![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
Cytat:
![]() na pewno dostaniesz ![]() ja zboczeniec ![]() i zabrala nam Olka ![]() ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
PIP.
|
ranyyyy jutro caly wieczor znow mi dzieciaki z okolicy beda co 3 sekundy dzwonily po cukierki
![]() Cytat:
![]() Olek zostaje z nami ![]() ![]() wybralam 10 najpiekniejszych fot i juz za Chiny nie umiem zadnej odrzucic ![]() jedyna pociecha w tym, ze Wy na pewno tez wybierzecie swietne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majkel to by chcial chyba, ze rok trwal 100 m-cy to moze bysmy wybraly wtedy ![]() ale ile bsymy byly w tym samym wieku ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
PIP.
|
albo taki kalendarz kuchenny, gdzie na kazdy dzien bylby inny Majkol
![]() tylko pewnie byloby mi szkoda zrywac te kartki ![]() [a z tylu bylyby cytaty z Majka ![]()
![]() |
#2345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę, nie mogę tego oglądać. A jak to opublikują, to prędzej, czy później mnie takie zdjęcie zaatakuje gdzieś w Sieci. ![]() I ci ludzie mają się za lepszych od zwierząt??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to jeszcze nie koniec. Niestety. Minęły cztery miesiące. Coś się zmieniło? Mniejszy ból? Mniejszy żal? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pfff, on dla nie nigdy nie był i nie będzie muzycznym ekspertem, burak jeden. Chyba mówi o jakimś innym Michaelu Jacksonie, bo nijak mi ten opis do Majkola nie pasuje ![]() Cytat:
![]() Dlaczego słowo "spuścizna" mi się brzydko kojarzy...?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę, zanim zdażyłam nadrobić te 10 stron, to doszły kolejne 2 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
moja wyobraźnia dzis nie zna granic
![]() poszlam do wc, akurat wyszedl chlopak i patzre ze w ich swiatlo, no to cyk, a tam ktos spuszcza wode, to ja szybko z powrotem cyk i do damskiej, a u nich slysze, myje i myje , se mysle, co on taki higieniczny, ze wyjal parowke i tez ja szoruje ![]() ludu co ze mna, tak te kolona Majkela dzialaja ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() no wlasnie ja tez NIE CHCE tego ogladac. ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14996996]chyba W pyszczka ![]() Pfff, on dla nie nigdy nie był i nie będzie muzycznym ekspertem, burak jeden. Chyba mówi o jakimś innym Michaelu Jacksonie, bo nijak mi ten opis do Majkola nie pasuje ![]() dokładnie! ![]() Dlaczego słowo "spuścizna" mi się brzydko kojarzy...?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kup im po Prince p*OLU, niech wiedzą co dobre ![]() Kurczę, zanim zdażyłam nadrobić te 10 stron, to doszły kolejne 2 ![]() ![]() bo jestes malym zboczuszkiem? ![]() ![]() plodne jestesmy, czy po fotach nie widac jakie mamy dni? ![]() [a jak dzieciom kupilabym prince p*Olo, to bym im nie oddala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie nigdy to nam sie nie zmieni, ale musimy patrzec na to w inny sposob, ze sie kiedys spotkamy i ze mu lepiej teraz gdziekolwiek jest..... a takimi wyrostkami juz pisalam, nie mozecie sobie glowy zawracac, mamy inne cele w zyciu, musimy takie namiastki ludzi po prostu olac, bo sie wykonczymy ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14996996] ![]() ![]() ![]() kup im po Prince p*OLU, niech wiedzą co dobre ![]() Kurczę, zanim zdażyłam nadrobić te 10 stron, to doszły kolejne 2 ![]() ![]() no plodne, wiadomo ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() to bylby taki kalendarz, ze z 1 strony jest fota Majka z przodu, a z drugiej z tylu ![]() ![]() ![]() ![]() a z tym facetem w lazience to u mnie ostatnio byl remont i malowali korytarz, pokoj i lazienke. no i ostatniego dnia remontowego juz cala rodzina czekala az oni skoncza, zeby moc sprzatac, a ci siedza w tej lazience i siedza... moja siostra musiala gdzies wyjsc, ale przedtem chciala szpachle nalozyc, a kosmetyki w lazience. mama jej mowi, zeby poszla i wziela, a ona "nie, bo moze oni tam baraszkuja ![]() potem sprzatamy w tej lazience, zapomnielismy zabrac rzeczy do mycia z umywalki i sie troche pobrudzily. ja tak sprzatam i patrze, a najbardziej brudny ze wszystkiego byl plyn do higieny intymnej, wiec stwierdzilysmy z Sis, ze oni po prostu musieli sie wymyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Ja od Majka dostalam Princesse Gold
![]() ach i teraz rzadzi Prince P*OLO i Princessa Gold ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze mysleli, ze to co innego ![]() ![]() ![]() kurde zrobilam sie obrzydliwa, jak o sobie pomysle to mam ![]() ![]() ale kalendarz boosskiii, z przodu Majk, z tylu mmmmm
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczynki, możecie mi powiedzieć na jakiej imprezie jakiś chłopiec uczył tańczyć Majkola? Majkol miał na sobie czerwoną koszulinę, chłopak bodajże zieloną i na moje oko było to jakoś pod koniec lat 80. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
mam stresa. mam motylki. cholernie sie boje
![]() TII of course ![]() pisałam dzis wiersze w autobusie i wygladalam niczym aluitka z rodziny zastepczej ![]() dzien dobry ![]() miałam dzis lekcje po 30 minut tylko. ![]()
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie takie krotsze lekcje ![]() i jak tam wiersze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a stresa nie miej ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Patrząc po fotach to macie/mamy dni płodne przez 365dni w roku ![]() tak sobie myślałam, że ten kalendarz mogłby być wydzierany, na każdej kartce po dwa zdjęcia (z tyłu i z przodu) i w ten sposób zmieściłyby się w nim 2x365 zdjęć czyli calutkie 730 zdjęć Majka! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
PIP.
|
no ale ja jestem pewna, ze wybierzemy takie fotki, ze te 12 i tak nam wystarczy.
wasi TZ tez powiedzieli, ze was pogielo z tym kalendarzem? ![]()
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14997361]jestem
![]() Patrząc po fotach to macie/mamy dni płodne przez 365dni w roku ![]() tak sobie myślałam, że ten kalendarz mogłby być wydzierany, na każdej kartce po dwa zdjęcia (z tyłu i z przodu) i w ten sposób zmieściłyby się w nim 2x365 zdjęć czyli calutkie 730 zdjęć Majka! ![]() ![]() no bajka , taka bez konca ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() tylko usmiech taki dziwny rąbnął ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakikuwraciuulas ![]() ![]() wiersze? ![]() a napisze Wam kiedys ![]() wszyscy mowia, ze jam jest niewyzyta.. a ja mowie, ze oni jeszcze Waszych wierszy nie widzieli ![]() Cytat:
psst. co z tym foto z autopsji o ktorym pisaliscie kilka str wczesniej? ![]()
![]() |
#2361 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A może po prostu musieli się nawilżyć, nie mogli znaleźć wazeliny, to polecieli płynem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
PIP.
|
Cytat:
ja niebardzo w to wierze ![]() [jest we mnie jeszcze wiara w ludzka przyzwoitosc...]
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() moj jeszcze mimo wszystko do konca nie przywykl ![]() ale z tym obiadem to dobry pomysl ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty w ktorym jestes dniu cyklu ![]() ![]() ![]() ![]() Anus kochana, ale to nie tak, ze my Majkowi mamy pozwolic odejsc, On nigdy nie odejdzie ![]() w sumie to nie wiemy czy ma spokoj, ale odejsc na pewno nie pozwolimy ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny Mike... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
PIP.
|
Justys, wyslalam Ci @ [w sensie, ze maila, a nie miesiaczke
![]() jaaaaaaaaaaaaaaa, ale mam glupawke ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie sa gorsi niz zwierzeta.... na prawde ![]() Majkol.... ? ![]() ej ja nie chce isc na TII .. ![]() fuuuj. cos mi tu wali jakby sie paliło gdzies jakis plastik czy cos ![]() moze mi sie ładowarka jara ![]() bleh.
![]() |
#2370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak patzre na twoj avatar po Twej wypowiedzi i mysle kto tam jest kurka ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
ja juz zaczelam cmokac na Ciebie ![]() won z takimi myslami ![]() cholera teraz bym sie teleportowalam i osobiscie z Toba pogadala ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ludzie maja rozum i powinni zaczac go uzywac ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.