Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 12:42   #4381
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
teraz pędem jem śniadanie i uciekam do tżcika
ja na mojego też czekam już się nie mogę doczekać idziemy do babci TZ bo teraz przyjechał P. kuzyn na święta z żona i synkiem Sewerynkiem, który ma 3 tygodnie ciocia Kasia będzie go uczyć bycia kozakiema ze mną się złe rzeczy dzieja bo mam 10 minutowe przebłyski instynktu macierzyńskiego chociaż powiem Wam, że to mi się tylko wydaje bo jak miałam te zawroty i mdłości to się zlękłam i modliłam oby to nie ciąża, ale @ jest
Cytat:
HU HU HA HU HU HA IDZIE PANNA MŁODA-A
durna

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kasia może coś zjadlaś co nie za dobrze podziałało na Twój żołądek?
nie, to przez @

byłam z mamą na zakupach, ale foch bo nie mogę znaleźć sweterka ani stanika sorry, ale obwód 80 czy 75 mi lata chciałam 70 i jest taki żałosny wybór, że mama powiedziała, że mam sobie kupić jakiś z triumfa w TK maxie kochaniutka ostatnio był 75c taki piękny ale za szeroki pod biustem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 12:55   #4382
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
aaaaa i najważniejsza wiadomośc dnia nasza agencja mieszkaniowa potwierdziła nam domek i w sobotę o 10 odbieramy klucze
Ale macie fajnie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Trochę mi głupio, ze tak Was zamęczam tym wszystkim, bo Wy to będziecie "przechodzić" wszystkie razem za jakiś czas
Muszę mniej pisać
Pisz śmiało! Po to jest ten wątek

Cytat:
co do Kate to jasne że możesz ją przymierzyć!!!
Tancia ta Twoja suknia jest taka śliczna, że niedługo wyjdzie na to, że wszystkie w Kate pójdziemy do ślubu

Cytat:
Samoa a może coś takiego z samych płatków róż?
http://media.photobucket.com/image/b...strauss5-1.jpg
O ja mam coś podobnego. W ogóle wrzucam w załącznikach czerwone/bordowe bukiety.

Cytat:
j
ja swoją tesciową lubię i w ogóle fajna babka ale na wybór sukni hahaha to nie wiem co ona by mi mogła doradzić.. tylko by patrzyła i się uśmiechała a tu trzeba kogoś kto ci pojedzie szczerze że wyglądasz jak spaślak albo jak debil w danej kiecce- do tego najlepsza jest moja siostra jak szukałyśmy sukni szwagierce to też ją zabrałyśmy- siostra nie szczędziła epitetów ale przynajmniej była szczera
Oj w takich sytuacjach szczerość jest najważniejsza Dlatego ja polazłam po suknie sama, bo sama sobie szczerze doradziłam w czym mi będzie dobrze, a w czym fatalnie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Głowa mi pęka, z nosa cieknie i na oczy już ledwo widzę, ale chciałam Wam napisać, że doszły dziś próbki zaproszeń i są cudne
Delikatne, skromne, ale bardzo ładnie wykonane
Jak Wam się podobają?
Bardzo ładne = proste i eleganckie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jestem zakochana

A tu masz za to, że nas tak długo trzymałaś w niepewności.

Cytat:
no to jakie masz plany? rzucasz hormony? kurdę przez to własnie i ja się boję zaczynać brać tabletki nie chcę mieć mniejszego libida..
Mi nie zmniejszyły Na każdego działają inaczej.

Cytat:
ja jestem zakochana w kantadeskach są piękne i bukiety są z nich nieziemskie
Ja też, ja też

Tośka nie zacytowało mi się Twoje pytanie o moje stanikowe wymiary: mam 74 pod biustem i 95 w biuście

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-30 o 12:59
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:04   #4383
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja bym mogla jechac do Hiszpanii, ale tam w okolice Gibraltaru i gor Sierra Nevada druga kolezanka wlasnie tam byla w tym roku i zupelnie mi sie zmienilo zdanie co do Hiszpanii (swego czasu uwazalam, ze nuuudy )
no all by sie jednak w podrozy poslubnej przydal moze uda sie jednak cos znalezc

my z TZem jak co roku pewnie wieczorem trafimy na spacerek po Cmenatrzu Podgorskim i zapalimy pare zniczy na opuszczonych grobach. lubie te nasze coroczne spacerki. to juz bedzie 8 raz 2 lata temu nawet wdrapalismy sie na kopiec Kraka - super widok na cmenatrz z tysiacami zapalonych zniczy jest stamtad moze w tym roku tez sie wdrapiemy jak nie bedzie blota

jako, ze idzie zima, kaloryfer i czapka to zamowilam sobie jedwab Farouk Chi Silk Infusion i odzywke Biosilk Silk Therapy... ktoras z Was probowala i ma jakies refleksje na ten temat?
na pewno pojedziemy tam gdzie będzie allGóry w Hiszpanii to inna bajkaBo z nowu slyszalam, ze jeśli ktos liczy n apiekne widoki podczas jeżdżenia po kraju to nie bardzo, nuda własnie.
Też lubie cmentarze wieczoremOstatni raz byłam z tz i bratem na dzień dziadka na cmentarzu i mało brakowało a musielibyśmy skakać przez płot, bo przed nami szedł facet, który zamykał bramę

Certina polecała to Chi. Ja miałam normalny jedwab Farouk i szampon. Szampon był beznadziejny, myślałam, że jakos sie będa po nim włosy rozczesywac a tu nic, mało się pienił a jedwab jak to jedwab

Zrobilam peeling i siedze teraz z maseczką na twarzy, szyi i dekolcie
Możecie polecić jakies fajne maeczki do twarzy?Najlepiej w tych saszetkach na jedna aplikacjęTeraz mam tą http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i jeszcze mam zapas tej http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i peeling tez z Dax w szasetce lubię
Stary 2009-10-30, 13:09   #4384
centipede
Zadomowienie

Dzień dobry
Nawet wcześniej nie zauważyłam, że nasza obecna część będzie się niedługo kończyć! Szalejecie z postami, oj szalejecie!

Kasiu ta suknia, którą ostatnio wklejałaś ma słodką kokardkę! Mierzyłaś ją albo zamierzasz mierzyć?

Aha...Tancia zapomniałam Ci wcześniej napisać. Ostatnio kupiłam polecany przez Ciebie humaktan i faktycznie bardzo fajny kremik, ma świetną konsystencję!

Certinko super, że udało Ci się znaleźć opiekuna, teraz już musi być dobrze

Samoa zazdroszczę depilacji, na pewno wielkie ułatwienie!

Zaraz zabieram się za nadrabianie reszty postów
Stary 2009-10-30, 13:12   #4385
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Zrobilam peeling i siedze teraz z maseczką na twarzy, szyi i dekolcie
Możecie polecić jakies fajne maeczki do twarzy?Najlepiej w tych saszetkach na jedna aplikacjęTeraz mam tą http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i jeszcze mam zapas tej http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i peeling tez z Dax w szasetce lubię
Ja uwielbiam maseczkę drożdżową Soraya Care&control. To chyba jedyna maseczka, która oczyszcza, ale nie wysusza. mam po niej taką mięciutką skórę Trochę zajeżdża drożdżami, ale da się to przeżyć
Stary 2009-10-30, 13:16   #4386
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nawet wcześniej nie zauważyłam, że nasza obecna część będzie się niedługo kończyć! Szalejecie z postami, oj szalejecie!

Kasiu ta suknia, którą ostatnio wklejałaś ma słodką kokardkę! Mierzyłaś ją albo zamierzasz mierzyć?

Aha...Tancia zapomniałam Ci wcześniej napisać. Ostatnio kupiłam polecany przez Ciebie humaktan i faktycznie bardzo fajny kremik, ma świetną konsystencję!

Samoa zazdroszczę depilacji, na pewno wielkie ułatwienie!

Zaraz zabieram się za nadrabianie reszty postów
tez gdyby Tancia nie pwoiedziała to bym sie nie kapnęła, ze już sie wątek kończyA co do depilacji to mam nadzieję, ze nie okaże sie, że wtopiłam Ale po tym co czytałam w necie to działa

Lain szukałam welonu od nalon i znalazłam na cycatej niewysokiej lasce razem z suknią i jak kupisz nalon to powinnas ładnie wygladac, bo jestes drobnijesza od tej na focie a ona wyglada ładnieLink http://pics.classifieds.weddingbee.c...ess.jpg.resize tylko z tym trenem to dużo zachodu chyba jest, bo jest ogromny

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam maseczkę drożdżową Soraya Care&control. To chyba jedyna maseczka, która oczyszcza, ale nie wysusza. mam po niej taką mięciutką skórę Trochę zajeżdża drożdżami, ale da się to przeżyć
lubię drożdże Aż sobie przypomniałam o pizzy i jak brat wróci to może go namówię, żebyśmy sobie zamówili
Zaraz sobie ja wygoogluję

Mam http://www.s*********/product.php?group=face&id=196
wprawdzie nie mam tlustej cery tylko normalna w kierunku suchej, ale raz na jakis czas oczyszczenie taką maseczkę mi nie zaszkodziO, kupię dla mnie i tż

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-30 o 13:19
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:22   #4387
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam http://www.s*********/product.php?group=face&id=196
wprawdzie nie mam tlustej cery tylko normalna w kierunku suchej, ale raz na jakis czas oczyszczenie taką maseczkę mi nie zaszkodziO, kupię dla mnie i tż
Coś mi się ten Twój link nie otwiera, ale jakby co to jest ta:
http://esentia.pl/Soraya_Care_Contro...owa_p35257.htm
bo znalazłam jeszcze w jakimś innym opakowaniu takim białym i tam jest chyba inna pojemność
W Rossmanie zawsze ją kupuję

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-30 o 13:23
Stary 2009-10-30, 13:27   #4388
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Coś mi się ten Twój link nie otwiera, ale jakby co to jest ta:
http://esentia.pl/Soraya_Care_Contro...owa_p35257.htm
bo znalazłam jeszcze w jakimś innym opakowaniu takim białym i tam jest chyba inna pojemność
W Rossmanie zawsze ją kupuję
wizaż mi wygwiazdkował nazwe sorayaPrzeginaj ą.
Stary 2009-10-30, 13:31   #4389
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

jako, ze idzie zima, kaloryfer i czapka to zamowilam sobie jedwab Farouk Chi Silk Infusion i odzywke Biosilk Silk Therapy... ktoras z Was probowala i ma jakies refleksje na ten temat?
ten jedwab z CHI jest duzo lepszy niż normalny farouka, bo ten przeźroczysty zawiera alkohol i przy dłuższym stosowaniu zamiast poprawić stan to go pogarsza. Ja lubię ten z CHI bo chroni włosy przed wysoką temperaturą np. przed suszeniem, ja ciągle susze włosy. Musisz zobaczyć co dla Twoich włosów będzie bardziej odpowiednie, polecam stosować od połowy włosów albo na same końcówki, bo niestety od nasady mocno oba produkty przetłuszczają włosy. I nie nakładaj więcej niż kropelkę bo jedwabie są bardzo wydajne i żeby włosów mocno nie obciążyć wystarczy ta kropelka. Jeśli kupowałaś jedwabie z all to zwróć uwagę czy mają sreberka przylejone do otwory jak odkręcisz buteleczkę tzn że są oryginalne i nic tam nie było dolewane żeby rozwodnić

Cytat:

też się cieszę mam nadzieję że załatwię jakiś staż, albo chociaz jakieś pieniążki na dojazdy będą to będę zadowolona

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:38   #4390
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja zazwyczaj kupuje w wiekszych opakowaniach, bo taniej wychodzi
z takich saszetkowcow to fajna byla Bielenda z Morza Martwego w takim niebieskim opakowaniu to taka blotna maseczka, wiec sie wyglada jak potwor z bagien
z takich tubkwocow mam wiecej typow np. Ziaja Pro uspokajajaca, fajna tez byla taka z Body Shopu (juz troche drozsza) z niebieska kukurydza na opakowaniu a niedawno kupilam sobie w Yves Rocher taka przeciw niedoskonalosciom, zwezajaca pory (o ta http://www.yvesrocherusa.com/control...oduct_id=34993) i tez jest fajna jak na moja mieszana cere to wszystkie zrobily pozytywne wrazenie

Cytat:
lubię drożdże Aż sobie przypomniałam o pizzy i jak brat wróci to może go namówię, żebyśmy sobie zamówili
Zaraz sobie ja wygoogluję
nawet mi nie mow o pizzy
dzis wieczorem piatkowe piwkowanie ze znajomymi i znow bede musiala patrzec jak wszyscy wsuwaja pizze ahh bede miala po tym wszystkim mega silna wole

Cytat:

Lain szukałam welonu od nalon i znalazłam na cycatej niewysokiej lasce razem z suknią i jak kupisz nalon to powinnas ładnie wygladac, bo jestes drobnijesza od tej na focie a ona wyglada ładnieLink http://pics.classifieds.weddingbee.c...ess.jpg.resize tylko z tym trenem to dużo zachodu chyba jest, bo jest ogromny

na zdjeciu ten podpiety tren wyglada estetycznie, wiec jakby co nie powinno byc problemu a juz po rozlozeniu jaki piekny jest no ale na tournee po salonach wybieram sie w styczniu, wiec sie jeszcze wszystko okaze w czym mi dobrze, a w czym gorzej na razie temat sukni jeszcze mnie za malo pociaga zebym cos robila w tym kierunku patrze sobie co wy kupujecie

lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:40   #4391
certina4
Wtajemniczenie

ja używam takich maseczek:

http://esentia.pl/Dax_Cosmetics_Perf...aca_p29022.htm

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ermabrazja.htm

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-30, 13:49   #4392
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja zazwyczaj kupuje w wiekszych opakowaniach, bo taniej wychodzi
z takich saszetkowcow to fajna byla Bielenda z Morza Martwego w takim niebieskim opakowaniu to taka blotna maseczka, wiec sie wyglada jak potwor z bagien
z takich tubkwocow mam wiecej typow np. Ziaja Pro uspokajajaca, fajna tez byla taka z Body Shopu (juz troche drozsza) z niebieska kukurydza na opakowaniu a niedawno kupilam sobie w Yves Rocher taka przeciw niedoskonalosciom, zwezajaca pory (o ta http://www.yvesrocherusa.com/control/product/~category_id=10558/~product_id=34993) i tez jest fajna jak na moja mieszana cere to wszystkie zrobily pozytywne wrazenie
wlaśnie patrzyłam ostatniona Bielende,ale byla tylko wersja na zmarszczki i nie mialam za bardzo czasu wybierać, ale wlasnie czaję sie na ta blotna, bo Madziulka tez coś mówila o blotnejZiaja pro musze wyprobować, ale chyba na allegro trzeba kupić?

Cytat:
nawet mi nie mow o pizzy
dzis wieczorem piatkowe piwkowanie ze znajomymi i znow bede musiala patrzec jak wszyscy wsuwaja pizze ahh bede miala po tym wszystkim mega silna wole
ja sie oszukuję, ze mi pizza niezaszkodzi jak sie brat zgodzi, bo on i tak zje wiecej

Cytat:
na zdjeciu ten podpiety tren wyglada estetycznie, wiec jakby co nie powinno byc problemu a juz po rozlozeniu jaki piekny jest no ale na tournee po salonach wybieram sie w styczniu, wiec sie jeszcze wszystko okaze w czym mi dobrze, a w czym gorzej na razie temat sukni jeszcze mnie za malo pociaga zebym cos robila w tym kierunku patrze sobie co wy kupujecie
[/COLOR]
tak tak on wygląda ładnie jak jest podpięty, bo lekki z samej koronki tak jak mój i nie robi kaczego kupra(takie efekt był po podpięciu trenu w Relieve). A wiesz, że Madonna juz nie ma w ofercie Mecenasa?Więc jej nie przymierzysz, nie bylo go już jak ja byłam mierzyć i Nalon tez nie mieli, ale w ofercie jest.

nie do mojej skóry, ale poszukam w necie jakie są z serii Ziaja Pro
Stary 2009-10-30, 13:51   #4393
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
co to sa kantadeski? Jeju żal mi mojego upatrzonego fioletowego bukietu, ale taka wersja z czerwoną szminką baaaaardzo do mnie trafiaI czerwone buty Oooo podjarałam się Szukam i nie moge nic znaleźc w necie

To są canadescie/ kalie, takie dzwoneczki, mam bukieciki na kompie z nich bo taki chcę mieć, zaraz Ci pokażę
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:55   #4394
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
To są canadescie/ kalie, takie dzwoneczki, mam bukieciki na kompie z nich bo taki chcę mieć, zaraz Ci pokażę
a to juz wiemZnałam nazwę kalie Ładny ten bukiet, który wkleiłaś
Stary 2009-10-30, 13:55   #4395
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
będę mierzyć, ale to po targach ślubnych w styczniu pewnie

ale madonna ma teraz obleśna kolekcję i wszystko piżamowe albo z tego świecącego wstrętnego materiału

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 13:58
Stary 2009-10-30, 14:06   #4396
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
będę mierzyć, ale to po targach ślubnych w styczniu pewnie

ale madonna ma teraz obleśna kolekcję i wszystko piżamowe albo z tego świecącego wstrętnego materiału
niektóre suknie faktycznie wyglądają jak pomyłka projektanta a niektóre mi się bardzo podobająW ogóle mam wrażenie, ze to są w większości takie suknie nie na każda kobietę tylko na takie kobiety ala modelki.
Ta np.jest piekna http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao ale malo komu będzie w niej dobrze, bo trzeb amiec strasznie dlugie nogi, żeby ten fason nie skrócił.
Stary 2009-10-30, 14:11   #4397
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]
Piękny tren ma ta suknia.
Cytat:
niektóre suknie faktycznie wyglądają jak pomyłka projektanta a niektóre mi się bardzo podobająW ogóle mam wrażenie, ze to są w większości takie suknie nie na każda kobietę tylko na takie kobiety ala modelki.
Ta np.jest piekna http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao ale malo komu będzie w niej dobrze, bo trzeb amiec strasznie dlugie nogi, żeby ten fason nie skrócił.
A mi się ta podoba. http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=65.esau Dzisaij zaczęłam suknie oglądać i mi w oko wpadłaZwłaszcza góra mi sie podoba.
I tez mi się wydaje, że te suknie tylko na "modelkowe" osoby. A jak już ktoś jest "okrąglejszy" to nie ma szans na suknie.Takie bardzo dopasowane są te suknie i naprawde trzeba mieć do nich figurę. Ale to tylko takie moje wrażenie.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-30 o 14:14
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 14:12   #4398
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ten jedwab z CHI jest duzo lepszy niż normalny farouka, bo ten przeźroczysty zawiera alkohol i przy dłuższym stosowaniu zamiast poprawić stan to go pogarsza. Ja lubię ten z CHI bo chroni włosy przed wysoką temperaturą np. przed suszeniem, ja ciągle susze włosy. Musisz zobaczyć co dla Twoich włosów będzie bardziej odpowiednie, polecam stosować od połowy włosów albo na same końcówki, bo niestety od nasady mocno oba produkty przetłuszczają włosy. I nie nakładaj więcej niż kropelkę bo jedwabie są bardzo wydajne i żeby włosów mocno nie obciążyć wystarczy ta kropelka. Jeśli kupowałaś jedwabie z all to zwróć uwagę czy mają sreberka przylejone do otwory jak odkręcisz buteleczkę tzn że są oryginalne i nic tam nie było dolewane żeby rozwodnić
ja co prawda wlosow nie susze, ale w zimie jak wszedzie beda grzac to jednak ma to swoj wplyw na wlosy. dzieki za rady to go bede nakladac tak gdzies od polowy wlosow i ta kropelka wystarczy na taka dlugosc wlosow? bo ja mam taka dosc pokazna dlugosc

Cytat:
Ziaja pro musze wyprobować, ale chyba na allegro trzeba kupić?
chyba tak ja nie widzialam nigdzie wiecej. no moze by bylo w jakims sklepie netowym... kiedys myslalam zeby ja kupic w takim jednym sklepie kosmetycznym na Zamojskiego, ale tam trzeba jakies oswiadczenie, ze sie ma salon kosmetyczny, jest sie uczennica szkoly kosmetycznej czy cos takiego w ogole uwazam, ze na glowe upadli ze tak bronia dostepu do tych kosmetykow zwyklym smiertelnikom

Cytat:
ja sie oszukuję, ze mi pizza niezaszkodzi jak sie brat zgodzi, bo on i tak zje wiecej
ja sie oszukiwalam tak przez ostanio rok teraz wiem, ze jednak zaszkodzi
nawet wczoraj w restauracji nie tknelam smalczyku z cebulka z chlebkiem, ktory nam podali do czekania, choc TZ tam oplywal nad nim w zachwyty ale nie, ja sie nie zlamalam

Cytat:
A wiesz, że Madonna juz nie ma w ofercie Mecenasa?Więc jej nie przymierzysz, nie bylo go już jak ja byłam mierzyć i Nalon tez nie mieli, ale w ofercie jest.
w tych krakowskich Madonnach to chyba nigdy nie bylo Mecenasa
wychodze z zalozenia, ze jak cos bede chciala bardzo przymierzyc, a w Krk w salonach bedzie to niedostepne to sobie skocze do kogos kto odsprzedaje. i na pewno ten ktos mi nie zabroni zrobic ewentualnego zdjecia
ostatanio podobala mi sie tez jedna suknia ktora tu Kaska wkleila z nowej kolekcji Annais... ale to juz bym musiala kupic salonowa, bo z pewnoscia nikt jej nie odsprzedaje
no zobaczymy jak to bedzie

dzizas ale mi sie lewa dlon trzesie wlasnie malowalam pazurki i troche sie nameczylam z prawa reka ale udalo sie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-30 o 14:14
Stary 2009-10-30, 14:13   #4399
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o ta jest śliczniutka mierzyłam taką z divina sposa tylko bez tej aplikacji pod biustem i ładnie wyglądałam, ale czułam się za skromnie muszę mieć jakąś kokardkę pasek z kryształków-cokolwiek pod biustem jeśli się na rybkę zdecyduję tą chcę zmierzyć
Załącznik 2618295

Lain to była Annais Bonnie, zawsze możesz ją za połowę ceny wypożyczyć ja tak zrobię jak nie będzie do odsprzedania chociaż jestem dobrej myśli, bo ona będzie hitem jak Carrera, a ona już od kwietnia była na all

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 14:16
Stary 2009-10-30, 14:17   #4400
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja co prawda wlosow nie susze, ale w zimie jak wszedzie beda grzac to jednak ma to swoj wplyw na wlosy. dzieki za rady to go bede nakladac tak gdzies od polowy wlosow i ta kropelka wystarczy na taka dlugosc wlosow? bo ja mam taka dosc pokazna dlugosc
ja mam średniej długości i wystarcza, ta kropla to tak wielkości migdału, na Twoje- długie też powinna wystarczyć, choc sama zobaczyć po pierwszej aplikacji może na Twoja włoski trzeba będzie trochę więcej, ale nie dużo więcej bo jak sie za dużo nałoży to włosy będą wyglądały na tłuste. Aha no i jeszcze nakładaj jedwab na mokre włosy, dużo lepszy efekt niż na wysuszonych/ wyschniętych. A można i tak i tak nakładać.
Hmm to chyba tyle

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-30, 14:23   #4401
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain to była Annais Bonnie, zawsze możesz ją za połowę ceny wypożyczyć ja tak zrobię jak nie będzie do odsprzedania chociaż jestem dobrej myśli, bo ona będzie hitem jak Carrera, a ona już od kwietnia była na all
chyba myslimy o innej bo ta ktora mi sie podoba ma w nazwie pliku Rochelle i chyba nie chcialabym wypozyczac, bo mialabym stresa, ze strasznie zniszcze i bede musiala za to doplacac, a przy moich sesjach w wodzie i na plazy to calkiem prawdopodobne, ze moze byc w dosc oplakanym stanie dlatego najchetniej bym od kogos odkupila, bo wtedy juz nawet sie nie musze martwic zeby byla zdatna do odsprzedania wyjdzie w praniu
o o ta mi chodzilo:
Stary 2009-10-30, 14:24   #4402
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
chyba myslimy o innej bo ta ktora mi sie podoba ma w nazwie pliku Rochelle i chyba nie chcialabym wypozyczac, bo mialabym stresa, ze strasznie zniszcze i bede musiala za to doplacac, a przy moich sesjach w wodzie i na plazy to calkiem prawdopodobne, ze moze byc w dosc oplakanym stanie dlatego najchetniej bym od kogos odkupila, bo wtedy juz nawet sie nie musze martwic zeby byla zdatna do odsprzedania wyjdzie w praniu
o o ta mi chodzilo:
aha! no to ja myślałam o innej, ale tą też wklejałam i też zamierzam przymierzyć

Stary 2009-10-30, 14:29   #4403
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mamy podobna długośc, więc sie wypowiem Ja nakładałam jedwab na chyba 3 raty(najpierw na jeden bok, przód i drugi bok) kropla(o ile można tak ja nazwać) miała wielkość pistacji. Nakładalam tak od wyskosci brody, bo tam nie ma ryzyka, ze nałożę blisko skóry glowy.
Bardzo dobrze się wlosy po tym rozczesywaly. Zdaj relację jak się spisuje ten jedwab chi to może tez kupię na zimę

Cytat:
chyba tak ja nie widzialam nigdzie wiecej. no moze by bylo w jakims sklepie netowym... kiedys myslalam zeby ja kupic w takim jednym sklepie kosmetycznym na Zamojskiego, ale tam trzeba jakies oswiadczenie, ze sie ma salon kosmetyczny, jest sie uczennica szkoly kosmetycznej czy cos takiego w ogole uwazam, ze na glowe upadli ze tak bronia dostepu do tych kosmetykow zwyklym smiertelnikom
wpisalam w wyszukiwarce na allegro i mało tego coś, ale w sklapeach internetowych jest

Cytat:
ja sie oszukiwalam tak przez ostanio rok teraz wiem, ze jednak zaszkodzi
nawet wczoraj w restauracji nie tknelam smalczyku z cebulka z chlebkiem, ktory nam podali do czekania, choc TZ tam oplywal nad nim w zachwyty ale nie, ja sie nie zlamalam

dla mnie wyjatkiem jest wizyta w ck browarze - tam zawsze jem smalczyk Tylko ja tak malutko smaruję, na smaka a tż taka warstwe tego tłuszczolu, żeby mi to przez usta nie przeszlo. Zamawiamy zawsze smalczyk w zestawie z ogórkami kiszonymiUwielbiam ogórki kiszone

Cytat:
w tych krakowskich Madonnach to chyba nigdy nie bylo Mecenasa
wychodze z zalozenia, ze jak cos bede chciala bardzo przymierzyc, a w Krk w salonach bedzie to niedostepne to sobie skocze do kogos kto odsprzedaje. i na pewno ten ktos mi nie zabroni zrobic ewentualnego zdjecia
ostatanio podobala mi sie tez jedna suknia ktora tu Kaska wkleila z nowej kolekcji Annais... ale to juz bym musiala kupic salonowa, bo z pewnoscia nikt jej nie odsprzedaje
no zobaczymy jak to bedzie

dzizas ale mi sie lewa dlon trzesie wlasnie malowalam pazurki i troche sie nameczylam z prawa reka ale udalo sie
chyba był, bo widziałam w necie na all jak babki pisaly, ze suknia kupion a wkrakowskim salonie mad. Ale te Annais sa tańsze to bys sie pewni zmiesciła w budzecie Tylko jakby ona miala byc do sprzedaży to te Twoje wodne wyczyny mogłyby zaszkodzić, chociaż nie sądzę.
Ja mam wprawę w malowniu obu rakMam teraz ciemnofioletowe pazurki pociągniętet utwardzaczem i trzymają mi sie od wtorku

Cytat:
o ta jest śliczniutka mierzyłam taką z divina sposa tylko bez tej aplikacji pod biustem i ładnie wyglądałam, ale czułam się za skromnie muszę mieć jakąś kokardkę pasek z kryształków-cokolwiek pod biustem jeśli się na rybkę zdecyduję tą chcę zmierzyć
Załącznik 2618295

nie wiem Kasia czy nie masz zbyt szerokich bioder do takiej zwężanej do kolan, bo to trzeba być drobniutka chudzinką chyba. Ale powiesz jak to wyglada jak zmierzysz
Stary 2009-10-30, 14:34   #4404
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem Kasia czy nie masz zbyt szerokich bioder do takiej zwężanej do kolan, bo to trzeba być drobniutka chudzinką chyba. Ale powiesz jak to wyglada jak zmierzysz
wiesz co w sumie ładnie wyglądałam, ale ja nie wiem czy mam na tyle odwagi by wyskoczyc w tak sexownej sukni, a po 2 ja mam delikatna urodę i trzymam się tego romantyzmu

Stary 2009-10-30, 14:40   #4405
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaj relację jak się spisuje ten jedwab chi to może tez kupię na zimę
ok mam nadzieje, ze nie bede na niego dlugo czekac z okazji swiat czy czegos tam

Cytat:
dla mnie wyjatkiem jest wizyta w ck browarze - tam zawsze jem smalczyk Tylko ja tak malutko smaruję, na smaka a tż taka warstwe tego tłuszczolu, żeby mi to przez usta nie przeszlo. Zamawiamy zawsze smalczyk w zestawie z ogórkami kiszonymiUwielbiam ogórki kiszone
a to ja w sumie jakas fanka smalcu nie jestem, ale w tym wczorajszym bylo tyle cebulki i TZ tak nad nim oplywal, ze latwo nie bylo poki co wyjatkow sobie nie robie i dzielnie sie trzymam
a od poniedzialku ostry trening mielismy juz w tym tygodniu isc zaopatrzyc sie w karnety, ale cos tak czasu nie bylo, wiec musimy to jeszcze zalatwic w poniedzialek przed zajeciami mam nadzieje, ze bedzie miejsce na grupie na ktora chce wbic

Cytat:
Ale te Annais sa tańsze to bys sie pewni zmiesciła w budzecie Tylko jakby ona miala byc do sprzedaży to te Twoje wodne wyczyny mogłyby zaszkodzić, chociaż nie sądzę.
Ja mam wprawę w malowniu obu rakMam teraz ciemnofioletowe pazurki pociągniętet utwardzaczem i trzymają mi sie od wtorku
wiesz to nawet nie o cene chodzi, bo budzet mam jakby nieograniczony ze strony rodzicow, tylko jak sobie pomysle, ze wywalam tyle kasy na kawalek szmatki, ktora zapewne pieknie zalatwie biegajac po lace i plywajac w jeziorze, to az mi szkoda jednak wolalabym kupic suknie uzywana i hulac bez skrepowania i wyrzutow sumienia, ze wlasnie dla chwilowej fanaberii zalatwiam na amen kiecke za iles tam tysiecy
tez mam wprawe w malowaniu obu rak, ale cos dzis mi sie wyjatkowo ta lewa dlon trzesla przez co bylo to troche utrudnione az mi dziwnie jak tak na nia patrzea a ona sie trzesie

ale Beniu ma tu wlasnie dla mnie przyplyw milosc chodzi i sie tu do mnie mizdrzy intensywnie
Stary 2009-10-30, 14:41   #4406
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co w sumie ładnie wyglądałam, ale ja nie wiem czy mam na tyle odwagi by wyskoczyc w tak sexownej sukni, a po 2 ja mam delikatna urodę i trzymam się tego romantyzmu
musisz sie dobrze czućJa wyglądasz ładnie to powinnaś się dobrze czućBardzo ładna ta suknia tylko wiesz, ze będziesz musiala tanczyc ze złączonymi kolanamiI cieżko będzie wsiąść do auta

Lain daj znać jak sie spisuje ten jedwab na długich wlosach, bo wlasnie o nim poczytałam i mi się zachciałoKiedy go uzyjesz pierwszy raz?Masz go w d omu czy z allegro zamawialaś?
Stary 2009-10-30, 14:46   #4407
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
musisz sie dobrze czućJa wyglądasz ładnie to powinnaś się dobrze czućBardzo ładna ta suknia tylko wiesz, ze będziesz musiala tanczyc ze złączonymi kolanamiI cieżko będzie wsiąść do auta
wiesz co z tymi sukniami to czasem jest masakra kiedys jak mierzyłam suknię właśnie rybę to nie mogłam wejśc na podest 20cm po prostu była w kolanach tak wąska, że odechciała mi się takich zwężanych sukni, wolę raczej cos a'la W1 która jest prosta od bioderek i tez się łądnie prezentuje, ale ostatnecznie chyba wezmę coś bardziej obszernego np Bonnie, Carrerę, zaglądnę jeszcze na stronę LF itd może na targach mi się cos spodoba póki co oglądam sobie te suknie dla samego oglądania by wiedzieć gdzie udezryć jak już będę miała kupić

A co do tego, że jak się w czymś ładnie wygląda to powinno się w tym dobrze czuc to ja mam inne zdanie dla mnie to róznica bo ja wyglądam ładnie w takich W1 itd, ale chyba zbyt sexi i w ogóle za odważnie, a ja jestem skromna niesmiała

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-30 o 14:49
Stary 2009-10-30, 14:49   #4408
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ok mam nadzieje, ze nie bede na niego dlugo czekac z okazji swiat czy czegos tam
aha, czyli jedzie do Ciebie A od ktorego sprzedawcy kupiłas?

Cytat:
a to ja w sumie jakas fanka smalcu nie jestem, ale w tym wczorajszym bylo tyle cebulki i TZ tak nad nim oplywal, ze latwo nie bylo poki co wyjatkow sobie nie robie i dzielnie sie trzymam
a od poniedzialku ostry trening mielismy juz w tym tygodniu isc zaopatrzyc sie w karnety, ale cos tak czasu nie bylo, wiec musimy to jeszcze zalatwic w poniedzialek przed zajeciami mam nadzieje, ze bedzie miejsce na grupie na ktora chce wbic
ja jestem fanka smalcu zrobionego przez moja mame własnie z duża ilością cebulki, ale w domu bardzo rzadko, bo raz na kilka lat mam smalec. Polskie Jadło tez robi dobryRaz na jakis czas kupujemy z tzJa własnie się waham czy iśc juz w poniedziałek na zajęcia czy od środy..zdecyduję w poniedziałek

Cytat:
wiesz to nawet nie o cene chodzi, bo budzet mam jakby nieograniczony ze strony rodzicow, tylko jak sobie pomysle, ze wywalam tyle kasy na kawalek szmatki, ktora zapewne pieknie zalatwie biegajac po lace i plywajac w jeziorze, to az mi szkoda jednak wolalabym kupic suknie uzywana i hulac bez skrepowania i wyrzutow sumienia, ze wlasnie dla chwilowej fanaberii zalatwiam na amen kiecke za iles tam tysiecy
wiem, wiem, pamietam jakie masz zdanieSlowo budzet to byl skrót myślowy oznaczający to ile chcesz wydac a nie ile mozeszA nie chcialabys Lorny?Ona nie jest taka znowu droga. A uzywana to juz w ogole tanioszka.Ja tam nie mam zamiaru sie przejmowac czy cos mi stanie z suknia, bo i tak nie chce jej sprzedawac to jak ja zniszcze to będzie wisala w szafie zniszczona
Stary 2009-10-30, 14:53   #4409
kaska87
Zakorzenienie

gdzie ten P. się podziewa nudzi mi się

Stary 2009-10-30, 14:55   #4410
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co z tymi sukniami to czasem jest masakra kiedys jak mierzyłam suknię właśnie rybę to nie mogłam wejśc na podest 20cm po prostu była w kolanach tak wąska, że odechciała mi się takich zwężanych sukni, wolę raczej cos a'la W1 która jest prosta od bioderek i tez się łądnie prezentuje, ale ostatnecznie chyba wezmę coś bardziej obszernego np Bonnie, Carrerę, zaglądnę jeszcze na stronę LF itd może na targach mi się cos spodoba póki co oglądam sobie te suknie dla samego oglądania by wiedzieć gdzie udezryć jak już będę miała kupić

A co do tego, że jak się w czymś ładnie wygląda to powinno się w tym dobrze czuc to ja mam inne zdanie dla mnie to róznica bo ja wyglądam ładnie w takich W1 itd, ale chyba zbyt sexi i w ogóle za odważnie, a ja jestem skromna niesmiała
ja najbardziej niewygodną mierzyłam rybke i to byla ta http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=28.411 na zdjęciu niewyglada wcale tak rybowo, ale ta w salonie byla straszne wąska w kolanach. Nawet stalo mi sie w niej niewygodnie a jak tu klęknąc w kosciele
w sumie masz rację, bo mi sie zdarzało podczas normalnych zakupow mierzyc cos w czym fajnie wygladalam, ale nie czulam klimatu, bo było to dla mnie za odwazne. Ale podczas mierzenia sukien nie miałam takiego poczucia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości