|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
hej
![]() mnie też kilka rzeczy irytuje u TŻta, ale z biegiem czasu nauczyłam się hmm "tolerować".. najbardziej denerwuje mnie to że TŻ jest wykorzystywany przez mamę, ciotkę siostrę (-->samotną 32-letnia pannę która ma takie wymagania co do facetów że chyba nikogo sobie nie znajdzie, a szkoda bo na pewno ułotwiłoby to życie mi i TŻtowi), ale powoli to sie kończy i zapowiedziałam TŻtowi że po slubie z tym trzeba przystopowąc.. ja troszkę jeszcze posprzatam i zbieram się do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dzień Doberek
![]() Co tam słychać? Co się działo ostatnio ![]() Właśnie się obudziłam i będę zabierać się za śniadanko, ale przez ostatni tydzień nie mam ochoty na jedzenie ![]() Nie wiem co się dzieje ![]() Wczoraj pochłonął mnie film 'Zmierzch' i nie zaglądnęłam do Was ![]() Jeśli ktoś nie widział tego filmu-to pooglądajcie!Bardzooo mi się podobał ![]() W najbliższym czasie kupuje książkę ![]() Może lepiej jakbym najpierw przeczytała książkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie plany macie na weekend? Bo u Nas rocznicowo ![]()
![]() |
#4503 | ||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oj to juz sie nie moge tego jedwabiu doczekac ![]() Cytat:
![]() ![]() my mamy plany cmenatarne, wieczorne spacerki wsrod grobow i takie tam ![]() w sumie rocznice (czy tez miesiecznice) na sile tez moglibysmy obejsc ![]() ![]() wypilam przed snem wapno z witamina C i mam mniejszego kaca ![]() ![]() ide wsunac wiesniaka z rzodkiewka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo wapń jest elektroloitem. Juz kiedyś pisałam, ze trzeba pić elektrolity i nie będzie kaca. Rano albo przed snem. Gdybys wypiła mix elektrolitów a nie tylko wapń to by było jeszcze lepiej ![]() Muszę posprzatąć pokój, bo moja kanapa osiągnęła stan, kiedy wylazło na nią pół szafy, więc nadszedł czas na czystki ![]() A teraz cały weekend z tż, bo przez ostatnie dwa weekendy miałam zjazdy na podyplomowych i tylko popołudnia i wieczory spędzaliśmy razem a teraz wreszcie cały weekendzik ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-31 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Lain mało romantyczna jesteś
![]() Mi się 'Zmierzch' podobał,a le to może dlatego że nigdy nie oglądałam np. wspomnianej przez Ciebie 'Buffy' ![]() My też jakoś specjalnie nie obchodzimy rocznic ![]() A o co chodzi z czerwonymi butkami? Jak się nie mylę to chyba Samcia chciała kiedyś takie ![]()
#4506 |
Zakorzenienie
|
Hej laski potrzebuje pomocy
![]() ![]() jest tez takie cos http://www.allegro.pl/item786327672_...ska_skora.html i takie coś i włąśnie nie wiem czy ta mi się najbardziej nei spodobała http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html pomóżcie mi coś dobrać dla inżyniera budowlanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to, ze Lorna jest grzeczna nie wyklucza tego, ze jest elegancka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Buffy tez nie ogladalam, ale wiem o czym jest ![]() ![]() ![]() ![]() my rocznice specjalnie obchodzimy, ale tylko te pelne ![]() Kubusewa a to budowlancy maja jakas inna mode? ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-31 o 09:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
my z P. też co roku chodzimy po zmroku po cmentarzu i to jest fajne
![]() ale mnie brzuch boli nie nawidzę tej @, a tabletki zostały we wro, a raczej do stanów po nowe nie polecę ![]() zapytam P. o te torby on się na tym zna, ale nie wiem czy jest jakaś różnica między taką jak ma mój tata do biura a taką dla budowlańca, który też nosi tam papiery bo raczej nie cegły i cement ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-31 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też twardo stąpam po ziemi, ale nie wiem co do tego ma rodzaj oglądanych filmów ![]() ![]() Kubusewa mam to samo pytanie, co Twoj TŻ będzie nosił w tej torbie?
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-10-31 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadła, któraś ta pizzę? Wiem, że ona jest we wro na rynku, ale skoro jest reklama na nk to chyba to jest sieć na cały kraj?
http://www.pizzadominium.pl/ex/pl/?dokumenty
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj no nei wiem czy on jakieśspecjalizmy ma nosić ale przyznacie, że bankowiec raczje nie bedize miał tego samego w torbie co adwokat czy inżynier... NIe chcę żeby to była torba za 600 zł bo przecież zaraz jązniszczy... pracuje w biurze, ale zdarza mu sie wyjść na budowe na pomiary czy inne inwentaryzacje więc nie chcę żeby od razu sięzniszczyła... a taka http://www.allegro.pl/item796808260_...na_laptop.html no to bardziej nadaje sie na noszenie akt czy innych dokumentów, a ten mój ot i telefon (a wlasciwie busole) nosi, stek kluczy, 4 buły, kalkulator... laptopa do pracy nie nosi bo ma kompa stacjonarnego na miejscu.. co tam jeszcze metrówkę śrubokręciki... taka złota rączka pod krawatem... Chodzi mi o to, że nie chcę mu kupować takei jaktówki jak ta wyżej bo ona taka formalna jest a ten mój całe życie dotychczasowe nosił się z plecakiem i boję się że rzuci torbe w kąt bo taka formalna .. a koncu musze go nauczyc chodzic z czyms innym niz ten smarkaty plecak... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-10-31 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee ja nie lubię cienkiego ciasta na pizzy-można zamówic na grubym?
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A codo torby... teraz każda torba jednokomorowa jest torba na laptopa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znikam do H&M na chwilkę ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
juz zakupki od rana
![]() Kubusewa mają na grubym przeczytałam w menu ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wg mnie ma dosc duzo, szczegolnie jesli chodzi o charakter i sposob bycia czlowieka... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek my z TZem akurat ich pizzy nie bardzo lubimy ![]() Cytat:
![]() ![]() uwierz w swojego TZa ![]() ![]() ![]() slonce wyszlo ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-31 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html Może zapytam czy mają czarną co sądzicie ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie ładne ząbki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
czesc
kubusewa w sprawach torby ci nie pomoge, wczoraj bylismy u znajomych i kolezanka opowiadała jak to była ostatnio na weselu i pannie młodej fryzura rozleciała sie juz w kosciele, dziewczyna podobno robiła dwie probne fryzury a ta własciwa nie wytrzymała nawet 2 godz, po zyczeniach pod kosciołem swiadkowa przepinała młodej welon (miała pod kokiem a przepieły na wierzch zeby zakryc to cos) ale to nie bardzo zdało rezultat bo włosy i tak wyłaziły, po toascie kolezanki PM zgarneły ja do łazienki rozplatały włosy i upieły po swojemu
#4521 |
Adwokat diabła
|
hej!
melduje się posłusznie... więc od wczoraj jestem sama u rodziców, tż jednak nie pojechał (szkoda..) ale nadrobimy to w grudniu.. tutaj nie mam na nic czasu, gotuję, pomagam, sprzątam itp itd.. ale dla Was zawszę chwilkę znajdę! ![]() mam nadzieję że mnie dużo nie minęło!
![]() |
#4522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam ślub na 17, ale sie biję, że będziemy musieli mieć wcześniej, bo mamy w sierpniu i pewnie więcej par będzie. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
A mi się za to te koraliki podobają. No góra jest bajeczna. A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie zmykam dziewczynki, muszę jeszcze wywiesić pranie i odkurzyć, i pojechać umyć sobie autko .. pod myjnia dzisiaj taka koleja, że chyba bym tam 2 godziny czekała ... pojadę sobie na działkę i sama sobie umyję... bez woskowania, ale przynajmniej będzie czystszy ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() Pisałyście o tym, że Wasi TŻtowie są wykorzystywani przez innych. U mnie jest podobnie, moja teściowa, jeśli tylko coś jej trzeba to zawraca głowę mojemu TŻtowi, choć ma jeszcze 3 starszych synów, 2 córki i jednego młodszego syna. Najbardziej mnie denerwuje, kiedy chcąc coś wyegzekwować podlizuje się TŻtowi...
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy ![]() ![]() Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-10-31 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam już wszystkie części "Zmierzchu" - fajne. Pierwszą część filmu też już widziałam (lepsza książka). A druga chyba też niedługo będzie, bo już reklamę widziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |||||
BAN stały
|
Cześć.
Jestem niewyspana,tż smacznie spał a ja kręciłam się w łóżku,nie mogłam zasnąć. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A za Twoją umowe trzymam kciuki,abyś ją dostała. ![]() Cytat:
Rocznice macie no to ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-31 o 12:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym projekcie Agatka bardzo mi się podoba, że między kuchnią a salonem jest miejsce na stół i to jest jednocześnie część całej tej przestrzeni ale jednak nie zabiera miejsca w salonie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ta pizza nawet w londynie jest mi osobisicie smakowala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.