|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
dzięki cuciola. ogolnie ten rok mam jakis mało udany,licze ze to sie zmieni na lepsze.w koncu we wrzesniu wychodze jeszcze za mąż więc to chyba tez zmiana na lepsze.no i w nowym roku nie bede tak szalec z zakupami.
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jak dużo napisałyście, zaraz was doczytam a tymczasem zużyłam
1. Odżywkę grapefriutową Joanny 100 ml - super zapach 2. Masło do ciała Joanna Truskawkowa - 150 ml Wymieniłam się też z przyjaciółką, oddałam jej kilka kosmetyków a w zamian odziedziczyłam: krem do rak Avon care Vita Noutrish 125ml Krem do stóp Avon Foot works Berry Mint 100 ml Antyperspirant do stop Exclusive 75ml krem do stop na pekajace piety 100 ml Asolutions Total Radiance zel demakijaz na dzien/noc krem oliwkowy Ziaja kremowy zel do mycia twarzy NiveaVisage deo Adidas Floral Dream spray deo Adidas Fruity Rhythm spray krem da rakSSS 75ml maska parafinowa do rak Avon piaski Arizony maseczka z pomidora Oriflame truskawkowy scrub do ciala nie są to w pełni nowe kosmetyki więc pewnie szybko je zużyję. Super jest taka wymianka, bo każda z nas ma teraz coś nowego i pozbyła się rzeczy nieużywanych.
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-30 o 18:12 |
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
super wymianka!
ja tez zamierzam tak zrobic z przyjaciolka
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj totalnie poległam. Nowe meteoryty mnie załatwiły. Yhhh.
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyżbyś uległa urokowi Imperialek?
![]() Gratki zużyć, kobitki Swoją miesięczną podsumę wstawię później, wpierw wieczorek SPA, to może coś do niej dorzucę (taaa akurat, ale żyję nadzieją ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
..ale nie bedzie sama bo ja tez bede miala ogromne polskie zakupy
chyba zlicze wszystkie moje kosmetyki bo jest ich juz nieduzo |
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak ta odzywka Syoss?? Zadowolona jestes?
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie-z grzywką czy bez? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=15003076 &posted=1#post15003076
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się robi stempelki takim czyms?? Nakładasz swój lakier na stempelek czy już jest wlany? Super efekt
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
A jak można zostać testerką? To jednorazowa akcja? Idę zmyć maseczkę z pomidora i glinki Oroflame - już wiem że sie polubimy
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
To była akcja wizażowa
![]() Poległam nie tylko na imperialach. Bo się dorobiłam też pomadki Kiss Kiss Baby w kolorze red nude (boski) i błyszczyka z kolekcji imperiale. Dostałam od Pani Sephorzanki miniaturę maczka Clinique, błyszczyk Clinique i 3 kosmetyki do twarzy Clinique, a także kosmetyczkę i lusterko benefit. Więc się spłukałam totalnie. |
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś z was pytała odnosnie SPA. U mnie w 3city w hotelu w Sopocie jest taka oferta, że wykupując najtańszy zabieg masz nieograniczony wstęp na basen, jacuzzi i saunę a co najśmieszniejsze najtańszy zabieg kosztuje 20 złotych
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie z grzywką ale inną.ja bym zrobiła taka na całym czole,srednio grubą jeśli wiesz o co mi chodzi
|
|
#4695 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam z pracy i wklejam moje zużycia i zdjęcie tego co kupiłam; zacznę od listy tego co zużyłam żeby mieć rozgrzeszenie za zakupy
więc : 1. odżywka do włosów dla brunetek Pantene 2. spray prostujący do włosów Loreal 3. krem do rąk masło kakaowe ziaji 4. żel pod prysznic discover scandynawia Oriflame 5. tonik przeciw wągrom Clean and Clear 6. masło do ciała malinowe fruit fantasy Joanna 7. mleczko do demakijażu ogórkowe Ziaja 8. koncentrat antycellulitowy Eveline 9. balsam rozświetlający Cztery Pory Roku 10. balsam z poświatą Kolastyna 11. masło do ciala wild cherry TBS 12. perfuma pop glam gloss pink Oriflame 13. peeling myjący z gruszką Joanna 14. farba do włosów czekolada garnier 15. farba do włosów szatyn opalizujący Garnier 16. exclusive serum colour Pantene 17. szampon do włosów zielone jablko Barwa 18. puder w kamieniu renew & lift Rimmel 19. żel pod prysznic wanilia St. Ives 20. żel pod prysznic discover seville Oriflame 21. płyn do płukania ust colgate plax 22. żel pod prysznic oliwka z mango Lirene 23. maseczka do stóp planet spa Avon 24. szampon do włosów limonka Avon 25. antyperspirant waterlilly Dove Go Fresh 26. żel pod prysznic jabłko i wiciokrzew Avon 27. mleczko do ciała Dove 50ml 28. odżywka do włosów repair i protect Pantene 75 ml. + 16 próbek i zdjęcie tego co kupiłam nie ma na nim 2 płynów do płukania jamy ustnej i te 3 kremy do ciała to tak moja konsultantka zrozumiała żele do ciała wonderland chciałam te żele 3 a ona zamówiła 3 kremy do ciała |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bardzo
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
no to mozesz chyba wymienic jesli ona sie pomylila.ja we wrzesniu wymienialam dwa kosmetyki i bez problemu mi zwrocili kase.
baaaardzo dużo zużyłaś, gratuluję ![]() aniaaa: taka grzywka na całe czoło a nie tak z boku,coś w tym stylu ale przed brwiami by się kończyła http://m.onet.pl/_m/fe517385cfed1382...b5d61,35,1.jpg a może kojarzysz jaką chylińska ma tyeraz grzywke?
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-10-30 o 21:32 |
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=zetafon;15006139]no to mozesz chyba wymienic jesli ona sie pomylila.ja we wrzesniu wymienialam dwa kosmetyki i bez problemu mi zwrocili kase.
baaaardzo dużo zużyłaś, gratuluję ![]() trudno wezmę je to są balsamy do ciała więc zużyję prędzej czy później gdyby to były kremy do twarzy to bym oddala |
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem
nie myślałam o takiej nigdy.....
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze bedziesz dobrze w takiej wygladac,ale moze niech inne dziewczyny też niech się wypowiedzą
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też wkleję swoje zużycia w tym miesiącu:
Wymieniłam: * Mexx Ice Touch natural spray *Podkład Rimmel Renew and Lift * tonik Clean and Clear *Błyszczyk Wibo melon *preparat punktowy Ziaja na wypryski *Bielenda BioPlantacja balsam do ust kokosowy *Kredka avon Emerald *Kredka Astor niebieska *Kredka Rimmel zielona *Kredka Eveline czarna *Pomadka Avon odcien bronze *Turkusowy Cień inglot Vertigo *krem do twarzy Olay *Emulsja do twarzy Olay Zużyłam: 1.krem na noc Avon retroactive 2. Żel do mycia twarzy avon solutions total radiance dzień/noc 3.Szampon GlissKur prostujący 4.Krem do rąk kamill 5. Balsam Antycellulitowy Avon Solutions 6. Peeling arbuzowy do stóp Avon Próbki: Amor Amor, Eternity moment, odlewka żelu Avene Cleanance Oddałam: *Kulka Rexona for Teens *żel do mycia twarzy odświeżający Solutions Wyrzuciłam: kredka do powiek avon Lilac, biały lakier do wzorków Przybyło mi: Kupione: *Natural spray Halle Berry 75ml *żel pod prysznic Halle Berry 200ml *Maseczki Bielenda 2x2 saszetki *Tonik Dermika Meritum do cery tłustej i mieszanej *Ziaja Calma HLC Biolipidowy *szampon Avon Limetka i passiflora *Krem pod prysznic Oriflame miód i mleko *Oliwka do ciała Hipp *lakier Bell GW 406 *Avon olejek do włosów Marokańska róża *Avon spray termoochronny do włosów *Avon Anew Rejuvenate system pielęgnacji okolic oczu *Oriflame krem do rąk i ciała miód i mleko *Olejek z drzewa herbacianego Dostałam: * 2 lakiery essence fiolet i brąz, 2 lakiery z Włoch, wygrana w krzyżówce: Zestaw Avon Planet Spa tropikalny z masłem shea- krem do rąk, krem do łokci i stóp z AHA, peeling do ciała Z wymiany: * Kylie Minogue Sweet darling ok 25ml *Lakier Eveline Liliac, Lakier Sally Hansen granat
|
#4703 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny...juz myslalam,ze to tylko ja jestem opetana zakupami nowych kosmetykow...moja lazienka zaczyna przypominac mini drogerie...a ciagle czegos mi brakuje...cos nowego zobacze i musze miec...chce poczuc...zobaczyc efekty i teraz prezgladajac stronki czytam o nowych kremach ,kremikach i juz jestem gotowa isc i cos kupic...i zaraz poczuc te przyjemnosc na sobie...ah.....dzieki,ze nie jestem sama
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, kina
Skoro giniesz pod lawiną kosmetyków, to zapraszamy serdecznie do odwyku |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj trochę poległam ale postanowiłam jednak nieco zaszaleć ![]() Nigdy nie miałam tak małej ilości kosmetyków, jak właśnie teraz zatem nabyłam dwa masełka Farmony, Wanilia i Czekolada z Pistacją - mlask! Oprócz tego napadłam na Yver Rocher i kupiłam żel pod prysznic pomarańcza brazylijska [jest - 35%] i mydełko w płynie 300 ml o zapachu piernikowym ![]() Oprócz tego Micel Ziaji bo już się kończy ten co mam i na dniach skończy się serum regenerujące do włosów Oriflame więc kupiłam jedwab Joanny
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piernikowym?? Pierwsze słyszę Musi baaaaarrdzo smakowicie pachnieć Wstaw recenzję z użytkowania
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Ganimedea, jeszcze nie użyłam
![]() Pachnie pieknie ale nie bardzo słodko - tzn. nie zabija zapachem ![]() Jak tylko użyje to napiszę o nim kilka słów, czekałam na świąteczną ofertę YR, w zeszłym roku też była i jakoś na nic się nie skusiłam bo miałam tyyyyyle kosmetyków że szał, zamierzam jeszcze kupić piernikowy krem do rąk jeśli będzie tego roku
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku, ta odzywka jest okropna! I jeszcze do tego 400 ml :/ Ale zuzywam, bo nie mam w zwyczaju wyrzucac dobrych kosmetykow, szkoda mi. Sam kosmetyk jest za gesty, szybko przetluszcza wlosy, nie daje polysku...Nie kupie ponownie
|
|
#4709 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Vibesko, a co jeszcze było w YR z kosmetyków o zapachu piernika?
Pamiętasz może ceny? Mam ogromną ochotę na coś takiego zapachowego i apetycznego.. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Dziś ostatni dzień października - pora na podsumowania: Kupione: 1. maseczka nawilżająca Rival de Loop - saszetka 2. maseczka peel-off Rival de Loop - saszetka 3. peeling różowy Synergen 4. i 5. kremy kokosowe Bielendy 6. masło do ciała Karmel i Cynamon Farmony 7. błyszczyk do ust Essence Cream Gloss 8. lakier do paznokci Essence Creamylicious (Iced Chai Latte) 9, 10 i 11. cienie Essence Creamylicious (Icead Chai Latte, Chocolate Shake, Coffee Cream) 12. i 13. kredki do oczu Essence Creamylicious (Double Espresso, Chocolate Shake) 14. puder brązujący Essence Creamylicious (Chocolate Shake) 15. krem do rąk Essence Creamylicious 16. szampon Len i Rumianek Joanny 17. odżywka Len i Rumianek Joanny 18. krem brązujący Garnier do ciemnej karnacji 19. odżywka do paznokci Vipera 20. żel do skórek Vipera 21. zmywacz do paznokci z Biedronki Zużyte: 1. maseczka nawilżająca RdL 2. maseczka peel-off RdL 3. olejek rewitalizujący do włosów Himalaya 4. mydło w płynie Indian Spice Luksja 5. chusteczki do demakijażu Carea 6. płyn do higieny intymnej Joanna 7. wybielająca pasta do zębów Blend a Med 8. lakier Bell French Manicure 9. szampon do włosów farbowanych Syoss 10. zmywacz do paznokci Isana 11. mydło w płynie Japanese SPA Luksja 12. mydło aloesowe z Biedronki 13. saszetka maseczki Soraya 14. paletka cieni Carlo di Roma - przeterminowana 15. cień Inglot Sprint - przeterminowany 16. szampon do włosów Kokos i Migdał Joanna 17. pasta wybielająca Prokudent 18. róż do policzków Euphora 19. złota kredka Ibiza Longue Essence 20. i 21. szampony koloryzujące Joanna Multi Soft Color 22. odżywka do włosów farbowanych Syoss 23. mleczko do demakijażu Ziaja Kozie Mleko 24. masło do ciała Karmel i Cynamon Farmony 25. płyn do demakijażu oczu Ziaja 26. błyszczyk do ust Miss Sporty 27. puder prasowany Vipery 28. krem matujący Clean & Clear - oddałam 29. czarna kredka Essence Long Lasting 30. oliwka antycellulitowa Rebuild 31. pasta Blend a Med
|
|
|
|
#4710 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo tego masz Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

(taaa akurat, ale żyję nadzieją 

muszę je zmacać w sephorze 
Wstaw recenzję z użytkowania