Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 11:54   #2551
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aha czyli najlepiej niskotłuszczowa dieta i np. śródziemna. duzo ryb, warzyw, owoców rezygnacja z potraw tłustych
dokladnie tak

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Wczoraj był u nas względny spokój...ale dziś rano nie obeszło się bez zaczepek ze strony TŻ...więc postanowiłam, ze koniec szarpania się...zwróciłam mu własnie na konto połowę pieniędzy z wesela ( z prezentów), bo tak bardzo chciał, zebym to zrobiła, a że były na moim koncie, to zwróciłam mu jego "wolność". Oswiadczyłam mu rano, ze dzisiaj zabieram część rzeczy i się wyprowadzam. A on do mnie " Spóbuj tylko...". Ubrałam się i wyszłam do pracy. Żarty się skończyły przynajmniej dla mnie!!!

Cytat:
No cóż...moi rodzice i przyjaciele, znajomi radzą mi póki czas się wycofać z takiego układu. chociażby to że TZ karze mi przestac robić to co kocham i co sprawia mi przyjemność, strawia ultimatum, oskarża o zdrady, karze spowiadać z kazdego telefonu, maila...to nie jest normalne, tyranizować ani zniewolić się nie dam, ubliżać sobie tym bardziej.
Zamierzam pozostać sobą, robić to co kocham i być szcześliwa !!!
i tak trzymaj

ja swoja suknie slubna sprzedalam 2 miesiace po slubie, dostalam za nia z bolerkiem 1200 zl a jesli chodzi o pranie to mama mi wyprala dostala ode mnie za to male co nieco a za plyn do prania zaplacilam 10 zl hehe
wyprane w perwoluu
sknie trzeba byla prac 2 razy oczywiscie recznie, ale wygladala jak nowka funkiel

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-10-30 o 11:55
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 13:35   #2552
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat. Po ślubie wstawiłam suknię do komisu przy salonie, w którym ją kupiłam. Suknia jest tam już prawie pół roku, dzisiaj zadzwoniła właścicielka z informacją, że znalazł się klient, ale nie da mi tyle ile chciałam. Ja za suknię zapłaciłam 3300 zł, chciałam 1500 a ona powiedziała, że może mi dać 800 zł.
Zastanawiam się co robić, bo z jednej strony troche mi szkoda, a z drugiej nie mam żadnej gwarancji czy dostanę za nią więcej Co byście zrobiły?
ja chyba bym się wstrzymała, za 800 zł to równie dobrze za pół roku możesz ją sprzedać, a jeśli tej osobie tak bardzo zależy na tej sukience, to tak łatwo z niej nie zrezygnuje i będzie skłonna zapłacić więcej. Wystaw suknie na allegro, może tam szybciej się ktoś nią zainteresuje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tylko na senkune;D

same rewelacje -
po pierwsze wsyztko zmieszkaniem zalatwione w banku ok, akt notarialny podpisany... muimy jutro do sadu cos zawiesc i urzedu skarbowego a potem zwrotki do bamnku i przelewaja pieniazki wiec tu ssuperrrr

dwa to to ze bralam udzial z ogolnopolskim konkursie plastycznym z moimi dziecmi i zajelpismy 4 miejsce: wowww jestesmy na maxa zadowoleni:

a trzy to bede testowac prostownice brauna udalo mi sie ale jestem szczesliwa...

jutro nadrobie bo uciekam do meza buziaki
Potrójne gratulacje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 14:05   #2553
agus87
Zakorzenienie

martucha gratulacje
Stary 2009-10-30, 15:02   #2554
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam dylemat. Po ślubie wstawiłam suknię do komisu przy salonie, w którym ją kupiłam. Suknia jest tam już prawie pół roku, dzisiaj zadzwoniła właścicielka z informacją, że znalazł się klient, ale nie da mi tyle ile chciałam. Ja za suknię zapłaciłam 3300 zł, chciałam 1500 a ona powiedziała, że może mi dać 800 zł.
Zastanawiam się co robić, bo z jednej strony troche mi szkoda, a z drugiej nie mam żadnej gwarancji czy dostanę za nią więcej Co byście zrobiły?
No 800 to rzeczywiscie troszke przymało, ale niestety nie łatwo jest z taka sprzedaża. Może poinformuj, że jesteś w stanie opuscic na 1200 i ani grosza więcej, zobaczysz jaka będzie reakcja. a to prawda,że za 800 zł to możesz sprzedac nawet za pół roku, za taka cene na pewno chętna się znajdzie ;p

Cytat:
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:16   #2555
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześc

Cytat:
Wczoraj był u nas względny spokój...ale dziś rano nie obeszło się bez zaczepek ze strony TŻ...więc postanowiłam, ze koniec szarpania się...zwróciłam mu własnie na konto połowę pieniędzy z wesela ( z prezentów), bo tak bardzo chciał, zebym to zrobiła, a że były na moim koncie, to zwróciłam mu jego "wolność". Oswiadczyłam mu rano, ze dzisiaj zabieram część rzeczy i się wyprowadzam. A on do mnie " Spóbuj tylko...". Ubrałam się i wyszłam do pracy. Żarty się skończyły przynajmniej dla mnie!!!
tym bardziej bym się wyprowadzila zreszt ą, moje zdanie znasz

--------
Dziewczyny wróciłam od dziadka. widac dużą poprawę zjadł rosołek - sam nie ejst juz podłączony do tlenu. ma tylko kroplówkę,mocznik i cos na sercu. bylismy z nim na spacerze. takim z 5 min (wyszedł na korytarz i spowrotem) trzymał się chodzika, TZ go z tyłu aserkurował a babacia szła obok z kroplówką a jak wychodzilismy to powiedział, ze chce jeszcze raz sam nawet wstał (tzrymając się chodzika). tylko ma strasznie siną nogą (co z niej pobierali żyły) i troszkę mu krwawi.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:37   #2556
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:36   #2557
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
No cóż...moi rodzice i przyjaciele, znajomi radzą mi póki czas się wycofać z takiego układu. chociażby to że TZ karze mi przestac robić to co kocham i co sprawia mi przyjemność, strawia ultimatum, oskarża o zdrady, karze spowiadać z kazdego telefonu, maila...to nie jest normalne, tyranizować ani zniewolić się nie dam, ubliżać sobie tym bardziej.

I tak trzymaj! Nie daj się stłamśic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 18:11   #2558
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mi sie wydaje, ze połowa ceny za suknie to ok. a wam??

Stary 2009-10-30, 18:13   #2559
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie wydaje, ze połowa ceny za suknie to ok. a wam??
mi jak narbardziej bo dostalam polowe za suknie i bolerko, a do tego suknia nie miala ostatniego kola-bo...... urwalam :P
Stary 2009-10-30, 18:15   #2560
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mi jak narbardziej bo dostalam polowe za suknie i bolerko, a do tego suknia nie miala ostatniego kola-bo...... urwalam :P
no to super

ja dalej nie dałam ogłoszenia.. kurde cięzko mi jest się zebrac. ja za suknie + halkę + welon zapłaciłam 4280zł chcę ją wystawic za 2500zł, ewentualnie zejsc do max 2000zł. za mniej nie oddam mysle, ze to dobra cena tym bardziej ze wszystko jest po praniu i w stanie idealnym

Stary 2009-10-30, 18:25   #2561
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
no to super

ja dalej nie dałam ogłoszenia.. kurde cięzko mi jest się zebrac. ja za suknie + halkę + welon zapłaciłam 4280zł chcę ją wystawic za 2500zł, ewentualnie zejsc do max 2000zł. za mniej nie oddam mysle, ze to dobra cena tym bardziej ze wszystko jest po praniu i w stanie idealnym
Madzie chyba cięzko ci bedzie sprzedac suknie za 2 tys Jesli ktos ma 2 tysiaki to kupi sobie nową

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:28   #2562
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzie chyba cięzko ci bedzie sprzedac suknie za 2 tys Jesli ktos ma 2 tysiaki to kupi sobie nową
taniej jej nie oddam poza tym nie za bardzo mi zalezy na jej sprzedaniu, dlatego też sie tak zbieram z ogłoszeniem narazie wywiozłam, ja do babci, tam nikomu nie przeszkadza i moze wisiec latami jak cos to będzie pamiątka

Stary 2009-10-30, 18:45   #2563
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
taniej jej nie oddam poza tym nie za bardzo mi zalezy na jej sprzedaniu, dlatego też sie tak zbieram z ogłoszeniem narazie wywiozłam, ja do babci, tam nikomu nie przeszkadza i moze wisiec latami jak cos to będzie pamiątka
Ja tez swojej nie chce za bardzo sprzedac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:47   #2564
MAGiALENA
Zakorzenienie

dobry wieczór!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:51   #2565
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja tez swojej nie chce za bardzo sprzedac
:d

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-30, 18:52   #2566
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Ja raz wystawiła swoją suknie na allegro ale skończyło sie na kilku telefonach narazie zaczekam i wystawie dopiero po nowym roku a zapłaciłam 2900+400zł za bolerko a chce sprzedać tak za 1200-1500
Troche mi szkoda sprzedawać ale z drugiej strony po co ma leżeć w szafie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:54   #2567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no własnie dziewczyny co wami kieruje aby zostawic swoje suknie a nie sprzedwac, co z nimi robicie??

Stary 2009-10-30, 19:33   #2568
agus87
Zakorzenienie

noja na przyklad chcialam swoja jak najszybciej sprzedac, ie rozumiem, po co zosawiac ja w szafie, po co ma zajmowac miejsce i tak za 20-30 lat wasze coki jej nie wloza... kiedys tak sie robilo, ale teraz ...
moja mama sprzedala swoja suknie slubna po 15 latach hehe
Stary 2009-10-30, 19:41   #2569
kasiaher
Wtajemniczenie

moja wisi w szafie nawet jeszcze nie wyprana

a ja dzisiaj sprzątałam po ekipie remontowej pokój i kuchnie , normalnie masakra od 10 rano do 17 a i tak jest syf
okna pomyte , dobrze że mama przyszła i mi trochę pomogła bo sama nie dałabym rady , tż w pracy był więc nie mógł mi pomóc, jutro się wprowadzamy a i jedziemy po mebelki, może uda nam się coś wybrać, a i kuchenka jeszcze , padam dziewczyny , takie sprzątanie to już na razie nie dla mnie. Kryz mnie boli i nogi
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 20:08   #2570
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć

wnioski o wymianę poskładane, portfel uszczuplony o 120 zł pozostaje czekać. W urzędzie panie zlewczo podeszły do sprawy, kukneły tylko na datę wystawienia odpisu aktu i tyle, gorzej będzie w U.S. podobno mam napisać jakieś podanie zwane "czynnym żalem" za to, że tak długo nie zaaktualizowałam danych odnośnie działalności "czynny żal" ja tam nie żałuję

Trochę mi dziś humor nie dopisuje. Przed weselem byliśmy oglądać mieszkanie, na moim osiedlu, parę ulic dalej od miejsca w którym teraz mieszkamy. Blok jednoklatkowy ocieplony, wymieniony dach, odnowiona klatka, mieszkanie na 4 ostatnim pietrze, metraż 54,5 m2, cena 150 tys. Wpadło nam w oko, ale nie chcieliśmy żeby wybór padł na pierwsze lepsze. Po weselu jeszcze przeglądaliśmy oferty z mieszkaniami, ale nic nas nie urzekło. Jakieś dwa tygodnie temu mieszkanie jeszcze raz z nami oglądała mama i mój wujek (zna się na remontach więc chcieliśmy żeby rzucił fachowym okiem). Doszliśmy do wniosku, że na początek jest ok, a zawsze można kombinować coś z większym lub z domkiem.
W środę dzwonię do właściciela (mieszka w Poznaniu) i pytam czy oferta jest nadal aktualna, on odpowiada, że tak, po czym dodaje że w piątek będą na Śląsku z żoną bo są umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej...i że on chyba mi o tym wspominał jak dzwoniłam do niego pierwszy raz(oczywiście o niczym takim nie napomknął) chwila ciszy i go pytam to jakim cudem oferta jest nadal aktualna, skoro takie umowy są wiążące dla obu stron, a on na to że w życiu różnie bywa. Powiedziałam, że ok mówi się trudno widocznie to mieszkanie nie było nam pisane, a on że odezwie sie w czwartek i potwierdzi czy umowe będzie z tymi ludźmi spisywał czy nie. Pomyślałam ok, niech dzwoni. Nie zadzwonił wczoraj, ale dzwonił dziś i mówi, że umowe podpisują - nie wytrzymałam i powiedziałam mu co myślę. Kiedy oglądaliśmy mieszkanie pierwszy raz (mama tego goscia nam je pokazywała z racji, że mieszka na miejscu) nie było mowy o tym, że jest jeszcze ktoś, a PYTALIŚMY o to. Gdybyśmy wiedzieli to sprawy potoczyłyby się inaczej, bo załatwienie kredytu to nie jest pikuś. Chodziliśmy po bankach przed ślubem, ale sytuacja finansowa od wtedy do teraz uległa pogorszeniu, a co za tym idzie i nasza zdolność. Podsumowałam że mógł nie owijać w bawełnę tylko być szczerym od początku. W sumie na tym osiedlu jest jeszcze jedno mieszkanie tyle, że cena znacznie wyższa...
Niby się nie nastawiałam na to mieszkanie, bo zawsze tak jest że jak już coś planuję to potem kicha, ale po części już je "umeblowałam" i widziałam nas w nim

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
myszka ja uzywalam odzywek wax i z autpsji powiem że są swietne

mnie wcale przez lata nei rozły włosy tylko do ramion i koniec a we wrzesniu 2008 zaczełam zapuyszczac z króciótkich tak do ucha i miałam do slubu czyt. 09.2009 takie do łopatek zaczeły szybciej rozsnąć i sa gete i nie wypadają tak jak kiedys
Anika222 gdzie można kupić te odżywki? apteka czy jakieś sklepy kosmetyczne?

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
przepraszam za opoznienie, ale mysle ze działalnosci gosp nie zdazylas zalozyc
powiedz mi w jakim woj mieszkasz (i miasto) oraz jaki jest teraz Twoj status na rynku pracy, co to ma byc za dzialalność i gdzie bedzie zarejestrowana>? Obszar miejski czy wiejski ? (ponizej 5 tys mieszkancow)
Na szybko moge powiedziec Ci, ze na pewno dzialanie PO KL 6.2 ale szczegoly dot instytucji wdrazającej (operatora działania) powiem Ci jak powiesz skad jestes Generalnie mozna uzyskac do 40 tys na załozenie i wsparcie pomostowe przez 6 msc - co miesiac po ok miedzy 500 a 1000 zl na biezace koszty zwiazane z prowadzeniem firmy.
Druga opcja to PUP - ale warunek, musisz miec status bezrobotnego (ok 19tys na załozenie)
Trzecia opcja, jesli mieszkasz na obszarze wiejskim i tam bedzie działalność zarejetrowana to Program Rozwoju Obszarów Wiejskich, diałanie Tworzenie i rozwoj mikroprzedsiebiorstw - wdraza Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa.

To tyle w telegraficznym skróce, mam nadzieje ze choc troszkę rozjaśniłam sytuacje z dotacjami
Wow teraz jest aż 19 tys.? czy to zależy od województwa i stopy bezrobocia? Ja dostałam 13200 dwa lata temu

Cytat:
Ktosiu popieram dziewczyny, wstrzymaj się można zejść w dół o 200 zł maks, ale nie 700

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tylko na senkune;D

same rewelacje -
po pierwsze wsyztko zmieszkaniem zalatwione w banku ok, akt notarialny podpisany... muimy jutro do sadu cos zawiesc i urzedu skarbowego a potem zwrotki do bamnku i przelewaja pieniazki wiec tu ssuperrrr

dwa to to ze bralam udzial z ogolnopolskim konkursie plastycznym z moimi dziecmi i zajelpismy 4 miejsce: wowww jestesmy na maxa zadowoleni:

a trzy to bede testowac prostownice brauna udalo mi sie ale jestem szczesliwa...

jutro nadrobie bo uciekam do meza buziaki
Moje gratki

Cytat:
Nie wierze...On nie jest Ciebie wart Agatko.

Agus87 ja też jestem za opcją sprzedania, nie ma sensu żeby mole wcinały coś co jeszcze komuś może posłużyć

Kasiu oszczędzaj się. Wiem, jak bardzo zależało Ci na tym, żeby remont jak najszybciej się skończył, ale musisz dbać o zdrowie swoje i maluszka. Swoją drogą to ja nie wiem skąd w kobietach w ciąży tyle werwy. Mam koleżanke w pracy, która dziś z prędkością światła posprzątała za mnie wc. Ciężko jej cokolwiek wypersfadować jak już się uprze to koniec

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-10-30 o 20:15
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 05:39   #2571
kliwia
Zakorzenienie

daisy pracujesz przy dotacjach?

ania koles od mieszkania to jakis burak. wiesz na co liczyl? ze podbijesz cene
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:31   #2572
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć

Trochę mi dziś humor nie dopisuje. Przed weselem byliśmy oglądać mieszkanie, na moim osiedlu, parę ulic dalej od miejsca w którym teraz mieszkamy. Blok jednoklatkowy ocieplony, wymieniony dach, odnowiona klatka, mieszkanie na 4 ostatnim pietrze, metraż 54,5 m2, cena 150 tys. Wpadło nam w oko, ale nie chcieliśmy żeby wybór padł na pierwsze lepsze. Po weselu jeszcze przeglądaliśmy oferty z mieszkaniami, ale nic nas nie urzekło. Jakieś dwa tygodnie temu mieszkanie jeszcze raz z nami oglądała mama i mój wujek (zna się na remontach więc chcieliśmy żeby rzucił fachowym okiem). Doszliśmy do wniosku, że na początek jest ok, a zawsze można kombinować coś z większym lub z domkiem.
W środę dzwonię do właściciela (mieszka w Poznaniu) i pytam czy oferta jest nadal aktualna, on odpowiada, że tak, po czym dodaje że w piątek będą na Śląsku z żoną bo są umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej...i że on chyba mi o tym wspominał jak dzwoniłam do niego pierwszy raz(oczywiście o niczym takim nie napomknął) chwila ciszy i go pytam to jakim cudem oferta jest nadal aktualna, skoro takie umowy są wiążące dla obu stron, a on na to że w życiu różnie bywa. Powiedziałam, że ok mówi się trudno widocznie to mieszkanie nie było nam pisane, a on że odezwie sie w czwartek i potwierdzi czy umowe będzie z tymi ludźmi spisywał czy nie. Pomyślałam ok, niech dzwoni. Nie zadzwonił wczoraj, ale dzwonił dziś i mówi, że umowe podpisują - nie wytrzymałam i powiedziałam mu co myślę. Kiedy oglądaliśmy mieszkanie pierwszy raz (mama tego goscia nam je pokazywała z racji, że mieszka na miejscu) nie było mowy o tym, że jest jeszcze ktoś, a PYTALIŚMY o to. Gdybyśmy wiedzieli to sprawy potoczyłyby się inaczej, bo załatwienie kredytu to nie jest pikuś. Chodziliśmy po bankach przed ślubem, ale sytuacja finansowa od wtedy do teraz uległa pogorszeniu, a co za tym idzie i nasza zdolność. Podsumowałam że mógł nie owijać w bawełnę tylko być szczerym od początku. W sumie na tym osiedlu jest jeszcze jedno mieszkanie tyle, że cena znacznie wyższa...
Niby się nie nastawiałam na to mieszkanie, bo zawsze tak jest że jak już coś planuję to potem kicha, ale po części już je "umeblowałam" i widziałam nas w nim

[
Doskonale rozumiem jak się czujesz, ja miałam podobną sytuację choć sprawy były posuniete już dalej. w lipcu wpadlo nam w oko mieszkanie 51m2 165 tys (ogladalismy wiele mieszkań) a na to zdecydowalismy sie od razu. no ale jak sie okazalo godzine sie spoznilam, bo przede mna umowe podpisalo jakies malzenstwo. ale z uwagi na to, ze tamci panstwo mieli niepewne dochody, pani posrednik z biura nieruchomosci, bojac sie , ze tamci nie dotsna kredytu, podpisala i z nami umowe. i mieszkanie miala dostac ta para, ktora pierwsza otrzyma decyzje przedwstepna pozytywna. nawet sobie nie wyobraz jaki to byla dla nas stres... kto pierwszy! no i nam sie udało, ale była radosc. doszło do spotkania z wascicielami aby podpisac umowe no i zaczely sie schody, wlascicielka mieszkania zaczela sie wycofywac - rózne bzdurne powody... udalo ja sie przekonac, my podpiusalismy umowe o kredyt, pewni, ze juz wszystko bedzie OK - a tu kontakt sie urwal. 5 pazdziernika minąl termin podpisania aktu notarialnego a telefon milczy ( w tym czasie z TŻem zdecydowalismy sie na budowe domu, patrzac na te wszystkie przekrety) a tu 29 pazdziernika dzwoni do mnie pani posrednik kiedy przyjedziemy podpisac akt notarialny bo Ci panstwo w koncu zdecydowali sie sprzedac na 100%. tym razem moja odpowiedz brzmiala: teraz to juz za pozno! normalnie niektorzy, kpiny sobie urzadzaja. ja na zalatwianie wszystkiego stracilam caly urlop, 2 m-ce zalatwoania, a ktos pozniej sobie mowi, ze ona na razie jednak nie chce sprzedac teraz sobie mysle, ze tak mialo byc bo gdyby do kupna doszlo od razu nie mielibysmy teraz szansy na domek. a wiec sie nie martw na pewno znajdziecie ladniejsze mieszkanko
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:35   #2573
gold-fish
Zakorzenienie

TŻ jeszcze śpi, a ja zamiast uczyć się testów na prawko, to czytam forum
miałam nadzieję że Agatka coś napisze... cały czas o niej myślę

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj sprzątałam po ekipie remontowej pokój i kuchnie , normalnie masakra od 10 rano do 17 a i tak jest syf
okna pomyte , dobrze że mama przyszła i mi trochę pomogła bo sama nie dałabym rady , tż w pracy był więc nie mógł mi pomóc, jutro się wprowadzamy a i jedziemy po mebelki, może uda nam się coś wybrać, a i kuchenka jeszcze , padam dziewczyny , takie sprzątanie to już na razie nie dla mnie. Kryz mnie boli i nogi
czyli jednak coś się ruszyło z remontem dbaj o siebie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Cześć Trochę mi dziś humor nie dopisuje.

wiem o co chodzi to jest najgorsze a cena była rewelacyjna. Ja bym chciała znaleźć mieszkanie do 200 tyś 3 pokojowe w jakiejś ,,normalnej" dzielnicy, bo u nas takie są ale w dzielnicach ,,zapomnianych" przez boga

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

india83 a mieliście działkę, czy też musieliście ja kupić? Ja bym chciała domek ale za 200 to go nie wybuduję działki też brak

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:53   #2574
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

tez czekam na wiadomość od Agatki .

wczoraj z mężem drinkowałam. tzn wypiłam pół drinka i zasnęła ech...

Stary 2009-10-31, 09:01   #2575
MAGiALENA
Zakorzenienie

też się martwię o nią...

Stary 2009-10-31, 09:35   #2576
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Magialena i co, masz juz konto na all z kartkami??

Stary 2009-10-31, 09:43   #2577
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Magialena i co, masz juz konto na all z kartkami??
wczoraj zapomniałam o tym. zaraz sprawdżę, czy już moge wstawiać.
ale mam "początki" bloga.

Stary 2009-10-31, 10:15   #2578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
wczoraj zapomniałam o tym. zaraz sprawdżę, czy już moge wstawiać.
ale mam "początki" bloga.
wklej link

Stary 2009-10-31, 12:30   #2579
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
cześc

tym bardziej bym się wyprowadzila zreszt ą, moje zdanie znasz

--------
Dziewczyny wróciłam od dziadka. widac dużą poprawę zjadł rosołek - sam nie ejst juz podłączony do tlenu. ma tylko kroplówkę,mocznik i cos na sercu. bylismy z nim na spacerze. takim z 5 min (wyszedł na korytarz i spowrotem) trzymał się chodzika, TZ go z tyłu aserkurował a babacia szła obok z kroplówką a jak wychodzilismy to powiedział, ze chce jeszcze raz sam nawet wstał (tzrymając się chodzika). tylko ma strasznie siną nogą (co z niej pobierali żyły) i troszkę mu krwawi.

Madziu no to bardzo sie ciesze ze z dziadziem coraz lepiej i wszystko wraca do normy Az sie lepiej na serduchu robi jak widze ze humorek pd razu ci sie polepszył.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:35   #2580
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
daisy pracujesz przy dotacjach?
moze nie tyle pracuje przy nich, ale udzielam informacji na temat dotacji

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości