|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
dosłownie.
![]() ![]() to się dzisiaj rozpisałyście, że łohoho. ![]() nawet nie mam co do cytowania. ![]() pisałyście o sukience studniówkowej. Ostatnio widziałam fajną, taką skromną czarną w h&m, tylko tak myślę czy nie za skromna, no ale będę miała dodatki,włosy ułożone i takie tam to nie będzie źle.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-30 o 18:28 |
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty, Martyna, Marta i kto jeszcze ?
![]() Bo wiecie, ja do Wawy mam niedaleko Cytat:
Sola w sosie jakimś. Tym z pomysłu. Można, ale kalkulator to bez pierwiastków podobno. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15002132] i dowód osobisty ;] [/QUOTE] A jak ktoś 18 nie skończył ? Wróciłam z matmy i chemii. |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Raczkowanie
|
Siostra mówi, że od nast rocznika idą innym programem i maja już zupełnie inne książki. Cytat:
A jak ktoś 18 nie skończył to może inny dowód tożsamości ( paszport?) |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja polskiego w tym tygodniu nie miałam bo polonistka jest chora. a szkoły też nienawidzę. a zwłaszcza lekcji ang, to przez nauczycielke. bo kur.wa ona nie potrafii uczyc. akcent ma taki jak ja w gimnazjum ;] tłumaczyc nie potrafi, klasa robi co chce i wez zdaj mature ;/ ja póki co nie moge wyrzucic tego z mysli bo w koncu chodzi o moja mature ;] i nie poszłam na 2 lekcje dzisiaj ;] no i przepraszam za wulgaryzmy ![]() paszport |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Żbiki : *
Niestety sprawy się tak potoczyły, że nie będę mogła was odwiedzać w najbliższym czasie Przepraszam, że nie pisałam ostatnio, ale tyle wszystkiego się nazbierało, eh...Będę w okolicach wtorku. Powodzenia na matmie i miłego weekendu : * <3 |
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15003571]
paszport A jak ktoś nie ma ? ![]() Tzn. ja mam to i to. Cześć ;** To będziemy tęsknić ; )) |
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
legitymacje szkolną i trzeba pamiętać pesel.
przecież nie każdy ma paszport, nie mając dowodu. Kamile i to mnie wkurza, że jak my mamy zdać maturę, skoro jest tylu nauczycieli, którzy sobie chyba W KULKI LECĄ!!!! co to ma być, że ja mam ze wszystkiego korki?! kur.a i co ma być, że ja mam 3 laski z polaka?! najgorsze oceny w klasie, gdzie do ch.ja wacława jestem jedną z lepszych?! jak dziewczyna, ktorej mama uczy w szkole moze byc faworyzowana?! no bo sorry, ale nikt mi nie powie, że nagle się tak wybiła z tym polskim, skoro przez poprzednie 2 lata nie była taka cudowna. owszem dobra, ale nie nagle najlepsza. mam ochote nabluzgac na tą poebana szkole. jak tylko z niej odejde, to wyraze stosownie swoje zdanie o niej, tylko jeszcze nie wiem gdzie. NIENAWIDZE tej szkoly. to się wyżyłam |
|
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
____ Wróciłam z Łodzi. Jestem zmęczona, jest mi zimno i smutno . I weź tu się człowieku ucz. Ech, może obejrzę sobie ten 'tupot...' na polsacie.Ja biorę legitymację na maturę. |
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ja już dawno przestałam się na to wszystko buntować, bo g. mi to dało, a tylko nie potrzebie się wkur****. No, także spokojnie, jeszcze trochę i skończy się to wszystko.
napisałam w końcu ten wniosek na WOS do RPO. ;/
|
#1180 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie co jem.
Moje najnowsze odkrycie - czekolada z groszkami z Lidla za całe 1,39 zł. A jaka dobra. ![]() Do tego mamunia kupiła mi dziś parę herbat z tamtego sklepu, o którym Wam wcześniej mówiłam. Nawet pamiętała o jakich smakach szczególnie mówiłam, a opowiadałam jej o tym tydzień temu. Kochana mamunia. ![]() Cytat:
Pamiętam, że w poniedziałek historia ( o właśnie! Miałam pytać historyczne dziewczyny o notatki ), a w środę z wosu i w piątek chyba matma. (jest w dzienniku wpisane, ale jeszcze nic nie mówiła.)[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15002132]ZJDD, nawet nie mam sił żeby napisac cos sensownego ;][/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj lepiej nie będę pisać. ![]() Ale sylwester już nieaktualny. Martyna, zaje*ała. New York. ![]() Cytat:
![]() Ej, serio masz blisko. Prawie tyle, co ja. Niewiele więcej. Może z 10-15 km więcej. ![]() Cytat:
![]() Będziemy tęsknić za Tobą, Riddim. Cytat:
Dobrze, że się wyżyłaś. ------------- Ale mi gorąco. ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Dziewczynki historyczne, błagam o pomoc. Ma któraś z Was notatki nt. ruchu (ów ? nie orientuję się w historii robotniczego(ych ) i narodowego (ych ) ? Błagam. ![]() ---------- O jaaa, mam w domu saunę. 25 stopni.
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja kiedyś na przystanku zostawiłam parasolkę, a zorientowałam się 2 przystanki dalej ;P [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15002132]mam tak samo ;] i niewiem co mam zrobic żeby to cos mi nie wyskakiwało ;] [/QUOTE] ććććććć a ja nie mam tego problemu ![]() :ziewa: ale żem zmęczona ;P wylicytowałam wczoraj koleżance tą torbę xD wyściskała mnie dzisiaj jakaż była szczęśliwa ;D a ja sobie dziś kupiłam to vademecum z bio. Pyłki-Gutowskiej ;P znalazłam w antykwariacie ;D i z Kramu bio. też wypatrzyłam w księgarni, ale już funduszy nie miałam ;P jako, że posiadam narazie tylko I część Kiełbasy, to skserowałam sobie dziś ciągi z II części i mam plan porobić trochę zadań przed weekend xd nie tylko z ciągów zobaczyyymyyyy ![]() przypuszczam, że jutro nic z tego nie wyjdzie, bo rano chcę iść połazić po sklepach, zobaczyć co jest, bo już daaaawnoooo nied chodziłam, potem muszę bieżące lekcje odrobić i na 18. na 'this is it' ;P a dzisiaj mi się już nic nie chce xD piątki zawsze daję luz
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-30 o 21:03 |
||
|
|
|
#1182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma Was tu. Idę se. xD
Dobranoc. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- O, niespodzianka, jest jednak ktoś. ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Właśnie! Nie obejrzałam ostatniego odcinka. A mam już 'udostępniony' ![]() Nie zgadłaś. Też przydałoby mi się zajrzeć do każdego działu chociaż na chwilę. Może jutro poświęcę na to 3h. ![]() Cytat:
Nie wierzę. ![]() A myślałam, że to ja jestem największy zmarźluch. (polarowa piżama, podkoszulek w majtach i 2 kołdry.
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja rzucę kilka demotów ![]() http://demotywatory.pl/339044/Edukac...skich-szkolach ![]() http://demotywatory.pl/312934/DOM-NIE-DO-POZNANIA http://demotywatory.pl/315145/Rozdzielanie-skladow http://demotywatory.pl/318980/Poszukiwany ![]() http://demotywatory.pl/330071/Karaoke ![]() http://demotywatory.pl/342536/Nauczyciel http://demotywatory.pl/342526/SZCZESCIE i najlepsze: http://demotywatory.pl/342540/Polska-to-nie-Disneyland.
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
O, przypomniałaś mi, że nie weszłam dziś na demotywatory!
Haha.
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem idiotą. ![]() ----------- Idę poczytać, bo nawiedziłam dziś bibliotekę i wypożyczyłam parę książek niezwiązanych ze szkołą. ![]() Do jutra. ;*
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koleżanka mnie pocieszyła, że 90% społeczeństwa jest :P mi mama dziś w brata szafce znalazła 6 książek o litaraturze polskiej i liczę na to, że pomogą mi choć trochę w prezentacji xd jedna jest cała o XXleciu m.w. xd branoc
|
|
#1189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na tvnie! Cytat:
czemu ja trafiłam na takich nauczycieli i klasę? tż jest zadwolony nienawidzę tego... Cytat:
![]() ooo nie, o tym tez mi nie powiedziałyście ![]() a co znowu odwaliła?! dawajcie zrobimy wielkie zakupy! ![]() nie lepiej ![]() a ja wam sie nie chwaliłam, ale w tamtym tyg. z tatą kołdre kupiliśmy dla mnie ![]() jest taka mega ciepła, że nago mozna by spac pod nia i nie musiec sie pod sam nos zakrywac ale sie wkurzylam, bo ja nie "sciele" łózka, po prostu rowno koldre układam... a ta jest taka, jak pierzynka - nie pierzynka, ale taka puchata, i nie da sie jej na dlugo tak ulozyc, bo zaraz jest burdel ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ogladam demoty
|
|||
|
|
|
#1190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rodzice się ze mnie śmieją i mówią, że jeśli chodzę w jednym swetrze to już jest wystarczająco ciepło w domu
|
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to. U nas córka dyrektorki nie została wybrana do poloneza. Losowanie było, zdarza się. Wiec dyrektorka wymusiła na wuefistach, żeby wzięli ją do tańca. No i musieli oprócz niej 3 pary dobrać bo by nie pasowało. A teraz się na długość nie mieszczą. Bo córeczka musiała tańczyć. Cytat:
Dziewczyny u mnie były. Głupawka jak zwykle. Te co mi się do aparatu przykleiły. nk |
||
|
|
|
#1192 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Może się uda o tym nie myśleć i odpocząć, też bym chciała. Całe szczęście, że to już ostatni rok i tym się pocieszam [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15003571]małe problemy ;/ . i ch.uj przerasta mnie to wszystko ;][/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-- Cześć Żbiki. Przyłączam się do stwierdzenia, że ŻJDD. Jestem zmęczona, przeziębiona i wkurzona. Całe szczęście, że dziś piątek.
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Taak zdecydowanie jestem idiotą
Cichoo zaraz wyślę to siostrze. zrobiłam w końcu ten arkusz z matmy tzn. zostawiłam zad. otwarte.
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martyna to z klasOM ![]() heh, coż.. dotychczas, przez 2 lata, nigdy nie odczulam na zadnej lekcji, zeby ta dziewczyna była "faworyzowana" czy jakos wyrozniona... a teraz tak to odczuwam. nie chodzi o to ze jest zła z polaka, bo ona jest dobra, ale ciagle pytanie, gdy nikt nie slucha pani i nie odpowiada jej: "aniu wiesz?" jest dla mnie jednoznaczne. sadze ze nie jedna osoba wie... tylko z tą panią na lekcji 97% osob z klasy nie myśli. ja jej w ogole prawie nie slucham... robie sobie notatki z opracowań... eech. wkurza mnie ona. i przy okazji dziewczyny, macie może jakas fajna, dobrą notatkę o CYGANERII i o ŚRODKACH STYLISTYCZNYCH W DESZCZU JESIENNYM? to co z internetu pani nie starcza... heh. co z tego, ze mialam to samo co kol i ona ma ocene za to, a ja nie (3= tez warte wpisania do dziennika) co z tego ze obie mamy laski za 2 cz. (o śr. styl.) i ja mam to w dzienniku, a ona tej 1 nie ma. nie, nic z tego. wcale nie dlatego mam laskę za darmo, wcale. zapewne bardzo odzwierciedlaja moja wiedze moje obecne oceny.. wyjatkowo. to jest najbardziej niesprawiedliwa lekcja i nauczycielka jaką spotkałam. ona jest za stara i za głupia na to, aby uczyć. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() już mam w opisie na gg tego demota ![]() też musze jakis arkusz przejrzeć. ach, mam do was pytanie dziewczyny od kiełbasy, mające zbiór z obydwoma poziomami (P i R) - czy zbiór składa się u was w przeważającej częsci z zadań otwartych, a potem jest na końcu arkusz z przykładowymi zadaniami zamknietymi? Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-30 o 21:53 |
||
|
|
|
#1195 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
będziemy tęsknic ;* Cytat:
i podzielam Twoja frustracje. ;] natomiast u mnie w szkole wiesz mniej wiecej jak jest , a dokładniej w klasie, jaki podział ;] mam ochote rzucicszkołe . naprawde;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak ku.a córeczka pójdzie na studia to mamusia nie pomoże ;] i będzie płacz.zrobiłam w końcu porządek z muzyka , teraz mam wszystko ładnie ułożone ;] porozmawiałam z przyjaciółka, wyżaliłam się. czuję się już troszkę lepiej
|
|||||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o cyganerii to nie pisaliśmy, tylko w podr. mam :P [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15006780] a że tak się spytam , po ile jest ta cała Kiełbasa w księgarni ![]() [/QUOTE] u mnie 22zł/jedna część
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-30 o 22:01 |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki podręcznik? w necie teraz wiecej stron znalazłam, pewnie skleję coś z tych 6 w jedną.. ehe... u mnie też 22 za P i R, za samo P 18. Kamila cieszę się, że Ci lepiej wiem jak jest w Twojej klasie... w mojej też jest nieciekawie, a najgorzej dla mnie z tym, że jestem po środku... |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam taka z napisem na okładce Matura 2009-2010 xD P i R jest ;p
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samo co ta szurnięta nam kazała kupić... ale kazała tylko 3 część a 2 nie, co z tego, że korzystamy od września z 2 jeszcze i co z tego, że właśnie stamtąd przepisałam to o Cyganerii i że trudno było na lekcji wziąć skąd indziej ![]() zaraz sie wku.rwie znowu. moja 2 cz. kiełbasy też, 1 mam tylko P i jest 2010 - ... |
|
|
|
|
#1200 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie aż tak mocnego podziału nie ma. tylko najbardziej wkurza to że nauczyciele traktują ich inaczej niż pozostałych;] w du.pie pomęczę się jeszcze troszkę i bedę miała spokój z nimi ;] Cytat:
![]() idę dziewczyny już spac, bo jakoś zmęczona jestem. ;* |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Przepraszam, że nie pisałam ostatnio, ale tyle wszystkiego się nazbierało, eh...

Dobrze, że się wyżyłaś. 
25 stopni.