na czarno zrobie
Stary 2009-10-30, 13:03   #3891
zebra666
Zakorzenienie

Ja się nie znaju:P ale nie farbuję na wszelki wypadek hehehe... W sumie one wszytskie nawet te bez amoniaku dają tak po nosie, że może coś w tym jest, że przenikać może przez skóre?

a jutro są sklepy jeszcze otwarte:|? Bo ja myślałam, że tak w sumei skoro pierwszy jest w niedzielę.

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-10-30 o 13:07
Stary 2009-10-30, 13:12   #3892
samanthhha
Wtajemniczenie

Ja też farbuje na razie - w ogóle się zastanawiałam czy warto czy nie lepiej do swojego koloru wrócić? Bo już mam takie do połowy moje naturalne i tam są odżywione ładnie

Jutro są otwarte... Tylko być może krócej Poza tym już są takie kolejki że to masakra Moja mama była na zakupach jakoś na początku tygodnia i już były Dziwni Ci ludzi - kardashi ma racje - jeden dzień świąt a ludzie zakupy robią jak na cały rok
Stary 2009-10-30, 13:16   #3893
zebra666
Zakorzenienie

Kamień z serca już trząsłam porami, że przymierać głodem będziemy
Kurde no bo to w poniedziałek chyab nieczynne nie? Ja już kufa nie wiem:P gine w tym wszystkim a nie mogę sobie na brak prowiantu pozowlić,bo zjem psa
Może wyciągne Tż-ta an zakupy jutro wiec do tesco bo ma wolne mmm zobaczę jaki bedzie miał nastrój jak z ronoty wróci mają dostać drugą częśc takeij premi zamiast podwyżki co mieli pół roku temu wtedy miała z tysiaka albo półotra więcej wypłaty mrrrr byłoby bosko bo potem zaś na święta bony i znów premia świąteczna i mogłabym kupić coś Piotrusiowi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 13:20   #3894
samanthhha
Wtajemniczenie

Chcesz ograbić męża?

My już zakupki mamy zrobione - no margaryny nie mam a blok chce zrobic

Idę się szykować bo nie zdąże... Już po 14 Ło matko. Zaraz będzie jak w śnie 16.00 a ja brudas taki
Stary 2009-10-30, 13:23   #3895
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha a ja w nosie mam już:P wczoraj sobie pienknie włosy umyłam a dziś już są takie nijakie w środe mam gina i będę musiała się robić na bustwo przed wizytą mąż obiecał, ze mnie ogoli zobaczymy ostatnio się tam potargałam starszniefefka leciała

Stary 2009-10-30, 13:53   #3896
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
samantha ja łykam Prenatal Classic i za opakowanie 100 tabl zapłaciłam jakoś 30 zł.

paprotka też myślałam, żeby zacząć łykać np co drugi dzień albo całkiem odstawić bo mam zawsze super wyniki ale nie będę taka wyrodna matka już i tak jestem wyrodna bo moje dziecię będzie miało kosmetyki z J&J więc nie będe się bardziej pogrążać no to biorę
tez lykalam te prenetale a teraz zadnych nie biore ja to dopiero wyrodna matka jestem

juz wrocila z cmenatrzy alez sie uwinelam na chybko... ahhh teraz odpoczynek a za godzine na lody ze Sweet

co do wlosow ja farbuje chwilowo szamponetkami chcoiaz fryzjer mi mowil ze jedyne czego nie mozna w ciazy to na blond bo to rozjasniacze i kupe chemii maja a te normalne ciemne mozna spokojnie farbowac i nic nie bedzie...

dobra dzioszki spadowam std bo musze sie ogarnac
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:59   #3897
zebra666
Zakorzenienie

Asiuulka ale Ci dobrze:P taki ciekawy dzień a ja sprzątam albo zdycham z nudówLicze, że weekend będzie bardziej aktywny

Stary 2009-10-30, 14:18   #3898
Puma13
Zadomowienie

Hej Dziewczynki.

Po wizycie ok, maleństwo ma całe 6 cm

Tak krótko bo łeb mnie tak napierdziela, że oczy mi wychodzą z oczodołów i już nie wyrabiam, a do wieczora MUSI mi przejść.

Ja też biorę prenatal, z Amelką też brałam, mała miała ponad 3 kilo, a ja przytyłam tylko 8, więc też myślę, że to ich zasługa.

Też zapuszaczam włoski, jeszcze z 5 cm i posięgną pasa. Scinam tak drastycznie raz na dwa lata i potem znowu sobie odrastają.

boliiii...... ale tabletki nie wezmę, wiem głupia jestem, ale co mam zrobić.

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 14:20   #3899
zebra666
Zakorzenienie

Puma supcio, że wszystko dobrze a na ból głowy ponoć dobrze sobie amolem skronie pomasować, w razie czego apap można

Stary 2009-10-30, 14:27   #3900
Sweet Delights
Zadomowienie

Naprodukowałyście jak mój piesulec snikersów po orzechach no ale nadrobiłam a teraz lece się ogarnąć bo jestem jak ta hiena cmentarna po tych wojażach wszystkich

samantha koniecznie daj znac jak tam powizycie

a włosy... mam odrosty jak stąd do chin ale to dlatego, że ja zawsze robię równocześnie skręt i blond i później mam takie sexy secy jak podziwiać miałyście okazję na nk a mam mocno ciemne swoje naturalne, a tak jak pisze Asiulka właśnie, dlatego nawet nie kombinuję z niczym innym, jakoś przeczekam, najwyzej torba na łeb i oby do porodu

dobra lecim na coś dobrego z Asiula cioaaoo laski, miłego popołudnia
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości