|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
*Bo tylko Ty potrafisz tak całować mój policzek...
*Zaczarowałeś mnie, gdy zajrzałam w Twoje oczy... *Lubie Gdy Patrzysz Jak Patrze... __________________ dziubuś
|
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
issuee, ratatamm, xxxLOLKAxxx - dzieki
;*---------------------- Śpisz. pachniesz obok mnie. jesteś moim powietrzem. Znów. obudziłam się. by zachłysnąć się jeszcze raz. Nie znoszę Twojego zapachu, głosu, Twojego uśmiechu. Wszystko, co kochałam i było dla mnie cholernie wyjątkowe, stało się teraz najgorszym koszmarem. Nienawiść jest ciekawym uczuciem, tyle, że w moim przypadku nienawiść jest połączona z cholerną namiętnością. Tęsknisz za wszystkim i nienawidzisz tego jeszcze bardziej. Można nauczyć się żyć bez kogoś? Można. Tyle, że to się nigdy nie skończy, na takich warunkach do końca życia będziemy się mijać z pretensją. A ja zamiast myśleć ‘nie chcę Cię widzieć’, myślę sobie : 'ciekawe, czy czuje, to samo, co ja. Te samą nienawiść’. i na Dzień Dobry Cię mieć. i na Dobranoc. Jego świat to knajpy, koszykówka i zimne piwo. Jej- zwiewne spódnice, długie spacery po parku i herbata w Ritzu. Przejdź obok mnie całkiem obojętnie. Umiesz ? kawa nie smakowała. wolałabym słodką. taką pijesz Ty. Złap śnieżynkę na swoim języku i pokaż mi, jak smakuje.. A teraz posłuchaj: Przy tobie chcę się budzić i przy tobie znów zasypiać. Jestem wolna. Mogę wybierać i wybieram ciebie. |
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
`Lubię lizaki, dwa warkoczyki, lalki i bajki. Zawsze będę małą dziewczynką.`
~♥~ `Wcale nie marzyłam, by być w przyszłości księżniczką. Od zawsze wiedziałam, że będę cyniczna, ironiczna i szalona.`
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
`a kiedy pisze do Ciebie sms'a ,a Ty nie odpisujesz, czuje się jak śmieć, bo dobrze wiesz,że ja odpisałabym na każdą wiadomość od Ciebie...
`dlaczego wolisz iść poniszczyć się z kolegami, niż spotkać się ze mną? ________ od dziś jestem smerfem, ![]() możesz coś więcej niż zabierać mi opis... |
|
|
|
#2795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
idealny dla Mnie ! .. więcej takich ![]() _________________________ ______
96LadyPoziomka96 gdzie Ty się podziewasz ?! Szybko wracaj !<3 _______________________ -czy Ty nie widzisz? -czego? -tego jak ona reaguje na Twój uśmiech... ;(( Niepiję,nie palę,nieklnę.. O k**wa, papieros wpadł mi do wódki. Nowy przypadek : Wymiotownik (po czym? po ilu?) - Kocham Go . Więcej grzechów nie pamiętam . Czasem obracam się i czuję w powietrzu twój zapach i nie mogę, kur*a, nie mogę nie wyrazić tego potwornego kurew*ko koszmarnego fizycznego bólu kur*wskiej tęsknoty za tobą. I nie mogę uwierzyć, że ja czuje tyle a ty nie czujesz nic. Naprawdę nie czujesz nic? -Ja go kocham - krzyczała przez łzy. - A on Ciebie? - pytanie zawisło w nagłej ciszy pokoju. nie tak miało być, spiepr*yłeś mi bajkę! kiedyś siadałam przy komputerze, czekałam 3 sekundy, ledwo zdążyłam się ogarnąć, a już witałeś mnie z gwiazdką przy dwukropku. Teraz monotonia, zero wiadomości . Przyszła jesień. Następnie nadejdzie zima, wiosna, lato. Minie rok. Dwa lata, dziesięć. Zapomnimy. Myślę, że mieć cię w dupie to najwięcej co mogę dla Ciebie zrobić. dla mnie już na zawsze będziesz człowiekiem marki NIC
|
|
#2796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ty mojaa! zawsze sobie coś od Ciebie skubne! <33Cytat:
![]() * * * i kłódkę twego serca bez klucza otworze... bo w miłości wszystko można. suve <3
|
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
- Pomyśl – odezwałam się – kocham cię bardziej niż wszystkie inny rzeczy na świecie razem wzięte. Czy to ci nie wystarcza?
- Wystarcza – odpowiedział z uśmiechem. – Starczy na wieczność. – I pochylił się, by raz jeszcze pocałować mnie w szyję. - Tak się cieszę,że wróciłeś. - Uwielbiam do Ciebie wracać. - Uwielbiam Cię witać. – A te tłuczone szyby? – To nie szyby. Było tak zimno, że moje łzy zamieniały się w lód i rozbijały o ziemię. Czasami nie wiemy ile nas z kimś łączy, dopóki nie zaczniemy się pakować. Kobiety obdarzone są niezawodnym instynktem, dzięki któremu natychmiast wiedzą, kiedy dany mężczyzna traci dla nich głowę. Naprawdę kocha się tylko raz w życiu (...), nawet jeśli człowiek tego nie zauważa. Za tym uśmiechem, jak promieniem słońca, Za tym wielkim sercem, które miało kochać do końca, Za tymi ustami, które całowały czule, Za tymi oczami z morskim w tle lazurem, Za tymi dłońmi, co ciepło dawały, Za tymi ramionami, co smutek ukajały, Za tym wszystkim, co piękne, co łzy przywołuje, Tak ja o tym wszystkim zapomnieć nie umiem. Tyle mamy cudownych wspomnień... Pocałunek , gdy gwiazdy migotały na niebie.
|
|
#2798 |
|
Przyczajenie
|
Te twoje masaże i balsam truskawkowy doprowadzą mnie do obłędu <zakochany>
-Wiesz są tylko dwie rzeczy bez których żyć nie potrafię. -Jakie? -Twoje Błękitne oczy, i kubek gorącej czekolady ^^ ;* Lubię Gdy mruczysz mi do uszka . ;* ________________________ btw, wiem że moje opisy nie są takie świetne jak wasze , ale staram się coś tworzyć :P Edytowane przez adioza Czas edycji: 2009-10-30 o 16:33 |
|
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
Czasami świat jest naprawdę podły.
Ciachnął mi serce. Tak krzywo. Nawet nie użył linijki. Nie podoba mi się to. Przyszłam tylko zapytać czy mogę Mu wybaczyć?
|
|
#2800 |
|
Przyczajenie
|
*Dziecinna nie znaczy gorsza. *Jak do mnie mówisz milcz, a jak o mnie mówisz licz się ze słowami ! * Był jedyną osobą, którąkolwiek zdążyłam pokochać w moim krótkim, aczkolwiek dość burzliwym życiu. *Był pierwszym i dotąd jedynym facetem, który zainteresował się przeciętnie nieprzeciętną dziewczyną, który był cierpliwym adoratorem, znosił moją dziwną psychikę i charakter. *Tak jak niespodziewanie nadeszło to ogromne uczucie, tak samo, niestety, uleciało. Ale w sumie czy można nazwać wielkim, gdy trwało tylko kilka miesięcy? *Jeśli chcesz ze mną wchodzić w jakąkolwiek ścieżkę wojenną to gratuluję odwagi...i współczuję głupoty ! |
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
Razem. i już. <3
nie skarż się. bo po co.? jeszcze tyle dobrego w życiu się zdarzy. napisz tego smsa nie gadaj tyle. uwierz w siebie, a przyjdzie lepszy czas. |
|
|
|
#2802 |
|
Przyczajenie
|
.
. ja kobieta fatalna uwiodłam go, .ja kobieta fatalna opętałam go.. ![]() .
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
I hear your laugh and look up smiling at you
Słyszę twój śmiech i widzę cię uśmiechniętego But I know I had the best day with you today Ale wiem, że miałam z tobą dziś najlepszy dzień Cause one second it was perfect Bo w jednej sekundzie było idealnie And I stare at the phone, he still hasn’t called I patrzę na słuchawkę, on wciąż nie dzwoni And it's 2am and i'm cursing your name I jest 2 rano i przeklinam twoje imię
Wydaje mi się, że serce ma czyste – jak ja, ale w głowie straszny bałagan… Edytowane przez Dejection Czas edycji: 2009-10-30 o 16:32 |
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym żebyś o mnie zapomniał, bo nie umiem w życie grać. .
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
kryptonim truskawki
zużyłam właśnie ostatnią rolkę papieru Twoich słów zabijam łapką, zawiesiłam lep, pryskam wspomnieniochozolem, więc dlaczego Twoje słowa bzyczą mi jeszcze nad uchem? stygnie garnek z marzeniami,jak się czuję chyba źle
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
opowiem Ci bajkę o samej sobie. nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie .
|
|
#2807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aczkolwioek szkoda...zawsze Tworzysz takie perełki ![]() Cytat:
trudno zabieram Cytat:
hihih super idelny do mojej rozmowy z kolegą zaraz sobie go dam na opisik ______________ Jesteś dla mnie całym swiatem. A ja?Kim jeszcze dla Ciebie jestem? Samotnie stac na brzegiem morza, samotnie iśc pod wiatr, samotnie brnąc przez życie? Gdzie jesteś!!?- odpowiedz! Czy słyszysz moje wołanie? Gdybym wiedziała, jakie to straszne trudne puścic Twoją rękę,nigdy bym jej nie dotknęła. Gdybyś choc raz mógł spojrzec na życie,na miłośc , na mnie moimi oczami, już nigdy nie byłoby między nami nieporozumień...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||
|
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
Nawed nie wiesz jak bardzo cię smerfam .
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
Dontgivemenames , MamTenStylx3 - Kocham was dziewczynki
____________ Nieśmiało budziła się we mnie nadzieja, że oto stąpam po wodzie zamiast w niej tonąć. ![]() Z otworzonym oknem czekam z utęsknieniem na mojego Kochanka . Chuj mnie obchodzą jej buty,
mnie to się marzy żeby wyleciała w kosmos na tej miotle co jej z dupy wyrasta. ![]() Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-10-30 o 17:15 |
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz częściej zdarza mi się myśleć, że w końcu trzeba zostawić przeszłość za sobą, nie wracać do niej, dać sobie spokój. I wtedy pojawiasz się Ty, a Twoje niebieskie oczy krzyczą ‘wróć!’. I wracam. Drugi. Trzeci. Setny raz.
Bez nadziei umierasz – umiera optymistyczne spojrzenie w przyszłość, myśli kreujące Twoje ‘jutro’. Trzeba mieć nadzieję.
|
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja królową? O mamo, jakże mi miło, aż się zawstydziłam
;* i witaj na forum.Cytat:
<33 Nawet gdyby moje oczy tak bardzo chciały ukryć to co do Ciebie czuję nie pozwoliłabym im na to. Może już zawsze będziemy razem oglądać letnie zachody słońca, razem wyczekiwać pierwszego śniegu, razem spoglądać w przyszłość. Może. Wydaje mi się tylko czy zgubiłeś gdzieś swój mózg? Nie wystarczy że powiesz mi kocham. Najpierw uwierzę, potem powiem że wystarczy.
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
Kochane coś ode mnie
:Kawa w kolorze Twoich oczu.... ![]() Już nawet czekolada nie pomaga zapomnieć o Tobie... ![]() Chcę do jedynych objęć... Zaakceptuj mnie. Bądź przy mnie blisko... bo tylko wtedy nie jest mi zimno.. Moja dusza szuka schronienia. Obłędny wzrok szuka Ciebie... nie ma Cię.. Zabierz mnie na drugi brzeg... tam, gdzie miłość.. Jestem naiwna... że uwierzyłam, że kiedyś będziemy razem... Nikt nigdy wcześniej bardziej mnie nie upokorzył. Gratulacje jesteś pierwszy. Powodzenia. I wszystkiego najgorszego .może komuś się przyda )
Edytowane przez Mam na imie Gosia Czas edycji: 2009-10-30 o 17:35 |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
kochanaa - <3
--------------- byłeś najlepszym lekiem na moje złamane serce. to tylko chwila słabości. atak arytmii, który szybko minął. los dał mi ciebie. nie wierzę, że mógłby teraz zmienić zdanie. |
|
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
Najsmutniejsze jest to gdy Ci którzy są tak bliscy twemu sercu nie wierzą w Ciebie. .. a dokładniej w Was..
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
pewnego dnia
kupię wodę mineralną żeby zmyć chemikalia widoczne na czymś co kiedyś było twarzą teraz jest językiem który jeździ po słowach i obcych ciałach ciałach ktore mogą być twoje kiedy zapragniesz i pstrykniesz palcami lecz kupię kajdanki i ręce ci skuje już nie pstrykniesz nożyczkami rozetne twoje ubranka nie będziesz juz piękna szmaciana lalko którą pobawiło się niechciane dziecko ulicy wyrywając jej każdy włos z osobna polewając wodą i mieszając z błotem wpadłaś pod samochód? nie opis ale mi osobiście się bardzo podoba _________________________ _________________________ ________ Swe rachunki płacisz szczęściem, choć tak mało go zostało. Jak się w życiu mijają pociągi, tak i my poszukajmy swych dróg, |
|
|
|
#2816 |
|
Rozeznanie
|
Frizzelicious, kamisha, dontgivemenames - <3
ratatamm - fenomenalna? nie powiedziałabym. ale dzięki skarbie. Guziki xD - zachwycasz mnie ostatnio dialogami. ![]() NieZTejBajki - jakim bezsensowcem!? bezsensowcem to jest Twoje gadanie bzdur wyssanych z palca. doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że on nawet nie wie, że istnieję... ale czasem lubię usiąść na parapecie z kubkiem gorącej czekolady i wmawiać sobie, że jest zupełnie inaczej. </3 pamiętaj, byłeś dla mnie wszystkim. ... so kiss me. bo jestem tylko małą dziewczynką, nie rozumiejącą wielu rzeczy dziejących się na tym świecie. więc proszę, nie rań mnie już nigdy więcej. czasami wszystkim, czego dziewczyna potrzebuje jest dłoń do ściśnięcia i serce, które zrozumie... dear boy, i love you. - na co czekasz? - aż skończysz gadać?
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
` Kocham kiedy patrzy, chociaż nie robi wyznań.
` Jej oczy traciły blask. ` Bo byłeś dla niej najważniejszy na świecie. ` Odchodząc, zabierasz uśmiech. ` Weź ze sobą moje serce, bo i tak należy do Ciebie. ` Marzeniamy żyje, głupia. ` Nie zadzieraj z nieszczęśliwą kobietą ! ` Szczęśliwa, gdy jest blisko. _________________________ ______ nadal proszę coś, o tej przyjaźni z nim. / Unusualyou - zabieraj. ; ** bo sprawia mi to radość. |
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip? Słuchaj, jeśli masz cel i okazje jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenia, chwile, która wszystko zmieni, chwytaj ją. You better lose yourself in the music, the moment You own it, you better never let it go You only get one shot, do not miss your chance to blow This opportunity comes once in a lifetime yo Lepiej wtop się w muzykę, w moment Który posiadasz, lepiej nie daj mu odejść Dostałeś tylko jeden strzał, nie strać rozdmuchnięcia tej szansy Ta szansa pojawia się tylko jeden raz w życiu Wszystko możesz zrobić o czym zadecydujesz, człowieku ![]()
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
TiS, KaMa2704 - <3
_____ Były miejsca, w które powinniśmy pójść o północy Były sekrety, których nikt więcej nie powinien znać. Pamiętam, kiedy wszedłeś w moje sny. Moje serce nie wygrało, jest skruszone Nigdy się z Tobą nie pożegnałam. Pamiętasz wspólne życzenia, podczas zdmuchiwania świeczek? Trzymałam w garści wspomnienia, ale dziś zniszczyłam je płaczem. Dziś odkryłam siebie . Idąc chodnikiem, usłyszałam szelest liści . Naiwnie wierzyłam, że to ty idziesz za mną, lecz bałam się obrócić. Nie chciałam po raz kolejny utwierdzić się w żałosnej naiwności.
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie jest takie jakie się wydaje Kiedy dostajesz wszystko co chciałeś Wspinaj sie do swej gwiazdy Uwierz, że znajdziesz skrzydła Unieś się wysoko, możesz tam być Szybuj nad nadzieją o lepsze rzeczy Rozmawiamy przez telefon każdej nocy, tracę swój sen, i kiedy gdzieś wychodzimy, jesteś w moich marzeniach, jesteś wszędzie tam gdzie ja pójdę, i kiedy jestem w Twoim pobliżu, mówię głupie rzeczy, rzeczy, których nie mam na myśli. Tell Me Something I Don't Know // Powiedz mi coś czego nie wiem Próbuję sprawić abyś nie traktował mnie jak dziecko, kochanie Jestem na dobrej drodze, wiem kiedyś dojdę do końca I to nie pomaga kiedy mówisz ‘Nie będzie łatwo’ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

;*

aczkolwioek szkoda...zawsze Tworzysz takie perełki

;* i witaj na forum.