![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności kosmetyczne i nie tylko
![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
SEPHORA I30 puder rozświetlający
Pędzel dwustronny Clinique tester pudru ESTEE LAUDER DOUBLE MATTE 01 Light-Intensity1 (zostało z 70%) ESTEE LAUDER tester pudru brązującego nr 2 małe zużycie (jest meeeega wydajny) ODDAM BARDZO DUŻO! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
masz więcej cieni Essence, niż tylko te? Z tego, co mi wiadomo limitowanka Havana heat była w 2007 roku, wolałabym trochę świeższe...
![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
musiało coś ci się pomylić. Cienie mam od góra 2 miesiecy, są nowe, świeże, nieużywane
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spójrz tu: http://www.cosmoty.de/news/1622/ Im Handel erhältlich ab: Mai 2007 oraz ling do postu z pierwszej części wątku o Essence, gdzie ta limitowanka jest wspomniana https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=302 . Nie gniewaj się, po prostu jestem wielką fanką tej marki, śledzę aktualne limitowanki a także czytam o tych z przeszłości.
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-10-30 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudru brązującego już nie mam. podoba mi się: Naszyjnik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1255872107 8. puder firmy Sephora (schodzi napis), użyty kilka razy Korektor Estée Lauder Double Wear, odcień 03 medium, raz przetestowany, kod: 9HRC-03 CZEKAM NA PROPOZYCJE ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- nic ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- nie mam już jej
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
dopiero zauważyłam, że napisałaś też u mnie w wątku - w razie, gdybyś tam nie zajrzała, napiszę tu jeszcze:
hej, ja Ciebie o nic nie podejrzewam, pewnie ktoś Ci po prostu sprzedał takie. Wiem, bo czasem widzę, jak na Allegro uparcie sprzedają tusz Essence wycofany kilka lat temu. no i nie wątpię, że cienie są w pełni "sprawne", bo jednak tusze to inna sprawa. ![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
ESTEE LAUDER cień 31 Ivy kod AA6 Paleta cieni oriflame ESTEE LAUDER tester pudru brązującego nr 2 małe zużycie (jest meeeega wydajny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Naszyjnik jest w rezerwacji, zaraz go odznaczę. Poza wątkiem mam lakier śliwkowy avon, 11/12ml. Korci mnie ten puderek, ale boję się, że będzie za jasny. Wiesz jutro skoczę do Douglas'a i zobaczę jak u mnie wygląda. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, słyszałam, że kilka miesięcy temu dodawali te kosmetyki do którejś z gazet
![]() Będę do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- pudru brązującego nie ma już. Proszę link do wątku
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się: Kozaczki , ubrane pare razy , jednak za dużę , rozmiar 36(23cm) http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2620448&d=1256997806 Eliksir do demakijazu Loreal , ok50%. http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2607473&d=1256482369 Czarny pasek na talię http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2607447&d=1256482160 Perfumik Avon,widac na fotce ile jest. http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2607474&d=1256482369 Mogę oddać Ci za to : Cień Estee Lauder czarny cień pędzel chanel i ten drugi pędzel CLINIQUE i Pędzle Sephora Czyli wszystko co chciałaś. Myślę, że będzie ok dla nas obu. Jak uważasz?
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
tylko ja za kozaczki szuka tylko innych bucików...a taka wymianka i tak nie wchodzilaby w grę
![]() Edytowane przez tequillaaaaaa Czas edycji: 2009-11-02 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Witam cię
![]() Niestety widzę że się spóźniłam na wymianę twoich dwóch palet za Deep red ![]() Ale może byś się zgodziła na wymianę Burberry Brit za Deep red? albo mniejszą odlewkę i paletę ori?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2009-11-02 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Niestey podkład będzie za jasny
![]() A pasowałaby ci wyminka mój korektor za Twój pędzel clinique? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
A możesz chociaż wypisać dokładniej jakie tam są próbki i jakie jest ich zużycie. Bo niestety, ale na tych zdjęciach niewiele widać. tylko j'adore rozpoznaję, ale też nie wiem czy to 2 takie same próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że napisałaś ![]() A możesz mi przypomnieć jaką pojemność tam miałaś i zużycie??? Bo ja ewentualnie byłabym chętna jeszcze na: Zel pod prysznic Freicheur wegetale Yves Rocher- Zielona Herbata - nowy, j.w Szampon Hammamelis Yves Rcoher, nie ma daty a trochę już leżał, małe zużycie TROCHĘ- TZN ILE MNIEJ WIĘCEJ?
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Woda to 30ml a zużycie jakieś 1/5 (butelkę jest zwężająca się ku górze)
żel zielona Herbata już praktycznie nie aktualny bo zaczełam go uzywać a szampon myślę że 2 lata juz leżał napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
nie- dziękuję
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- podziękuję jednak
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zestawik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szampon jest ważny rok o otwarciu- jak twój leżał dwa lata to jest dużo po terminie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.