|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
retyy boski jest ten opis! kradnę ))_________________________ _________________________ ______________ "I wiesz co się sprawdza? to że miłości nie ma co szukać i ona Cię znajdzie bo z tego co widzę to to jest prawda ale cze zawsze się tak zdarzy że ta osoba idealna dla mnie za którą nie wiem w ogień bym poszedł mieszka na drugim końcu i nie ma nadziei na żadne spotkanie ! powiedz czemu tak jest ?!?! " To, że niektórzy nie potrafią zachować choć odrobiny godności i klasy to już nie moja sprawa... Nie chcę się tym przejmować i nie będę. Żeby stać się w czyichś oczach śmieciem równym tyle co zero, trzeba naprawdę się starać. Ja już mam to w dupie i szanuję tylko tych co na to zasłużyli.
nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce by caroline60 Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-11-01 o 01:00 |
|
|
|
|
#3032 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brak słów na to jak ja Cię kocham <3 nawet teraz po 15h pracy uśmiechnęłam się Cytat:
Cytat:
ty masz wje.b*** !!! i to tak porządnie... ! ile można czekać , co ? no ile ja się pytam!! spróbuj się jeszcze raz a te powyżej mnie rozwaliły ![]() ----------------------------------------------------------------------- kto pożyczy trochę szczęścia ? całe jakie miałam rozdałam innym . z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka . nie mam nic ... a chcę Ci dać wszystko . wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią mi że jesteś moim przeznaczeniem . przyjaźń jest zawsze do dupy jak w grę wchodzą pewne potrzeby natury fizjologicznej . to, że chylę przed tobą czoło, nie oznacza, że pozwalam wejść sobie na głowę . gdybym nie miała kulawego szczęścia nie miałabym żadnego . alkohol dawał mi chęć współżycia z tobą co noc . zlepione rzęsy łzami . potrafię wypić za trzech, za trzech od razu się wziąć ![]() ocieram resztką twych słów . .
|
|
#3033 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
GUZICZKOWI też dziękuję ~♥~
Zawsze byłeś głuchy na moją miłość. Z Tobą zwykłe siedzenie na sofie jest ciekawe i miłe. ![]() A w oczach pojawiają się łzy gdy myślę o tym co straciliśmy przez własną głupotę. Twoim głosem zajadam się jak czekoladą. Wybacz ale nie ma przepisu na miłości. Jeżeli masz już tak wielką ochotę krzyczeć na mnie to rób to tylko cicho. Mów do mnie, muszę Cię słyszeć, chcę czuć że jesteś. Wszystko mówi że Cię Kocham nawet dym z papierosa układający się w serce. Ty też tak żałujesz jak ja ?. Powoli wszystko wraca do normalności, chodź wolałam tą nienormalność przy Twoim boku. W jednej chwili zobojętniał świat gdy wyszedłeś trzaskając drzwiami. Każdej nocy myślę o Nas teraz już wiesz czemu chodzę ostatnio ciągle zaspana. Dzień dobry czy możesz oddać moją miłość ?. Trzymaj mnie w dłoniach i nie pozwól upaść. Czarne chmury nad nami. Mam ochotę zjeść złotą łyżką cały słoik miłości. Przez ten cały czas okłamywałeś mnie ale przynajmniej byłam szczęśliwa. Chodź nauczymy się latać. |
||
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
a ja proszę o opisy o jesieni
pozytywne, coś o kolorowych liściach mogą być długie, krótkie - nieważne. z góry dziękuję : *****_____________ jesteśmy na bezludnej wyspie, to i tak nie bardzo daleko. uśmiech skrada się przez twarz aj, kocham cię
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Issue że niby ja w top15? O matkooo ![]() :dzie kuje:***
Nie tęsknię za Tobą...gdy jesteś przy mnie. O tak. Mogę wyglądać jak wariatka. Ciągle rozpuszczone poplątane włosy, oczy lekko zamglone. Kolorów dziesięć na paznokciach poobgryzanych, plama po piwie na kurtce z targu. Wypalone spodnie i potargane trampki. Faktycznie, mogę być trochę podobna do wariatki, ale ja po prostu mam złamane serce. To ten dzień, kiedy raz w roku na cmentarzach robi się tłok.
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
może to coś wstrętnego w mojej głowie, coś wymyślonego, nieświadomie całkowicie.
czasem obracam się i czuję w powietrzu twój zapach i nie mogę, ku.rwa,nie mogę nie wyrazić tego potwornego kure.wsko koszmarnego fizycznego bólu kure.wskiej tęsknoty za tobą. tak w ogóle, to nie mam już jakiegokolwiek patentu na rozmawianie z tobą, gdyż tracę głowę.
|
|
#3037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3* * * więc zamknij oczy i wyobraź sobie, że mnie kochasz... people die -> people lie! * * * suve - <3 ! ! !
|
|
|
#3038 |
|
BAN stały
|
ktoś tutaj dodał jakieś zdanie o tym, że nie tęsknie, ale są jakieś chwile, że czekam przy telefonie. to nie dokładnie to, ale sens podobny.
ma ktoś. ?można myśleć, mówić, że trzeba przestać. można to słyszeć wiele razy od innych, ale jak bardzo ci na czymś zależy to brniesz w to mimo woli, mimo rozsądku który jest pewny, że to nie ma sensu, żadnej przyszłości. Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2009-11-01 o 11:53 |
|
|
|
#3039 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
genialne stałam się w tym momencie Twoją fanką ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Życie = chemia + fizyka Moje top: BananowaBrazylijka, marcepka, Rilen, beMine, Kamisha
|
|
|
|
|
#3040 |
|
Zadomowienie
|
nie wiesz, jak jest ciężko, gdy jaram się jak dziecko.
uśmiecham zdradziecko, brudne myśli trują umysł. Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie chyba teraz moja kolej na brak czasu. poczekam, aż zatęsknisz. już nawet była świadoma faktu kiedy wszystko się wyjaśni, ale niczego więcej nie pragnęła, tylko tego. siedząc w ławce, uśmiechając się do telefonu, z nowymi nadziejami, tak niewiele, dla niej było wszystkim możliwe, że w pewien jesienny wieczór zatęsknisz za mną. przez twoją głowę przeminą wspólne chwile niczym film w kinie, ale wiesz.. film można odtworzyć raz jeszcze, mnie już 'raz jeszcze' nie będzie.. wiesz jak to jest, kiedy cały świat wali Ci się w ułamku sekundy? Po tej sekundzie potrzeba przedłużających się minut, godzin, lat na poskładanie go. A i tak nigdy już nie będzie tak perfekcyjny. Jestem zobowiązana wierzyć w Ciebie kiedy Ty tego nie robisz. To jest to co zawsze robiłeś w moim przypadku uwielbiała jego milczenie i jego słowa . idąc ulicą, czytając smsa uśmiechałam się. a ludzie dziwnie się na mnie patrzyli. jakby uśmiech był czymś złym w mojej głowie aż huczało. w umyśle kłębiły się myśli, niczym zdezorientowany rój pszczół. od czasu do czasu żądliły. to musiały być szerszenie. pszczoły umierają po jednym użądleniu. a moje myśli żądliły mnie raz po razie.. ja kocham ciebie, a ty siebie.. zawsze jest jakiś wyjątek od reguły.
|
#3041 |
|
Rozeznanie
|
ja pierdyle kaczki bryle.
ja dostaję tygodniówki, ale żeby... miesiączki? a ja przeczytałam Internet. Dwa razy! I nic. apokalypsa. jak nie będziemy dbać o środowisko, to możemy wszyscy zemrzeć, jak dinozaurowie. co z was za krasnali?! Jezusie Nazarejski, a cóż to, u licha, jest?! nie trudno się domyślić. toż to nie jest apokalipsa! To jest armagedon!
|
|
#3042 |
|
Rozeznanie
|
CookieCrisp & __Fallen Angel__ i tak uważam, że Wy wspanialsze.
![]() wśród płomyków ciepłych, ciemnymi dróżkami spacerując.
chryzantemy w wazonie pochylają głowami. nad zmarłymi z modlitwą czuwają. pokutne płomyki pełgają w barwnych kielichach. cmentarz zapłonął morzem zniczy, a na marmurowych pomnikach sztuczne kwiaty zasiadły. kolorowe znicze, a w nich światełka nadziei. odzyskać bliskich - ludzi jedyne marzenie.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-01 o 09:29 |
|
|
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Chwila wspominania za tym co odeszło
I tylko pytanie na usta się ciśnie... Jakie tam jest życie?... czy jest?... I czy będzie kiedyś Zmartwychwstanie? Ten płomień pamięci niech rozjaśni im dusze. Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, Czas..................... .. straci wtedy znaczenie...
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
Martusia1992 - jesteś niesamowita.
takich opisów mi trzeba. dziekuje. *[QUOTE=chcialam byc;15022256] _________________________ _ kochane, macie może coś o tym, że wali mi się wszystko w życiu? że już po prostu nie mam na to wszystko siły.. że przydałby mi się odpoczynek od życia. ; ( bardzo Wam dziękuję z góry! ;** [QUOTE] życie zatrzymaj się. ja wysiadam. 'nie jest dobrze. właściwie cholernie źle.' 'banalnie, nieidealnie układa mi się życiorys.' wziąć wolne od życia. choćby na tydzień. hm. starałam się. ![]() _______ 'pomiędzy świtem a nocy zniknięciem.' 'świeci jasno słońce, chłodno a złociście.' pora kolorowych liści.! sentyment ogarnia mnie. ide se, patrze se, a tu glizda lezie se, myśle se, depne se.
Edytowane przez beMine Czas edycji: 2009-11-01 o 09:55 |
|
|
|
#3045 | |
|
Rozeznanie
|
;* <3.
____ Cytat:
<3.jej. i nawet ja w top? ![]() ;* jej, bardzo mi miło. ojej ! i Ty najwspanialsza maaa, co zresztą już na pewno doskonale wiesz. <3. ;*___ coś na dzisiejsze święto: refleksji czas, zadumaniowo. wspominamy ich. [*][*][*] pełno świecących się zniczy, pamiętamy. szłam, aleja pełna świecących się zniczy, ich wspominali, doszłam do alejki gdzie było pusto, zaniedbane groby zrzuciły mi się prosto w oczy. zapaliłam i na kilku z nich światełko pamięci. oni są już tam wysoko i teraz może nawet teraz patrzą na nas. wspomnień dzień. wczoraj pukając do domów mówiłam jeszcze ‘cukierek albo psikus’ a dziś wspominki tych, którzy już odeszli. ____ i kilka związanych z marzeniami. ![]() stęskniałe arytmiowe serce. umieściłam w sferze marzeń. namarzyłam marzeń pełen garnuszek. przez przypadek upuściłam marzenie a Ty całkiem ‘przypadkowo’ je zdeptałeś. ej pasażerze mojego statku 'marzenie'. pan w szarej czapce i żółtej koszulce, wysiadać !
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-01 o 10:01 |
|
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
mijjenka jeej.! miło mi ; *
xkochamx ja?!. i to na dodatek w takim gronie?! ![]() ![]() to mega motywuje ![]() Cytat:
[QUOTE=meniusia4;15017540]TiS Guziki xD dontgivemename Rilen suve panna_miodowa cudneeeeeeee ;***** ____________ I polonistka pyta mnie o definicję bajki. chwila zastanowienia. Tak wiem. Odpowadam, że mój były chłopak zawsze wciskał mi jakieś bajki. Ona mi jednak mówi, że bajki można opowiadać. Tak też, nie ważne- myślę. Liczy się to, że zawsze mówiłeś mi, że masz coś ważnego do załatwienia. A wtedy byłeś z NIĄ. Tak.. ale cóż poradzić. w bajki się wierzy. Mój ideał? Wiesz, dziwnie podobny do ciebie. [COLOR="Red"] pochwała od Ciebie.! a te wyżej zabieram.! i nie oddam Cytat:
a ten wyżej zabieram -... to jak czekanie na deszcz w czasie suszy -Pomieszałeś jej w głowie...!
-Najarana bajkowymi marzeniami... -A ja domaluję Ci uśmiech ..
|
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
blondi69, issuee - dziekuje.
chciałam być - kradnij. ;** -------------------- wszystko dla Ciebie, bo nie chcę być sama. bezwarunkowa skala- masz mnie i wiesz to. nie mówią o Nas para.. mentalnie to jedność. to jest to, czym karmię swój szósty zmysł. popatrz się na mnie- nie potrafisz wyjść. nie potrafisz i nikt tego nie zrozumie. moja miłość jest we krwi.. to płynie, jak czujesz. A ponoć tak niezwykle na nią patrzył. specjalizowała się w zaprzepaszczonych sprawach. Najpierw zaprzepaścić coś, a potem uganiać się za tym jak wariatka. I tak najzwyczajniej w świecie lubiła mieć go obok siebie. Co jeśli ukochana osoba mnie zostawi albo skrzywdzi? Jeśli mnie oszuka, zdradzi, zrani, umrze albo zniknie? Widzisz, to jest ogromne ryzyko. Dla mnie zbyt duże. Nie, nie tęskniła za nim. Była tylko zazdrosna o jego nieobecność. Trudno jej było ją znieść. Połączenie ich w parę było wręcz niemożliwością. Tak jakby cały świat im się sprzeciwiał. ..i co z tego? gdy mnie znowu ujrzysz, choćby w małym tłumie - zrozumiesz? |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
haaaaa boski
![]() ![]() ![]() kradnę no i na opisie sobie lśniii.. ![]() Rilen ***
Chcę już zawsze oglądać z Tobą gazety w Tesco, bo 'po co kupować?' . ![]() Skromnie. Jakoś tak weny brak i lekki ból głowy.
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
_Panna_Migotka_ nie, nie to nie ja, chociaż trochę podobna do mnie
![]() CookieCrisp Ty i tak wspanialsza <3 Okradam was wszystkie bez wyjątku ![]() Odwracam myśli. Spalić za sobą wszystkie mosty, brać z ciebie przykład bezsensowny. Ejjj. Weź mi tu nie pie*dol o szczęściu ok? Zabawne...prowokujemy się na każdym kroku.A nie wiemy dlaczego. Pokaleczone myśli, potargane serce, które bez sensu woła o pomoc. Przepraszam? Gdzie mogę złożyć reklamację na zje*ane życie? Zapomnieć...przy kimś. Lepszym od Ciebie. Zdawało mi się, że słyszałam szept twojego serca Twarze z przeszłości spacerują po mej głowie. Twarze o których nie chce i nie umiem zapomnieć. Torturowana wspomnieniami. Codziennie od nowa. Cichy dźwięk rozsypywanych myśli. Świat wypadł mi z moich rąk...Jakoś tak nie jest mi nawet żal. A „cześć” na ulicy będzie szczytem Twoich marzeń związanych ze mną. Szczęście przyjść chciało, lecz mroku się zlękło. Żaluje każdego momentu, każdej chwili jakiej ci poświeciłam. Dziś wiem, że nie można stracić tego, czego nie ma się na własność. Oto prawdziwe doświadczenie: mieć coś najważniejszego w życiu bez posiadania tego. Tęsknie juz ostatni raz... Chcesz ? Opowiem Ci bajkę o samej sobie Wciągnę cię w mój świat , w którym nie znajdziesz drzwi Stąd nie ma powrotu ... To jak ? Zaryzykujesz ? To historia dziewczyny, która chciała coś osiągnąć. Chcę,chcę od Ciebie dowiedzieć się, że nic nas nie łączy. Patrze na Twoje zdjęcie i nie mogę uwierzyć, że nie jesteś mój. I mój obecny opis: Kochamy wciąż za mało i stale za późno.
[*]
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
Edytowane przez Tusilla Czas edycji: 2009-11-01 o 10:39 |
|
|
|
#3050 |
|
Rozeznanie
|
zostań. jej noce są obce, stęskniony każdy oddech.
mgły i deszcze, znikający kontrast twych oczu. jakoś tak impresjonistycznie. nie możesz teraz odejść. bo nie. powiązani od lat pajęczyną kłamstw. maskarada. everybody lies, even you. // ang. każdy kłamie, nawet ty. [dr House] daj tylko to co możesz dać. nic na siłę nie wyleczy ran. ogólnie to życie działa przeciwko nam. zawsze tak jest. nawet okłamać samych siebie nie umiemy. |
|
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
Bananowalaska, Chciałam być - okradam was, słodkie.
![]() _________________________ ______________ ` Oduczam się miłości do Ciebie. ` Ej chłopcze, nie jestem Twoja zabawką. ` Wszyscy mówili ; Jaki szczęściarz z tego kolesia, taką laskę mieć to skarb. Lecz on nie jest szczęściarzem, tylko dupkiem, który nie potrafił docenić tego skarba. ` Już nigdy więcej, miłości aż po grób. ` jej oczy zalane smutkiem. ` Odejdź, jak najdalej. Najlepiej na drugi koniec świata. Edytowane przez ZniknijzOczuMi Czas edycji: 2009-11-01 o 10:56 |
|
|
|
#3052 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszę się ogromnie ![]() Cytat:
____________ chcę znów uwierzyć w nas i wierzyć niezmiennie. nie zapomnij zabrać mi powietrza jak już będziesz odchodzić. i tylko proszę, obiecaj mi jeszcze raz przed wyjściem, że na pewno wrócisz nim zdążę zatęsknić. powiedział, że świetnie sobie radzę i skruszył mnie tym.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-11-01 o 11:17 |
||
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
'Każda rzecz, która nie powinna mieć miejsca w życiu; zostawia ślad.. czasami widoczny dla otoczenia, a czasami ukryty gdzieś na dnie duszy i wywołujący wieczny niesmak.'
'walczą frajerzy, albo tacy, którzy są pewni wygranej.' 'to co czułem, minęło, skończyło się na zawsze, nie naprawisz. żal że minęło.' 'kiedy nie wytrzymałem i odwróciłem się, znalazłem przed sobą pustą, bezdźwięczną czerń.' |
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
agrr - ależ proszę
<3CookieCrisp - Dziękuuuję za wymienienie, skarbuś<3 Kochanaa - a Ty mój <3IhateU -uwierz może i mówiłaś, ale miło,że mówisz ponownie![]() <3uwielbiaj -proszę ![]() <3mijjenka -a no w mojej ![]() <3madziam90 - Ciebie nie mogło zabraknąć:P <3 Odchodzimy zbyt wcześnie, bo Bóg na to pozwala... Umarli umierają wtedy, gdy przestajemy o nich myśleć..[*] Nie pytaj mnie co zrobię bo sama nie wiem jak żyć. Bo jeśli spełniają się sny to nie wiem o czym powinnam dziś śnić.. Te dni dla Ciebie to miłość, a dla mnie kilka chwil, straconych chwil.. Twoje życie w Twoich rękach jest..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-11-01 o 11:33 |
|
|
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
Ogromnie Mnie To Cieszy .! ; ** < 3.. Czy jeśli klucz nie pasuje do zamka to znaczy, że jest zepsuty ?
On po prostu uświadomił sobie, że nie pasujecie do siebie, to przykre, ale to nie jest wina żadnego w was. Dlaczego Wszystkich Niezwykłych Chwil, Które Nas Spotykają, Nie Można Zagarnąć W Dłonie Jak Piasku? Przesypywałabym Je Potem Delikatnie, Wolniutko Przez Palce, Uśmiechając Się Do Złociście Lśniących Drobinek Czasu. I Potem Jeszcze Raz, I Od Nowa.. Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma. Sprzątanie i wynoszenie śmieci nie wymaga wybitnej inteligencji ani talentu. Mężczyzna się do tego świetnie nadaje. znowu zaczynam chcieć wszystko naprawić, chcieć, starać się o Ciebie, znowu Cię lubię i znowu, i znowu mydle sobie oczy. O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. Już wtedy, choć nawet nie można było nazwać tego, co odbywało się między nami, zaczęłam dostosowywać moje życie do jego planów. Przeszłość była jak rana zasklepiona na wierzchu ale nadal otwarta pos skórą. Wszystko było dobrze dopóki się jej nie dotykało. Dotyk sprawiał zbyt wiele bólu. |
|
|
|
#3056 |
|
xoxo
|
Rusz dupę na cmentarz i pomódl się za bliskich a nie zapalaj im fikcyjnych zniczy.
Namiętność jest jak ketchup- samej jej nie da się przełknąć ale jak dochodzi do tego miłość to z namiętnością wszystko nabiera innego, lepszego, niezapomnianego smaku. Czasami mam wrażenie , że ciągle kłamię .. A najbardziej wtedy , gdy mówię , że jest .. dobrze . - Może i jestem wredna i zła, ale przynajmniej ja nie wstydzę się samej siebie i nie udaje kogoś innego. Nie ma nic na świecie na wieczność,wszystko się kiedys kończy ,przemija miłość ,uroda ,zdrowie.Łatwiej odejść . "Zatrzymaj dłoń, słowo, czyn jeśli mogą one kogoś skrzywdzić... Czasem lepiej skierować je w swoją stronę niż ugodzić nimi kogoś bliskiego..." dzisiaj znalazłam lek na ciebie , jestem tylko zdrowa gdy jesteś obok i mówisz że kochasz mnie właśnie mnie.
|
#3057 |
|
Raczkowanie
|
. dziś zapale znicz na grobie naszej miłości [*]
|
#3058 |
|
BAN stały
|
Nadal pamiętam uśmiech gdy mnie schwytałeś...
Pokazałeś mi sny, pragnęłam aby mogły stać się w rzeczywistością. Zabrałeś me serce i okłamywałeś od początku. Sprawiłeś, że uświadomiłam sobie, że to wszystko było jedynie kłamstwem... Zaślepiona wiarą, nie słyszałam. Te wszystkie szepty, ostrzegały tak wyraźnie... |
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały
____ znaleźć to, co kiedyś piętnowani jako szaleństwo jak dbać o czystość ducha, jak życiem chcę się bawić w najlepsze? - wróć do mnie - nigdy tak naprawdę od Ciebie nie odeszłam. więc to nie byłby powrót dawno miłość do życia zamieniono na miłość do forsy zrób rachunek sumienia. sprawdź wynik spójrz prosto w blask moich oczu deszcz zagrał o szyby i chociaż biurko stoi inaczej, to ja i tak jak kiedyś czuję znów to świat ma zgagę osobiście wobec czasu nie mam roszczeń żadnych lubię czuć, że jesteś
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-11-01 o 12:06 |
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Okradłam Was Dziewczynki Kochane ![]() 'Prosze nie mów musze odejśc.. tyle jeszcze na nas czeka..'
.ta noc! Moje serce, mój świat.. wszystko to co moje tak naprawde należy do Ciebie Nie odchodź nigdy wiecej.. W Twoich ramionach cały mój świat..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

))
brak słów normalnie, uwielbiam <3
brak słów na to jak ja Cię kocham <3 nawet teraz po 15h pracy uśmiechnęłam się

że niby ja w top15? O matkooo 

ma ktoś. ?
genialne 
hm. starałam się.

i Ty najwspanialsza maaa, co zresztą już na pewno doskonale wiesz. <3. ;*