|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
ja na mojego też czekam
już się nie mogę doczekać idziemy do babci TZ bo teraz przyjechał P. kuzyn na święta z żona i synkiem Sewerynkiem, który ma 3 tygodnie ciocia Kasia będzie go uczyć bycia kozakiemdurna nie, to przez @ ![]() byłam z mamą na zakupach, ale foch bo nie mogę znaleźć sweterka ani stanika kochaniutka ostatnio był 75c taki piękny ale za szeroki pod biustem
|
#4382 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Ale macie fajnie ![]() Cytat:
![]() Tancia ta Twoja suknia jest taka śliczna, że niedługo wyjdzie na to, że wszystkie w Kate pójdziemy do ślubu Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tu masz za to, że nas tak długo trzymałaś w niepewności.Cytat:
Cytat:
Tośka nie zacytowało mi się Twoje pytanie o moje stanikowe wymiary: mam 74 pod biustem i 95 w biuście Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:59 |
|||||||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Góry w Hiszpanii to inna bajka Bo z nowu slyszalam, ze jeśli ktos liczy n apiekne widoki podczas jeżdżenia po kraju to nie bardzo, nuda własnie.Też lubie cmentarze wieczorem Ostatni raz byłam z tz i bratem na dzień dziadka na cmentarzu i mało brakowało a musielibyśmy skakać przez płot, bo przed nami szedł facet, który zamykał bramęCertina polecała to Chi. Ja miałam normalny jedwab Farouk i szampon. Szampon był beznadziejny, myślałam, że jakos sie będa po nim włosy rozczesywac a tu nic, mało się pienił a jedwab jak to jedwab ![]() Zrobilam peeling i siedze teraz z maseczką na twarzy, szyi i dekolcie ![]() Możecie polecić jakies fajne maeczki do twarzy?Najlepiej w tych saszetkach na jedna aplikację Teraz mam tą http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i jeszcze mam zapas tej http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/11 i peeling tez z Dax w szasetce lubię
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nawet wcześniej nie zauważyłam, że nasza obecna część będzie się niedługo kończyć! Szalejecie z postami, oj szalejecie! Kasiu ta suknia, którą ostatnio wklejałaś ma słodką kokardkę! Mierzyłaś ją albo zamierzasz mierzyć? Aha...Tancia zapomniałam Ci wcześniej napisać. Ostatnio kupiłam polecany przez Ciebie humaktan i faktycznie bardzo fajny kremik, ma świetną konsystencję! Certinko super, że udało Ci się znaleźć opiekuna, teraz już musi być dobrze Samoa zazdroszczę depilacji, na pewno wielkie ułatwienie! Zaraz zabieram się za nadrabianie reszty postów
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do depilacji to mam nadzieję, ze nie okaże sie, że wtopiłam Ale po tym co czytałam w necie to działa![]() Lain szukałam welonu od nalon i znalazłam na cycatej niewysokiej lasce razem z suknią i jak kupisz nalon to powinnas ładnie wygladac, bo jestes drobnijesza od tej na focie a ona wyglada ładnie Link http://pics.classifieds.weddingbee.c...ess.jpg.resize tylko z tym trenem to dużo zachodu chyba jest, bo jest ogromny---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Aż sobie przypomniałam o pizzy i jak brat wróci to może go namówię, żebyśmy sobie zamówili![]() Zaraz sobie ja wygoogluję ![]() Mam http://www.s*********/product.php?group=face&id=196 wprawdzie nie mam tlustej cery tylko normalna w kierunku suchej, ale raz na jakis czas oczyszczenie taką maseczkę mi nie zaszkodzi O, kupię dla mnie i tż
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-30 o 13:19 |
||
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://esentia.pl/Soraya_Care_Contro...owa_p35257.htm bo znalazłam jeszcze w jakimś innym opakowaniu takim białym i tam jest chyba inna pojemność ![]() W Rossmanie zawsze ją kupuję
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-10-30 o 13:23 |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeginaj ą.
|
|
#4389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn że są oryginalne i nic tam nie było dolewane żeby rozwodnić ![]() Cytat:
mam nadzieję że załatwię jakiś staż, albo chociaz jakieś pieniążki na dojazdy będą to będę zadowolona
|
||
|
|
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z takich saszetkowcow to fajna byla Bielenda z Morza Martwego w takim niebieskim opakowaniu to taka blotna maseczka, wiec sie wyglada jak potwor z bagien z takich tubkwocow mam wiecej typow np. Ziaja Pro uspokajajaca, fajna tez byla taka z Body Shopu (juz troche drozsza ) z niebieska kukurydza na opakowaniu a niedawno kupilam sobie w Yves Rocher taka przeciw niedoskonalosciom, zwezajaca pory (o ta http://www.yvesrocherusa.com/control...oduct_id=34993) i tez jest fajna jak na moja mieszana cere to wszystkie zrobily pozytywne wrazenie ![]() Cytat:
![]() dzis wieczorem piatkowe piwkowanie ze znajomymi i znow bede musiala patrzec jak wszyscy wsuwaja pizze ![]() Cytat:
na zdjeciu ten podpiety tren wyglada estetycznie, wiec jakby co nie powinno byc problemu a juz po rozlozeniu jaki piekny jest na razie temat sukni jeszcze mnie za malo pociaga zebym cos robila w tym kierunku patrze sobie co wy kupujecie ![]() |
|||
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
ja używam takich maseczek:
http://esentia.pl/Dax_Cosmetics_Perf...aca_p29022.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ermabrazja.htm |
|
|
|
#4392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ziaja pro musze wyprobować, ale chyba na allegro trzeba kupić?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są canadescie/ kalie, takie dzwoneczki, mam bukieciki na kompie z nich bo taki chcę mieć, zaraz Ci pokażę
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znałam nazwę kalie Ładny ten bukiet, który wkleiłaś
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale madonna ma teraz obleśna kolekcję i wszystko piżamowe albo z tego świecącego wstrętnego materiału
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 13:58 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam wrażenie, ze to są w większości takie suknie nie na każda kobietę tylko na takie kobiety ala modelki.Ta np.jest piekna http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=90.macao ale malo komu będzie w niej dobrze, bo trzeb amiec strasznie dlugie nogi, żeby ten fason nie skrócił.
|
|
#4397 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=65.esau Dzisaij zaczęłam suknie oglądać i mi w oko wpadła Zwłaszcza góra mi sie podoba.I tez mi się wydaje, że te suknie tylko na "modelkowe" osoby. A jak już ktoś jest "okrąglejszy" to nie ma szans na suknie.Takie bardzo dopasowane są te suknie i naprawde trzeba mieć do nich figurę. Ale to tylko takie moje wrażenie.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-30 o 14:14 |
||
|
|
|
#4398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to go bede nakladac tak gdzies od polowy wlosow i ta kropelka wystarczy na taka dlugosc wlosow? bo ja mam taka dosc pokazna dlugosc ![]() chyba tak ja nie widzialam nigdzie wiecej. no moze by bylo w jakims sklepie netowym... kiedys myslalam zeby ja kupic w takim jednym sklepie kosmetycznym na Zamojskiego, ale tam trzeba jakies oswiadczenie, ze sie ma salon kosmetyczny, jest sie uczennica szkoly kosmetycznej czy cos takiego w ogole uwazam, ze na glowe upadli ze tak bronia dostepu do tych kosmetykow zwyklym smiertelnikom ![]() Cytat:
![]() nawet wczoraj w restauracji nie tknelam smalczyku z cebulka z chlebkiem, ktory nam podali do czekania, choc TZ tam oplywal nad nim w zachwyty Cytat:
![]() wychodze z zalozenia, ze jak cos bede chciala bardzo przymierzyc, a w Krk w salonach bedzie to niedostepne to sobie skocze do kogos kto odsprzedaje. i na pewno ten ktos mi nie zabroni zrobic ewentualnego zdjecia ![]() ostatanio podobala mi sie tez jedna suknia ktora tu Kaska wkleila z nowej kolekcji Annais... ale to juz bym musiala kupic salonowa, bo z pewnoscia nikt jej nie odsprzedaje ![]() no zobaczymy jak to bedzie ![]() dzizas ale mi sie lewa dlon trzesie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-30 o 14:14 |
|||
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mierzyłam taką z divina sposa tylko bez tej aplikacji pod biustem i ładnie wyglądałam, ale czułam się za skromnie muszę mieć jakąś kokardkę pasek z kryształków-cokolwiek pod biustem jeśli się na rybkę zdecyduję![]() Załącznik 2618295 Lain to była Annais Bonnie, zawsze możesz ją za połowę ceny wypożyczyć ja tak zrobię jak nie będzie do odsprzedania chociaż jestem dobrej myśli, bo ona będzie hitem jak Carrera, a ona już od kwietnia była na all
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 14:16 |
|
|
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może na Twoja włoski trzeba będzie trochę więcej, ale nie dużo więcej bo jak sie za dużo nałoży to włosy będą wyglądały na tłuste. Aha no i jeszcze nakładaj jedwab na mokre włosy, dużo lepszy efekt niż na wysuszonych/ wyschniętych. A można i tak i tak nakładać. Hmm to chyba tyle
|
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ta ktora mi sie podoba ma w nazwie pliku Rochelle i chyba nie chcialabym wypozyczac, bo mialabym stresa, ze strasznie zniszcze i bede musiala za to doplacac, a przy moich sesjach w wodzie i na plazy to calkiem prawdopodobne, ze moze byc w dosc oplakanym stanie dlatego najchetniej bym od kogos odkupila, bo wtedy juz nawet sie nie musze martwic zeby byla zdatna do odsprzedania wyjdzie w praniu ![]() o o ta mi chodzilo: |
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nakładałam jedwab na chyba 3 raty(najpierw na jeden bok, przód i drugi bok) kropla(o ile można tak ja nazwać ) miała wielkość pistacji. Nakładalam tak od wyskosci brody, bo tam nie ma ryzyka, ze nałożę blisko skóry glowy.Bardzo dobrze się wlosy po tym rozczesywaly. Zdaj relację jak się spisuje ten jedwab chi to może tez kupię na zimę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie wyjatkiem jest wizyta w ck browarze - tam zawsze jem smalczyk Tylko ja tak malutko smaruję, na smaka a tż taka warstwe tego tłuszczolu, żeby mi to przez usta nie przeszlo. Zamawiamy zawsze smalczyk w zestawie z ogórkami kiszonymi Uwielbiam ogórki kiszone![]() Cytat:
Tylko jakby ona miala byc do sprzedaży to te Twoje wodne wyczyny mogłyby zaszkodzić, chociaż nie sądzę.Ja mam wprawę w malowniu obu rak Mam teraz ciemnofioletowe pazurki pociągniętet utwardzaczem i trzymają mi sie od wtorku![]() Cytat:
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok
mam nadzieje, ze nie bede na niego dlugo czekac z okazji swiat czy czegos tam Cytat:
poki co wyjatkow sobie nie robie i dzielnie sie trzymam![]() a od poniedzialku ostry trening mielismy juz w tym tygodniu isc zaopatrzyc sie w karnety, ale cos tak czasu nie bylo, wiec musimy to jeszcze zalatwic w poniedzialek przed zajeciami mam nadzieje, ze bedzie miejsce na grupie na ktora chce wbic ![]() Cytat:
jednak wolalabym kupic suknie uzywana i hulac bez skrepowania i wyrzutow sumienia, ze wlasnie dla chwilowej fanaberii zalatwiam na amen kiecke za iles tam tysiecy tez mam wprawe w malowaniu obu rak, ale cos dzis mi sie wyjatkowo ta lewa dlon trzesla przez co bylo to troche utrudnione az mi dziwnie jak tak na nia patrzea a ona sie trzesie ale Beniu ma tu wlasnie dla mnie przyplyw milosc chodzi i sie tu do mnie mizdrzy intensywnie |
||
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wyglądasz ładnie to powinnaś się dobrze czuć Bardzo ładna ta suknia tylko wiesz, ze będziesz musiala tanczyc ze złączonymi kolanami I cieżko będzie wsiąść do auta![]() Lain daj znać jak sie spisuje ten jedwab na długich wlosach, bo wlasnie o nim poczytałam i mi się zachciało Kiedy go uzyjesz pierwszy raz?Masz go w d omu czy z allegro zamawialaś?
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys jak mierzyłam suknię właśnie rybę to nie mogłam wejśc na podest 20cm np Bonnie, Carrerę, zaglądnę jeszcze na stronę LF itd może na targach mi się cos spodoba póki co oglądam sobie te suknie dla samego oglądania by wiedzieć gdzie udezryć jak już będę miała kupić![]() A co do tego, że jak się w czymś ładnie wygląda to powinno się w tym dobrze czuc to ja mam inne zdanie dla mnie to róznica bo ja wyglądam ładnie w takich W1 itd, ale chyba zbyt sexi i w ogóle za odważnie, a ja jestem skromna niesmiała
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-30 o 14:49 |
|
|
|
|
#4408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od ktorego sprzedawcy kupiłas?Cytat:
Raz na jakis czas kupujemy z tz Ja własnie się waham czy iśc juz w poniedziałek na zajęcia czy od środy..zdecyduję w poniedziałek![]() Cytat:
Slowo budzet to byl skrót myślowy oznaczający to ile chcesz wydac a nie ile mozesz A nie chcialabys Lorny?![]() Ona nie jest taka znowu droga. A uzywana to juz w ogole tanioszka.Ja tam nie mam zamiaru sie przejmowac czy cos mi stanie z suknia, bo i tak nie chce jej sprzedawac to jak ja zniszcze to będzie wisala w szafie zniszczona
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ten P. się podziewa nudzi mi się
![]()
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie masz rację, bo mi sie zdarzało podczas normalnych zakupow mierzyc cos w czym fajnie wygladalam, ale nie czulam klimatu, bo było to dla mnie za odwazne. Ale podczas mierzenia sukien nie miałam takiego poczucia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

już się nie mogę doczekać idziemy do babci TZ bo teraz przyjechał P. kuzyn na święta z żona i synkiem Sewerynkiem, który ma 3 tygodnie
ciocia Kasia będzie go uczyć bycia kozakiem

Ale macie fajnie 
za to, że nas tak długo trzymałaś w niepewności.
nie chcę mieć mniejszego libida..
moze uda sie jednak cos znalezc 

i wszystko piżamowe albo z tego świecącego wstrętnego materiału
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) miała wielkość pistacji. Nakładalam tak od wyskosci brody, bo tam nie ma ryzyka, ze nałożę blisko skóry glowy.
kiedys jak mierzyłam suknię właśnie rybę to nie mogłam wejśc na podest 20cm