|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Ja zaraz na zakupy idę tylko się muszę doprowadzić do jakiegoś wyglądu
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przyszlam na przerwe na kawke
|
|
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie w domu w końcu ekspres do kawy naprawiony i właśnie piję przepyszną makiato (nie wiem jak to się pisze)
tygryska, twoje zdjęcia zmusiły mnie do zrobienia ćwiczeń na brzuch ![]() no i poza tymi ćwiczeniami nie mam absolutnie nic do robienia - będę się leniła caaały dzień
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z fizy i żyję.
![]() jakiego waxa polecicie do wlosków brąz? Generalnie nic z nimi nie jest, chcialabym co by wicej blasku mialy i przetluszczaja mi sie. W aptece promocja, za 12 zl + iles tam ml jest. Ale tylko do wlosów blond, brąz i zniszczonych. Niżej byly te same ale juz bez promocji za 18zl.ktorego wiec waxa chwalicie? |
|
|
|
#4055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: teraz mogę uzupełnić swoją odpowiedź - używałam dwóch waxów, wklejam zdjęcia, pierwszy ma w składzie silikony, natomiast drugi rzeczywiście ma sodium lauryl sulphate i to chyba na trzecim miejscu w składzie
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2009-10-30 o 12:31 |
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
a ja teraz czytam na kwc i ta do blond ma więcej pozytywnych opinii niz ta do brązów i zniszczonych.
Jakbym miala wybierac to bym wziela do blond, ale wlosy mam koloru jasny brąz... albo ta z jedwabiem jest tez polecana... ehm
|
|
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() więc już sama nie wiem a glorię już wypróbowałaś?
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2009-10-30 o 12:56 |
|
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
**ja byłam dziś na jazdach przed powtórnym egzaminem na prawko ( 7.11) i szło mi strasznie, wiec pędzę zapisać się na jeszcze jakieś juz tak fajnie jeździłam i znów to samo, ach te prawo jazdy, chciałabym już zdać
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy i właśnie wcinam obiadek.
Chyba sobie jeszcze dzisiaj na solarium skoczę, a co!
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj ide pospac troche w dzien, bo padam z nóg, w pracy zapier***,a ja znowu w nocy spać nie mogłam, może z 2 godziny mi sie udalo pospac
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() juz po cmentarzu, wszystko posprzatane ![]() po drodze jeszcze zahaczylismy o tesco i padlo na zakup maski do wlosow bingo z kaszmirem i jedwabiem ![]() jutro bede testowac,
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze z farba na glowie
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Właśnie nadrobiłam a miałam co ![]() Właśnie 3 godziny temu wróciłam ze szpitala Mam usuniętą torbiel a poza tym 3/4 prawego jajnika i jajowodu i kawałek lewego. Póki co mogę pocieszać się tym, że wstępne badania wykazały, że to nie był nowotwór złośliwy. Ale na plaży to się chyba przez kilka lat nie pokażę![]() ![]() Blizna idzie przez cały brzuch i koło pępka skręca w lewo, bo torbiel miała wymiary 18cmx18cmx11cm![]() Jestem trochę podłamana dopiero co niedawno dowiedziałam się o innej poważnej chorobie a teraz to. To chyba jakiś pechowy rok bo wszystko mi się wali...Przepraszam, że tak narzekam ale jak widzę te wszystkie zdjęcia z pięknymi dziewczynami to robi mi sie smutno bo sama długo ćwiczyłam na mój brzuszek a tu takie coś:/ Przynajmniej wiem dlaczego był ciągle taki wypukły no i mam to z głowy. |
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwazniejsze jest zdrowie ![]() Orientowalas sie juz w masciach na blizny? wtedy nie bedzie taka widoczna |
|
|
|
|
#4068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
tarja
dobrze ze nie zlosliwy
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-10-30 o 17:39 |
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Też się cieszę, bo była taka możliwość, a w mojej rodzinie rak występował bardzo często(2babcie, dziadek, ciocia, tata).
Tylko, że niedługo wybieram się do innego szpitala w związku z inną poważną chorobą(ale chyba przełożę to na wakacje bo i tak mam duże zaległości na studiach a po operacji muszę jeszcze trochę zostać w domu). Nigdy nie narzekałam na brak poważnych problemów a teraz jeszcze te ze zdrowiem, to jak kopać leżącego
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś dziewczynka z Opola reflektuje dzis na aqarium??
|
|
|
|
#4073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3maj sie![]() zapuszczam włoski to juz postanowione musze miec takiego fajnego kiteczka i chyba bede robic pasemka i pomyslec ,ze tak niedawno dałabym sie pokroic za ciemne włosy nooo ale kobieta zmienna jest
|
|
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
tarjaa
ja się zapisałam na jazdy i zobaczymy jak będzie szło ![]() idę sprzątać :p |
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
ide zrobić kawkę
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz jakieś info,kogos z podbna sytuacja, ale juz 3lata po.. to piz PW, odpisze na wszystko chętnie!c ja miałam jeszcze wiksza torbiel, rak, potworniak skórzasta.. dobrze,ze niezlosliwy! Wycieli to całe świnswo ze mnie, czyli cały prawy jajnik, znaczna czesc jajowodu i duza czesc lewego jajnika.. mam tam jakies strzępki jednego jajnika, zamiast 2;/ na dodatek cały czas go lecze, podtrzymuje, bo Oni tą resztke jajnika w sumie tak na siłę uratowali, zebym miala jakąkolwiek szanse na dziecko.. Rozumiem Cię doskonale, ale to nic strasznego, już jest po wszystkim, teraz już masz spokój aaaale..! Dlazego Cie tak pocieli? Mi robili dokladnie tą samą operację, a lekarz patrzac na niespełna 17latke z ta chorobą(mnie).. powiedział,że bierze to na wlasna odpowiedzialnosc, ale nie potnie mnie przez cały brzuch,tylko na podbrzuszu, na linii majteczek mam długą kreske, ale cienka i tyle. Jednak.. te maści na blizny są super pomocne, nie żaluj na nie pieniędzy. Mój kolega w czasię bójki został zraniony siekierą w twarz!! Dzis nie ma prawie sladu, a miał szyty cały policzek.. z innej beczki: z TŻtem sie nie uda, nie wierze juz..
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko
znajdziemy jeszcze odpowiednich mężczyzn... takich na dobre i złe![]() musimy... |
|
|
|
#4078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co ja wiem o facetach nic nie wiem!
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już w domku nareszcie Z Tż dalej kijowo ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- tarja trzymaj się, ważne że to już za Tobą
|
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Renatko, niestety w ogóle nie brali pod uwagę laparotomii "na linii bikini", bo torbiel trzeba było wyciągnąć w jednym kawałku. Może Twoja była inaczej ułożona? Bo moja ciągnęła się głównie z lewego boku i lekarz się zastanawiał czy to w ogóle z jajnika wychodzi ale KT i USG pokazało, żę prawdopodobnie wychodzi z lewego jajnika a w trakcie się okazało, że wychodzi z prawego jajnika a w lewym jest jeszcze jedna. Dobrze, że nie wycięli więcej (groziło mi usunięcie całego narządu rodnego), bo jak bym była w takiej syt. jak Ty to podtrzymywanie go za pomocą leków hormonalnych byłoby chyba wykluczone, bo mam bardzo chorą wątrobę. W każdym razie dziękuję Jak będę mieć jakieś pytania to do Ciebie napiszę![]() A jeśli chodzi o TZ to życzę podjęcia dobrej dla Was obojga decyzji ![]() RedApple dziękuję
Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-10-30 o 19:37 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

i przetluszczaja mi sie. W aptece promocja, za 12 zl + iles tam ml jest. Ale tylko do wlosów blond, brąz i zniszczonych. Niżej byly te same ale juz bez promocji za 18zl.

**
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nic nie wiem!