|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
poiglot a może TZ nas podczytuje? i stąd wie o skrótach??
a jakie foty mam pokazać? cinusiowa ok dam znać jak znajdę....dzisiaj poszukam czegoś na allegro Agusia ładnie włoski Ci rosną, powiem Ci że mi też odrastają i mam duużo nowych....ale nie biorę tabletek bo jeszcze karmię, ale jak przestanę to chcę coś brać na włosy i paznokcie ![]() poiglot to musi być słodki widok ![]() ![]() kochana jak coś Ci nie pasuje w imieniu to wiem że u Nas można zmienić do pół roku czy jakoś tak ![]() ![]() A co do imion to dzwoniłam jeszcze w ciąży do USC i powiedzieli że bez problemu można dawać imiona Amerykańskie, Angielskie itp..... więc Nikolę - mogłam zapisać też : Nicole, Nicola..... ale w końcu została Nikola ![]() Eve cudaczek ![]() cinusiowa to ja mam goldena który nazywa się "Bandżi" a nazywamy go "Bandzior" anulka super ![]() ![]() Bercia dzięki za linki ![]() ![]() Mell ale słodki i jakie włoski super ![]() superzabula ja też niewywołuję wszystkich fotek jak leci....wybieram te najfajniejsze ale z każdej sesji jaką robię dzieciakom po kilka....no i wyszło 500 zdjęć ![]() ![]() ursul śliczna dziewczynka ![]() marika pokazuj co kupiłaś.... ja też wczoraj kupiłam sobie sweterek turkusowy....może mamy taki sam? ![]() millena fajnie`że znalazłaś tą matę....ja też chyba kupię ![]() jak Niki wstanie to zrobię jej fotki w czapeczce i bucikach ![]() poiglot wybrałaś sobie fryzurkę i kolor? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- DZIEWCZYNY POLECAM http://allegro.pl/show_item.php?item=798153404 TO BARDZO TANIO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
jak Wy dużo piszecie jak to nadgonić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Wtajemniczenie
|
a oto czapeczka i buciki:
pierwsze zdjęcie zaparowane bo tż robił fotki w aucie bo coś naprawiał i aparat był zimny ![]() a butki fajne bo można nałożyć na spodenki bo z tyłu jest regulacja na rzep więc na każdą łydkę wejdą ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-11-01 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||
Zakorzenienie
|
my po spacerku... zachaczylismy o kilka sklepow i myslalam ze padne... widzialam tego misia (co mowi noga, ucho) ostatnio tu pokazywalyscie... i wiecie co mialam tylko 20 e w protfelu, karta w domu i braklo mi 2 e
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz lula a ja mam czas na odpoczynek, bo nogi mnie bola... spotkalam kolege z bylej pracy i troszke pogadalismy... no wkoncu!!! dawno z nikim nie gadalam na zywo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ekstra czapa!!!! a buty tez fajne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Esti Olivier też ma takie buciki
![]() moje szczęście śpi Tż we Wronkach na meczu a ja mam czas na kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy takiego pieska i to jest naprawdę fajna zabawka,milenka go uwielbia.Ja też szukam czegoś do kąpieli dla małej,ale na moim zadupiu niewiele można kupić ![]() ![]() A jak to u ciebie jest? Brakuje tobie polskiej tradycji,palenia zniczy i spotkań na cmentarzu? Mi brakuje tylko tych zniczy,tak pięknie wygladają. esti świetne te botki,ja też muszę małej coś takiego kupić.Wczoraj robiłam przegląd jej ciuszków i wsciekłam się,bo znalazłam super,jeansową sukienkę rozmair 3-6mc.Zapomnialam o niej i mała ani razu jej nie miała na sobie ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- A wogóle to jakiś,taki spokój dziś na naszym forum,zauważyłyście? Carolajna z Cinusiową i obie Iwcie dziś się nie udzielają i jaka cisza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() a ja dzisiaj znalazłam u siebie na bazarku butki ala emu ![]() za całe 15 zł ![]() niestety została ost para za mała i pan ma mi przywieźć za tydzień ![]() wygądają serio identycznie jak emu tylko napisu nie mają ![]() co tu taka cisza? Esti świetna ta czapka i butki. Moja córa a podobną z hm. Buti gdzie kupowałaś i za ile? ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ursull wzywałaś ![]() fajne te Twoje fotki, ja nie mam ostatnio czasu na przeróbki ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
carolajna ty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
bo dziś dzień duchów jest
![]() moje moce są dwa razy mocniejsze ![]()
#4810 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja dzis sobie wysprzatalam domek w czasie gdy tesc spacerowal z Filipkiem ![]() chyab zaczynam doceniac tesciow ![]() ciniusiowa te nowe tabletki na wlosy to ekstaza ![]() hahaha zartuje ![]() Nazywaja sie: Nutri Hair (firma MEGAFYT biotherapy) zawieraja skrzyp, pokrzywe i ekstrat z prosa. Kupowalam je w aptece po 20 zl. Zazywa sie 2 kapsulki dziennie opakowanie starcza na kuracje miesieczna. Naprawde mniej wlosow mi leci ale byc moze nie dzieki tabletkom a poprostu wylecialo co mialo wyleciec i stabilizuje mi sie juz ta sprawa. No ale na pewno to wzmacnia cebulki od wewnatrz ![]() A wczoraj juz sie nie czailam na wizazu tylko czailam sie do meza w lozku ![]() poiglot haha to moze czasem rozmawiamy z Twoim tztem a nie z Toba ![]() ![]() Eve Olus jest cudowny ![]() ![]() Ilbanka nie bede bila ![]() ![]() kochanie warzywka mam z dzialki jeszcze ![]() Ale Ty mozesz "szalec" i wymyslac swoje przepisy z reszta, dodaje to co mam, czekam jeszcze na dynie bo mam dwie w domku juz sa pomaranczowiutkie ale jeszcze chwilke i bedzie ja mozna rozkroic tood razu zrobie placuszki ziemniaczane z dynia ![]() anulka sliczny tytul jak na nast czesc naszego wateczku ![]() Bercia fajne te zabaweczki do spacerowki ![]() Mell ale ma fajna fryz Aleksio ![]() ursul swietne kombinacje ze zdjeciami ![]() ![]() marika pochwal sie bucikami ![]() co do stoliczka edukacyjnego, to cos podobnego do tego co wklilas ![]() ja mam podobny muzyczny ogrodek ![]() esti swietne te buziczki i jakie cieplusie musza byc ![]() a Nikolka urocza jest ![]()
#4811 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis hallowen..
Naprzeciwko naszej chaty dom jest tak masakrycznie ozdobiony ze jak go zobaczylam to sie przestraczylam, jakies duchy w oknach na dzwiach potwor brrr hehehe ![]() dziewczyny ktora mi doradzi jakas fryzure ja jestem glupia mialam sie sciac na bobka ale kazdy mi mowi ze nie pasuje no i ![]() Esteera moze ty..:P bo wlasnie nic jeszcze nie znalazlam Nici slodka ![]() ![]() Agusia zauwazylabys to!! bo by cie podrywal ![]() esterko
#4812 |
Raczkowanie
|
miałam wpadac częściej a będę niestety rzadko
![]() mam taaki zamęt w domu ze masakra.. ![]() nic strasznego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co u mnie? co u nas? (jakby kto pytał ![]() 1) Zuzce rośnie dolna jedynka po prawicy ![]() ![]() ![]() 2) Klub pomału ma swoje odezwanie w rzeczywistości.. pomału bo dopiero za 1.5 roku go otworze.. bo teściowa (co mnie nie zdziwiło ![]() ![]() ![]() ![]() co do papierków to są do pobrania w Sanepidzie (o przyznaniu zezwolenia na małą gastronomię- trzeba im dokladnie opisac sytuacje i daja odpowiednie informacje) , w strazy pozarnej (strazak przychodzi i ustala droge pozarową i oznacza ja strzałkami- lub po prostu idziesz do strazy z planem pomieszczen i u nich to ustalacie) informacje o liczbie dzieci na metr kwadratowy są w internecie.. cenni8k tez Wy ustalacie..a rozliczenia najlepiej niech robi księgowy (łatwiej idzie) i poza tym rozliczamy sie wtedy na karcie podatkowej.. aa i jeszcze załatwiamy dla naszej "firmy" regon, nip i9 najlepiej pieczątkę.. i tyle.. ja mam na razie tyle.. ![]() 3) Moja mama jest w 5 tygodniu ciąży.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was i gorąco ściskam i całuję ![]()
#4813 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bedziesz miala siostre albo braciszka hehe ![]()
#4814 | |||||
Zadomowienie
|
Co za dzien
![]() Wczoraj musialo mnie cos zawiac (zawsze wychodze do komorki po drewno do pieca w pizamie). I dzis jak poscielalam lozko to doszlam do wniosku, ze podniesc sie nie moge ![]() ![]() ![]() Pozniej zaczelam gotowanie tych zupek. Jakas masakra ![]() ![]() ![]() ![]() A jak nie bedzie jeszcze chciala ich jesc ... ![]() I te paly sie roznia? Zawsze bylam ciekawa ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez uwielbiam jesc, szkoda tylko, ze mnie sie wszystko odklada ![]() ![]() Ja tez nie. Robie wszystko po omacku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Fionka ja tak [po cichu nie zapeszając jeszcze, od przyszłego roku startuje z załatwianiem takiego klubu
![]() ![]() Poiglot jeśli się boisz takiej drastycznej zmiany poproś fryzjerkę żeby upięła ci włosy na kształt boba i zobaczysz jak się w tym czujesz i wyglądasz ![]() ![]() ścieniuj sobie łądnie włoski grzyweczkę też, taką dłuższą skosem ciętą. I ja bym cię widziała w rozświetlonych włoskach coś z blondem. Strasznie mi się podobałaś jako blondi ![]()
#4816 |
Zadomowienie
|
Czy podawalyscie misiowy jogurcik Nestle? Ja wczoraj kupilam
![]() Fionka, gratulacje dla mamy! Ale fajnie, tez bym chciala, zeby moja mama sprawila sobie boba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym klubem to trochę latania masz.A ile dzieci możesz przyjąć do takiego klubu i ilu opiekunów przypada na jedno dziecko? A wyposarzenie już masz?Jaki koszt i co potrzebne? Pytam,bo może też się czymś takowym zainteresuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Karolinko
no wlasnie tak myslalam.. a powiedz mi mam zrobic blond pasemka czy balejage?? tylko jezeli juz balejage to nie taki gesty zeby odrostow mi nie bylo strasznie widac za kazdym razem
#4819 |
Zakorzenienie
|
Cicho wszędzie,głucho wszędzie... czyżbym tylko ja była dziś na forum i broniła honoru majowo-czerwcowych mamusiek?
![]() ![]() Kupiłam tą kulkę dziś mojej małej i bardzo jej się spodobała,mi zresztą również.Poszukałam na allegro i też to mają,nawet niedrogie.Serdecznie polecam ![]() http://www.allegro.pl/item790218645_...4045_wawa.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym kolorze ci też ładnie ale tak smutno trochę a blondzikiem rozjaśnisz sobie buźkę i oczęta bardziej widać ![]() ale oczywiście to moje zdanie ![]() tak samo jak widziałabym cię na Victorie ![]() ale to już duża zmiana i lepiej najpierw sprawdzić jak się w tym bedzie wyglądać ![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem zmeczona strasznie i jakas taka niezywa... ![]() ![]()
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Klaudia ja uważam,że rewelacyjnie tobie w ciemnym kolorze,ja widzę ciebie w naturalnym ciemnym brązie,może z malutką ilością pasemek w kolorze troszkę jasniejszym.Zdecydowanie ciemny kolor dodaje ci charakteru i jesteś taką laską z pazurkiem.Strasznie mi przypominasz Mille Jovovich w tym kolorku.Pobawię się trochę i spróbuję znaleźć ci kilka propozycji fryzur.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziekuje czyli pasemka na zewnatrz tylko? kilka takich drobnych?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no i tak zrobie i chyba juz nie bede farbowala na sredni braz tylko odczekam az moje wlosy naturalne mi odrosna.. mam tez taki mniej wiecej kolor no i te pasemka tylko.. zeby mi troche rozjasnilo ![]() myslalam nad miedzia,.. albo wlasnie blondem.. jesli chodzi o kolor pasemek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Fionka gratulacje dla mamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jaka cisza dzisiaj tutaj, tylko 2 strony nadrabiania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve Oluś jaki przystojniak ![]() ![]() Anulka fajny tytuł nowego wątku wymyśliłaś ![]() Ursull gratuluję przespanej nocki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawid lubi te jogurciki, kupuję mu o smaku gruszkowym ![]()
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
o chodzi mi o takie cos...
![]() tez mialyscie to samo a mysli?
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że Klaudii pasują takie mocne zdecydowane kolory, na jednym zdjęciu z takim kasztanowym brązem mi się np nie podoba.Traci swój blask
![]() Także ja osobiście odradzałabym rudości i pochodne ![]() Tak włąśnie teraz obejrzałam zdjęcia i myślę że jak grzywka to zaczesana na bok taka przydługa i kolor coś średni brąz plus klika rozświetlających delikatnych pasemek ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() Malutka gratulacje dla Dawidka ![]() my też mieliśmy ostatnio pierwsze świadome rączki ![]() i teraz są non stop ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
malutka gratuluje
![]() ![]() Karolinko tylko ze tu fryzjer jest cholernie drogi.. no i ja nie moge tak czesto latac..a braz potem zamienia sie w taki kasztan wiec jak juz zrobie kilka tych pasemek to bede musiala pewnie non sytop do fryzjera latac na farbowanie tych ciekmnych tez??? ja bym chciala u fryzjera tylko sie obcinac i robic te refleksy jasne.. ale co ztymi ciemnymi ![]()
#4829 |
Zadomowienie
|
Witam
Moj synek urodzil sie 10 czerwca, dostal 9 Apgar...Moj porod byl bardzo dlugi, ciezki i bolesny i mogl skonczyc sie tragicznie, na szczesnie mamy cesarke. Ma juz 4 i pol miesiaca, juz prawie siedzi, duzo gaworzy, marudzi i sie slini... |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.