|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja swoja suknie slubna sprzedalam 2 miesiace po slubie, dostalam za nia z bolerkiem 1200 zl a jesli chodzi o pranie to mama mi wyprala dostala ode mnie za to male co nieco a za plyn do prania zaplacilam 10 zl hehewyprane w perwoluu sknie trzeba byla prac 2 razy oczywiscie recznie, ale wygladala jak nowka funkiel
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-10-30 o 12:55 |
|||
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
martucha gratulacje
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Cytat:
-------- Dziewczyny wróciłam od dziadka. widac dużą poprawę nie ejst juz podłączony do tlenu. ma tylko kroplówkę,mocznik i cos na sercu. bylismy z nim na spacerze. takim z 5 min (wyszedł na korytarz i spowrotem) trzymał się chodzika, TZ go z tyłu aserkurował a babacia szła obok z kroplówką a jak wychodzilismy to powiedział, ze chce jeszcze raz sam nawet wstał (tzrymając się chodzika). tylko ma strasznie siną nogą (co z niej pobierali żyły) i troszkę mu krwawi.
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak trzymaj! Nie daj się stłamśic.
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, ze połowa ceny za suknie to ok. a wam??
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
mi jak narbardziej bo dostalam polowe za suknie i bolerko, a do tego suknia nie miala ostatniego kola-bo...... urwalam :P
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dalej nie dałam ogłoszenia.. kurde cięzko mi jest się zebrac. ja za suknie + halkę + welon zapłaciłam 4280zł chcę ją wystawic za 2500zł, ewentualnie zejsc do max 2000zł. za mniej nie oddam mysle, ze to dobra cena |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli ktos ma 2 tysiaki to kupi sobie nową
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cos to będzie pamiątka
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Ja raz wystawiła swoją suknie na allegro ale skończyło sie na kilku telefonach narazie zaczekam i wystawie dopiero po nowym roku a zapłaciłam 2900+400zł za bolerko a chce sprzedać tak za 1200-1500 Troche mi szkoda sprzedawać ale z drugiej strony po co ma leżeć w szafie
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie dziewczyny co wami kieruje aby zostawic swoje suknie a nie sprzedwac, co z nimi robicie??
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
noja na przyklad chcialam swoja jak najszybciej sprzedac, ie rozumiem, po co zosawiac ja w szafie, po co ma zajmowac miejsce i tak za 20-30 lat wasze coki jej nie wloza... kiedys tak sie robilo, ale teraz ...
moja mama sprzedala swoja suknie slubna po 15 latach hehe |
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
moja wisi w szafie nawet jeszcze nie wyprana
![]() a ja dzisiaj sprzątałam po ekipie remontowej pokój i kuchnie , normalnie masakra od 10 rano do 17 a i tak jest syf okna pomyte , dobrze że mama przyszła i mi trochę pomogła bo sama nie dałabym rady , tż w pracy był więc nie mógł mi pomóc, jutro się wprowadzamy a i jedziemy po mebelki, może uda nam się coś wybrać, a i kuchenka jeszcze , padam dziewczyny , takie sprzątanie to już na razie nie dla mnie. Kryz mnie boli i nogi
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2570 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() wnioski o wymianę poskładane, portfel uszczuplony o 120 zł pozostaje czekać. W urzędzie panie zlewczo podeszły do sprawy, kukneły tylko na datę wystawienia odpisu aktu i tyle, gorzej będzie w U.S. podobno mam napisać jakieś podanie zwane "czynnym żalem" za to, że tak długo nie zaaktualizowałam danych odnośnie działalności "czynny żal" Trochę mi dziś humor nie dopisuje. Przed weselem byliśmy oglądać mieszkanie, na moim osiedlu, parę ulic dalej od miejsca w którym teraz mieszkamy. Blok jednoklatkowy ocieplony, wymieniony dach, odnowiona klatka, mieszkanie na 4 ostatnim pietrze, metraż 54,5 m2, cena 150 tys. Wpadło nam w oko, ale nie chcieliśmy żeby wybór padł na pierwsze lepsze. Po weselu jeszcze przeglądaliśmy oferty z mieszkaniami, ale nic nas nie urzekło. Jakieś dwa tygodnie temu mieszkanie jeszcze raz z nami oglądała mama i mój wujek (zna się na remontach więc chcieliśmy żeby rzucił fachowym okiem). Doszliśmy do wniosku, że na początek jest ok, a zawsze można kombinować coś z większym lub z domkiem. W środę dzwonię do właściciela (mieszka w Poznaniu) i pytam czy oferta jest nadal aktualna, on odpowiada, że tak, po czym dodaje że w piątek będą na Śląsku z żoną bo są umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej...i że on chyba mi o tym wspominał jak dzwoniłam do niego pierwszy raz(oczywiście o niczym takim nie napomknął) chwila ciszy i go pytam to jakim cudem oferta jest nadal aktualna, skoro takie umowy są wiążące dla obu stron, a on na to że w życiu różnie bywa. Powiedziałam, że ok mówi się trudno widocznie to mieszkanie nie było nam pisane, a on że odezwie sie w czwartek i potwierdzi czy umowe będzie z tymi ludźmi spisywał czy nie. Pomyślałam ok, niech dzwoni. Nie zadzwonił wczoraj, ale dzwonił dziś i mówi, że umowe podpisują - nie wytrzymałam i powiedziałam mu co myślę. Kiedy oglądaliśmy mieszkanie pierwszy raz (mama tego goscia nam je pokazywała z racji, że mieszka na miejscu) nie było mowy o tym, że jest jeszcze ktoś, a PYTALIŚMY o to. Gdybyśmy wiedzieli to sprawy potoczyłyby się inaczej, bo załatwienie kredytu to nie jest pikuś. Chodziliśmy po bankach przed ślubem, ale sytuacja finansowa od wtedy do teraz uległa pogorszeniu, a co za tym idzie i nasza zdolność. Podsumowałam że mógł nie owijać w bawełnę tylko być szczerym od początku. W sumie na tym osiedlu jest jeszcze jedno mieszkanie tyle, że cena znacznie wyższa...Niby się nie nastawiałam na to mieszkanie, bo zawsze tak jest że jak już coś planuję to potem kicha, ale po części już je "umeblowałam" i widziałam nas w nim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Agus87 ja też jestem za opcją sprzedania, nie ma sensu żeby mole wcinały coś co jeszcze komuś może posłużyć Kasiu oszczędzaj się. Wiem, jak bardzo zależało Ci na tym, żeby remont jak najszybciej się skończył, ale musisz dbać o zdrowie swoje i maluszka. Swoją drogą to ja nie wiem skąd w kobietach w ciąży tyle werwy. Mam koleżanke w pracy, która dziś z prędkością światła posprzątała za mnie wc. Ciężko jej cokolwiek wypersfadować jak już się uprze to koniec
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-10-30 o 21:15 |
|||||
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
daisy pracujesz przy dotacjach?
![]() ania koles od mieszkania to jakis burak. wiesz na co liczyl? ze podbijesz cene
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo gdyby do kupna doszlo od razu nie mielibysmy teraz szansy na domek. a wiec sie nie martw na pewno znajdziecie ladniejsze mieszkanko |
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
TŻ jeszcze śpi, a ja zamiast uczyć się testów na prawko, to czytam forum
![]() miałam nadzieję że Agatka coś napisze... cały czas o niej myślę ![]() Cytat:
dbaj o siebieCytat:
to jest najgorsze a cena była rewelacyjna. Ja bym chciała znaleźć mieszkanie do 200 tyś 3 pokojowe w jakiejś ,,normalnej" dzielnicy, bo u nas takie są ale w dzielnicach ,,zapomnianych" przez boga ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- india83 a mieliście działkę, czy też musieliście ja kupić? Ja bym chciała domek ale za 200 to go nie wybuduję działki też brak
|
||
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() tez czekam na wiadomość od Agatki . wczoraj z mężem drinkowałam. tzn wypiłam pół drinka i zasnęła |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
też się martwię o nią...
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Magialena i co, masz juz konto na all z kartkami??
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zapomniałam o tym. zaraz sprawdżę, czy już moge wstawiać.
ale mam "początki" bloga.
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu no to bardzo sie ciesze ze z dziadziem coraz lepiej i wszystko wraca do normy
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
moze nie tyle pracuje przy nich, ale udzielam informacji na temat dotacji
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Co byście zrobiły?

mysle, ze to dobra cena
Jesli ktos ma 2 tysiaki to kupi sobie nową
za to, że tak długo nie zaaktualizowałam danych odnośnie działalności "czynny żal"