|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
Agnes - i ode mnie pozdrów fantastycznego pana Włodka
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-30 o 00:50 |
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam
A pas... gdybym sięnie myla i nie przebierala... pewnie przez caly czas bylby ze mną
|
#2733 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...normalnie chciał nie chciał się wzruszyłam.... Cudowny musi byc ten Twój Tata!!!!!! Zazdroszczę... ale bez obawy to taka pozytywna zazdrość ,z zawiścią nic nie ma wspólnego ![]() Też bym chciała tak.... Ale mój tata traktuje moją op jak niepotrzebną fanaberię, a mama jest obojętna... O tyle dobrze,że zgodziła się pomóc w pierwszych tygodniach z moim synkiem... ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
Próbuję wieczorami zasypiać na placach by się troszkę przyzwyczaić.... Nie idzie
|
|
#2734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tata ![]() Qrczę... ja jeszcze do teraz nie dostałam kwiatka ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
Dobra, ciepla i życzliwa osoba Teraz myśli nad cycusiami, bo po 2 dzieci ma niesamowite "luzy" w miseczkach od stanika... wiatr grasuje Finansowo moglaby pozwolić sobie na operacje w kazdej chwili, ... ale ciężka przeprawa z przekonaniem TZ-a ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
A spać na pleckach nie da rady bez przymusu
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Tego własnie bólu boję się najbardziej.... ale odwrotu już nie będzie i jakoś będę musiała przetrwać.... Cioekawe jakie środki p/bólowe w mojej klinice podają.... Hmmm... Po Ketanolu podobno boli brzuch okropnie..... Ja nie wiem, bo jeszcze nigdy takich środków nie łykałam....
|
#2736 |
|
Przyczajenie
|
Czy przy mastopatii , nie mozna powiekszyć piersi ? Dopiero teraz usłyszałam o takim przeciwwskazaniu . cierpie na mastopatie id 16 lat , karmiłam 2,5 roku , niestety ta dolegliwośc pozostała. Piersi sie po karmieniu niestety zmniejszyły . I chciałam sobie w wieku 40 -lat jepowiekszyć. Staram sie regularnie wykonywać usg. Czy włókniaki , torbielkigruczolaki itp. jakie mam w piersiach wykluczają ten zabieg ?
Może odpowie mi na to ktoś kompetentny ? Dziekuję z góry , pozdrawiam .
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jesli chodzi o rodzicow to mam tylko mame , ale mysle , ze ona tego nie zrozumie i co gorsze jak ona sie dowie to w tyjemnicy beda wiedzialy wszystkie sasiadkiMimo , ze nie mieszkam tam to tego bym nie zniosla , Dlatego zaufalam tylko Wam , i oczywiscie mojemu mezowi. On naprawde jest wspanialy o wszystko sie troszczy ja nic nie musze robic , pilnuje zebym badania zrobila, szuka mi hotelu , jedzie ze mna na op. bo nie chce mnie samej zostawic , wziol sobie wolne i nawet zalatwi opieke dla naszej dziewczynki.(mieszkam jakies 800km od wroclawia, ). Po op. juz tez zapowiedzial , ze sie wszystkim zajmnie . Wczesniej nie myslalam , ze podejdzie do calej sytuacji tak wyrozumiale i cieplo.Czasami milo sie pozytywnie zaskoczyc . ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Mam jeszcze takie pytanie czemu po op. nie mozna przez miesiac autem jezdzic ?
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
A co do jazdy samochodem, to każdy dr ma inne zalecenia
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuję wieczorami zasypiać na placach by się troszkę przyzwyczaić.... Nie idzie
Daga - ja tez probuje na plecach zasypiac , ale narazie nic z tego niw wychodzi .....
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest na forum pare dziewczyn, ktore mimo gruczolaków czy torbieli powiększyły sobie piersi Moz ezapytaj w konkretnej klinice chirurgii plastycznej, czy Twoja dolegliwość bylaby na pewno przeciwwskazaniem do wykonania operacji ![]() Trzymam kciuki , zebyś jednak mogla zrealizować swoje marzenie
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14993298]
Gratuluję takiego męża Dzieki bardzo
|
#2742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daga - ja tez probuje na plecach zasypiac , ale narazie nic z tego niw wychodzi ..... [/QUOTE]Tak jak pisze Horo: będziemy zmuszone to będziemy spały na plecach.... O ile się nie myle przy okrągłych implantach mozna szybciej na boczku... To prawda?
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile się nie myle przy okrągłych implantach mozna szybciej na boczku... To prawda?[/QUOTE] Tak, mozna po tygodniu Po 1 op chyba minęło z 3 tygodnie, zanim zaczęłam się przewracać na boczki, a teraz... po ok. 5 dniach
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-10-30 o 09:18 |
|
|
|
|
#2744 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() przed chwilką znalazłam Wasze forum...ale się tu dzieje Gratuluję![]() nie czytałam jeszcze wcześniejszych postów, bo trochę wymaga to czasu;p Jestem z okolic W-wy i mam 21lat. Zastanawiam się nad op. Nie chcę jeszcze mówić o tym bliskim, ponieważ boję się, że źle na to zareagują i mnie nie zrozumieją Chciałam się poradzić osób, które podobnie jak ja, chcą powiększyć sobie piersi (lub oczywiście już to zrobiły) Najbardziej zastanawia mnie to, co stanie się, gdy po op.-nie od razu, ale kiedyś na pewno- zajdę w ciążę...czy wydane pieniądze na zabieg pójdą w błoto?? Jeszcze nie mam całej kasy...ale postaram się jak najszybciej ją zdobyć <--oczywiście mam też pytanie związane z ceną... wyrobię się w 10 tys. (niestety jestem strasznie płaska;(;(;(Pozdrawiam
|
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zaleceniach do domu dostaniesz łykanie ibupromu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Do tego - żeby przypadkiem nie naruszyć torebki łącznotkankowej. Uwierz, ja po m-cu miałam jeszcze problem z prawą ręką i prowadzeniem pojazdu ) i mocny skręt kierownicą był koszmarem . I dodam, że mój samochód ma 3 lata - więc i wspomaganie kierownicy jest, i biegi wchodzą gładko...---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Pysia i Daga - ja też nie potrafiłam spać na plecach, zawsze spałam na brzuchu . I chyba nie ma co teraz tego 'trenować' , po op. będziecie zmuszone spać w ten a nie inny sposób to od razu się nauczycie![]() Pysia - fantastyczny ten twój mąż. Gratuluję Antonina7 - te pytanie zadałaś już w innym wątku i dostałaś odpowiedź. Wtedy napisałam Ci, że mastopatia stanowi względne, ale nie bezwzględne przeciwwskazanie i radziłam konsultację u onkologa i chir. plastyka - czyli osób jak najbardziej kompetentnych |
||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
VidaS. pozdrawia Was wszystkie baaaardzo gorąco ps. Listopadowa... Ty masz szczególe pozdrowionka
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Cena: 10 tys. - może być trochę za mało. Po op. po odpowiednim czasie oczywiście możesz urodzić dzieci i karmić piersią - ważną kwestią (z punktu widzenia karmienia piersią) jest miejsce umieszczenia impl. i rodzaj cięcia: impl. najlepiej umieścić podmięśniowo z cięcia albo pachowego albo w fałdzie podpiersiowym. Jeśli podczas ciąży i laktacji będziesz odpowiednio dbać o piersi, nosić dobrze dobrane staniczki to nic złego im się nie stanie Sama mam koleżankę, która po kilku latach od op. powiększyła piersi - piersi przetrwały i nadal są fantastyczne . Zresztą na http://www.beautywpolsce.com/forum/ są dziewczyny które rodziły i karmiły piersią mając implanty w piersiach.
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:42 |
||
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
siema
wlasnie wrociłam z zakupków no i polecialam...kupilam 2 staniczki napewno znacie firme Hanna style polceam tym dziewczynom, które będa w pierwszych tygodniach po operacji. O czywiscie p.Włodek pomógł mi dzis w przymierzeniu ich hehe ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- matyldaof na kazdej stronie www. znajdziesz cennik zbiegu w klinice jakiej tylko chcesz
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i gratuluję udanych zakupów
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa80 czy w tym sklepie w Galerii Bałtyckiej będą wiedzieli o jaki stanik mi chodzi ? I czy są różne ich rozmiary? Tych wiesz - pooperacyjnych....
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
ona nas tu podczytuje, ale... jako gość
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
ahh ten p.Włodek...
jednak mam rozmiar 75 C
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. zazdraszczam zakupków stanikowych
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
Horito
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
doczekasz sie i TY
|
#2757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- mam jechac oddac?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-30 o 13:27 |
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
przez pierwsze 2 miesiace lepiej nosuić biustonosze dobrze trzymające biust od spodu i na szerokich ramiaczkach, które powinny być mocniej podciagniete
|
|
#2760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby pani mi przyjela i kupie topik taki co opisalas wczesniej
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

tata 

Chciałam się poradzić osób, które podobnie jak ja, chcą powiększyć sobie piersi (lub oczywiście już to zrobiły)